Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Για την ακρίβεια μου είπε όλες οι άλλες μετρήσεις είναι τέλειες......και είναι και 621 γραμμάρια 22 εβδομάδων 

Μπράβο κορίτσι μου!Άκου τους γιατρούς σου και μην ανησυχείς για τίποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Mermer said:

Μαγνήσιο εγώ παίρνω αμπούλα πόσιμη. Δεν έχω παράπονο από αυτό μια χαρά είναι. Το viofer όμως είναι περίεργη φάση. 

Εμενα η αμπουλα μαγνησιου μου καθεται καπως γιατι εχει μια περιεργη γλυκια γευση και το αλλαζω μια αμπουλα, μια χαπι. Γενικως βαρεθηκα με τα συμπληρωματα και με τα χαπια... Αντε να τελειωνουμε!!! Γενικως νιωθω πολλη κουρασμενη ψυχολογικα

9 ώρες πρίν, vp22 είπε:

Εμενα η αμπουλα μαγνησιου μου καθεται καπως γιατι εχει μια περιεργη γλυκια γευση και το αλλαζω μια αμπουλα, μια χαπι. Γενικως βαρεθηκα με τα συμπληρωματα και με τα χαπια... Αντε να τελειωνουμε!!! Γενικως νιωθω πολλη κουρασμενη ψυχολογικα

Εγω τα έχω συνηθίσει πλέον και τα πήρα απόφαση ότι έτσι θα είναι για λίγους μήνες ακόμα. Σιγά σιγά εγώ νιώθω να βαραίνω, όχι στα κιλά μόνο που πήρα 6 ως τώρα αλλά και σαν ενεργεια. Δεν ανεβαίνω εύκολα τις σκάλες, κουράζομαι όρθια, δυσκολεύομαι να σηκωθώ όταν ξαπλώνω. 

Έκανα μολις β επιπέδου κι εγώ.. 

Όλα πήγαν πολύ καλά, 504γρ βγαίνει το μωρό, γενικά πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός με όλες τις μετρήσεις. Πάει κι αυτό...προχωράμε.. 

• Μου αρέσει 6

5 hours ago, Mermer said:

Εγω τα έχω συνηθίσει πλέον και τα πήρα απόφαση ότι έτσι θα είναι για λίγους μήνες ακόμα. Σιγά σιγά εγώ νιώθω να βαραίνω, όχι στα κιλά μόνο που πήρα 6 ως τώρα αλλά και σαν ενεργεια. Δεν ανεβαίνω εύκολα τις σκάλες, κουράζομαι όρθια, δυσκολεύομαι να σηκωθώ όταν ξαπλώνω. 

Κι εγω τα ιδια δυστυχως, εχω αρχισει να βαραινω και καποιες ωρες τις μερας κινουμαι πιο δυσκολα. Εχω παρει ηδη 8 κιλα αλλα τουλαχιστον ειναι σταθερα εδω κι 1.5 μηνα. Εγω ακομα κοιμαμαι μπρουμυτα ή στο πλαι αναλογα πως βολευει καθε βραδυ γιατι ανασκελα δεν μπορω καθολου. Τελειωσαν και τα μαθηματα χορου που εκανα και με εχει πιασει απελπισια! πρεπει να βρω κατι για εγκυους στο ιντερνετ να τα κανουμε μαζι με τη μικρη, να γυμναστω λιγο και να μου φτιαξει η διαθεση. Δε φτιαχνει κι ο καιρος επιτελους να ανοιξει η καρδια μας. Ολο συννεφια και μουνταδα.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημέρα! Μου ήρθε ένα δέμα με δείγματα σήμερα που είχα ζητήσει από το babyspace… μπείτε στο site τους, κάντε εγγραφή κ ζητήστε το κ εσείς. Το στέλνουν τελείως δωρεάν απλά βάλτε ότι είστε στο τέλος της εγκυμοσύνης…7ο-8ο γτ αλλιώς μου είχαν πει ότι αργούν παρα πολύ. Μέσα είχε διαφορα διαφημιστικά φυλλάδια για ρούχα, καρότσια κτλ από διαφορα μαγαζιά κ ένα σαν περιοδικό με θέματα εγκυμοσύνης, ένα πακέτο με δείγματα της frezyderm για τη μαμά, οδοντόκρεμα, για τις θηλές, για ραγάδες, για την ευαίσθητη περιοχή κ ένα μπουκαλάκι υγρό πλυντηρίου. Ένα μικρό μπιμπερό κ μια πιπίλα mam για 0 μηνών κ ένα κουπόνι για 10€ έκπτωση στα orchestra με αγορές των 30€. Απτή στιγμή που τα στέλνουν χωρίς καμια χρέωση ζητήστε το κ εσείς.

@vp22Πολύ σε ζηλεύω που μπορείς κ κοιμάσαι μπρούμυτα… πολύ μου έχει λείψει :cry:

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

1 hour ago, Patataki83 said:

κοριτσια μου καλημέρα! Μου ήρθε ένα δέμα με δείγματα σήμερα που είχα ζητήσει από το babyspace… μπείτε στο site τους, κάντε εγγραφή κ ζητήστε το κ εσείς. Το στέλνουν τελείως δωρεάν απλά βάλτε ότι είστε στο τέλος της εγκυμοσύνης…7ο-8ο γτ αλλιώς μου είχαν πει ότι αργούν παρα πολύ. Μέσα είχε διαφορα διαφημιστικά φυλλάδια για ρούχα, καρότσια κτλ από διαφορα μαγαζιά κ ένα σαν περιοδικό με θέματα εγκυμοσύνης, ένα πακέτο με δείγματα της frezyderm για τη μαμά, οδοντόκρεμα, για τις θηλές, για ραγάδες, για την ευαίσθητη περιοχή κ ένα μπουκαλάκι υγρό πλυντηρίου. Ένα μικρό μπιμπερό κ μια πιπίλα mam για 0 μηνών κ ένα κουπόνι για 10€ έκπτωση στα orchestra με αγορές των 30€. Απτή στιγμή που τα στέλνουν χωρίς καμια χρέωση ζητήστε το κ εσείς.

@vp22Πολύ σε ζηλεύω που μπορείς κ κοιμάσαι μπρούμυτα… πολύ μου έχει λείψει :cry:

Αρχιζει και δυσκολευει βεβαια οσο περνανε οι μερες, χθες δηλαδη πονουσα και γυρνουσα την κοιλια μου οσο γινοταν πιο πλαι για να μην ποναει, γιατι το βραδυ παντα ειναι πρησμενη. Το πρωι βεβαια ξεπρηζεται οποτε ειναι πιο ανετα. Ενδιαφερον κι αυτο με τα δειγματακια μαλλον θα το παρω κι εγω.

2 ώρες πρίν, vp22 είπε:

Αρχιζει και δυσκολευει βεβαια οσο περνανε οι μερες, χθες δηλαδη πονουσα και γυρνουσα την κοιλια μου οσο γινοταν πιο πλαι για να μην ποναει, γιατι το βραδυ παντα ειναι πρησμενη. Το πρωι βεβαια ξεπρηζεται οποτε ειναι πιο ανετα. Ενδιαφερον κι αυτο με τα δειγματακια μαλλον θα το παρω κι εγω.

Εγώ δεν μπορώ καθόλου… έχει τουρλώσει από πάνω ψηλά στο στομάχι μέχρι κάτω κ αν είμαι στο πλάι κ γειρω λίγο πιο μπροστά νιώθω λες κ λιώνω τα μωρά. Γενικά έχω κάνει μπολικη κοιλιά… σε σχέση με κάτι κοπέλες που έβλεπα στα μαγαζιά αυτές τις μέρες κ μου έλεγαν ότι είναι 6-6,5 μηνών εγώ έχω διπλάσια. Αυτές ήταν σαν να είχαν μια μικρή μπαλίτσα μαζεμένη μπροστά τους κ εγώ λες κ κατάπια καρπούζι… Οβελίξ ένα πράγμα :lol:

Ναι να το πάρεις… αφού τσάμπα είναι… κ μόνο για το μπιμπερό κ την πιπίλα είναι αρκετό.

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

19 minutes ago, Patataki83 said:

Εγώ δεν μπορώ καθόλου… έχει τουρλώσει από πάνω ψηλά στο στομάχι μέχρι κάτω κ αν είμαι στο πλάι κ γειρω λίγο πιο μπροστά νιώθω λες κ λιώνω τα μωρά. Γενικά έχω κάνει μπολικη κοιλιά… σε σχέση με κάτι κοπέλες που έβλεπα στα μαγαζιά αυτές τις μέρες κ μου έλεγαν ότι είναι 6-6,5 μηνών εγώ έχω διπλάσια. Αυτές ήταν σαν να είχαν μια μικρή μπαλίτσα μαζεμένη μπροστά τους κ εγώ λες κ κατάπια καρπούζι… Οβελίξ ένα πράγμα :lol:

Ναι να το πάρεις… αφού τσάμπα είναι… κ μόνο για το μπιμπερό κ την πιπίλα είναι αρκετό.

Αχ κουραγιο, δεν ξερω τι αλλο να σου πω γιατι κι εμενα ο,τι και να μου πουν δεν με βοηθαει. Δεν θελω να μου μιλανε καν για την εγκυμοσυνη γιατι με αγχωνουν και γινομαι χειροτερα. Ακομα δεν εχω αγορασει τιποτα απο τα πραγματα γιατι βρισκομαι ακομα σε αρνηση.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και από εμένα!Εγώ έχω β επιπεδου σχεδόν σε 1 εβδομάδα. Έχω να δω το μωρό σε υπέρηχο από την 14η εβδομάδα.Ελπιζω όλα να πηγαίνουν καλά.Κατα τ άλλα και εγώ νιώθω μια πτώση στην ενέργεια μου.Αν μ αφήσεις όλη μέρα σε μια καρέκλα,μπορεί να μεινω και εκεί για πάντα λολ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Angela123 είπε:

Καλημέρα και από εμένα!Εγώ έχω β επιπεδου σχεδόν σε 1 εβδομάδα. Έχω να δω το μωρό σε υπέρηχο από την 14η εβδομάδα.Ελπιζω όλα να πηγαίνουν καλά.Κατα τ άλλα και εγώ νιώθω μια πτώση στην ενέργεια μου.Αν μ αφήσεις όλη μέρα σε μια καρέκλα,μπορεί να μεινω και εκεί για πάντα λολ!

Όλα καλα Θα πάνε είμαστε καλός μήνας 

• Μου αρέσει 2

On 8/4/2022 at 6:21 ΜΜ, vp22 είπε:

Αχ κουραγιο, δεν ξερω τι αλλο να σου πω γιατι κι εμενα ο,τι και να μου πουν δεν με βοηθαει. Δεν θελω να μου μιλανε καν για την εγκυμοσυνη γιατι με αγχωνουν και γινομαι χειροτερα. Ακομα δεν εχω αγορασει τιποτα απο τα πραγματα γιατι βρισκομαι ακομα σε αρνηση.

Εμείς πήγαμε σήμερα κ παραγγείλαμε το καροτσι κ τα αυγά για το αμάξι… 10 Ιουνίου μας έδωσαν παράδοση αλλά λέει θα έρθουν νωρίτερα σίγουρα κ θα μας πάρουν τηλ. Εγώ εντωμεταξύ έχω χάσει τη μπάλα με τις μέρες… το πρωί νόμιζα πως τη Δευτέρα αρχίζει η μεγάλη βδομάδα κ πανικοβλήθηκα που δεν είχαμε πάρει ακόμα τα δώρα στις βαφτιστηρες μας :lol: εντέλει ψωνίσαμε κ γιαυτες σήμερα λαμπάδες κ μια κούκλα στην αδερφή της μιας γτ γιορτάζει την Ανάσταση… από Δευτέρα θα πάω κ για παπουτσια να ξεμπερδευω γτ δεν έχω πολλές αντοχές για ψώνια.

9 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Εγω τις ώρες που είμαι μόνη μου σπίτι τη βγάζω στο κρεβατι αγκαλιά με το τεράστιο μαξιλάρι μου… αν δεν γύριζε ο άντρας μου από τη δουλειά για να φτιάξω ένα φαΐ κ να κάτσουμε παρέα στο σαλόνι να χαζεψουμε τηλεόραση δεν θα κουνιόμουν απτό κρεβατι ποτε!  

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Εγώ πάλι δουλεύω και εφημερεύω κανονικότατα κι από τη μια πονάει η μέση μου κι έχω βαρύνει και γκρινιάζω, κι απ την άλλη ξέρω ότι αν κάτσω σπίτι θα γκρινιάζω περισσότερο, χα χα! Δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τον Ιούνιο αυτό το βιολί, αλλά μέχρι τέλος Μαϊου πρέπει να αντέξω σίγουρα...

• Μου αρέσει 2

Ήθελα να σας ρωτήσω λίγο για τον τοκετό στην Ελλάδα μιας που τελικά αποφασίσαμε να γεννήσω εδώ.Εχω έναν γυναικολόγο στο μυαλό μου που θα ήθελα να με παρακολουθεί για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης αλλά δεν τον θέλω υποχρεωτικά να είναι και παρών στη γέννα.

Θα ήθελα λοιπόν να γεννήσω σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο της επιλογής μου με έναν οποιοδήποτε γυναικολόγο τύχει εκείνη την ώρα.Υπαρχει αυτή η δυνατότητα,η πρέπει αναγκαστικά να πάω για τοκετό με τον συγκεκριμένο ιδιώτη γυναικολόγο σε συγκεκριμένο νοσοκομειο/κλινικη;

2 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Ήθελα να σας ρωτήσω λίγο για τον τοκετό στην Ελλάδα μιας που τελικά αποφασίσαμε να γεννήσω εδώ.Εχω έναν γυναικολόγο στο μυαλό μου που θα ήθελα να με παρακολουθεί για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης αλλά δεν τον θέλω υποχρεωτικά να είναι και παρών στη γέννα.

Θα ήθελα λοιπόν να γεννήσω σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο της επιλογής μου με έναν οποιοδήποτε γυναικολόγο τύχει εκείνη την ώρα.Υπαρχει αυτή η δυνατότητα,η πρέπει αναγκαστικά να πάω για τοκετό με τον συγκεκριμένο ιδιώτη γυναικολόγο σε συγκεκριμένο νοσοκομειο/κλινικη;

Εγώ δεν ξέρω καθόλου αν υπάρχει αυτό σαν επιλογή… ίσως πρέπει να ρωτήσεις απευθείας στο ιδιωτικό μαιευτήριο που σε ενδιαφέρει. Συνήθως ή έχεις τον γιατρό σου που γεννας μαζί του είτε στο ιδιωτικό που συνεργάζεται είτε αν είναι σε κάποιο δημόσιο, ή πας όταν σπάσουν τα νερά σε κάποιο δημόσιο κ γεννας με τον γιατρό που εφημερεύει.

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...