Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, vp22 είπε:

Καλημερα!!! Δεν εκανα καλλιεργεια ουρων αλλα κολπικων υγρων. Η γιατρος μου τις κανει ουτως ή αλλως (και στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα) για να βεβαιωθει οτι δεν υπαρχει καμια λοιμωξη απο μικροβιο που μπορει να βλαψει το εμβρυο εσωτερικα. Ουρων νομιζω θα κανω μεσα στον επομενο μηνα μαζι με την εξεταση του ζαχαρου λογικα. Για τα αποτελεσματα της νιπτ περιμεναμε νομιζω σχεδον ενα μηνα γιατι πανε Αμερικη. Βγηκαν καποια βασικα ομως την πρωτη βδομαδα. Αχ τα λεμε η μια στην αλλη για να τα ακουμε κι εμεις μπας και ηρεμησουμε... Ειναι δυσκολη περιοδος η αληθεια. Εχω και το κρυωμα που με ταλαιπωρει μια βδομαδα τωρα και τα νευρα ειναι στο ταβανι. Ειδικα χθες σκοτωνα ανθρωπο απο τα νευρα μου... Αστα!!! Μακαρι να πανε ολα καλα. Γιατι δεν γενναμε στους 5 μηνες να τελειωνει γρηγορα αυτο το μαρτυριο της αναμονης? Μου φαινεται βουνο αυτη τη φορα...

Καλημερα κοριτσι μου. Η αληθεια ειναι εγω δεν εχω κατι τετοιο, αλλα μαλλον ειναι ξηροδερμια. Κρεμουλα ενυδατικη βαζεις μετα την απολεπιση για να μαλακωσει το δερμα και να φυγει η ξηροτητα? Γιατι αν απλα τα τριβεις και μετα δεν βαζεις κρεμα παλι αφυδατωνεται το δερμα και σπαει. Βαζε κρεμουλα και μετα τις καλτσες σου και θα απορροφηθει μια χαρα απο το δερμα σου και σιγα σιγα θα μαλακωσει.

1 ώρα πρίν, vp22 είπε:

Καλημερα!!! Δεν εκανα καλλιεργεια ουρων αλλα κολπικων υγρων. Η γιατρος μου τις κανει ουτως ή αλλως (και στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα) για να βεβαιωθει οτι δεν υπαρχει καμια λοιμωξη απο μικροβιο που μπορει να βλαψει το εμβρυο εσωτερικα. Ουρων νομιζω θα κανω μεσα στον επομενο μηνα μαζι με την εξεταση του ζαχαρου λογικα. Για τα αποτελεσματα της νιπτ περιμεναμε νομιζω σχεδον ενα μηνα γιατι πανε Αμερικη. Βγηκαν καποια βασικα ομως την πρωτη βδομαδα. Αχ τα λεμε η μια στην αλλη για να τα ακουμε κι εμεις μπας και ηρεμησουμε... Ειναι δυσκολη περιοδος η αληθεια. Εχω και το κρυωμα που με ταλαιπωρει μια βδομαδα τωρα και τα νευρα ειναι στο ταβανι. Ειδικα χθες σκοτωνα ανθρωπο απο τα νευρα μου... Αστα!!! Μακαρι να πανε ολα καλα. Γιατι δεν γενναμε στους 5 μηνες να τελειωνει γρηγορα αυτο το μαρτυριο της αναμονης? Μου φαινεται βουνο αυτη τη φορα...

Καλημερα κοριτσι μου. Η αληθεια ειναι εγω δεν εχω κατι τετοιο, αλλα μαλλον ειναι ξηροδερμια. Κρεμουλα ενυδατικη βαζεις μετα την απολεπιση για να μαλακωσει το δερμα και να φυγει η ξηροτητα? Γιατι αν απλα τα τριβεις και μετα δεν βαζεις κρεμα παλι αφυδατωνεται το δερμα και σπαει. Βαζε κρεμουλα και μετα τις καλτσες σου και θα απορροφηθει μια χαρα απο το δερμα σου και σιγα σιγα θα μαλακωσει.

Αααα τα πρώτα αποτελέσματα από τη νιπτ στα έστειλαν πάνω στη βδομάδα και τα υπόλοιπα αργότερα; Σωπα, εμάς πέρασαν 10 μερες και ακόμα τίποτα δεν μας έστειλαν. Μάλλον θα τα στείλουν συνολικά. 

πρίν από 36 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ νιώθω σαν μούδιασμα.....όταν βγήκα από το αμάξι και περπάτησα σήμερα....λες και έκανε κολοτουμπες συνεχόμενες και κράταγα την κοιλιά μου γιατί νόμιζα θα πέσει...σήμερα το ένιωσα πρώτη φορά

Εγώ κάθε μήνα κάνω εξέταση ούρων γενικές ζάχαρο d3  κ θυροειδή....γενικά νιπτ δεν έκανα....θεωρώ ότι στην β επιπέδου φαίνονται πολλά κ αν χτύπα ξύλο χρειαστεί κάτι να δω θ κάνω αμνιοπαρακέντηση τότε που είναι μακράν ή καλύτερη γτ κ αν η νιπτ δείξει κάτι πάλι αμνιο θα κάνεις στο τέλος.... βέβαια ο καθένας ότι θεωρεί πιο σωστό κάνει κ καλά κάνει....ότι μας ηρεμεί

Ναι και εγώ αυτές κάνω και μερικές ακόμα όπως για τον αιματοκρίτη γιατί έχω θέμα. Είναι πεσμένος και με τη θεραπεία συνεχίζει και πέφτει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Mermer είπε:

Αααα τα πρώτα αποτελέσματα από τη νιπτ στα έστειλαν πάνω στη βδομάδα και τα υπόλοιπα αργότερα; Σωπα, εμάς πέρασαν 10 μερες και ακόμα τίποτα δεν μας έστειλαν. Μάλλον θα τα στείλουν συνολικά. 

Ναι και εγώ αυτές κάνω και μερικές ακόμα όπως για τον αιματοκρίτη γιατί έχω θέμα. Είναι πεσμένος και με τη θεραπεία συνεχίζει και πέφτει. 

Ναι είναι στην γενική αίματος ο αιματοκρίτης..31 άσε κ παίρνω δύο αμπούλες σιδήρου την ημέρα...να τρως αποξηραμένα βερίκοκα έχουν πολύ σίδηρο

3 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Ναι είναι στην γενική αίματος ο αιματοκρίτης..31 άσε κ παίρνω δύο αμπούλες σιδήρου την ημέρα...να τρως αποξηραμένα βερίκοκα έχουν πολύ σίδηρο

Εγω παίρνω 3 αμπούλες σίδηρο viofer τη μέρα και ήταν 33 και τώρα έπεσε 32.3. Δεν ξέρω, με έπιασε μια απογοήτευση όταν το είδα. Βερυκοκα λες ε; Θα το δοκιμάσω.... 

πρίν από 41 λεπτά , Simona είπε:

Koritsia thelw na sas rotisw ti vitamines pernete;Emena o giatros mou meta apo tin auxeniki mou edose magnisio,sidiro kai asvestio.Apo tin arxi tis egkimosinis pernw foliko oksi to filicine.

Καλησπέρα, εγώ παίρνω filicine  μαγνήσιο, βιταμίνη d3 και σίδηρο. Και 1 utrogestan κάθε βράδυ. Αυτά προς το παρόν... 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Simona said:

Koritsia thelw na sas rotisw ti vitamines pernete;Emena o giatros mou meta apo tin auxeniki mou edose magnisio,sidiro kai asvestio.Apo tin arxi tis egkimosinis pernw foliko oksi to filicine.

Εγώ παίρνω σίδηρο σε υγρή μορφή, φυλλικο οξύ, κάτι πολύβιταμίνες iofolen, έξτρα βιταμίνη d3, σαλοσπιρ και 2 μαγνησια, ένα το πρωί και ένα το βράδυ. Πολύ πράμα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ παίρνω σίδηρο σε υγρή μορφή, φυλλικο οξύ, κάτι πολύβιταμίνες iofolen, έξτρα βιταμίνη d3, σαλοσπιρ και 2 μαγνησια, ένα το πρωί και ένα το βράδυ. Πολύ πράμα! 

@electra2021 Egw pernw sidiro to Tardyferon kai magnisio to Trofocard  ena proi ena vradi.esy pio perneis;

5 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Εγω παίρνω 3 αμπούλες σίδηρο viofer τη μέρα και ήταν 33 και τώρα έπεσε 32.3. Δεν ξέρω, με έπιασε μια απογοήτευση όταν το είδα. Βερυκοκα λες ε; Θα το δοκιμάσω.... 

Καλησπέρα, εγώ παίρνω filicine  μαγνήσιο, βιταμίνη d3 και σίδηρο. Και 1 utrogestan κάθε βράδυ. Αυτά προς το παρόν... 

Εγώ το ξεχνάω κι όλας άστα να πάνε τον πίνω οπότε να ναι, ειδικά αν έχω φάει γαλακτοκομικά πάει χαμένο..

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, vp22 είπε:

Δεν έβαζα ποτε στις φτέρνες μου κρέμα κ δεν είχα θέμα…ίσα ίσα που ήταν πάντα πολύ μαλακό το δέρμα μου εκεί, γιαυτο μου κάνει εντύπωση κ λέω μήπως είναι ορμονικό… 

21 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Εγώ νιώθω σαν μούδιασμα.....όταν βγήκα από το αμάξι και περπάτησα σήμερα....λες και έκανε κολοτουμπες συνεχόμενες και κράταγα την κοιλιά μου γιατί νόμιζα θα πέσει...σήμερα το ένιωσα πρώτη φορά

Μούδιασμα νιώθω αριστερά κοντά στα πλευρά μου κατά διαστήματα…πάντα στο ίδιο σημείο..  κ δεν μπορώ να καταλάβω γτ.. επίσης χθες που πήγαμε βόλτα στα Λητω να χαζεψουμε καρότσια κ κουράστηκα λίγο από την ορθοστασία ένιωθα να μουδιάζουν τα μπούτια μου στο μπροστινό μέρος από κάποια φάση κ μετά… μόλις κάθισα λίγο κ ξεκουράστηκα έφυγε το μούδιασμα.

Εμένα κοριτσια εκτός από φυλλικο κ Σαλοσπίρ  που μου το έδωσε μετά την αυχενική γτ βγήκε αυξημένη η πιθανότητα για προεκλαμψία, δεν μου έχει δώσει ακόμα κάτι άλλο… φαντάζομαι αύριο που θα πάω μετά από τόσο καιρό αφού προέκυψε κ ο κοβιντ ενδιάμεσα κ άργησε το ραντεβού μου, όλο κ κάτι έξτρα θα μου δώσει γτ αποτι είδα κ στις εξετάσεις που μου έγραψε αυτή τη φορά έχει μέσα σίδηρο.. 

CATwp3.png

2 hours ago, Patataki83 said:

Δεν έβαζα ποτε στις φτέρνες μου κρέμα κ δεν είχα θέμα…ίσα ίσα που ήταν πάντα πολύ μαλακό το δέρμα μου εκεί, γιαυτο μου κάνει εντύπωση κ λέω μήπως είναι ορμονικό… 

Μπορει και να ειναι ορμονικο, δοκιμασε παντως να βαζεις κρεμουλα μηπως βελτιωθει η κατασταση.

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Simona είπε:

Εγώ παίρνω μόνο μια πολυβιταμινη την pregnacare και τίποτα άλλο.Μου κάνει εντύπωση πως οι περισσότερες κοπελες παίρνουν τόσες πολλές διαφορετικές βιταμινες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Angela123 είπε:

Εγώ παίρνω μόνο μια πολυβιταμινη την pregnacare και τίποτα άλλο.Μου κάνει εντύπωση πως οι περισσότερες κοπελες παίρνουν τόσες πολλές διαφορετικές βιταμινες

@Angela123Nai,egw tora as poume pernw foliko oksi,utrogestan,sidiro,magnisio kai asvestio kai ola auta diaforetika koutia.Apo to ena pernw 1 tin imera apo to alo 2 tin imera kai mperdevoume,ta exw gramena se xarti.Esu mallon pou perneis polivitamini ta exei ola auta mesa se ena xapi.kalitera etsi!egw exw xilia koutia

Καλησπέρα και εγώ παίρνω το πρωί filicine και trofocard max(πρωί και βραδυ),iofolen(πολυβιταμινη),d3 fix 2000,salospir 160 κάνω αντιπηκτικες  innohep 4500iu(το απόγευμα)κάνω ινσουλίνη το βραδυ(levemir flexpen),και παιρνω κάθε μηνα για 7 μερες Augmentin και zinadol 500mg εναλλάξ!!!Μόνο αυτά!!:)Ααα και μετράω το ζαχαρο 4 φορές την ημερα!Πολύ τρύπημα λέμε!!!

• Λυπημένη/-ος 1

Όλες κάνουμε το καλύτερο για τα μωράκια μας..  Εγώ πίνω μια πολυβιταμίνη, τη Lamberts Strongstart, κάνω μια ένεση Clexane 0,4,πίνω ένα Salospir των 160,πίνω ένα φακελάκι σίδηρο Rafesac και τρία χάπια για την υπέρταση εδώ και 2 μήνες σχεδόν μιας και εμφάνισα υπέρταση. Η επίσκεψη στον καρδιολόγο δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα, απλά ανέβαζα πίεση, η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια άσχετα θέματα με την εγκυμοσύνη να μου ανεβάζουν την πίεση από άγχος και νεύρα και προσπαθώ να τα αγνοώ αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Τουλάχιστον με την αγωγή, η πίεση μου μέχρι στιγμής είναι στα επιτρεπτά όρια. 

Οι ξεχωριστές βιταμίνες είναι καλύτερες από τις πολυβιταμινες καθώς οι πολυβιταμινες έχουν μέσα διάφορα πρόσθετα δυστυχώς. 

Όσον αφορά στο φυλλικό οξύ, το σκεύασμα που δίνουν είναι λάθος για όσες έχουν ελλειψη  Mthfr. Το σωστό είναι η μεθυλιωμενη μορφή του, το folate as metafolin (εδώ Ελλάδα έχω βρει της solgar, εξωτερικό για παραγγελία παίζουν πολλά). Όσοι γυναικολόγοι έχω κάνει νύξη, δεν το ξέρουν, για κάποιον περίεργο λόγο, και δίνουν το κλασικό φυλλικό. Προσωπικά το παραγγέλνω.τσεκαρετε το κι αυτό. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...