Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @linaa@dimi.tra κορίτσια μου χρόνια πολλά! 

Αρχικά να πω πως χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε τα θέματα με ειλικρίνεια γιατί έχω βαρεθεί να μου χαϊδεύουν όλοι τα αυτιά αυτές τις μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2.Θα εστιάσω σε αυτά που είπαμε. 3 γυναικολόγους πλας τον δικό μου που θα τον συναντήσω τη Δευτέρα να δω τι θα πει μετά την αποτυχία. Μετά έχω κλείσει ανδρολόγο, ενδοκρινολόγο και την αιματολόγο στο Ελενα. Δε νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι άλλο σε αυτή τη φάση. Ολα τριγυρνάνε στο μυαλό μου. Η περίοδος αυτό το μήνα κράτησε 2,5 μέρες (!), με τις 2 πρώτες μέρες να γίνεται χαμός από ροή και μέσα τίποτα. Λες και κάποιος πάτησε το turn off. Ανησύχησα μήπως είναι προκλιμακτιριακο κ αλλάζει ο κύκλος μου αλλά μετά σκέφτηκα πως έχω πάρει 10 κιβώτια φάρμακα κ ίσως δεν είναι ενδεικτικό. 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!και εγώ έχω τελική ημερομηνία 5/8 και είμαι 10 εβδομάδων και 4 ημερών ωστόσο ο γιατρός Μ είπε ότι το βρίσκει λίγο πιο μεγάλο γι'αυτό και Μ κατέβασε κατά μία βδομάδα την τελική ημερομηνία αλλιώς θα ήταν 11/8. Εγώ 24 έχω αυχενική.....η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζω να πάω στον γιατρό με πιάνει τρελό άγχος....βλέπετε είχα δύο παλλινδρομες 8-9 εβδομάδα οπότε κάθε φορά πριν πάω αγχώνομαι μην Μ πει τπτ κακό!!!!βέβαια τώρα όλα μοιάζουν καλά...τώρα απλά αγχώνομαι να είναι καλή η αυχενική!!!πήρα και άδεια γτ είδα ελάχιστο καφέ και λόγω κοβιντ από την δουλειά....έκανα το Σάββατο και την τρίτη δόση...δεν πολύ ήθελα αλλά ο γιατρός είπε ότι καλό θα ήταν είχα ήδη χαμηλά αντισώματα έχω και ανεπάρκεια στην d3 οπότε είχα αγχωθει υπερβολικα πράγμα που ήταν χειρότερο..... συμπτώματα πάνε και έρχονται...γενικά όμως υπάρχει μια αναγουλα μόνιμη...και δεν έχω καθόλου υπνηλία το αντίθετο θα έλεγα!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλά που μαζευόμαστε κ άλλες σιγά σιγά! Κ αποτι βλέπω υπάρχουν κ αρκετες έμπειρες μανούλες για να δίνουν κουράγιο κ σε εμάς τις πρωτάρες. :D εγώ έχω αύριο υπέρηχο κ έχω αρκετό άγχος ομολογώ… ελπίζω να είναι καλά κ τα δυο μου σπορακια. Έχω άγχος για τα μωρά μου… έχω άγχος για την εξεταστική μου.. να δώσω κ το τελευταίο μάθημα την Κυριακή να ησυχάσω! Κ μετά από Μαρτη παλι… 

οι ζαλάδες εμένα ηρέμησαν τις τελευταίες μέρες… αλλά έχουν αυξηθεί οι εμετοί. Εκεί που έκανα πχ 3 φορές τη βδομάδα τώρα κάνω σχεδόν κάθε μέρα 1-2 φορές… κ αναγούλες συχνά πυκνά μέσα στη μέρα… κάτι τραβήγματα νιώθω πάλι αυτές τις μέρες… προχθες ένιωσα  κ έναν έντονο πόνο χαμηλά αριστερά την ώρα που έβγαζα τα σωθικά μου απτό σφίξιμο που έκανε το στομάχι…κ βγάζω πάλι κάτι σπινθουρακια στον λαιμό όπως όταν ξεκίνησαν οι εμετοί στην αρχή… 

επισης ρε κοριτσια δεν ξέρω αν φταίει που είναι δίδυμα κ πιάνουν παραπάνω χώρο με τους σάκους τους κ τους πλακούντες τους κτλ κτλ αλλά νιώθω πλέον την κοιλιά μου πιο γεμάτη κ ζορίζομαι όταν κάθομαι ή ξαπλώνω σε κάποιες στάσεις… σαν να πιέζονται όλα μέσα 

CATwp3.png

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Τι καλά που μαζευόμαστε κ άλλες σιγά σιγά! Κ αποτι βλέπω υπάρχουν κ αρκετες έμπειρες μανούλες για να δίνουν κουράγιο κ σε εμάς τις πρωτάρες. :D εγώ έχω αύριο υπέρηχο κ έχω αρκετό άγχος ομολογώ… ελπίζω να είναι καλά κ τα δυο μου σπορακια. Έχω άγχος για τα μωρά μου… έχω άγχος για την εξεταστική μου.. να δώσω κ το τελευταίο μάθημα την Κυριακή να ησυχάσω! Κ μετά από Μαρτη παλι… 

οι ζαλάδες εμένα ηρέμησαν τις τελευταίες μέρες… αλλά έχουν αυξηθεί οι εμετοί. Εκεί που έκανα πχ 3 φορές τη βδομάδα τώρα κάνω σχεδόν κάθε μέρα 1-2 φορές… κ αναγούλες συχνά πυκνά μέσα στη μέρα… κάτι τραβήγματα νιώθω πάλι αυτές τις μέρες… προχθες ένιωσα  κ έναν έντονο πόνο χαμηλά αριστερά την ώρα που έβγαζα τα σωθικά μου απτό σφίξιμο που έκανε το στομάχι…κ βγάζω πάλι κάτι σπινθουρακια στον λαιμό όπως όταν ξεκίνησαν οι εμετοί στην αρχή… 

επισης ρε κοριτσια δεν ξέρω αν φταίει που είναι δίδυμα κ πιάνουν παραπάνω χώρο με τους σάκους τους κ τους πλακούντες τους κτλ κτλ αλλά νιώθω πλέον την κοιλιά μου πιο γεμάτη κ ζορίζομαι όταν κάθομαι ή ξαπλώνω σε κάποιες στάσεις… σαν να πιέζονται όλα μέσα 

Λογικα σιγα σιγα οσο κοντευουμε στην αυχενικη τα συμπτωματα θα υποχωρησουν. 

Απο άγχος αλλο τπτ. Το μυαλο τρεχει πολυ. Περιμενω κ γω την Δευτερα. Αν ηταν δυνατον θα πηγαινα κ σημερα για να δω πως παει.

Νομιζω πως εχουμε κ κατακρατησεις που επηρεαζει την κατασταση κ πρηζομαστε περισσοτερο. Εγω καποιες μερες ειμαι καλουτσικα κ καποιες αλλες εχω μπυροκοιλια.

Καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σήμερα έχω έντονα ίλιγγο..δεν θέλω να πάρω τον γιατρό ακόμα κ λέω να περιμένω την Παρασκευή να του τα πω μαζεμένα... έχει καμία σας?αν ναι πως το αντιμετωπίζει?

Ίλιγγο είχα σε μια παλινδρομη το '19 αλλά 8 εβδομάδων τελειώσε.οποτε τελείωσε τοτε κ ο ίλιγγος.

1 hour ago, Konisn είπε:

Λογικα σιγα σιγα οσο κοντευουμε στην αυχενικη τα συμπτωματα θα υποχωρησουν. 

Απο άγχος αλλο τπτ. Το μυαλο τρεχει πολυ. Περιμενω κ γω την Δευτερα. Αν ηταν δυνατον θα πηγαινα κ σημερα για να δω πως παει.

Νομιζω πως εχουμε κ κατακρατησεις που επηρεαζει την κατασταση κ πρηζομαστε περισσοτερο. Εγω καποιες μερες ειμαι καλουτσικα κ καποιες αλλες εχω μπυροκοιλια.

Καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!!

Ρε παιδί μου κοιτάζομαι στον καθρέφτη κ ενώ κοιλιά στομάχι ήταν ένα, τώρα το στομάχι μπαίνει πιο μέσα κ η κοιλιά πιο έξω… μετά λέω είναι η ιδέα μου κ πάω κ ξεραίνομαι όπου βρω! Ευχαριστώ για την εξεταστική! Ότι κάνω τώρα…δεν έχω κουράγιο για διάβασμα…απλά να τα περάσω να φύγουν θέλω ώστε να τελειώσω το καλοκαίρι γτ μετά με δυο μωρά νεογέννητα το κόβω χλωμό να τα βγάζω πέρα.

1 hour ago, Melody90 είπε:

Κορίτσια σήμερα έχω έντονα ίλιγγο..δεν θέλω να πάρω τον γιατρό ακόμα κ λέω να περιμένω την Παρασκευή να του τα πω μαζεμένα... έχει καμία σας?αν ναι πως το αντιμετωπίζει?

Ίλιγγο είχα σε μια παλινδρομη το '19 αλλά 8 εβδομάδων τελειώσε.οποτε τελείωσε τοτε κ ο ίλιγγος.

Είχα κ εγώ κάτι ιλιγγους στην 4η-5η εβδομάδα μετά έγιναν πιο νορμαλ ζαλάδες κ τώρα σαν να ηρέμησαν τελείως κ έχω τα υπόλοιπα συμπτώματα. Εγώ θα σου έλεγα να τον πάρεις τηλ αν δεν νιώθεις καλά κ να μην περιμένεις μέχρι την Παρασκευή.

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

Διαφημίσεις

On 18/1/2022 at 4:54 ΜΜ, Patataki83 είπε:

Ρε παιδί μου κοιτάζομαι στον καθρέφτη κ ενώ κοιλιά στομάχι ήταν ένα, τώρα το στομάχι μπαίνει πιο μέσα κ η κοιλιά πιο έξω… μετά λέω είναι η ιδέα μου κ πάω κ ξεραίνομαι όπου βρω! Ευχαριστώ για την εξεταστική! Ότι κάνω τώρα…δεν έχω κουράγιο για διάβασμα…απλά να τα περάσω να φύγουν θέλω ώστε να τελειώσω το καλοκαίρι γτ μετά με δυο μωρά νεογέννητα το κόβω χλωμό να τα βγάζω πέρα.

Είχα κ εγώ κάτι ιλιγγους στην 4η-5η εβδομάδα μετά έγιναν πιο νορμαλ ζαλάδες κ τώρα σαν να ηρέμησαν τελείως κ έχω τα υπόλοιπα συμπτώματα. Εγώ θα σου έλεγα να τον πάρεις τηλ αν δεν νιώθεις καλά κ να μην περιμένεις μέχρι την Παρασκευή.

Δεν έχω πάρει ακόμα τηλ για να σου πω την αμαρτία μου.αλλα σήμερα δεν είχα καθόλου...κ είπα μήπως την γλυτωσα αν τυχόν με ξαναπιάσει θα τον πάρω αλλιώς την Παρασκευή .. Παναγία μου θα σκάσω μέχρι τότε!όλο σκέφτομαι τώρα θα ακούσω καρδούλα ναι η όχι..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πηγα σημερα για υπερηχο τελικα. Ειμαι στη 10η βδομαδα και ολα ειναι καλα. Μεγαλώσε κ εχει μια γρήγορη καρδουλα. Στις 7/2 εχουμε την αυχενικη διαφανεια. Οι εκκρισεις θα συνεχιστουν μεχρι να φυγει εντελως ο σακος απο το αλλο εμβρυακι. Ουφ καπως ηρεμησα λιγακι..για λιγες μερες δλδ

• Μου αρέσει 3

On 14/1/2022 at 1:32 ΜΜ, Konisn είπε:

Ω περαστικα!!!! Ελπιζω συντομα να νιωσεις καλυτερα

Καλησπέρα σε όλες, ελπίζω να προχωραει ομαλά η εγκυμοσύνη σας. Ερώτηση, έχετε πόνους στη μέση ή ενοχλήσεις; εγώ εδώ και 1 εβδομαδα από την 8η εβδομάδα δηλαδή έχω πόνο στη μέση μου. Εσείς; 

2 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Δεν έχω πάρει ακόμα τηλ για να σου πω την αμαρτία μου.αλλα σήμερα δεν είχα καθόλου...κ είπα μήπως την γλυτωσα αν τυχόν με ξαναπιάσει θα τον πάρω αλλιώς την Παρασκευή .. Παναγία μου θα σκάσω μέχρι τότε!όλο σκέφτομαι τώρα θα ακούσω καρδούλα ναι η όχι..

Το ξέρω το άγχος αυτό… να σκέφτεσαι θετικά κ όλα θα πάνε καλά! 

Εγώ σήμερα είχα υπέρηχο… όλα ήταν καλά, τα σπορακια μεγάλωσαν κ ξεχωρίζει καθαρά κεφαλάκι απτό σώμα κ κάτι μικροσκοπικά πραγματάκια για χέρια πόδια… οι καρδούλες δυνάμωσαν κ χτυπάνε πιο γρήγορα… το ένα μας βασάνισε λίγο να το δούμε γτ βρίσκεται τέρμα πάνω ψηλά στην μήτρα κ δεν το πιάνει εύκολα ο κολπικος υπέρηχος… οποτε κάναμε κάτι αεροπλανικά μέχρι να το πετύχουμε. Ακουγοταν η καρδούλα από το υπερπέραν… Το άλλο είναι ακριβώς αποκάτω του κ μόλις μπει ο υπέρηχος φαίνεται ξεκάθαρα.

1 hour ago, Konisn είπε:

Κορίτσια πηγα σημερα για υπερηχο τελικα. Ειμαι στη 10η βδομαδα και ολα ειναι καλα. Μεγαλώσε κ εχει μια γρήγορη καρδουλα. Στις 7/2 εχουμε την αυχενικη διαφανεια. Οι εκκρισεις θα συνεχιστουν μεχρι να φυγει εντελως ο σακος απο το αλλο εμβρυακι. Ουφ καπως ηρεμησα λιγακι..για λιγες μερες δλδ

Κ εμένα μου είπε να την κάνω 5-19 Φλεβάρη. Μου έδωσε το τηλ ενός εμβρυολογου που συνεργάζεται κ τον λένε Τζιωτη για να κλείσω ραντεβού.

πρίν από 57 λεπτά , Mermer είπε:

Καλησπέρα σε όλες, ελπίζω να προχωραει ομαλά η εγκυμοσύνη σας. Ερώτηση, έχετε πόνους στη μέση ή ενοχλήσεις; εγώ εδώ και 1 εβδομαδα από την 8η εβδομάδα δηλαδή έχω πόνο στη μέση μου. Εσείς; 

η μέση εμένα δεν με ενοχλεί ευτυχώς… κάτι τραβήγματα έχω που κ που κ σε φάσεις που είμαι ξαπλωμένη κ ακίνητη μπορεί να νιώσω κάτι σαν στιγμιαία σύσπαση σε όλη την κοιλιά αλλά νομιζω είναι περισσότερο μυικό παρα από την μήτρα.

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

9 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Το ξέρω το άγχος αυτό… να σκέφτεσαι θετικά κ όλα θα πάνε καλά! 

Εγώ σήμερα είχα υπέρηχο… όλα ήταν καλά, τα σπορακια μεγάλωσαν κ ξεχωρίζει καθαρά κεφαλάκι απτό σώμα κ κάτι μικροσκοπικά πραγματάκια για χέρια πόδια… οι καρδούλες δυνάμωσαν κ χτυπάνε πιο γρήγορα… το ένα μας βασάνισε λίγο να το δούμε γτ βρίσκεται τέρμα πάνω ψηλά στην μήτρα κ δεν το πιάνει εύκολα ο κολπικος υπέρηχος… οποτε κάναμε κάτι αεροπλανικά μέχρι να το πετύχουμε. Ακουγοταν η καρδούλα από το υπερπέραν… Το άλλο είναι ακριβώς αποκάτω του κ μόλις μπει ο υπέρηχος φαίνεται ξεκάθαρα.

Κ εμένα μου είπε να την κάνω 5-19 Φλεβάρη. Μου έδωσε το τηλ ενός εμβρυολογου που συνεργάζεται κ τον λένε Τζιωτη για να κλείσω ραντεβού.

η μέση εμένα δεν με ενοχλεί ευτυχώς… κάτι τραβήγματα έχω που κ που κ σε φάσεις που είμαι ξαπλωμένη κ ακίνητη μπορεί να νιώσω κάτι σαν στιγμιαία σύσπαση σε όλη την κοιλιά αλλά νομιζω είναι περισσότερο μυικό παρα από την μήτρα.

Με το καλο οι αυχενικες μας!

Να ηρεμησουμε λιγο περισσοτερο.

10 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Ουτε εγω εχω πονο στην μεση. Μηπως παιζει ρολο η θεση του εμβρυου;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Konisn είπε:

Με το καλο οι αυχενικες μας!

Να ηρεμησουμε λιγο περισσοτερο.

Ουτε εγω εχω πονο στην μεση. Μηπως παιζει ρολο η θεση του εμβρυου;

Ίσως επειδή εγώ είχα και από πριν θέμα με τη μέση κ τώρα με τις αλλαγές στο σώμα επηρεάζεται. Ο γιατρός είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό, αλλά είπα να ρωτήσω και εσάς. Πότε έχετε αυχενική; αυτό με αγχώνει εμένα λίγο και θέλω να περάσουν ανώδυνα οι μέρες μέχρι τότε. Δεν νομίζεται αν περάσουμε τις 12 εβδομάδες ειναι λίγο πιο ασφαλής η έκβαση της κύησης μας; 

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Mermer said:

Ίσως επειδή εγώ είχα και από πριν θέμα με τη μέση κ τώρα με τις αλλαγές στο σώμα επηρεάζεται. Ο γιατρός είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό, αλλά είπα να ρωτήσω και εσάς. Πότε έχετε αυχενική; αυτό με αγχώνει εμένα λίγο και θέλω να περάσουν ανώδυνα οι μέρες μέχρι τότε. Δεν νομίζεται αν περάσουμε τις 12 εβδομάδες ειναι λίγο πιο ασφαλής η έκβαση της κύησης μας; 

Εγώ έχω αυχενικη 7 Φλεβάρη. Την τελευταία φορά που πήγα για υπέρηχο, 8 εβδομάδων, ο γιατρός μου είπε ότι περάσαμε την πιο επικίνδυνη περίοδο και κατά 90% η κύηση είναι ασφαλής. Μένει να δούμε αν έχω και υγιές έμβρυο. 

Εγώ ρε κορίτσια υποφέρω αρκετά, δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω αυτό που νιώθω, ναυτιες, καούρες, φούσκωμα... Δεν ξέρω αν πεινάω ή όχι, ανακατεύομαι, δεν ξέρω τι θέλω να φάω, μάλλον τίποτα, η δυσκοιλιοτητα με ταράζει, το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά, γενικά υπέροχα :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Mermer είπε:

Εγω εχω αυχενική στις 7/2. Να περάσουν γρήγορα οι μέρες θέλω. Το εχω στο μυαλό μου σαν μέρα ορόσημο. Μετά μπαίνουμε στο δεύτερο τρίμηνο. Μειώνονται οι πιθανότητες αποβολής. Σίγουρα άγχος θα έχουμε όλο το διάστημα, αλλά νομίζω πως έστω κ λίγο θα χαλαρώσουμε. 

πρίν από 5 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ έχω αυχενικη 7 Φλεβάρη. Την τελευταία φορά που πήγα για υπέρηχο, 8 εβδομάδων, ο γιατρός μου είπε ότι περάσαμε την πιο επικίνδυνη περίοδο και κατά 90% η κύηση είναι ασφαλής. Μένει να δούμε αν έχω και υγιές έμβρυο. 

Εγώ ρε κορίτσια υποφέρω αρκετά, δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω αυτό που νιώθω, ναυτιες, καούρες, φούσκωμα... Δεν ξέρω αν πεινάω ή όχι, ανακατεύομαι, δεν ξέρω τι θέλω να φάω, μάλλον τίποτα, η δυσκοιλιοτητα με ταράζει, το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά, γενικά υπέροχα :mrgreen:

Την ίδια μέρα έχουμε αυχενική!!!!

Για την δυσκοιλιότητα δοκίμασα να τρώω το πρωί με άδειο στομάχι δαμάσκηνα και πιο μετά στο πρωινό μου να βάζω σπόρους chia. Είδα μεγάλη διαφορά.

Με τον ύπνο μια τα παω καλά, μια όχι. 

Οι αναγούλες και το πρήξιμο ξαφνικά βελτιώθηκαν αρκετά. Αυτό με φόβισε και πήγα νωρίτερα για υπέρηχο. Νομίζω οτι κοντά στην αυχενική θα ηρεμήσεις αρκετά απο συμπτώματα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , electra2021 είπε:

Καλημέρα! όχι σε νιώθω..σαν να γράφεις αυτά που περνάω. Δεν είμαι πλέον λειτουργική. κάνω εμετό 2 - 3 φορές την ημέρα, το primperan σαν να μην μου κάνει τίποτα. Διψάω άπειρα, δεν μπορώ να φάω γιατί ξεκινάνε οι εμετοί και οι καούρες. δεν θυμάμαι από πότε έχω να φάω κανονικό φαγητό..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Dream85 είπε:

Καλημέρα! όχι σε νιώθω..σαν να γράφεις αυτά που περνάω. Δεν είμαι πλέον λειτουργική. κάνω εμετό 2 - 3 φορές την ημέρα, το primperan σαν να μην μου κάνει τίποτα. Διψάω άπειρα, δεν μπορώ να φάω γιατί ξεκινάνε οι εμετοί και οι καούρες. δεν θυμάμαι από πότε έχω να φάω κανονικό φαγητό..

Εγώ έχω αυχενική στις 4 Φλεβάρη. Δυσκοιλιοτητα έχω και εγώ και με δυσκολεύει πολύ. Με δαμάσκηνα το παλεύω και εγώ. Έχω αρκετή νύστα από συμπτώματα και λίγες ζαλάδες μερικές φορές. Με απωθεί εντελώς το κρέας αλλά και από πριν ήμουν χορτοφάγος. Προσπάθησα να το φάω λόγω χαμηλού αιματοκρίτη αλλά δεν μπορώ κ έτσι ξεκίνησα σίδηρο. Τι αλλά συμπληρώματα παίρνετε εσείς; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...