Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 hours ago, Mermer said:

Τουαλέτα έχω και εγώ θέμα, μια άλλη κοπέλα μου είπε και για χάπι σιδήρου, δεν ξέρω ακριβώς το όνομα του αλλά ρώτα τον γιατρό σου μηπως το αλλάξετε. Αν επιτρέπεται γιατί παίρνεις ουτροτζεσταν; 

Εγω για σιδηρο παιρνω το μασωμενο χαπι Dextrifer που ειναι μαζι με φυλλικο οξυ και ξεμπερδευω και με τα δυο με ενα χαπι. Μαγνησιο παιρνω ή χαπι ή ποσιμη αμπουλα που βοηθαει να μην εχεις δυσκοιλιοτητα.

On 5/4/2022 at 4:24 ΜΜ, Vlal είπε:

Εμείς θα φτιάξουμε και θα βάψουμε όλο το σπίτι γιατί είναι παλιό και θέλει μεραμετια....καταλαβαίνεις τι θα γίνει στο σπίτι από σκόνη και χώμα και όλα αυτά μετά το Πάσχα!!!!!και εγώ έξαλλη.......να μην μπορώ να κάνω τπτ.....εγώ απλά είπα πρώτο από όλα το παιδικό θα φτιαχτεί και μετά το δωμάτιο τουλάχιστον να αρχίσω να τακτοποιώ 

Αυτός ο πανικός στο σπίτι κ εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε τπτ μου φερνει απελπισία…εμένα είναι παρατημένη η βεράντα όλο τον χειμώνα κ γίνεται έξω της τρελής! Ο άντρας μου δεν ασχολείται καθόλου με λουλούδια γλάστρες κτλ κ έχουν μαζευτεί παντού ξερα φύλλα κ χώματα από τις γλάστρες που έπεφταν με τον αέρα κ γίνεται χαμός! Άλλον να αγγαρέψω δε θέλω γτ τι μου φταίει… η μάνα μου επειδή δουλεύει σε σχολείο κ έχουν συνέχεια κρούσματα αλλά κ διαφορες ιωσεις φοβάται κ κρατάει τις αποστάσεις της κ δεν έρχεται… σκέφτηκα να φωνάξω μια γυναίκα να κάνει βεράντα, πατζουρια, τζάμια κ την τραπεζαρία που έχουμε έξω αλλά δεν έχω ξαναφέρει ξένο άτομο να μου καθαρίσει κ η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να τα δει έτσι όπως έχουν γίνει… με βλέπω να τα κάνω μόνη μου λίγα λίγα… να βάλω τον άντρα μου τουλάχιστον να μου τραβήξει τις γλάστρες κ μετά να τα πιάσω ένα κάθε μέρα για να έρθουν στα ίσα τους.

19 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Αυτά του λέω κ εγώ χαχα.Ασε με λέω τώρα να το κάνω ήσυχο και όταν μεγαλώσει η μικρή φτιάξτε και δεντροσπιτο αν θέλετε μέσα στο στο δωμάτιο!!

Μπράβο!Χαίρομαι πολύ όταν παίρνουμε καλά νέα!Να ηρεμήσεις να το χαρείς τώρα,όλα θα πάνε καλά!

Κορίτσια μου σήμερα είχα το πολυπόθητο ραντεβού για τη Β επιπέδου.Ηταν μια τεράστια αποτυχία.Εκανα το τραγικό λάθος όπως αποδείχτηκε να ακυρώσω το ραντεβού που είχα ιδιωτικά και να πάω στο νοσοκομείο και για οικονομικούς λόγους και γιατί ο εμβρυολογος στο νοσοκομείο έχει πολύ καλό όνομα.Αφου περίμενα 2.5 ώρες να μπω γιατί άφησαν να περάσουν πριν από μένα όλες οι αυχενικες και τα επείγοντα γιατί ήμουν η μόνη χρονοβόρα εξέταση της ημέρας και με έβγαλαν και μια φορά έξω ενώ είχε ξεκινήσει η εξέταση γιατί έφεραν άλλο ενα επείγον,ο γιατρός αποφάσισε να μου πει ότι δε βλέπει γιατί έχω πολλά κιλά και δεν μπορεί να κάνει την εξέταση.Εν τω μεταξύ είμαι 1.72 87 κιλά,έχω πάρει 2 κιλά μέχρι τον 6ο και έχω πολύ καλή κατανομή δεν έχω κάτι φοβερό στη κοιλιά,δεν έχω καν μεγάλη κοιλιά!Δηλαδή μια κοπέλα πιο κοντουλα η με περισσότερα κιλά τι θα της έλεγε??Την Πέμπτη που μας πέρασε δε, πήγα στον ίδιο γιατρό,στο ίδιο μηχάνημα για να μου ελέγξει τον τράχηλο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την απεικονιση,μου είπε θα τα πούμε τη Τρίτη για τη Β επιπέδου.Παρολα αυτά ενώ σήμερα δεν έβλεπε τίποτα μου είπε ότι μέτρησε τη περίμετρο κεφαλής και είναι τόσο μικρή που δεν πιάνει ούτε την τελευταία καμπύλη και αφού μου το παρουσίασε πολύ σοβαρό μου είπε ότι δε μπορεί να συνεχίσει την εξέταση.Δε θέλω να σας μιλήσω για την ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή,τη αγωνία έχω,ευτυχώς ο ιδιώτης γιατρός θα με δει εκτάκτως αύριο μετά απ' αυτά που του είπα και ο γυναικολόγος μου με καθυσηχασε και μου είπε ότι το μωρό δεν είχε τέτοια δείγματα ως τώρα οπότε πιθανότατα ήταν λάθος μέτρηση στο μηχάνημα.Γενικα έχω μια αίσθηση ότι δε μπορώ να κάνω καλή επιλογή στους γιατρούς τελικά...Αυτά από μένα για σήμερα ελπίζω αύριο να επιστρέψω με καλά νέα!

εγω είμαι πιο πολλά κιλά από σένα κ πιο κοντή κ δεν μου είπαν ποτε τπτ… 20 του μήνα έχω β επιπέδου σε ιδιώτη… για να δούμε αν θα ακούσω καμια βλακεία…

9 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Γλυκούλα μου Ελα σήμερα θα πάνε όλα καλά!!!!!θα δεις έχω και εγώ β επιπέδου σε λίγο!!!!θα περιμένω νέα σου.....τώρα έχω αγχωθει και για τις δυο μας!!!!

Αχ εμένα ο άντρας μου δεν έχει άποψη για τπτ....όλο το σπίτι γενικά μόνο εγώ το διακόσμησα το άφησα μόνο να δει αν ο καναπές του αρέσει και αν κάτι τον ρωτάω αν του αρέσει είναι απλά τυπικό και αυτός απλά λέει κάνε ότι θες ......να σκεφτείτε ότι οπότε έκανα γενική στο σπίτι άλλαζα και τα έπιπλα .......τπτ δεν έλεγε....οπότε ούτε στο παιδικό έχει άποψη....χαχαχαχααχ δεν θα μπορούσα να είμαι και με κάποιον που έχει και άποψη για το σπίτι δλδ ο αδερφός Μ πχ ήθελα να τα ξέρει όλα......ακόμα και το μικρό διακοσμητικό αλλιώς δεν έπρεπε να μπει .....και εγώ τον έβριζα 

Για το υπόλοιπο σπίτι κ ο δικος μου τα ίδια έκανε… τον έσερνα μαζί να πάμε να δούμε έπιπλα κ δεν μου έλεγε αν του αρέσουν ή όχι… πάρε ότι θες έλεγε… Ε κ πήρα ότι ήθελα! Να φανταστείς το χρωμα στο ξύλο της τραπεζαρίας κάποια στιγμή το μετάνιωσα κ πήρα τηλ κ το άλλαξα κ το είδε όταν ήρθε. :lol:

2 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα για υπέρηχο καρδιας,όλα τελεια μου είπε,βέβαια η μπέμπα καθόταν στο πλάι και κάποια στιγμή μου ειπε να βγω να φάω ένα γλυκό να πιω παγωμένο νερό και μετα να ξαναμπώ,όπως και έγινε βέβαια το ζαχαρο μου εκτοξεύτηκε στα ύψη!!!Την Τρίτη β επιπέδου με το καλό!!!

Ποσο στοίχισε ο υπέρηχος καρδιας; Μου είπαν κ εμένα να κλείσω ραντεβού για μετά τη β επιπέδου αλλά δεν έχω πάρει ακόμα… να έχω μια ιδέα…

CATwp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Patataki83 είπε:

Αυτός ο πανικός στο σπίτι κ εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε τπτ μου φερνει απελπισία…εμένα είναι παρατημένη η βεράντα όλο τον χειμώνα κ γίνεται έξω της τρελής! Ο άντρας μου δεν ασχολείται καθόλου με λουλούδια γλάστρες κτλ κ έχουν μαζευτεί παντού ξερα φύλλα κ χώματα από τις γλάστρες που έπεφταν με τον αέρα κ γίνεται χαμός! Άλλον να αγγαρέψω δε θέλω γτ τι μου φταίει… η μάνα μου επειδή δουλεύει σε σχολείο κ έχουν συνέχεια κρούσματα αλλά κ διαφορες ιωσεις φοβάται κ κρατάει τις αποστάσεις της κ δεν έρχεται… σκέφτηκα να φωνάξω μια γυναίκα να κάνει βεράντα, πατζουρια, τζάμια κ την τραπεζαρία που έχουμε έξω αλλά δεν έχω ξαναφέρει ξένο άτομο να μου καθαρίσει κ η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να τα δει έτσι όπως έχουν γίνει… με βλέπω να τα κάνω μόνη μου λίγα λίγα… να βάλω τον άντρα μου τουλάχιστον να μου τραβήξει τις γλάστρες κ μετά να τα πιάσω ένα κάθε μέρα για να έρθουν στα ίσα τους.

εγω είμαι πιο πολλά κιλά από σένα κ πιο κοντή κ δεν μου είπαν ποτε τπτ… 20 του μήνα έχω β επιπέδου σε ιδιώτη… για να δούμε αν θα ακούσω καμια βλακεία…

Για το υπόλοιπο σπίτι κ ο δικος μου τα ίδια έκανε… τον έσερνα μαζί να πάμε να δούμε έπιπλα κ δεν μου έλεγε αν του αρέσουν ή όχι… πάρε ότι θες έλεγε… Ε κ πήρα ότι ήθελα! Να φανταστείς το χρωμα στο ξύλο της τραπεζαρίας κάποια στιγμή το μετάνιωσα κ πήρα τηλ κ το άλλαξα κ το είδε όταν ήρθε. :lol:

Ποσο στοίχισε ο υπέρηχος καρδιας; Μου είπαν κ εμένα να κλείσω ραντεβού για μετά τη β επιπέδου αλλά δεν έχω πάρει ακόμα… να έχω μια ιδέα…

Δεν θες να δει την δική μου αυλή ...εγώ έχω 90 την αυλή με τα 60 να είναι με χώμα και 2 λεμονιές μια μανταρίνια και μια μουσμουλιά και σε συνδιασμό με έναν φοίνικα της διπλανής που έχει γύρει στην αυλής και πέφτουν κάτι καρποί που έχει......σκέψου τι γίνεται!!!!!και θέλουν και Πάσχα να κάνουμε εδώ και τους είπα να μαζευτούμε όλοι πρώτα να την καθαρίσετε και μετά ...... εντωμεταξυ οπότε έρχεται ο έξυπνος ο μπαμπάς μου κόβει κλαδιά από τα δέντρα αλλά δεν τα πετάει τα αφήνει εκεί 

• Χαχα 1

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Πόσο στοίχισε ο υπέρηχος καρδιας; Μου είπαν κ εμένα να κλείσω ραντεβού για μετά τη β επιπέδου αλλά δεν έχω πάρει ακόμα… να έχω μια ιδέα…

Εγώ έκανα στο Ωνάσειο και έκανε 100 ευρώ. Φαντάζομαι πως σε ιδιώτη θα κάνει κάτι παραπάνω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Στο Γεν 120ευρω!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις γύρισα από τη δεύτερη προσπάθεια για Β επιπέδου σήμερα.Δοξα το θεό το μωρό φαίνεται να είναι καλά!Το κεφαλάκι του είναι πράγματι μικρό(για την ακρίβεια στενό,σε μήκος είναι καλά)αλλά στη κατώτατη καμπύλη και όχι εκτός όπως μας είπε στο νοσοκομείο χθες.Παρολα αυτά ο γιατρός δε συστήνει αμνιοπαρακέντηση γιατί ο εγκέφαλος του μια χαρά ανεπτυγμένος οπότε είναι παραλλαγή του φυσιολογικού μας είπε.Τα οργανακια του και τα άκρα του είναι επίσης σωστά ανεπτυγμενα σύμφωνα με την ηλικία του.Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι μίκρυνε ο τράχηλος στο 2.6 από 2.8 που ήταν ως την προηγούμενη Πέμπτη και αυτό ανέβασε σημαντικά τις πιθανότητες για πρόωρο τοκετο και θα πρέπει να περιορίσω πάλι τις δραστηριότητες μου.Θα μιλήσω και με το γιατρό μου άυριο γιατί τώρα τον πήρα και μου το έκλεισε που μπορεί να έχει κάτι επείγον αλλά το θεωρώ απαράδεκτο και εκνευρίζομαι ειδικά όταν δεν παίρνουν πίσω(τι λάθος κάνω με τους γιατρούς πια???)μήπως χρειαστεί να αυξήσω και τα outrogestan.Οσο για την συμπεριφορά του γιατρού χθες έχετε δίκιο ότι ήταν απαράδεκτος και χρειαζόταν να αντιδράσω αλλά πραγματικά βρισκόμουν σε τέτοιο πανικό μετά από αυτό που άκουσα που το μόνο που ήθελα ήταν να βρω άμεσα ραντεβού να δω τι γινεται με το μωρό και αυτός δε με ενδιέφερε καθόλου!Σήμερα στη γραμματεία του εμβρυολογου γελαγανε και κορόιδευαν όταν τους είπα ότι το πρόβλημα του ήταν τα κιλά μου και ο εμβρυολογος πολύ πιο ευγενικά μου είπε ότι το πρόβλημα είναι το μηχάνημα του!Για υπέρηχο καρδιάς εμένα δεν μου έχουν πει κάτι,δεν ξέρω αν θα μου πει αργότερα ο γιατρός.Παντως για το Doppler για να μην έχω τα ίδια έκλεισα ήδη ραντεβού στον εμβρυολογο που κάναμε την εξέταση σήμερα για 32η εβδομάδα να είμαι ήσυχη.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , Tesera είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις γύρισα από τη δεύτερη προσπάθεια για Β επιπέδου σήμερα.Δοξα το θεό το μωρό φαίνεται να είναι καλά!Το κεφαλάκι του είναι πράγματι μικρό(για την ακρίβεια στενό,σε μήκος είναι καλά)αλλά στη κατώτατη καμπύλη και όχι εκτός όπως μας είπε στο νοσοκομείο χθες.Παρολα αυτά ο γιατρός δε συστήνει αμνιοπαρακέντηση γιατί ο εγκέφαλος του μια χαρά ανεπτυγμένος οπότε είναι παραλλαγή του φυσιολογικού μας είπε.Τα οργανακια του και τα άκρα του είναι επίσης σωστά ανεπτυγμενα σύμφωνα με την ηλικία του.Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι μίκρυνε ο τράχηλος στο 2.6 από 2.8 που ήταν ως την προηγούμενη Πέμπτη και αυτό ανέβασε σημαντικά τις πιθανότητες για πρόωρο τοκετο και θα πρέπει να περιορίσω πάλι τις δραστηριότητες μου.Θα μιλήσω και με το γιατρό μου άυριο γιατί τώρα τον πήρα και μου το έκλεισε που μπορεί να έχει κάτι επείγον αλλά το θεωρώ απαράδεκτο και εκνευρίζομαι ειδικά όταν δεν παίρνουν πίσω(τι λάθος κάνω με τους γιατρούς πια???)μήπως χρειαστεί να αυξήσω και τα outrogestan.Οσο για την συμπεριφορά του γιατρού χθες έχετε δίκιο ότι ήταν απαράδεκτος και χρειαζόταν να αντιδράσω αλλά πραγματικά βρισκόμουν σε τέτοιο πανικό μετά από αυτό που άκουσα που το μόνο που ήθελα ήταν να βρω άμεσα ραντεβού να δω τι γινεται με το μωρό και αυτός δε με ενδιέφερε καθόλου!Σήμερα στη γραμματεία του εμβρυολογου γελαγανε και κορόιδευαν όταν τους είπα ότι το πρόβλημα του ήταν τα κιλά μου και ο εμβρυολογος πολύ πιο ευγενικά μου είπε ότι το πρόβλημα είναι το μηχάνημα του!Για υπέρηχο καρδιάς εμένα δεν μου έχουν πει κάτι,δεν ξέρω αν θα μου πει αργότερα ο γιατρός.Παντως για το Doppler για να μην έχω τα ίδια έκλεισα ήδη ραντεβού στον εμβρυολογο που κάναμε την εξέταση σήμερα για 32η εβδομάδα να είμαι ήσυχη.

Μπραβο κοριτσι!!!!!

Στειλε ενα μνμ στον γιατρο σου κ πες του να επικοινωνησει μαζι σου.

Ο υπέρηχος καρδιας δεν είναι στις υποχρεωτικες εξετασεις απ' οτι ξερω. Ειναι θεμα γιατρου.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Αχ εμένα ο άντρας μου δεν έχει άποψη για τπτ....όλο το σπίτι γενικά μόνο εγώ το διακόσμησα το άφησα μόνο να δει αν ο καναπές του αρέσει και αν κάτι τον ρωτάω αν του αρέσει είναι απλά τυπικό και αυτός απλά λέει κάνε ότι θες ......να σκεφτείτε ότι οπότε έκανα γενική στο σπίτι άλλαζα και τα έπιπλα .......τπτ δεν έλεγε....οπότε ούτε στο παιδικό έχει άποψη....χαχαχαχααχ δεν θα μπορούσα να είμαι και με κάποιον που έχει και άποψη για το σπίτι δλδ ο αδερφός Μ πχ ήθελα να τα ξέρει όλα......ακόμα και το μικρό διακοσμητικό αλλιώς δεν έπρεπε να μπει .....και εγώ τον έβριζα 

Πήγα σήμερα για β επιπέδου. Όλα καλά στις μετρήσεις αλλά μου είπε ότι φαίνεται υπερηχογενες εντερο. Δεν έδειξε να αγχώνεται μου λέει ότι είναι πολύ σύνηθες υπάρχει μία πιθανότητα για 1% down η κυστική ίνωση αλλά γενικά είναι συνήθως πολύ χαλαρός έδειξε ο πιλάλης και ο γυναικολόγος μου το ίδιο μου είπαν αν θέλω να κάνω nipt αμνιοπαρακέντηση ούτε καν υπάρχει λόγος η αυχενική σου κάτι με πολύ μικρό ποσοστό. Η αλήθεια είναι ότι ούτε που θα κάνουμε γιατί έτσι κι αλλιώς έχουμε αποφασίσει ότι ότι και να ναι θα το κρατήσουμε έτσι κι αλλιώς και νομίζω ότι αν κανονίσεις θα αγχωθώ γιατί αν δείξει κανένα λόγο σύνδρομο με κάτι πιο μικρές ποσοστά οι πιο μεγάλα ξέρεις παίρνεις έναν άλλον κύκλο. Γιατί δεν έχω φύγει για αυτό μπροστά έχω στεναχωρηθεί τώρα γιατί έπρεπε να το δείξω αυτό αφού μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι okay τυπικό φυσιολογικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα δηλαδή. Το χει η ξαδέλφη μου και ο μπέμπης είναι μία χαρά και πολλές στο ίντερνετ που όλες είναι μία χαρά γιατί καμία δεν είχε down από αυτές που διάβασα εγώ που είχανε υπερηχογενές έντερο τα μωρά τους.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί δεν εχω προσωπική άποψη αλλά τη προηγούμενη βδομάδα στο νοσοκομείο συζητούσα με γιατρό ότι το υπερηχογενες έντερο εκτός από την κυστική ίνωση υπάρχει πολλές φορές και για λιγότερο σημαντικούς λόγους οπως εάν είχες αιμορραγίες στο πρώτο τρίμηνο.Χαιρομαι που είχε κ εσύ καλή εξέταση,άντε κορίτσια σιγά σιγά να την κάνετε όλες και να έχουμε συνέχεια καλα νέα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Tesera είπε:

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί δεν εχω προσωπική άποψη αλλά τη προηγούμενη βδομάδα στο νοσοκομείο συζητούσα με γιατρό ότι το υπερηχογενες έντερο εκτός από την κυστική ίνωση υπάρχει πολλές φορές και για λιγότερο σημαντικούς λόγους οπως εάν είχες αιμορραγίες στο πρώτο τρίμηνο.Χαιρομαι που είχε κ εσύ καλή εξέταση,άντε κορίτσια σιγά σιγά να την κάνετε όλες και να έχουμε συνέχεια καλα νέα!

Γενικά διάβασα πάρα πολλά είχε η ξαδέρφη μου και πολλές κοπέλες και καμιά δεν είχε τπτ το μωρό και οι περισσότερες με κορίτσια......η πιθανότητα να είναι down είναι 1% αλλά έτσι κ αλλιώς κανένας δεν μας εγγυάται τπτ γενικά....δεν πρόκειται να αγχωθω για κάτι που είναι σύνηθες και ειδικά όταν και ο πιλάλης αλλά και ο γυναικολόγος μου που είναι ψείρας και υπερβολικός δεν έδειξαν καμία ανησυχία και ούτε καν αμνιο δεν ήθελα...μόνο νίπτ αν εγώ θέλω!!!!το συζήτησα και με τον άνδρα μου και είπαμε ότι το παιδί μας θα το αγαπά όπως και αν έχει και πρόκειται να κάναμε κάτι ακόμα και αν είχε Νταουν οπότε όλα καλά........κυστική ίνωση μου το απέκλεισε ο γιατρός σχεδόν γιατί έχω κάνει το πλήρες κομμάτι στις εξετάσεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Konisn είπε:

Μπραβο κοριτσι!!!!!

Στειλε ενα μνμ στον γιατρο σου κ πες του να επικοινωνησει μαζι σου.

Ο υπέρηχος καρδιας δεν είναι στις υποχρεωτικες εξετασεις απ' οτι ξερω. Ειναι θεμα γιατρου.

Σ ευχαριστώ!Έφυγε τεράστιο βάρος!

Είναι της παλιάς σχολής!Όλο μου το λέει να τον παίρνω τηλέφωνο!Ειδικά με το viber δεν έχει καμία επαφή.Και χθες που του είπα αν θέλει να του στείλω την εξέταση μόλις τελειώσω μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο καλύτερα να του τα πω.Γι αυτό σκέφτομαι μήπως του έτυχε κάτι επείγον.Θα τον πάρω αύριο το πρωί και αν δεν τον βρω θα αφήσω ένα μήνυμα στη γραμματεία.Αν ήταν επείγον εννοείται θα επέμενα αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος.Απλα με προβληματίζει πολλές φορές γιατί λέω,δεν έχει αποθηκευμένο τον αριθμό μου,άρα δε ξέρει ποιος τον παίρνει και γιατί και δε μπορεί να γνωρίζει εάν είναι επείγον.Οποτε εάν είχε ένα έκτακτο περιστατικό δε θα έπρεπε να παίρνει πίσω αργότερα τις κλήσεις του?Η να απαντάει η μαία και να κρατάει μηνύματα?Ίσως είμαι κ εγώ υπερβολική δε ξέρω.Εκτός αν έχει την ίδια λογική με μένα και σου λέει αν της συμβαίνει κάτι θα πάρει ξανά και ξανά!

πρίν από 9 λεπτά , Vlal είπε:

Γενικά διάβασα πάρα πολλά είχε η ξαδέρφη μου και πολλές κοπέλες και καμιά δεν είχε τπτ το μωρό και οι περισσότερες με κορίτσια......η πιθανότητα να είναι down είναι 1% αλλά έτσι κ αλλιώς κανένας δεν μας εγγυάται τπτ γενικά....δεν πρόκειται να αγχωθω για κάτι που είναι σύνηθες και ειδικά όταν και ο πιλάλης αλλά και ο γυναικολόγος μου που είναι ψείρας και υπερβολικός δεν έδειξαν καμία ανησυχία και ούτε καν αμνιο δεν ήθελα...μόνο νίπτ αν εγώ θέλω!!!!το συζήτησα και με τον άνδρα μου και είπαμε ότι το παιδί μας θα το αγαπά όπως και αν έχει και πρόκειται να κάναμε κάτι ακόμα και αν είχε Νταουν οπότε όλα καλά........κυστική ίνωση μου το απέκλεισε ο γιατρός σχεδόν γιατί έχω κάνει το πλήρες κομμάτι στις εξετάσεις 

Εφόσον έχετε αποφασίσει ότι θα το κρατήσετε όπως και να ναι δεν έχει κανενα νόημα εννοείται να μπεις στη διαδικασία την αμνιο ούτε να χαλάσεις ένα σκασμός λεφτά στη nipt.Αν κ εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά!!!

πρίν από 13 λεπτά , Tesera είπε:

Σ ευχαριστώ!Έφυγε τεράστιο βάρος!

Είναι της παλιάς σχολής!Όλο μου το λέει να τον παίρνω τηλέφωνο!Ειδικά με το viber δεν έχει καμία επαφή.Και χθες που του είπα αν θέλει να του στείλω την εξέταση μόλις τελειώσω μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο καλύτερα να του τα πω.Γι αυτό σκέφτομαι μήπως του έτυχε κάτι επείγον.Θα τον πάρω αύριο το πρωί και αν δεν τον βρω θα αφήσω ένα μήνυμα στη γραμματεία.Αν ήταν επείγον εννοείται θα επέμενα αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος.Απλα με προβληματίζει πολλές φορές γιατί λέω,δεν έχει αποθηκευμένο τον αριθμό μου,άρα δε ξέρει ποιος τον παίρνει και γιατί και δε μπορεί να γνωρίζει εάν είναι επείγον.Οποτε εάν είχε ένα έκτακτο περιστατικό δε θα έπρεπε να παίρνει πίσω αργότερα τις κλήσεις του?Η να απαντάει η μαία και να κρατάει μηνύματα?Ίσως είμαι κ εγώ υπερβολική δε ξέρω.Εκτός αν έχει την ίδια λογική με μένα και σου λέει αν της συμβαίνει κάτι θα πάρει ξανά και ξανά!

Εφόσον έχετε αποφασίσει ότι θα το κρατήσετε όπως και να ναι δεν έχει κανενα νόημα εννοείται να μπεις στη διαδικασία την αμνιο ούτε να χαλάσεις ένα σκασμός λεφτά στη nipt.Αν κ εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά!!!

Μα και ο γιατρός δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα και δεν θέλει να κάνω και αμνιο αν ήταν κάτι θα Μ μιλούσαν για αμνιο χωρίς πολλά πολλά άλλα όλα όσα έχω διαβάσει είναι καθησυχαστικα....εσύ λες να έκανα μια νιπτ;;;;;βρίσκεις παράλογο το σκεπτικό μου;;;;;έχεις κάποιον που αν τους έδειξε κάτι τέτοιο ;; 

3 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Δε θα ακούσεις τίποτα αν πας σε σοβαρό ιδιώτη γιατρό.Αυτα είναι προνόμια των πειραγμενων γιατρών του δημοσίου!! 

πρίν από 8 λεπτά , Vlal είπε:

Μα και ο γιατρός δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα και δεν θέλει να κάνω και αμνιο αν ήταν κάτι θα Μ μιλούσαν για αμνιο χωρίς πολλά πολλά άλλα όλα όσα έχω διαβάσει είναι καθησυχαστικα....εσύ λες να έκανα μια νιπτ;;;;;βρίσκεις παράλογο το σκεπτικό μου;;;;;έχεις κάποιον που αν τους έδειξε κάτι τέτοιο ;; 

Κοίταξε δε βρίσκω καθόλου παράλογο αρχικά το μη σε νοιάζει αν το παιδάκι σου έχει down η όχι.Ισα ισα το βρίσκω πόλη μεγαλοψυχο και το θαυμάζω!Επίσης αυτό που συζητούσα και με τον εμβρυολογο σήμερα είναι ότι όλες αυτές οι εξετάσεις εκτός της αμνιο δινουν μόνο πιθανότητες!!!Μόνο οι γενετιστές δίνουν σαφείς απαντήσεις.Γι αυτό και οι εμβρυολογο δε βασίζονται σε ένα εύρημα!Ωραία είχε υπερηχογενες έντερο,από μόνο του δε λέει κάτι.Ειχε πρόβλημα με το ρινικό οστό?Είχε πρόβλημα με τις κοιλίες στη καρδούλα του?Υπάρχουν και άλλα 2-3 ευρήματα σχετικά με το down που δε τα θυμαμαι,σου είπαν να έχει κάποιο από αυτά?Προφανώς δεν θα έχει τίποτα και για αυτό από ένα και μόνο εύρημα δε θα βγάλουν συμπερασμα ότι το παιδάκι σου έχει πρόβλημα ούτε θα προτείνουν αμνιο.Επομενως εφόσον δεν υπάρχει και σύσταση από τους γιατρούς όχι δεν θεωρώ καθόλου παράλογο το σκεπτικό σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Tesera είπε:

Δε θα ακούσεις τίποτα αν πας σε σοβαρό ιδιώτη γιατρό.Αυτα είναι προνόμια των πειραγμενων γιατρών του δημοσίου!! 

Κοίταξε δε βρίσκω καθόλου παράλογο αρχικά το μη σε νοιάζει αν το παιδάκι σου έχει down η όχι.Ισα ισα το βρίσκω πόλη μεγαλοψυχο και το θαυμάζω!Επίσης αυτό που συζητούσα και με τον εμβρυολογο σήμερα είναι ότι όλες αυτές οι εξετάσεις εκτός της αμνιο δινουν μόνο πιθανότητες!!!Μόνο οι γενετιστές δίνουν σαφείς απαντήσεις.Γι αυτό και οι εμβρυολογο δε βασίζονται σε ένα εύρημα!Ωραία είχε υπερηχογενες έντερο,από μόνο του δε λέει κάτι.Ειχε πρόβλημα με το ρινικό οστό?Είχε πρόβλημα με τις κοιλίες στη καρδούλα του?Υπάρχουν και άλλα 2-3 ευρήματα σχετικά με το down που δε τα θυμαμαι,σου είπαν να έχει κάποιο από αυτά?Προφανώς δεν θα έχει τίποτα και για αυτό από ένα και μόνο εύρημα δε θα βγάλουν συμπερασμα ότι το παιδάκι σου έχει πρόβλημα ούτε θα προτείνουν αμνιο.Επομενως εφόσον δεν υπάρχει και σύσταση από τους γιατρούς όχι δεν θεωρώ καθόλου παράλογο το σκεπτικό σου.

Για την ακρίβεια μου είπε όλες οι άλλες μετρήσεις είναι τέλειες......και είναι και 621 γραμμάρια 22 εβδομάδων 

6 ώρες πρίν, vp22 είπε:

Εγω για σιδηρο παιρνω το μασωμενο χαπι Dextrifer που ειναι μαζι με φυλλικο οξυ και ξεμπερδευω και με τα δυο με ενα χαπι. Μαγνησιο παιρνω ή χαπι ή ποσιμη αμπουλα που βοηθαει να μην εχεις δυσκοιλιοτητα.

Μαγνήσιο εγώ παίρνω αμπούλα πόσιμη. Δεν έχω παράπονο από αυτό μια χαρά είναι. Το viofer όμως είναι περίεργη φάση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...