Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

On 30/3/2022 at 8:37 ΜΜ, koukouvagia είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου! Νομίζω είναι σπάνιο πια να μην κολλήσει κανείς. Τουλάχιστον όλοι το περνάνε ελαφριά…

————

Εγώ κορίτσια ξαναπήγα σήμερα για επαναληπτική Β’ Επιπέδου, και ο μπεμπάκος ήταν πάλι φουλ μπρούμυτα. Περπάτησα 45’, έφαγα και παγωτάκι, ξαναγύρισα αλλά εκεί, δεν αλλάζει θέση!

Έχει κουρνιάσει πάνω στον πλακούντα και τον έχει σαν μαξιλαράκι μου είπαν. Ξανά-μανά την Παρασκευή πάλι… φοβάμαι ότι έτσι θα είναι και τότε!

Εμένα πάντως δεν καταλαβαίνει τίποτα με τη ζάχαρη.Ουτε κλωτσιά!Αν φάω όμως πατατάκια η πίτσα χοροπηδάει!Μου είπαν την Τρίτη που έχω Β επιπέδου να έχω μαζί μου σοκολάτα αλλά εγώ θα πάρω ένα σακουλάκι πατατάκια αφού την έχω μάθει πλέον!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, dimitdimit είπε:

Ναι λάθος σας τα έγραψα , ένα προς 4.550ειναι το αποτέλεσμα το ένα προς 228 είναι το ποσοστό της ηλικίας μου , σκέφτομαι την νιπτ αν κ είναι μεγάλο το ποσό κ δεν μας περισσεύουν

Καλημέρα, καλό μήνα με υγεία! Πολύ χαίρομαι, άρα είναι μια χαρά τα αποτελέσματα σου, περίπου όπως τα δικά μου. Δεν θυμάμαι την ηλικία σου, εγώ θα κλείσω τα 36 και δεν τη κάναμε. Μου είχε πει ο γιατρός αν φοβάμαι παρα πολύ και θέλω, ας την κάνω αλλά με τέτοια νούμερα το άφησα. Αν ήμουν όμως πάνω από 38, θα την έκανα.

Δεν γράφω στις μανουλες, κανονικά είμαι Σεπτέμβριο αλλά λόγω ινομυωματος θα πάμε με καισαρική μάλλον οπότε θα γεννήσω Αύγουστο. Είμαι στις 18 εβδομάδες τώρα και ανυπομονω να πάμε στο γιατρό να δούμε τί γίνεται. Είχα μια αποκόλληση πριν την αυχενική, ευτυχώς πέρασε. Η τέταρτη εξωσωματική, είχα κάποιες αποτυχίες πιο πριν αλλά τώρα μέχρι στιγμής όλα είναι καλά κ ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Να έχουμε όλες γερά μωρά και καλή εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Όλα καλά με την Β’Επιπέδου (3η προσπάθεια) χθες, ευτυχώς γύρισε το μωρό και είδαμε κεφαλάκι, καρδούλα και όλα. Επόμενο ραντεβού με τον εμβρυολογο τώρα στις 32 εβδομάδες γαι ντόπλερ.

Υποθετω ενδιάμεσα θα με δει και ο γυναικολόγος μου άλλη μια φορά, και θα γίνει και η καμπύλη ζαχάρου σε 2-4 εβδομάδες.

Όσες έχετε ξαναϋπάρξει εγκυούλες, υπάρχει κάποια άλλη εξέταση  που κάνατε από εδώ και πέρα; Σας ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, koukouvagia είπε:

Όλα καλά με την Β’Επιπέδου (3η προσπάθεια) χθες, ευτυχώς γύρισε το μωρό και είδαμε κεφαλάκι, καρδούλα και όλα. Επόμενο ραντεβού με τον εμβρυολογο τώρα στις 32 εβδομάδες γαι ντόπλερ.

Υποθετω ενδιάμεσα θα με δει και ο γυναικολόγος μου άλλη μια φορά, και θα γίνει και η καμπύλη ζαχάρου σε 2-4 εβδομάδες.

Όσες έχετε ξαναϋπάρξει εγκυούλες, υπάρχει κάποια άλλη εξέταση  που κάνατε από εδώ και πέρα; Σας ευχαριστώ!

Ντοπλερ μόνο που ίσως χρειαστεί να ξαναγίνει σε περίπτωση που φτάσεις 40 εβδομάδων και δεν έχεις γεννήσει. Εγώ καμπύλη δεν σκοπεύω να κάνω,έχω να φάω ζάχαρη πολλά χρόνια και, αν πιω τόσο μεγάλη ποσότητα, θα πάθω κάνα γλυκαιμικο σοκ χαχα. 

Υπερήχους μόνο που θα κάνει ο γιατρός στα καθιερωμένα ραντεβού σας. Απλούς δλδ. Εμένα μου είπε να κλείσω β επιπέδου, τελικά, μετά τις 5/4 και θα ναι 22+. Και στην 24η είπε, καλά είναι.. 

• Μου αρέσει 1

Εμείς κάναμε υπέρηχο καρδιάς χθες και ήταν όλα μια χαρά. Όσο ακίνητος ήταν στην αυχενική, τόσο ενεργητικός ήταν χθες! Και στις δύο περιπτώσεις, οι γιατροί δυσκολεύτηκαν πολύ. Γενικά, από τότε που τον ένιωσα πρώτη φορά, δεν έχει σταματήσει! Βάζω το χέρι μου και σχέδον πάντα ανταποκρίνεται. Δεκάδες φορές την ημέρα, ήτανε να μη γίνει η αρχή! 

Β' επιπέδου έχω 5/5. Αλλά με όλο αυτό τον χαμό που κάνει, δεν ανησυχώ τόσο πολύ όσο πριν. Τα κιλά δυστυχώς ανεβαίνουν, 5 και προχωράμε...

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Melie είπε:

Εμείς κάναμε υπέρηχο καρδιάς χθες και ήταν όλα μια χαρά. Όσο ακίνητος ήταν στην αυχενική, τόσο ενεργητικός ήταν χθες! Και στις δύο περιπτώσεις, οι γιατροί δυσκολεύτηκαν πολύ. Γενικά, από τότε που τον ένιωσα πρώτη φορά, δεν έχει σταματήσει! Βάζω το χέρι μου και σχέδον πάντα ανταποκρίνεται. Δεκάδες φορές την ημέρα, ήτανε να μη γίνει η αρχή! 

Β' επιπέδου έχω 5/5. Αλλά με όλο αυτό τον χαμό που κάνει, δεν ανησυχώ τόσο πολύ όσο πριν. Τα κιλά δυστυχώς ανεβαίνουν, 5 και προχωράμε...

Koritsia egw eimai 14k4 kai den mporoume akoma na doume filo.xtes mas eipe mallon koritsi alla oxi me siguria o giatros den itan katholou siguros.Pote lete na mathoume 100 tis 100 anipomonw; Mipos stin b epipedou;

1 hour ago, Melie είπε:

Τι ανεβαίνουν τα κιλά;;;;είσαι μια χαρά...εγώ πλησιάζω τ δέκα. 21 εβδομάδων

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Simona είπε:

Koritsia egw eimai 14k4 kai den mporoume akoma na doume filo.xtes mas eipe mallon koritsi alla oxi me siguria o giatros den itan katholou siguros.Pote lete na mathoume 100 tis 100 anipomonw; Mipos stin b epipedou;

Ναι, στην β επιπέδου θα φανεί. Αλλά όλα είναι θέμα θέσης, μπορεί και νωρίτερα, αν η θέση εκείνη τη στιγμή είναι ευνοϊκή. 

4 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Τι ανεβαίνουν τα κιλά;;;;είσαι μια χαρά...εγώ πλησιάζω τ δέκα. 21 εβδομάδων

Ευχαριστώ για την ψυχική τόνωση, αλλά είμαι 2 εβδομάδες πιο πίσω από εσένα (19+2). Και δεν είναι τόσο πολύ τα κιλά συνολικά, είναι ότι αυτή την εβδομάδα φούσκωσα απότομα! Μέχρι πριν μια εβδομάδα δε φαινόμουν καν έγκυος, και τώρα να μια κοιλιά... από το πουθενά... και 1 1/2 κιλό πάνω! Πολύ διαφορετική η 19η εβδομάδα από όλες τις απόψεις... 

15 ώρες πρίν, Melie είπε:

Ναι, στην β επιπέδου θα φανεί. Αλλά όλα είναι θέμα θέσης, μπορεί και νωρίτερα, αν η θέση εκείνη τη στιγμή είναι ευνοϊκή. 

Ευχαριστώ για την ψυχική τόνωση, αλλά είμαι 2 εβδομάδες πιο πίσω από εσένα (19+2). Και δεν είναι τόσο πολύ τα κιλά συνολικά, είναι ότι αυτή την εβδομάδα φούσκωσα απότομα! Μέχρι πριν μια εβδομάδα δε φαινόμουν καν έγκυος, και τώρα να μια κοιλιά... από το πουθενά... και 1 1/2 κιλό πάνω! Πολύ διαφορετική η 19η εβδομάδα από όλες τις απόψεις... 

Εμένα πάντως το ίδιο συνέβη και σε πολλές φίλες μου!!! Μια βδομάδα τπτ και μετά ξαφνικά κοιλαρα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κ εμένα κοριτσια η κοιλουμπα έχει πεταχτεί πολύ τις τελευταίες μέρες… έχει αρχίσει κ με ζορίζει το κολάν ψηλά στο λάστιχο. Έχω ένα πολύ ψηλομεσο που φτάνει ακριβώς κάτω απτό σουτιέν αλλά αρχίζω να νιώθω ότι πιέζομαι. Νομιζω πως ήρθε η ώρα για ένα κολάν εγκυμοσύνης με πιο φαρδύ τελείωμα :D μπλούζες κτλ είναι οκ ακόμα γτ έτσι κ αλλιώς τις φορούσα φαρδιές οποτε έχω αρκετές. 

εχετε αρχίσει να κοιτάζετε για πραγματάκια για τα μωρά; Εμείς πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο κ χθες να δούμε για καρότσι γτ λίγο περιορίζει το θέμα των δίδυμων κ πρέπει να χωράει κ από πόρτες.. κ από ασανσέρ… κ στο αμάξι… πήγαμε κ σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι κ μου έδωσαν δώρο μαξιλάρι θηλασμού σε μεγάλο μέγεθος χωρίς να κάνουμε αγορές… δίνουν σε όλες τις έγκυες που όταν πηγαίνουν φαίνεται η κοιλιτσα, αλλιώς αν κανεις πρωτη παραγγελία από το Ίντερνετ στο στέλνουν. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα μαγαζιού… φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα Ε;

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κ εμένα κοριτσια η κοιλουμπα έχει πεταχτεί πολύ τις τελευταίες μέρες… έχει αρχίσει κ με ζορίζει το κολάν ψηλά στο λάστιχο. Έχω ένα πολύ ψηλομεσο που φτάνει ακριβώς κάτω απτό σουτιέν αλλά αρχίζω να νιώθω ότι πιέζομαι. Νομιζω πως ήρθε η ώρα για ένα κολάν εγκυμοσύνης με πιο φαρδύ τελείωμα :D μπλούζες κτλ είναι οκ ακόμα γτ έτσι κ αλλιώς τις φορούσα φαρδιές οποτε έχω αρκετές. 

εχετε αρχίσει να κοιτάζετε για πραγματάκια για τα μωρά; Εμείς πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο κ χθες να δούμε για καρότσι γτ λίγο περιορίζει το θέμα των δίδυμων κ πρέπει να χωράει κ από πόρτες.. κ από ασανσέρ… κ στο αμάξι… πήγαμε κ σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι κ μου έδωσαν δώρο μαξιλάρι θηλασμού σε μεγάλο μέγεθος χωρίς να κάνουμε αγορές… δίνουν σε όλες τις έγκυες που όταν πηγαίνουν φαίνεται η κοιλιτσα, αλλιώς αν κανεις πρωτη παραγγελία από το Ίντερνετ στο στέλνουν. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα μαγαζιού… φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα Ε;

Κατάλαβα ποιο λες, θα το τσεκάρω. Εμείς επειδή είναι δεύτερη φορά, έχω ζήσει το χάος του πρώτου παιδιού, που φορτωνεσαι με ένα σωρό άχρηστα πράγματα και έχουμε αποφασίσει να είμαστε φειδωλοί. Από ρούχα και προίκα μωρού, πχ, δε θα πάρω σχεδόν τίποτα, και γιατί έχω λίγα, και επειδή έχουν γνωστοί και συγγενείς που έχουν κάνει πρόσφατα μωρό, και γιατί είναι το στάνταρ που σου παίρνουν δώρο οι φίλοι, οι συνάδελφοι, κλπ και φουλάρεις γρήγορα με πράγματα όλων των ηλικιών.

Στα μεγάλα πράγματα έχουμε ρίξει μια (ηλεκτρονική) ματιά μόνο, δηλαδή κρεβάτι, συρταριέρα και καρότσι. Και πάλι, με φειδώ. Δε θα ξεχάσω ότι την πρώτη φορά είχα κάνει τρίμηνη έρευνα αγοράς τι καρότσι να πάρω, με λίστες, πίνακες με υπέρ και κατά, κλπ!!! Τελικά, καλό καρότσι πήρα, αλλά δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, γιατί ο γιος μου δεν έκατσε καθόλου στο καρότσι!!! Έκλαιγε σπαρακτικά, κι έτσι βγάλαμε τον πρώτο χρόνο με μάρσιπο και μετά με τρίκυκλο ποδηλατάκι!!! Έτσι έμαθα να μην τρελαίνομαι από πριν πολύ. Τελικά το καρότσι χαρίστηκε άθικτο!!!

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Μετα το Πασχα θα αρχισω να κοιταζω. Να εχει βγει η αμνιοπαρακεντηση, να εχω κανει κ β επιπεδου κ μετα ... Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να αγορασω. Πρεπει να κανω καποια λιστα, αλλα δε ξερω τι πραγματικα ειναι χρησιμο. Φανταζομαι θα μας πει κ η μαια...

On 2/4/2022 at 10:33 ΠΜ, Moomin είπε:

Καλημέρα, καλό μήνα με υγεία! Πολύ χαίρομαι, άρα είναι μια χαρά τα αποτελέσματα σου, περίπου όπως τα δικά μου. Δεν θυμάμαι την ηλικία σου, εγώ θα κλείσω τα 36 και δεν τη κάναμε. Μου είχε πει ο γιατρός αν φοβάμαι παρα πολύ και θέλω, ας την κάνω αλλά με τέτοια νούμερα το άφησα. Αν ήμουν όμως πάνω από 38, θα την έκανα.

Δεν γράφω στις μανουλες, κανονικά είμαι Σεπτέμβριο αλλά λόγω ινομυωματος θα πάμε με καισαρική μάλλον οπότε θα γεννήσω Αύγουστο. Είμαι στις 18 εβδομάδες τώρα και ανυπομονω να πάμε στο γιατρό να δούμε τί γίνεται. Είχα μια αποκόλληση πριν την αυχενική, ευτυχώς πέρασε. Η τέταρτη εξωσωματική, είχα κάποιες αποτυχίες πιο πριν αλλά τώρα μέχρι στιγμής όλα είναι καλά κ ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Να έχουμε όλες γερά μωρά και καλή εγκυμοσύνη.

Να σου πάνε όλα τέλεια και να μην αγχώνεσαι 

και εγω 35 είμαι 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Ποιο μαγαζί λες;;; Κατέληξες τελικά με καρότσι;; Εμείς δεν έχουμε πάει να δούμε ακόμα μόνο από ίντερνετ κοιτάμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...