Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Mairiv said:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή έκανα κι εγώ τη νιπτ χθες πόσες μέρες κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα ; 

Καλημέρα κορίτσι μου! Σαλοσπίρ αν επιτρέπεται πως και παίρνεις ; Εγώ τα ξεκίνησα από χθες κάθε βράδυ μ είπε να τα παίρνω διότι ΔΕν ήταν και πολύ καλές οι πιθανότητες για προεκλαμψία στην αυχενική 

Δεν μου το έχει εξηγήσει ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι το κάνει προληπτικά λόγω ηλικίας και επειδή είμαι καπνίστρια. Επαιρνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήμουν 38 χρόνων, τότε έπαιρνα 80αρι και τώρα 100αρι. Επίσης πέρσι είχα μια παλινδρομη και με είχε βάλει το πρώτο τρίμηνο να κάνω και ενέσεις inohep. Νομίζω κακό δεν κάνει σε κάθε περίπτωση! 

12 minutes ago, koukouvagia said:

Κορίτσια μου καλημέρα. Είναι φυσιολογικό τώρα στην 21η εβδομάδα, κάποιες μέρες να είναι πιο ζωηρό το μωράκι, και άλλες λιγότερο; Είμαι πιο εφησυχασμένη όταν τον νιώθω πιο συχνά, αλλά προσπαθώ να μην αγχώνομαι. 

Τα ίδια κι εγώ. Χθες δεν την ένιωσα καθόλου νομίζω και είμαι να σκάσω. Ευτυχώς πάω την Πέμπτη για υπέρηχο... Νομίζω ότι είναι νορμάλ όμως, στο τρίτο τρίμηνο γίνονται πιο συστηματικές οι κινήσεις τους. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

46 minutes ago, electra2021 said:

Δεν μου το έχει εξηγήσει ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι το κάνει προληπτικά λόγω ηλικίας και επειδή είμαι καπνίστρια. Επαιρνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήμουν 38 χρόνων, τότε έπαιρνα 80αρι και τώρα 100αρι. Επίσης πέρσι είχα μια παλινδρομη και με είχε βάλει το πρώτο τρίμηνο να κάνω και ενέσεις inohep. Νομίζω κακό δεν κάνει σε κάθε περίπτωση! 

Τα ίδια κι εγώ. Χθες δεν την ένιωσα καθόλου νομίζω και είμαι να σκάσω. Ευτυχώς πάω την Πέμπτη για υπέρηχο... Νομίζω ότι είναι νορμάλ όμως, στο τρίτο τρίμηνο γίνονται πιο συστηματικές οι κινήσεις τους. 

Κι εγώ έτσι νομίζω. Από 28 εβδομάδες και μετά υποτίθεται πρέπει να «μετράμε» κινησούλες συστηματικά.

2 ώρες πρίν, Mairiv είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή έκανα κι εγώ τη νιπτ χθες πόσες μέρες κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα ; 

Καλημέρα κορίτσι μου! Σαλοσπίρ αν επιτρέπεται πως και παίρνεις ; Εγώ τα ξεκίνησα από χθες κάθε βράδυ μ είπε να τα παίρνω διότι ΔΕν ήταν και πολύ καλές οι πιθανότητες για προεκλαμψία στην αυχενική 

Καλησπέρα, τα καλύτερα και για εσάς εύχομαι. Εμείς δώσαμε αίμα 15/3 και μας έστειλαν εχθές τα αποτελέσματα. Γενικά να υπολογίζεις 15 μέρες περίπου. Καλά αποτελέσματα εύχομαι, όλα θα πάνε καλά. 

@Vlal @koukouvagia έτσι ήμουν κ εγώ από 17η που το ένιωσα,ειδικά στην 20η που ήταν έντονες οι κινήσεις αν μια μέρα δε το άκουγα αγχωνομουν.Μου είπε ο γιατρός ότι δεν είναι απαραίτητο να το νιώθω κάθε μέρα ούτε με την ίδια ένταση.Συνηθως την καταλαβαινα ανά δύο μέρες εκτός από τώρα που έχω μπει 22η εβδομάδα και έχει λίγο πιο σταθερό πρόγραμμα!

@Patataki83 δε λέω ότι ειναι απο το θυροειδή απλά εμενα τοτε μου συνεβει.Και να σκεφτείς ότι δεν είχα ποτέ αρυθμιστο θυροειδή,είχα καρκίνο,απλά στην προετοιμασία πριν το ιώδιο και πριν το μεγάλο σπινθηρογράφημα που άφησαν να ανέβει επίτηδες πολύ ψηλά η tsh για αρκετό διάστημα έβγαλα πολλά,αλλά έμειναν αλλά ευτυχώς επανηλθαν.Ε τις φτέρνες τις παντρεύτηκα από τότε!Απλα επειδή η εγκυμοσύνη είναι περίοδος μεγάλων ορμονικών αλλαγών και οι φτέρνες επηρεάζονται σύμφωνα με τη ποδολογο για αυτό είπα πως πιστεύω ότι είναι όρμονικο.Μπορει να λέω και βλακεία.Παντως εμένα δε με βοηθάνε οι κρέμες καθόλου και έχω δοκιμάσει πολλές,το χειμώνα που φοράω κάλτσες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα μόλις αρχίσω και φοράω ανοιχτά παπούτσια κλαφτα!Ενα ωραίο κόλπο αν αντέχεις είναι τις αλείψεις με ελαιόλαδο να φορέσεις κάλτσες και να κοιμηθείς Μ αυτό όλη νύχτα.Δεν κρατάει πολύ το αποτέλεσμα αλλά για κάνα δυο μέρες θα έχει τέλεια αίσθηση.

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Tesera είπε:

@Vlal @koukouvagia έτσι ήμουν κ εγώ από 17η που το ένιωσα,ειδικά στην 20η που ήταν έντονες οι κινήσεις αν μια μέρα δε το άκουγα αγχωνομουν.Μου είπε ο γιατρός ότι δεν είναι απαραίτητο να το νιώθω κάθε μέρα ούτε με την ίδια ένταση.Συνηθως την καταλαβαινα ανά δύο μέρες εκτός από τώρα που έχω μπει 22η εβδομάδα και έχει λίγο πιο σταθερό πρόγραμμα!

@Patataki83 δε λέω ότι ειναι απο το θυροειδή απλά εμενα τοτε μου συνεβει.Και να σκεφτείς ότι δεν είχα ποτέ αρυθμιστο θυροειδή,είχα καρκίνο,απλά στην προετοιμασία πριν το ιώδιο και πριν το μεγάλο σπινθηρογράφημα που άφησαν να ανέβει επίτηδες πολύ ψηλά η tsh για αρκετό διάστημα έβγαλα πολλά,αλλά έμειναν αλλά ευτυχώς επανηλθαν.Ε τις φτέρνες τις παντρεύτηκα από τότε!Απλα επειδή η εγκυμοσύνη είναι περίοδος μεγάλων ορμονικών αλλαγών και οι φτέρνες επηρεάζονται σύμφωνα με τη ποδολογο για αυτό είπα πως πιστεύω ότι είναι όρμονικο.Μπορει να λέω και βλακεία.Παντως εμένα δε με βοηθάνε οι κρέμες καθόλου και έχω δοκιμάσει πολλές,το χειμώνα που φοράω κάλτσες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα μόλις αρχίσω και φοράω ανοιχτά παπούτσια κλαφτα!Ενα ωραίο κόλπο αν αντέχεις είναι τις αλείψεις με ελαιόλαδο να φορέσεις κάλτσες και να κοιμηθείς Μ αυτό όλη νύχτα.Δεν κρατάει πολύ το αποτέλεσμα αλλά για κάνα δυο μέρες θα έχει τέλεια αίσθηση.

Καλημέρα κορίτσια εγώ έχω κορωνοιο δεν την γλύτωσα!Έχω λαιμο και λίγο βηχα από τα φλεματακια που μαζεύονται στον λαιμό.Πυρετο δεν έχω,έχω όμως λιγο πονοκέφαλο.Ευχομαι η μπέμπα να είναι καλά δεν επηρεάζει έτσι κορίτσια αυτό μου είπε και η μαία!!Την αισθανομαι κιόλας.ο λίγος βήχας που έχω πιστεύω να μην επηρεαζει.Ειναι 3η μερα σημερα.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

8 hours ago, Didimakia said:

Καλημέρα κορίτσια εγώ έχω κορωνοιο δεν την γλύτωσα!Έχω λαιμο και λίγο βηχα από τα φλεματακια που μαζεύονται στον λαιμό.Πυρετο δεν έχω,έχω όμως λιγο πονοκέφαλο.Ευχομαι η μπέμπα να είναι καλά δεν επηρεάζει έτσι κορίτσια αυτό μου είπε και η μαία!!Την αισθανομαι κιόλας.ο λίγος βήχας που έχω πιστεύω να μην επηρεαζει.Ειναι 3η μερα σημερα.

Περαστικά σου κορίτσι μου! Νομίζω είναι σπάνιο πια να μην κολλήσει κανείς. Τουλάχιστον όλοι το περνάνε ελαφριά…

————

Εγώ κορίτσια ξαναπήγα σήμερα για επαναληπτική Β’ Επιπέδου, και ο μπεμπάκος ήταν πάλι φουλ μπρούμυτα. Περπάτησα 45’, έφαγα και παγωτάκι, ξαναγύρισα αλλά εκεί, δεν αλλάζει θέση!

Έχει κουρνιάσει πάνω στον πλακούντα και τον έχει σαν μαξιλαράκι μου είπαν. Ξανά-μανά την Παρασκευή πάλι… φοβάμαι ότι έτσι θα είναι και τότε!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , koukouvagia είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου! Νομίζω είναι σπάνιο πια να μην κολλήσει κανείς. Τουλάχιστον όλοι το περνάνε ελαφριά…

————

Εγώ κορίτσια ξαναπήγα σήμερα για επαναληπτική Β’ Επιπέδου, και ο μπεμπάκος ήταν πάλι φουλ μπρούμυτα. Περπάτησα 45’, έφαγα και παγωτάκι, ξαναγύρισα αλλά εκεί, δεν αλλάζει θέση!

Έχει κουρνιάσει πάνω στον πλακούντα και τον έχει σαν μαξιλαράκι μου είπαν. Ξανά-μανά την Παρασκευή πάλι… φοβάμαι ότι έτσι θα είναι και τότε!

Ω μωρε βολευτηκε! Ειναι λογικο να ανυπομονεις. Ελπιζω την Παρασκευη να ειναι πιο ενεργός ο μικρουλης σου.

9 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Περαστικά. Νομιζω πως ολοι θα το περασουν... 

Σημερα βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα της αμνιοπαραρακεντησης και ηταν τελεια. Εχω αγωνια για τα υπολοιπα, αλλα πρεπει να περιμενω αρκετα...

• Μου αρέσει 6

14 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Είχα πάρα πολύ άσχημο βήχα,χρειάστηκε να πάρω και αντιβίωση,ο οποίος κράτησε 2 μήνες!!Δόξα το Θεό το μωρό μου δεν επηρεάστηκε!Μην ανησυχείς, περαστικά!!!

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Περαστικά! Κ εγώ έχω ακόμα βήχα που κόλλησα την καθαρά Δευτέρα… κ φλέγματα που κ που… τα έχω κάνει φραπεδακια τα μωρά αλλά μια χαρά ήταν στον υπέρηχο τη Δευτέρα. Κάπου διάβασα μια κοπέλα που έλεγε ότι θα βγουν κ θα με αναγνωρίζουν απτον βήχα.. Ε αυτό! :lol:

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

20 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Περαστικά αγαπημένη

Εχθές πήγα στον γιατρό και έχει μεγαλώσει το μωράκι και φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά!!!είμαι 21 εβδομάδων και είναι 441 γραμμάρια....την άλλη βδομάδα θα πάω για β επιπέδου...εύχομαι να βγούμε όλες οι εξετάσεις καλές 

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Ω μωρε βολευτηκε! Ειναι λογικο να ανυπομονεις. Ελπιζω την Παρασκευη να ειναι πιο ενεργός ο μικρουλης σου.

Περαστικά. Νομιζω πως ολοι θα το περασουν... 

Σημερα βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα της αμνιοπαραρακεντησης και ηταν τελεια. Εχω αγωνια για τα υπολοιπα, αλλα πρεπει να περιμενω αρκετα...

Καλημέρα είμαι καλύτερα σήμερα μόνο ο λαιμος ακόμα με ενοχλεί και λίγο βηχαλακι.Αμα βγηκαν καλά τα πρώτα αποτελέσματα μην ανησυχείς όλα τα υπόλοιπα τελεια θα είναι μπράβο και να μην αγχωνεσαι!!!

πρίν από 39 λεπτά , Vlal είπε:

Περαστικά αγαπημένη

Εχθές πήγα στον γιατρό και έχει μεγαλώσει το μωράκι και φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά!!!είμαι 21 εβδομάδων και είναι 441 γραμμάρια....την άλλη βδομάδα θα πάω για β επιπέδου...εύχομαι να βγούμε όλες οι εξετάσεις καλές 

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.Πωπω κοντεύει μισό κιλό το μπεμπακι σου μπράβο!!!Εγώ έχω υπέρηχο καρδιας 6 Απριλίου Τετάρτη και στις 12 του Απρίλη β επιπέδου.Σημερα γίνομαι 20 εβδομαδων!!Όλα θα πάνε τελεια!!!

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Περαστικά! Κ εγώ έχω ακόμα βήχα που κόλλησα την καθαρά Δευτέρα… κ φλέγματα που κ που… τα έχω κάνει φραπεδακια τα μωρά αλλά μια χαρά ήταν στον υπέρηχο τη Δευτέρα. Κάπου διάβασα μια κοπέλα που έλεγε ότι θα βγουν κ θα με αναγνωρίζουν απτον βήχα.. Ε αυτό! :lol:

Καλημέρα,έλα βρε ακόμα βηχα τόσο καιρό?Πάντως εγώ είμαι καλύτερα έχω ακόμα λίγο βηχαλακι και το βράδυ είχα ακόμα αυτό το κάψιμο στο λαιμό όταν καταπίνω!!Άτιμο πράγμα!!!Μου κάνει εντύπωση που δεν κόλλησαν ακόμη τα παιδιά μου περίεργο.Ο ένας με πλησιάζει επιτηδες για να κολλήσει λέει για να γλυτώσει και περισσότερες μέρες το σχολειο.Το λαμογιο:-D!!Όλα καλά!!!

7 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Είχα πάρα πολύ άσχημο βήχα,χρειάστηκε να πάρω και αντιβίωση,ο οποίος κράτησε 2 μήνες!!Δόξα το Θεό το μωρό μου δεν επηρεάστηκε!Μην ανησυχείς, περαστικά!!!

Καλημέρα εύχομαι να το έχεις ξεπεράσει τώρα!!!Εγώ φαίνεται ότι το περνάω ελαφριά αν εξαιρεσω τον πονόλαιμο και τον βήχα στην αρχή που πλέον έχει μαλακώσει αρκετά,σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!!Εντωμεταξύ πριν νοσησω είχα πάρει και 7 μερες zinadol πριν!!!Εχθες η μπέμπα με τάραξε στις κλωτσιές σε σημείο να το βλέπει και ο σύζυγος τρελάθηκα!!!Οπότε όλα δείχνουν μια χαρά!!Σε ευχαριστώ!!

13 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

————

Σε ευχαριστώ πολύ είμαι καλύτερα σημερα δόξα το Θεό!!!Πάντως μην ανησυχείς ο μπέμπης σου κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα άρχισει να βολτάρει υπομονή!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 24 λεπτά , Didimakia είπε:

Καλημέρα είμαι καλύτερα σήμερα μόνο ο λαιμος ακόμα με ενοχλεί και λίγο βηχαλακι.Αμα βγηκαν καλά τα πρώτα αποτελέσματα μην ανησυχείς όλα τα υπόλοιπα τελεια θα είναι μπράβο και να μην αγχωνεσαι!!!

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.Πωπω κοντεύει μισό κιλό το μπεμπακι σου μπράβο!!!Εγώ έχω υπέρηχο καρδιας 6 Απριλίου Τετάρτη και στις 12 του Απρίλη β επιπέδου.Σημερα γίνομαι 20 εβδομαδων!!Όλα θα πάνε τελεια!!!

Καλημέρα,έλα βρε ακόμα βηχα τόσο καιρό?Πάντως εγώ είμαι καλύτερα έχω ακόμα λίγο βηχαλακι και το βράδυ είχα ακόμα αυτό το κάψιμο στο λαιμό όταν καταπίνω!!Άτιμο πράγμα!!!Μου κάνει εντύπωση που δεν κόλλησαν ακόμη τα παιδιά μου περίεργο.Ο ένας με πλησιάζει επιτηδες για να κολλήσει λέει για να γλυτώσει και περισσότερες μέρες το σχολειο.Το λαμογιο:-D!!Όλα καλά!!!

Καλημέρα εύχομαι να το έχεις ξεπεράσει τώρα!!!Εγώ φαίνεται ότι το περνάω ελαφριά αν εξαιρεσω τον πονόλαιμο και τον βήχα στην αρχή που πλέον έχει μαλακώσει αρκετά,σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!!Εντωμεταξύ πριν νοσησω είχα πάρει και 7 μερες zinadol πριν!!!Εχθες η μπέμπα με τάραξε στις κλωτσιές σε σημείο να το βλέπει και ο σύζυγος τρελάθηκα!!!Οπότε όλα δείχνουν μια χαρά!!Σε ευχαριστώ!!

Σε ευχαριστώ πολύ είμαι καλύτερα σημερα δόξα το Θεό!!!Πάντως μην ανησυχείς ο μπέμπης σου κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα άρχισει να βολτάρει υπομονή!!!

Ναι μας είπε είναι μεγάλο!!!!και μάλιστα μας ρώτησε και πόσο γενηθηκαμε εμείς!!!! εντωμεταξυ παιδιά εγώ τρέμω να γεννήσω κανονικά... Άσχετο αλλά ειλικρινά φοβάμαι...  Είχα μια ατελής αποβολή σπίτι και είχα τέτοιους πόνους και συσοασεις που έκανα εμετό και φαντάζομαι ότι στην γέννα θα είναι οι τριπλοι... 

13 hours ago, koukouvagia said:

————

Καλημέρα,

κάτι που είχε βοηθήσει και μένα σε αντίστοιχη περίπτωση στη Β' επιπέδου ήταν ένα εσπρεσσάκι. Να συμβουλευτείς τον γιατρό πρώτα εννοείται.

Με το καλό :)

• Μου αρέσει 1

Αχ κοριτσια, κι εγω κρυωμενη ειμαι δευτερη βδομαδα τωρα κι ακομα να μου περασει. Δεν εχω κοβιντ αλλα το κρυωμα με τσακισε. ηταν κι η μικρη κρυωμενη μαζι μου αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα. Δεν αντεχω αλλο, ξυπναω καθε μερα στις 12 και νιωθω τετοια κουραση που δεν μπορω να κανω τιποτα. Αργοτερα μεσα στη μερα συνερχομαι πια και νιωθω καλυτερα αλλα το αλλο πρωι παλι τα ιδια. Κουραστηκα πια, αυτη τη βδομαδα δεν παω ουτε για τις αντιπηκτικες ενεσεις, πηγα μονο για μια και λεω να μην ξαναβγω μεχρι Δευτερα μπας και γινω καλα. Τα νευρα μου...

On 23/3/2022 at 1:51 ΜΜ, Moomin είπε:

Καλα αποτελέσματα! Εγώ κοντεύω 36 και μας βγήκαν καλά τα αποτελέσματα κ αν φοβάμαι παρά πολύ μου είπε ο γιατρός να κάνω νιπτ. Απλά σκέφτηκα μήπως η κοπέλα έκανε λάθος με το ποια είναι τα τελικά ποσοστά. Γιατί της τα γράφει και αλλιώς. Ελπίζω ο γιατρός να της το ξεκαθαρίσει.

Μακαρι να έχουμε όλες υγιή μωράκια και μια τελειομηνη και χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη.

Ναι λάθος σας τα έγραψα , ένα προς 4.550ειναι το αποτέλεσμα το ένα προς 228 είναι το ποσοστό της ηλικίας μου , σκέφτομαι την νιπτ αν κ είναι μεγάλο το ποσό κ δεν μας περισσεύουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...