Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , nimrodel είπε:

Οι ξεχωριστές βιταμίνες είναι καλύτερες από τις πολυβιταμινες καθώς οι πολυβιταμινες έχουν μέσα διάφορα πρόσθετα δυστυχώς. 

Όσον αφορά στο φυλλικό οξύ, το σκεύασμα που δίνουν είναι λάθος για όσες έχουν ελλειψη  Mthfr. Το σωστό είναι η μεθυλιωμενη μορφή του, το folate as metafolin (εδώ Ελλάδα έχω βρει της solgar, εξωτερικό για παραγγελία παίζουν πολλά). Όσοι γυναικολόγοι έχω κάνει νύξη, δεν το ξέρουν, για κάποιον περίεργο λόγο, και δίνουν το κλασικό φυλλικό. Προσωπικά το παραγγέλνω.τσεκαρετε το κι αυτό. 

Γενικά οι solgar έχουν καλές βιταμίνες, παλιότερα έπινα τις VM75 και τις  V2000 για να με καλύπτουν στη Β12 γιατί παθαίνω έλλειψη ανά διαστήματα, έχουν και τις Prenatal Nutrients για την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά επειδή αυτές της Lamberts έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Β12 παίρνω αυτές. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Sonasia είπε:

Γενικά οι solgar έχουν καλές βιταμίνες, παλιότερα έπινα τις VM75 και τις  V2000 για να με καλύπτουν στη Β12 γιατί παθαίνω έλλειψη ανά διαστήματα, έχουν και τις Prenatal Nutrients για την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά επειδή αυτές της Lamberts έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Β12 παίρνω αυτές. 

Πω πω οι prenatal της solgar βρωμοκοπανε… τις είχα πάρει ένα διάστημα όσο είμασταν στην προσπάθεια από μόνη μου για ενίσχυση κ κάθε φορά μου ερχόταν εμετός μόλις άνοιγα το μπουκάλι… 

3 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Οι ξεχωριστές βιταμίνες είναι καλύτερες από τις πολυβιταμινες καθώς οι πολυβιταμινες έχουν μέσα διάφορα πρόσθετα δυστυχώς. 

Όσον αφορά στο φυλλικό οξύ, το σκεύασμα που δίνουν είναι λάθος για όσες έχουν ελλειψη  Mthfr. Το σωστό είναι η μεθυλιωμενη μορφή του, το folate as metafolin (εδώ Ελλάδα έχω βρει της solgar, εξωτερικό για παραγγελία παίζουν πολλά). Όσοι γυναικολόγοι έχω κάνει νύξη, δεν το ξέρουν, για κάποιον περίεργο λόγο, και δίνουν το κλασικό φυλλικό. Προσωπικά το παραγγέλνω.τσεκαρετε το κι αυτό. 

Συμφωνώ ότι οι ξεχωριστές είναι καλύτερες κ πιο δυνατές… εγώ έπαιρνα από αμαζον Γερμανίας από πέρσι κ μου έβγαιναν πολύ πιο οικονομικά. Έχει μια εταιρία που λέγεται vit4ever που έχει πολύ καλές βιταμίνες χωρίς περίεργα πρόσθετα μέσα κ καλές τιμές με μεγάλη ποσότητα. Από εκεί έχω κ το φυλλικο που είναι σε μορφή για να είναι απορροφησιμο αν έχεις τη μετάλλαξη αυτή. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενη γτ κατάφερα να φτάσω το φυλλικο μου στο >20, τη β12 στο 699 κ τη d3 στο 60. Αλλά τα έπαιρνα κάθε μέρα επι ένα χρόνο συνέχεια.

8 ώρες πρίν, vp22 είπε:

Μπορει και να ειναι ορμονικο, δοκιμασε παντως να βαζεις κρεμουλα μηπως βελτιωθει η κατασταση.

Θα αρχίσω να βάζω… τι να κάνω; Κάπου έχω κ μια συσκευασία της scholl με αυτά τα πλαστικά καλτσακια που είναι μέσα κρέμα κ τα φοράς 15-20’ για να ενυδατώνεται το δέρμα κ να μαλακώνει… νομιζω είναι καιρός να τα ξεθάψω κ να τα βάλω καμια μέρα

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εγώ παίρνω 2 φορές τη μέρα μαγνήσιο trofocard και 2 φορές τη μέρα feofol (φυλλικο με σίδηρο μαζί). Στην πρώτη εγκυμοσύνη έπαιρνα το pregnacare αλλά είχα άλλο γυναικολόγο, ο καθένας έχει τα δικά του! 

Γενικά εξετάσεις δεν έχω κάνει πολλές, μόνο γενική αίματος, ουρα, θυρεοειδή κ σάκχαρο. Βιταμίνες κλπ δεν μου έχει γράψει ως τώρα να κάνω. Μου λέει με ισορροπημένη διατροφή κ αφού είναι καλή η γενική δεν χρειάζονται. Εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα να κάνω κ άλλες να είμαι πιο ήσυχη! 

Γενικά αυτό που με προβληματίζει από την αρχή της εγκυμοσύνης είναι κάποια τσουξιματα που έχω κατά διαστήματα, μια έρχονται μια φεύγουν. Όταν έχω ραντεβού στο γιατρό είμαι καλά εκείνο το διάστημα, τα παθαίνω άλλες φορές (μένω εκτός Αθηνών και με παρακολουθεί γιατρός από την Αθήνα όπου θα γεννήσω, οπότε δεν μπορώ να πεταχτώ ανά πάσα στιγμή να με δει κ έτσι μιλάμε τηλεφωνικώς). Γενικά μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη είμαστε πιο επιρρεπείς σε κολπιτιδες, μυκητιασεις κλπ. Μία φορά έκανα θεραπεία με το mycomicen ενδοκολπικα, πέρασε αλλά πάλι πού κ πού ξανάρχονται τα τσουξιματα. Είναι πολύ σπαστικό! 

@vp22@vp22 σε καταλαβαίνω απόλυτα, κ εγώ έχω τα ορμονικα μου συχνά, κ εγώ γέννησα καλοκαίρι τον πρώτο μου γιό κ είχα ζοριστεί πολύ με τον καύσωνα.. Περνάει γρήγορα όμως ο καιρός, ούτε που θα το καταλαβουμε!

Περαστικά στα κορίτσια που περνάνε covid, μέσα σε όλα έχουμε κ αυτό να μας ταλαιπωρεί! 

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

On 25/3/2022 at 10:07 ΠΜ, Vlal είπε:

Δεν στεναχωριέμαι απλά απορώ και πεινάω έχω βρει μία δίαιτα στο internet όπως είπα και τι να πω θα την ακολουθήσω . Έχω βάλει στόχο 1.500 θερμίδες την ημέρα τις οποίες τις μετράω έχω μία εφαρμογή και τη σημειώνω και θα αρχίσω και πολύ περπάτημα πολύ περπάτημα ένα φυσιολογικό έχουμε σκύλο εντωμεταξύ και θα το βγάζω βόλτα και περπατάμε αυτά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο άμα πάρω μπύρα δεν θα σκάσω. Γενικά εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με την ινσουλίνη μου ούτε με το ζάχαρο που όπως είναι τώρα τίποτα δεν ξέρω αν λόγω του χασιμότο έχω κάποια προδιάθεση καλά κάνεις στην οικογένειά μου τίποτα δεν έχει οπότε απλά τα λέει προληπτικά. Είναι και λίγο υπερβολικός ο δικός μου γιατρός πάντα

Εν τω μεταξύ τώρα έχω και άλλο πρόβλημα ούτε αυτό με ανησυχεί γιατί το θεωρώ φυσιολογικό έχει αρχίσει πόνος στην ηβική περιοχή στο στο τέλος πάντων και όταν περπατάω πονάει ρε μεγαλώνει ο πόνος πάρω το γιατρό αύριο σήμερα δεν τον παίρνω δεν είναι κάτι που νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα στο παιδί

Του έχω κ εγώ αυτούς τους πόνους στη συγκεκριμένη περιοχή,τη προηγούμενη βδομάδα πήγα στο γιατρό γιατί είχα λίγες συσπάσεις και ήθελε να με δει,τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικοί να μην ανησυχώ!

On 26/3/2022 at 11:18 ΠΜ, Patataki83 είπε:

Καλημέρα κοριτσια. Να σας ρωτήσω αν έχετε κ εσείς κάτι που παρατήρησα… αστείο μεν αλλά το βλέπω πολύ έντονα. Το τελευταίο διάστημα οι φτέρνες μου γίνονται παρα πολύ σκληρές πολύ γρήγορα… που συνήθως τον χειμώνα με τις κάλτσες κ τα κλειστά παπουτσια δεν γινόντουσαν έτσι. Τώρα μιλάμε είναι ξέρες σαν τρίφτες… τι τις ξύνω με αυτό που μοιάζει με τριφτη… τι τις τρίβω μετά με ελαφροπετρα… μετά από 2 μέρες είναι πάλι θεοσκληρες! Σε βαθμό να τρυπάνε οι κάλτσες μου στις φτερνες… κ δεν λέω για τις κάλτσες που θα βάλω έξω με παπουτσια κ θα περπατήσω… μιλάω για τις κάλτσες που φοράω σπίτι με τις παντοφλες κ όλη μέρα είμαι ξάπλα! Τι χαλι είναι αυτό; Το έχει κ καμια άλλη ή μόνο σε εμένα έτυχε; Πολύ εντύπωση μου κάνει…

Είναι από τις ορμόνες!Στην εγκυμοσύνη δε το έχω αλλά από τότε που αφαίρεσαν το θυροειδή μου έχω σοβαρό πρόβλημα με τις φτέρνες και μου η ποδολογος που με είχε δει μου είπε ότι γενικότερα το δέρμα αλλά ειδικά το συγκεκριμένο σημείο επηρεάζεται πολύ από τις ορμονικές διακυμάνσεις.

Κορίτσια εγώ παίρνω φυλλικό πολύ καιρό πριν μείνω έγκυος γιατί δεν μπορώ να πάρω αιμικο σίδηρο λόγω προβληματος με το γαστρεντερικό και με βοηθούσε πολύ με την αναιμία.Στην εγκυμοσύνη μετά από πολλές δοκιμές με σκευάσματα παίρνω το sideral folico το οποίο δεν γράφεται αλλά επηρεάζει στο ελάχιστο το στομάχι και το έντερο.Για τον ίδιο λόγο δε μπορώ να πάρω ούτε μαγνήσιο και για τις συσπάσεις βάζω 2 outrogestan υπόθετα τη μέρα,βοηθάνε πάρα πολύ!!Νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού τι θα δώσει,ο πρώτος που είχα στην αρχή,με είχε φορτώσει με τόσα φάρμακα που έπαθα γαστρίτιδα και έχασα 5 κιλά μπαμ-μπαμ!Τώρα με αυτόν που έχω υπάρχει καλύτερη συνεννόηση όταν με πειράζει κάτι και παίρνω μόνο τα απαραίτητα.

χθες πονουσα στην κοιλιά ψηλά όμως. Σε σημείο να μην μπορώ να σταθώ ούτε να κάτσω, πέρασα όλο το απόγευμα ξάπλα. Σημερα νιώθω απίστευτο πρήξιμο, σαν να με έχουν φουσκώσει η να έχω πιει πολλά νερά. Και ο γιατρός έχει απενεργοποιημένο το τηλ του..πφφφ

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Του έχω κ εγώ αυτούς τους πόνους στη συγκεκριμένη περιοχή,τη προηγούμενη βδομάδα πήγα στο γιατρό γιατί είχα λίγες συσπάσεις και ήθελε να με δει,τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικοί να μην ανησυχώ!

Είναι από τις ορμόνες!Στην εγκυμοσύνη δε το έχω αλλά από τότε που αφαίρεσαν το θυροειδή μου έχω σοβαρό πρόβλημα με τις φτέρνες και μου η ποδολογος που με είχε δει μου είπε ότι γενικότερα το δέρμα αλλά ειδικά το συγκεκριμένο σημείο επηρεάζεται πολύ από τις ορμονικές διακυμάνσεις.

Κορίτσια εγώ παίρνω φυλλικό πολύ καιρό πριν μείνω έγκυος γιατί δεν μπορώ να πάρω αιμικο σίδηρο λόγω προβληματος με το γαστρεντερικό και με βοηθούσε πολύ με την αναιμία.Στην εγκυμοσύνη μετά από πολλές δοκιμές με σκευάσματα παίρνω το sideral folico το οποίο δεν γράφεται αλλά επηρεάζει στο ελάχιστο το στομάχι και το έντερο.Για τον ίδιο λόγο δε μπορώ να πάρω ούτε μαγνήσιο και για τις συσπάσεις βάζω 2 outrogestan υπόθετα τη μέρα,βοηθάνε πάρα πολύ!!Νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού τι θα δώσει,ο πρώτος που είχα στην αρχή,με είχε φορτώσει με τόσα φάρμακα που έπαθα γαστρίτιδα και έχασα 5 κιλά μπαμ-μπαμ!Τώρα με αυτόν που έχω υπάρχει καλύτερη συνεννόηση όταν με πειράζει κάτι και παίρνω μόνο τα απαραίτητα.

Θυρεοειδή ούτε εγώ έχω εδώ κ δυο χρόνια γτ μου εμφανίστηκε σε κάποια φάση Χασιμότο κ μου τον έλιωσε. Μέχρι τότε ήξερα μόνο για υποθυρεοειδισμό γτ δεν είχα ποτε αντισώματα. Κ μετά από αυτό πάλι δεν είχα αντισώματα δλδ… απλά έκανε ένα μπαμ κ τέλος ο θυρεοειδής. Από τότε βέβαια μου είναι πολύ καλύτερα ρυθμισμένος με το χάπι ενώ πριν είχα συνέχεια σκαμπανεβάσματα… αλλά ξηροδερμία στις φτέρνες πρώτη φορά έχω…

7 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

χθες πονουσα στην κοιλιά ψηλά όμως. Σε σημείο να μην μπορώ να σταθώ ούτε να κάτσω, πέρασα όλο το απόγευμα ξάπλα. Σημερα νιώθω απίστευτο πρήξιμο, σαν να με έχουν φουσκώσει η να έχω πιει πολλά νερά. Και ο γιατρός έχει απενεργοποιημένο το τηλ του..πφφφ

Τις τελευταίες δυο βδομαδες το νιώθω κ εγώ αυτό το πρήξιμο ψηλά… κ το δέρμα μου το νιώθω τεντωμένο στα πλευρά μου. Είναι που ανεβαίνουν τα μωρά ψηλά… σήμερα που πήγα για υπέρηχο το ένα ήταν πάνω από τον ομφαλό εμένα κ το άλλο από κατω… γιαυτο μου είπε ότι νιώθω κ μούδιασμα στα πλευρά, γτ κάπως έχει στριμωχτεί το μωρό κ με πιεζει 

Κοριτσια εγώ πήγα σήμερα επιτέλους για υπέρηχο… τα μωράκια είναι κ τα δυο καλά.. το ένα 260γρ κ το άλλο 310γρ κ μάλλον είναι κ τα δυο κοριτσάκια… το μικρότερο είναι σίγουρα, για το άλλο έχουμε κάποιες αμφιβολίες ακόμα.. ο άντρας μου είχε πλάκα..ελπίζει πως θα αλλάξει κ θα γίνει αγόρι το δεύτερο :lol: 

μου έγραψε πάλι εξετάσεις για τα πάντα κ καμπυλη ζαχαρου… κ επανάληψη αυτά που κάναμε στην αρχή για τοξόπλασμα ηπατίτιδα κτλ… μου έγραψε σίδηρο κ ασβέστιο κ μια πολυβιταμινη… επίσης μου είπε να πάρω ένα σαπούνι κ μια κρέμα lipicar κ να χρησιμοποιώ μόνο αυτά για μπάνιο κ ενυδάτωση… τους έδειξα κ κάτι σπινθουρακια που έβγαλα στα πλευρά μου κ μου είπαν ότι μάλλον είναι αλλεργία που πυροδοτήθηκε λόγω εγκυμοσύνης κ να πλένω τα ρούχα μου με Αρκάδι.. 

β επιπέδου μου είπε να κάνω μέσα με τέλος Απρίλη… κ μετά να κάνω κ έναν υπέρηχο για τις καρδιές των μωρών προληπτικά επειδή είναι δίδυμα.. 

• Μου αρέσει 4

CATwp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Patataki83 είπε:

Θυρεοειδή ούτε εγώ έχω εδώ κ δυο χρόνια γτ μου εμφανίστηκε σε κάποια φάση Χασιμότο κ μου τον έλιωσε. Μέχρι τότε ήξερα μόνο για υποθυρεοειδισμό γτ δεν είχα ποτε αντισώματα. Κ μετά από αυτό πάλι δεν είχα αντισώματα δλδ… απλά έκανε ένα μπαμ κ τέλος ο θυρεοειδής. Από τότε βέβαια μου είναι πολύ καλύτερα ρυθμισμένος με το χάπι ενώ πριν είχα συνέχεια σκαμπανεβάσματα… αλλά ξηροδερμία στις φτέρνες πρώτη φορά έχω…

Τις τελευταίες δυο βδομαδες το νιώθω κ εγώ αυτό το πρήξιμο ψηλά… κ το δέρμα μου το νιώθω τεντωμένο στα πλευρά μου. Είναι που ανεβαίνουν τα μωρά ψηλά… σήμερα που πήγα για υπέρηχο το ένα ήταν πάνω από τον ομφαλό εμένα κ το άλλο από κατω… γιαυτο μου είπε ότι νιώθω κ μούδιασμα στα πλευρά, γτ κάπως έχει στριμωχτεί το μωρό κ με πιεζει 

Κοριτσια εγώ πήγα σήμερα επιτέλους για υπέρηχο… τα μωράκια είναι κ τα δυο καλά.. το ένα 260γρ κ το άλλο 310γρ κ μάλλον είναι κ τα δυο κοριτσάκια… το μικρότερο είναι σίγουρα, για το άλλο έχουμε κάποιες αμφιβολίες ακόμα.. ο άντρας μου είχε πλάκα..ελπίζει πως θα αλλάξει κ θα γίνει αγόρι το δεύτερο :lol: 

μου έγραψε πάλι εξετάσεις για τα πάντα κ καμπυλη ζαχαρου… κ επανάληψη αυτά που κάναμε στην αρχή για τοξόπλασμα ηπατίτιδα κτλ… μου έγραψε σίδηρο κ ασβέστιο κ μια πολυβιταμινη… επίσης μου είπε να πάρω ένα σαπούνι κ μια κρέμα lipicar κ να χρησιμοποιώ μόνο αυτά για μπάνιο κ ενυδάτωση… τους έδειξα κ κάτι σπινθουρακια που έβγαλα στα πλευρά μου κ μου είπαν ότι μάλλον είναι αλλεργία που πυροδοτήθηκε λόγω εγκυμοσύνης κ να πλένω τα ρούχα μου με Αρκάδι.. 

β επιπέδου μου είπε να κάνω μέσα με τέλος Απρίλη… κ μετά να κάνω κ έναν υπέρηχο για τις καρδιές των μωρών προληπτικά επειδή είναι δίδυμα.. 

Κι εμένα λόγω δίδυμων αλλά με κοινό πλακούντα μου είπε από τις 16 εβδομάδες και κάθε δύο βδομάδες θα κάνω ντομπλερ....

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Patataki83 είπε:

Και εμείς μάθαμε σήμερα το φύλο του μωρού. Βγήκαν τα αποτελέσματα της νιπτ αποκλεισαμε τα σύνδρομα και μας είπαν ότι είναι κορίτσι τελικά. Ο γιατρός μας τόσο καιρό είχα κάνει κουβέντα για αγόρι όχι 100% όμως. Την περασμένη εβδομάδα που ήμουν 18εβδομαδων κ 2 ημερών ζύγιζε 250 γραμμάρια εμάς η μικρή. 

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Giwtou είπε:

Κι εμένα λόγω δίδυμων αλλά με κοινό πλακούντα μου είπε από τις 16 εβδομάδες και κάθε δύο βδομάδες θα κάνω ντομπλερ....

Εμένα μου είπε να κάνω αυτές τις δυο εξετάσεις κ να ξαναπάω να με δει μέσα Μαΐου… εσένα σε έχουν πιο πολύ από κοντά λόγω κοινού πλακούντα… εγώ τον δικό μου τον βλέπω χαλαρό προς το παρόν, σαν να ήταν ένα μωρό κ όχι δυο..

4 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Και εμείς μάθαμε σήμερα το φύλο του μωρού. Βγήκαν τα αποτελέσματα της νιπτ αποκλεισαμε τα σύνδρομα και μας είπαν ότι είναι κορίτσι τελικά. Ο γιατρός μας τόσο καιρό είχα κάνει κουβέντα για αγόρι όχι 100% όμως. Την περασμένη εβδομάδα που ήμουν 18εβδομαδων κ 2 ημερών ζύγιζε 250 γραμμάρια εμάς η μικρή. 

Πλάκα πλάκα για δίδυμα μεγαλούτσικα μου φάνηκαν τα δικά μου… κ εγώ σε μια εφαρμογή που έχω λέει ότι σε αυτή τη φάση είναι περίπου 240γρ κ 14εκ… κ μου βγήκαν κ πιο βαριά κ πιο ψηλά.. ελπίζω να μη γίνουν γομαρακια μέχρι να γεννηθούν γτ με βλέπω να μη μπορώ να κουνηθώ καθόλου :lol: ήδη ζορίζομαι να βάλω κάλτσες κ σήμερα που ήθελα να ξυριστώ για να πάω στον γιατρό έκανα 3 φορές διάλειμμα γτ κουράστηκα… κ ήμουν με καθρέφτη για να δω καλά τι κάνω από κάτω…

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Εμένα μου είπε να κάνω αυτές τις δυο εξετάσεις κ να ξαναπάω να με δει μέσα Μαΐου… εσένα σε έχουν πιο πολύ από κοντά λόγω κοινού πλακούντα… εγώ τον δικό μου τον βλέπω χαλαρό προς το παρόν, σαν να ήταν ένα μωρό κ όχι δυο..

Πλάκα πλάκα για δίδυμα μεγαλούτσικα μου φάνηκαν τα δικά μου… κ εγώ σε μια εφαρμογή που έχω λέει ότι σε αυτή τη φάση είναι περίπου 240γρ κ 14εκ… κ μου βγήκαν κ πιο βαριά κ πιο ψηλά.. ελπίζω να μη γίνουν γομαρακια μέχρι να γεννηθούν γτ με βλέπω να μη μπορώ να κουνηθώ καθόλου :lol: ήδη ζορίζομαι να βάλω κάλτσες κ σήμερα που ήθελα να ξυριστώ για να πάω στον γιατρό έκανα 3 φορές διάλειμμα γτ κουράστηκα… κ ήμουν με καθρέφτη για να δω καλά τι κάνω από κάτω…

Γερά να είναι βρε και ας βγούνε κ λίγο μεγαλόσωμα αν θέλουν. Απλώς θα σε κουράσει τους τελευταίους μήνες κατιτίς παραπάνω. Εγώ κουραοζαι να περπατάω πάνω από 10 λεπτά. Να στέκομαι όμως και να κάνω κινήσεις όμως ακόμα είμαι κομπλέ. Εσύ έχεις και δύο, λογικό είναι να σε ζορίζουν από νωρίς. Θα το αντέξουμε, έχει μπόλικη χαρά όλο αυτά έτσι κ αλλιώς.. 

2 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Νομίζω ότι δεν κατάλαβα το μωρό εχθές κ έχω αγχωθει......:(

Εγω έφτασα 19 εβδομαδων κ ακόμα δνε είμαι σίγουρη αν την ένιωσα καν. Κάνε υπομονή, τα έμβρυα τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκουν μια βολική θέση και κοιμούνται. Όλα καλά είναι. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Mermer είπε:

Γερά να είναι βρε και ας βγούνε κ λίγο μεγαλόσωμα αν θέλουν. Απλώς θα σε κουράσει τους τελευταίους μήνες κατιτίς παραπάνω. Εγώ κουραοζαι να περπατάω πάνω από 10 λεπτά. Να στέκομαι όμως και να κάνω κινήσεις όμως ακόμα είμαι κομπλέ. Εσύ έχεις και δύο, λογικό είναι να σε ζορίζουν από νωρίς. Θα το αντέξουμε, έχει μπόλικη χαρά όλο αυτά έτσι κ αλλιώς.. 

Εγω έφτασα 19 εβδομαδων κ ακόμα δνε είμαι σίγουρη αν την ένιωσα καν. Κάνε υπομονή, τα έμβρυα τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκουν μια βολική θέση και κοιμούνται. Όλα καλά είναι. 

Κ εγώ κουράζομαι εύκολα κ νιώθω αυτό το μούδιασμα στα μπούτια ψηλά αν μείνω λίγη ώρα όρθια κ κουραστω που δεν το είχα πριν..

3 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Νομίζω ότι δεν κατάλαβα το μωρό εχθές κ έχω αγχωθει......:(

μην αγχώνεσαι… κ εγώ δεν τα νιώθω ακόμα κ αποτι έχω διαβάσει στις αρχές που τα νιώθουμε δεν θα είναι ούτε κάθε μέρα ούτε συνέχεια μέσα στη μέρα… 

CATwp3.png

14 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή έκανα κι εγώ τη νιπτ χθες πόσες μέρες κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα ; 

On 26/3/2022 at 6:30 ΜΜ, electra2021 είπε:

Εγώ παίρνω σίδηρο σε υγρή μορφή, φυλλικο οξύ, κάτι πολύβιταμίνες iofolen, έξτρα βιταμίνη d3, σαλοσπιρ και 2 μαγνησια, ένα το πρωί και ένα το βράδυ. Πολύ πράμα! 

Καλημέρα κορίτσι μου! Σαλοσπίρ αν επιτρέπεται πως και παίρνεις ; Εγώ τα ξεκίνησα από χθες κάθε βράδυ μ είπε να τα παίρνω διότι ΔΕν ήταν και πολύ καλές οι πιθανότητες για προεκλαμψία στην αυχενική 

15 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Τέλος καλό, όλα καλά, να έρθει τελειομηνο και γερό το κοριτσάκι σας σου εύχομαι. 

@Mairiv κι εγώ πίνω Salospir από την αρχή μαζί με την clexane, έπινα των 100 ένα το βράδυ αλλά μετά την αυχενική και επειδή μου παρουσιάστηκε και πίεση και πίνω και 3 χαπάκια καθημερινά για την υπέρταση, λόγω αυξημένης πιθανότητας προεκλαμψίας, η εμβρυολόγος συνέστησε να ανεβάσω τη δοσολογία του Salospir στα 160 mg. Ο γυναικολόγος συμφώνησε και έτσι και κάνω. Κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη, ρώτα το γιατρό σου και ότι σου πει.

Κορίτσια μου καλημέρα. Είναι φυσιολογικό τώρα στην 21η εβδομάδα, κάποιες μέρες να είναι πιο ζωηρό το μωράκι, και άλλες λιγότερο; Είμαι πιο εφησυχασμένη όταν τον νιώθω πιο συχνά, αλλά προσπαθώ να μην αγχώνομαι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...