Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

κορίτσια καλησπέρα! υπάρχει κανένα κορίτσι που να παίρνει viofer? πως τα καταφέρνετε? 

Καλησπέρα, παίρνω εγώ viofer 3 σκευάσματα την ημέρα επειδη ο αιματοκρίτης μου είναι αρκετά πεσμένος. Η δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι όσον αφορά την τουαλέτα. Δυσκολεύομαι να πάω. Επίσης η γεύση του πλέον έχει αρχίσει και με αηδιάζει πολύ. Το πίνω με στημένο πορτοκαλί χυμό για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Τι σε προβληματίζει εσένα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Κ γω επειδη ειμαι αγχωτικη προτιμω να τα εχω ετοιμα νωριτερα κ οχι να τρεχω τελευταια στιγμη.

Για το σπιτι αστα..... ουτε μηχανισμους για τα ντουλαπια της κουζινας δε βρισκαμε. Ολα πηγαν τοσο πισω...υποτιθεται οτι θα ειχαμε τελειωσει 3 μηνες νωριτερα αλλα ολα πηγαν στραβα.

Δυστυχως όταν φτιάχνεις σπίτι όλο κ κάτι θα τύχει κ θα πάνε πίσω οι δουλειές… εμάς μας πήρε 10 μέρες να βάψουμε τα ταβάνια να φανταστείς. Με κάτι τα είχαν περάσει που άφηνε πούδρα κ δεν έπιανε το χρωμα… κ δεν το ξέραμε. Βάφαμε τη μέρα το ταβάνι κ την επόμενη που στέγνωνε φούσκωνε το χρωμα κ έπεφτε… ούτε με ασταρι δεν έστρωναν. Στο τέλος καταλήξαμε να τα ξεπλύνουμε με νερό μέχρι να φύγει αυτό το πράγμα που είχαν βάλει… κ μετά να στεγνώσουν, να περαστούν ασταρι κ μετά μπογιά.

9 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Καλά που το είπες για το cossato γιατί το γλυκοκοιταζα!Γενικά έχω μπερδευτεί πολύ με το καρότσι και ενώ ήθελα πολύ 3σε 1 βλέπω ότι οι καλαθουνες είναι πολύ μεγάλες για το αυτοκίνητό μας.Βεβαια δεν έχω απορρίψει την ιδέα να πάρω κάποιο από αυτά που το ίδιο κάθισμα μετατρέπεται και σε καλαθουνα για την αρχή.Το αυγό που κουμπώνει στο καρότσι το θεωρώ κ εγώ απαραίτητο!!Ειναι πραγματικά μεγάλο έξοδο αλλά ευτυχώς που από κούνιες,συρταριερες κτλπ θα μας δώσουν και είμαι τυχερή γιατί Μ αρέσουν κιόλας οπότε δε θα τα πάρω με μισή καρδιά.Οποτε από μεγάλο κόστος μας μένει το καρότσι μόνο.Εμεις για το δωμάτιο διαφωνούμε με τον άντρα μου γιατί εγώ δεν τρελαίνομαι για τα πολύ παιδικά,το θέλω λίγο πιο μινιμαλ όπως εσύ καλή ώρα αλλά αυτός θέλει αρκουδάκια και συνεφακια παντού.Πιστευω θα τα βρούμε κάπου στη μέση,δε θέλω να του κόψω τη χαρά!

Ωχ και αύριο είχα σκοπό να βγω για να αγοράσω σουτιέν εγκυμοσύνης.Ελπιζω να έχω καλύτερη τύχη.Εχω ήδη ένα κανονικό χωρίς μπανελες αλλά δε τρελαίνομαι για τη στήριξη του.

Το έχω κ εγώ μεγάλο άγχος αυτό με τα ατυχήματα ειδικά όταν κυκλοφορούμε κέντρο σε ώρα αιχμής που τρέχουν όλοι και χώνονται σαν τους τρελούς είμαι στην τσίτα.Αφου φορούσες και τη ζώνη και δεν είχες και ενοχλήσεις πιστεύω θα είσαι μια χαρά.Ελπιζω να μην ξανασυμβεί!

Αν κοίταζες αυτά που κλείνουν μπαστούνι με τις διπλες ρόδες, ναι καλύτερα να δεις για κάτι άλλο…μόνο τα υφάσματα τους φαίνονται ποιοτικά. Κ ο δικος μου είχε ενθουσιαστεί με μια τοιχογραφία που έκανε ένας που φτιάχνει τέτοια, στο μπέμπη του αδερφού μου… τους έκανε έναν τοίχο ολόκληρο με τα στρουμφάκια… τα σπιτάκια τους.. ποταμάκι, γεφυράκι… λουλουδάκια, σύννεφα κτλ… δε λέω ήταν φανταστικό αλλά μου κάνει πιο πολύ για παιδικό σταθμό παρα για βρεφικό δωμάτιο. Εγώ θέλω κάτι πιο ήσυχο τουλάχιστον για τώρα που θα είναι μωρά. Μετά που θα φτάσουν 4-5 αν θελουν ας ζωγραφίσουν όλες τις πριγκίπισσες της Disney στους τοίχους :lol: 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

CATwp3.png

7 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Καλησπέρα, παίρνω εγώ viofer 3 σκευάσματα την ημέρα επειδη ο αιματοκρίτης μου είναι αρκετά πεσμένος. Η δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι όσον αφορά την τουαλέτα. Δυσκολεύομαι να πάω. Επίσης η γεύση του πλέον έχει αρχίσει και με αηδιάζει πολύ. Το πίνω με στημένο πορτοκαλί χυμό για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Τι σε προβληματίζει εσένα; 

Με αηδιάζει η γεύση του, δυστυχώς οι χυμοί μου τρυπάνε το στομάχι και μετά έχω τριμερές καούρες.. ήρωας που παίρνεις 3! Ήρωας! 

Εμενα μου είπε να αρχίσω dufalac γιατί με 3 ουτρο και το viofer, άρχισα να έχω θέμα με την τουαλέτα όσα δαμάσκηνα και ακτινίδια να τρώω 

On 4/4/2022 at 2:28 ΜΜ, Patataki83 είπε:

Καλά ούτε εμένα μου άρεσαν… αλλά δεν μου έκαναν κιόλας! Ένα που μου έκανε μπροστά στο στήθος ήθελε 3-4 επεκτάσεις για την πλάτη… κ ένα άλλο που μου έκανε στην πλάτη δεν έμπαινε το στήθος μέσα :lol: κάτι άλλο δεν έχω ψάξει ακόμα… κ εγώ μόνο για κανένα κολάν σκεφτόμουν γτ για αργότερα που θα αρχίσει η ζεστη έχω κάποια ρούχα που πιστεύω θα με βγάλουν αρκετό καιρό αν όχι μέχρι το τέλος… αναλόγως που θα φτάσει η κοιλιά. Εκεί γύρω στο Πάσχα σκέφτομαι κ εγώ να αδειάσουμε το δεύτερο δωμάτιο που τώρα είναι κάτι μεταξύ γραφείου κ αποθήκης για να βαφτεί ώστε να είναι έτοιμο να παραγγείλουμε πράγματα κ να μπουν κατευθείαν μέσα. Εχε υπόψην ότι αργούν να τα φέρουν… για το καρότσι εμάς μας είπαν 1,5 μήνα κ για τα κρεβατάκια περίπου 1. Αλλά αφού θα πάρετε κ δικά σας έπιπλα κτλ κ εκεί υπάρχει μια αναμονή τέτοιου τύπου αναλόγως από που θα παραγγείλεις…. Να φανταστείς εμείς είχαμε παραγγείλει τραπεζαρία τέλος Νοέμβρη κ μας την έφεραν παραμονή Χριστουγέννων 9:30 το βράδυ…ευτυχώς που δεν είχαμε υπολογίσει να έχουμε κόσμο σπίτι.

τωρα για τον βλάκα που ήρθε κ έπεσε πάνω σας, πιο πολύ πιστεύω είναι η ταραχή που πήρες…αλλά αν σε ανησυχεί κάτι πάρε τον γιατρό σου να του το πεις.

Εμείς θα φτιάξουμε και θα βάψουμε όλο το σπίτι γιατί είναι παλιό και θέλει μεραμετια....καταλαβαίνεις τι θα γίνει στο σπίτι από σκόνη και χώμα και όλα αυτά μετά το Πάσχα!!!!!και εγώ έξαλλη.......να μην μπορώ να κάνω τπτ.....εγώ απλά είπα πρώτο από όλα το παιδικό θα φτιαχτεί και μετά το δωμάτιο τουλάχιστον να αρχίσω να τακτοποιώ 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

Με αηδιάζει η γεύση του, δυστυχώς οι χυμοί μου τρυπάνε το στομάχι και μετά έχω τριμερές καούρες.. ήρωας που παίρνεις 3! Ήρωας! 

Εμενα μου είπε να αρχίσω dufalac γιατί με 3 ουτρο και το viofer, άρχισα να έχω θέμα με την τουαλέτα όσα δαμάσκηνα και ακτινίδια να τρώω 

Τουαλέτα έχω και εγώ θέμα, μια άλλη κοπέλα μου είπε και για χάπι σιδήρου, δεν ξέρω ακριβώς το όνομα του αλλά ρώτα τον γιατρό σου μηπως το αλλάξετε. Αν επιτρέπεται γιατί παίρνεις ουτροτζεσταν; 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Δυστυχως όταν φτιάχνεις σπίτι όλο κ κάτι θα τύχει κ θα πάνε πίσω οι δουλειές… εμάς μας πήρε 10 μέρες να βάψουμε τα ταβάνια να φανταστείς. Με κάτι τα είχαν περάσει που άφηνε πούδρα κ δεν έπιανε το χρωμα… κ δεν το ξέραμε. Βάφαμε τη μέρα το ταβάνι κ την επόμενη που στέγνωνε φούσκωνε το χρωμα κ έπεφτε… ούτε με ασταρι δεν έστρωναν. Στο τέλος καταλήξαμε να τα ξεπλύνουμε με νερό μέχρι να φύγει αυτό το πράγμα που είχαν βάλει… κ μετά να στεγνώσουν, να περαστούν ασταρι κ μετά μπογιά.

Αν κοίταζες αυτά που κλείνουν μπαστούνι με τις διπλες ρόδες, ναι καλύτερα να δεις για κάτι άλλο…μόνο τα υφάσματα τους φαίνονται ποιοτικά. Κ ο δικος μου είχε ενθουσιαστεί με μια τοιχογραφία που έκανε ένας που φτιάχνει τέτοια, στο μπέμπη του αδερφού μου… τους έκανε έναν τοίχο ολόκληρο με τα στρουμφάκια… τα σπιτάκια τους.. ποταμάκι, γεφυράκι… λουλουδάκια, σύννεφα κτλ… δε λέω ήταν φανταστικό αλλά μου κάνει πιο πολύ για παιδικό σταθμό παρα για βρεφικό δωμάτιο. Εγώ θέλω κάτι πιο ήσυχο τουλάχιστον για τώρα που θα είναι μωρά. Μετά που θα φτάσουν 4-5 αν θελουν ας ζωγραφίσουν όλες τις πριγκίπισσες της Disney στους τοίχους :lol: 

Αυτά του λέω κ εγώ χαχα.Ασε με λέω τώρα να το κάνω ήσυχο και όταν μεγαλώσει η μικρή φτιάξτε και δεντροσπιτο αν θέλετε μέσα στο στο δωμάτιο!!

14 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Καλημέρα! Νιωθω οτι δε μου κρατανε σωστα το στηθος, βρισκω μονο μαυρα και σαν σχεδιο ειναι σαν αυτα που φοραει η γιαγια μου. Το σημαντικοτερο ειναι πως η εγαρμογη τουε δε μου αρεσε καθολου.

Ευτυχως ολα καλα με το τρακαρισμα. Ο μικρος κανει βολτες στη κοιλια μου. Χθες εμαθα κ τα τελικα αποτελεσματα της αμνιοπαρακεντησης κ ανακουφιστηκα παρα πολυ! 

Μπράβο!Χαίρομαι πολύ όταν παίρνουμε καλά νέα!Να ηρεμήσεις να το χαρείς τώρα,όλα θα πάνε καλά!

Κορίτσια μου σήμερα είχα το πολυπόθητο ραντεβού για τη Β επιπέδου.Ηταν μια τεράστια αποτυχία.Εκανα το τραγικό λάθος όπως αποδείχτηκε να ακυρώσω το ραντεβού που είχα ιδιωτικά και να πάω στο νοσοκομείο και για οικονομικούς λόγους και γιατί ο εμβρυολογος στο νοσοκομείο έχει πολύ καλό όνομα.Αφου περίμενα 2.5 ώρες να μπω γιατί άφησαν να περάσουν πριν από μένα όλες οι αυχενικες και τα επείγοντα γιατί ήμουν η μόνη χρονοβόρα εξέταση της ημέρας και με έβγαλαν και μια φορά έξω ενώ είχε ξεκινήσει η εξέταση γιατί έφεραν άλλο ενα επείγον,ο γιατρός αποφάσισε να μου πει ότι δε βλέπει γιατί έχω πολλά κιλά και δεν μπορεί να κάνει την εξέταση.Εν τω μεταξύ είμαι 1.72 87 κιλά,έχω πάρει 2 κιλά μέχρι τον 6ο και έχω πολύ καλή κατανομή δεν έχω κάτι φοβερό στη κοιλιά,δεν έχω καν μεγάλη κοιλιά!Δηλαδή μια κοπέλα πιο κοντουλα η με περισσότερα κιλά τι θα της έλεγε??Την Πέμπτη που μας πέρασε δε, πήγα στον ίδιο γιατρό,στο ίδιο μηχάνημα για να μου ελέγξει τον τράχηλο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την απεικονιση,μου είπε θα τα πούμε τη Τρίτη για τη Β επιπέδου.Παρολα αυτά ενώ σήμερα δεν έβλεπε τίποτα μου είπε ότι μέτρησε τη περίμετρο κεφαλής και είναι τόσο μικρή που δεν πιάνει ούτε την τελευταία καμπύλη και αφού μου το παρουσίασε πολύ σοβαρό μου είπε ότι δε μπορεί να συνεχίσει την εξέταση.Δε θέλω να σας μιλήσω για την ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή,τη αγωνία έχω,ευτυχώς ο ιδιώτης γιατρός θα με δει εκτάκτως αύριο μετά απ' αυτά που του είπα και ο γυναικολόγος μου με καθυσηχασε και μου είπε ότι το μωρό δεν είχε τέτοια δείγματα ως τώρα οπότε πιθανότατα ήταν λάθος μέτρηση στο μηχάνημα.Γενικα έχω μια αίσθηση ότι δε μπορώ να κάνω καλή επιλογή στους γιατρούς τελικά...Αυτά από μένα για σήμερα ελπίζω αύριο να επιστρέψω με καλά νέα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Tesera είπε:

Αυτά του λέω κ εγώ χαχα.Ασε με λέω τώρα να το κάνω ήσυχο και όταν μεγαλώσει η μικρή φτιάξτε και δεντροσπιτο αν θέλετε μέσα στο στο δωμάτιο!!

Μπράβο!Χαίρομαι πολύ όταν παίρνουμε καλά νέα!Να ηρεμήσεις να το χαρείς τώρα,όλα θα πάνε καλά!

Κορίτσια μου σήμερα είχα το πολυπόθητο ραντεβού για τη Β επιπέδου.Ηταν μια τεράστια αποτυχία.Εκανα το τραγικό λάθος όπως αποδείχτηκε να ακυρώσω το ραντεβού που είχα ιδιωτικά και να πάω στο νοσοκομείο και για οικονομικούς λόγους και γιατί ο εμβρυολογος στο νοσοκομείο έχει πολύ καλό όνομα.Αφου περίμενα 2.5 ώρες να μπω γιατί άφησαν να περάσουν πριν από μένα όλες οι αυχενικες και τα επείγοντα γιατί ήμουν η μόνη χρονοβόρα εξέταση της ημέρας και με έβγαλαν και μια φορά έξω ενώ είχε ξεκινήσει η εξέταση γιατί έφεραν άλλο ενα επείγον,ο γιατρός αποφάσισε να μου πει ότι δε βλέπει γιατί έχω πολλά κιλά και δεν μπορεί να κάνει την εξέταση.Εν τω μεταξύ είμαι 1.72 87 κιλά,έχω πάρει 2 κιλά μέχρι τον 6ο και έχω πολύ καλή κατανομή δεν έχω κάτι φοβερό στη κοιλιά,δεν έχω καν μεγάλη κοιλιά!Δηλαδή μια κοπέλα πιο κοντουλα η με περισσότερα κιλά τι θα της έλεγε??Την Πέμπτη που μας πέρασε δε, πήγα στον ίδιο γιατρό,στο ίδιο μηχάνημα για να μου ελέγξει τον τράχηλο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την απεικονιση,μου είπε θα τα πούμε τη Τρίτη για τη Β επιπέδου.Παρολα αυτά ενώ σήμερα δεν έβλεπε τίποτα μου είπε ότι μέτρησε τη περίμετρο κεφαλής και είναι τόσο μικρή που δεν πιάνει ούτε την τελευταία καμπύλη και αφού μου το παρουσίασε πολύ σοβαρό μου είπε ότι δε μπορεί να συνεχίσει την εξέταση.Δε θέλω να σας μιλήσω για την ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή,τη αγωνία έχω,ευτυχώς ο ιδιώτης γιατρός θα με δει εκτάκτως αύριο μετά απ' αυτά που του είπα και ο γυναικολόγος μου με καθυσηχασε και μου είπε ότι το μωρό δεν είχε τέτοια δείγματα ως τώρα οπότε πιθανότατα ήταν λάθος μέτρηση στο μηχάνημα.Γενικα έχω μια αίσθηση ότι δε μπορώ να κάνω καλή επιλογή στους γιατρούς τελικά...Αυτά από μένα για σήμερα ελπίζω αύριο να επιστρέψω με καλά νέα!

Σου ειπε ο γιατρος οτι λογω κιλων δε μπορει να κανει την εξεταση; Τραγικος. Μαλλον ηθελε να σε ξεπεταξει, βαριοταν ή ειχε τα νευρα του. Το οτι σου πεταξε μια βομβα κ σε αφησε ειναι απαραδεκτο.

Θεωρω πως ολα θα πανε καλα. Να μας ενημερωσεις. Κανε υπομονη μεχρι αυριο.

Αυτο που καποιοι γιατροι δεν αντιλαμβανονται ποσο μπορει να επηρεασουν εναν ανθρωπο με αυτα που λενε με κανει εξαλλη. Η ελλειψη ενσυναισθησης ειναι μεγαλο μειονεκτημα.

Ξεκουρασου κ θα περιμενουμε τα νεα σου αυριο!

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Γλυκούλα μου Ελα σήμερα θα πάνε όλα καλά!!!!!θα δεις έχω και εγώ β επιπέδου σε λίγο!!!!θα περιμένω νέα σου.....τώρα έχω αγχωθει και για τις δυο μας!!!!

18 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Αχ εμένα ο άντρας μου δεν έχει άποψη για τπτ....όλο το σπίτι γενικά μόνο εγώ το διακόσμησα το άφησα μόνο να δει αν ο καναπές του αρέσει και αν κάτι τον ρωτάω αν του αρέσει είναι απλά τυπικό και αυτός απλά λέει κάνε ότι θες ......να σκεφτείτε ότι οπότε έκανα γενική στο σπίτι άλλαζα και τα έπιπλα .......τπτ δεν έλεγε....οπότε ούτε στο παιδικό έχει άποψη....χαχαχαχααχ δεν θα μπορούσα να είμαι και με κάποιον που έχει και άποψη για το σπίτι δλδ ο αδερφός Μ πχ ήθελα να τα ξέρει όλα......ακόμα και το μικρό διακοσμητικό αλλιώς δεν έπρεπε να μπει .....και εγώ τον έβριζα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

11 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Τουαλέτα έχω και εγώ θέμα, μια άλλη κοπέλα μου είπε και για χάπι σιδήρου, δεν ξέρω ακριβώς το όνομα του αλλά ρώτα τον γιατρό σου μηπως το αλλάξετε. Αν επιτρέπεται γιατί παίρνεις ουτροτζεσταν; 

Καλημέρα! 
ουτρο παίρνω γιατί έχω κοντό τράχηλο και χαμηλό πλακούντα, για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα.

Το πρόβλημα που έχω με το χάπι σιδήρου  είναι ότι θέλει 4 ώρες απόσταση από το χάπι για τον θυρεοειδή και να είμαι με άδειο στομάχι..

11 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Παναγία μου!!!! Απαράδεκτος και ντροπή του!!

καλη επιτυχία για σήμερα!!!

• Μου αρέσει 2

11 hours ago, Tesera said:

Απαράδεκτος, καμια φορά νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες για να σε σπρώξουν σε ιδιωτικά ιατρεία. Κανονικά θέλει καταγγελία και κράξιμο, αλλά αντε να αγγίξεις τις ιερές αγελάδες του δημοσίου. 

Περιμένουμε νέα σου σύντομα, εύχομαι να είναι όλα καλά! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 5/4/2022 at 1:00 ΜΜ, Patataki83 είπε:

Αχ εμένα ο άντρας μου δεν έχει άποψη για τπτ....όλο το σπίτι γενικά μόνο εγώ το διακόσμησα το άφησα μόνο να δει αν ο καναπές του αρέσει και αν κάτι τον ρωτάω αν του αρέσει είναι απλά τυπικό και αυτός απλά λέει κάνε ότι θες ......να σκεφτείτε ότι οπότε έκανα γενική στο σπίτι άλλαζα και τα έπιπλα .......τπτ δεν έλεγε....οπότε ούτε στο παιδικό έχει άποψη....χαχαχαχααχ δεν θα μπορούσα να είμαι και με κάποιον που έχει και άποψη για το σπίτι δλδ ο αδερφός Μ πχ ήθελα να τα ξέρει όλα......ακόμα και το μικρό διακοσμητικό αλλιώς δεν έπρεπε να μπει .....και εγώ τον έβριζα 

Πήγα σήμερα για β επιπέδου. Όλα καλά στις μετρήσεις αλλά μου είπε ότι φαίνεται υπερηχογενες εντερο. Δεν έδειξε να αγχώνεται μου λέει ότι είναι πολύ σύνηθες υπάρχει μία πιθανότητα για 1% down η κυστική ίνωση αλλά γενικά είναι συνήθως πολύ χαλαρός έδειξε ο πιλάλης και ο γυναικολόγος μου το ίδιο μου είπαν αν θέλω να κάνω nipt αμνιοπαρακέντηση ούτε καν υπάρχει λόγος η αυχενική σου κάτι με πολύ μικρό ποσοστό. Η αλήθεια είναι ότι ούτε που θα κάνουμε γιατί έτσι κι αλλιώς έχουμε αποφασίσει ότι ότι και να ναι θα το κρατήσουμε έτσι κι αλλιώς και νομίζω ότι αν κανονίσεις θα αγχωθώ γιατί αν δείξει κανένα λόγο σύνδρομο με κάτι πιο μικρές ποσοστά οι πιο μεγάλα ξέρεις παίρνεις έναν άλλον κύκλο. Γιατί δεν έχω φύγει για αυτό μπροστά έχω στεναχωρηθεί τώρα γιατί έπρεπε να το δείξω αυτό αφού μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι okay τυπικό φυσιολογικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα δηλαδή. Το χει η ξαδέλφη μου και ο μπέμπης είναι μία χαρά και πολλές στο ίντερνετ που όλες είναι μία χαρά γιατί καμία δεν είχε down από αυτές που διάβασα εγώ που είχανε υπερηχογενές έντερο τα μωρά τους.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 57 λεπτά , Vlal είπε:

Πήγα σήμερα για β επιπέδου. Όλα καλά στις μετρήσεις αλλά μου είπε ότι φαίνεται υπερηχογενες εντερο. Δεν έδειξε να αγχώνεται μου λέει ότι είναι πολύ σύνηθες υπάρχει μία πιθανότητα για 1% down η κυστική ίνωση αλλά γενικά είναι συνήθως πολύ χαλαρός έδειξε ο πιλάλης και ο γυναικολόγος μου το ίδιο μου είπαν αν θέλω να κάνω nipt αμνιοπαρακέντηση ούτε καν υπάρχει λόγος η αυχενική σου κάτι με πολύ μικρό ποσοστό. Η αλήθεια είναι ότι ούτε που θα κάνουμε γιατί έτσι κι αλλιώς έχουμε αποφασίσει ότι ότι και να ναι θα το κρατήσουμε έτσι κι αλλιώς και νομίζω ότι αν κανονίσεις θα αγχωθώ γιατί αν δείξει κανένα λόγο σύνδρομο με κάτι πιο μικρές ποσοστά οι πιο μεγάλα ξέρεις παίρνεις έναν άλλον κύκλο. Γιατί δεν έχω φύγει για αυτό μπροστά έχω στεναχωρηθεί τώρα γιατί έπρεπε να το δείξω αυτό αφού μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι okay τυπικό φυσιολογικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα δηλαδή. Το χει η ξαδέλφη μου και ο μπέμπης είναι μία χαρά και πολλές στο ίντερνετ που όλες είναι μία χαρά γιατί καμία δεν είχε down από αυτές που διάβασα εγώ που είχανε υπερηχογενές έντερο τα μωρά τους.

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα για υπέρηχο καρδιας,όλα τελεια μου είπε,βέβαια η μπέμπα καθόταν στο πλάι και κάποια στιγμή μου ειπε να βγω να φάω ένα γλυκό να πιω παγωμένο νερό και μετα να ξαναμπώ,όπως και έγινε βέβαια το ζαχαρο μου εκτοξεύτηκε στα ύψη!!!Την Τρίτη β επιπέδου με το καλό!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , Didimakia είπε:

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα για υπέρηχο καρδιας,όλα τελεια μου είπε,βέβαια η μπέμπα καθόταν στο πλάι και κάποια στιγμή μου ειπε να βγω να φάω ένα γλυκό να πιω παγωμένο νερό και μετα να ξαναμπώ,όπως και έγινε βέβαια το ζαχαρο μου εκτοξεύτηκε στα ύψη!!!Την Τρίτη β επιπέδου με το καλό!!!

Τελεια!!!!! Κ γω Τεταρτη εχω β επιπεδου. Εμεις θα κανουμε υπερηχο καρδιας μετα το Πασχα.

πρίν από 46 λεπτά , Konisn είπε:

Τελεια!!!!! Κ γω Τεταρτη εχω β επιπεδου. Εμεις θα κανουμε υπερηχο καρδιας μετα το Πασχα.

Αντε με το καλο να πάνε όλα τελεια για τα μωράκια μας!!!:grin:Φάε κανα γλυκό πριν και πιες παγωμένο νερό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...