Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

23 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Μπράβο!!!Εγώ ποτέ την καταλαβαίνω ποτέ όχι,όλο το ΣΚ την καταλάβαινα και μετά από 2 μερες τσουπ έδωσε μια κλωτσιά ελαφριά!!Ο γιατρός αυτο μου είπε δεν θα την καταλαβαίνεις κάθε μέρα!!Να ρωτήσω βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες νιώθω όταν σηκώνομαι από τον καναπε (όχι όμως όλη την ημερα)ότι έχω ένα βάρος έντονο κάτω πως να το πω σαν να είναι ενοχλητικό.Μετα από κάποια ώρα δεν το αισθανομαι αν ξαπλώσω και ξανασηκωθω και κάποια στιγμή μπορεί να ξανατυχει.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.Το αισθάνεται καμμια έτσι τόσο έντονο?

Έχω κ εγώ τέτοια πονάκια όταν σηκώνομαι κ καμια φορά όταν γυρίζω πλευρό στο κρεβατι. Σαν σφάχτη το νιώθω για λίγο κ περνάει…

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

Χρόνια πολλά σε όλου! 

μηπως να πας σε ένα διατροφολόγο να σου βγάλει μια σωστή δίαιτα, γιατί είναι κρίμα να πεινάσεις. Μια σοκολατιτσα με στέβια που και που δεν μπορείς να τρως; Άκου μια συνταγή που κάνω, ακούγεται μπούρδα αλλά βγαίνει σούπερ. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω μια μπανάνα και βάζω 40γρ βρώμη, 1 κουτάλια άγλυκο κακάο Και 120 ml γάλα αμυγδάλου. Το βράζω πολύ λίγο για να πήξει και προσοχή μην κολλήσει. Όταν κρυώσει γίνεται μια τέλεια κρέμα σοκολάτα. Trust me

αυτό με το ηβικό οστό το έχω και εγώ, τώρα ξεκινάνε μυικοι  και μυοσκελετικοι πόνοι γιατί αλλάζει το σώμα μας. Όσο θα ξεκουράζεσαι θα σου περνάει 

Ότι και να Μ βάλει θα πεινάσω, αν δεις τις μερίδες μου θα καταλάβεις αλλά γενικά θα προσπαθώ να έχω πρωτεινη και φυτικές ίνες σε γεύμα αλλά δω ότι δεν χάνω αυτή την βδομάδα τπτ, θα πάω γτ δεν θα βγει ....για γλυκό μου έφερε ο θείος μου αποξηραμένα βερίκοκα σταφίδες μαύρες και δαμάσκηνα και θα τρώω τρία την ημέρα ...

Καλησπερα κοριτσια,

εγω ειμαι στο οριο του μηνα να γεννησω 1η Αυγουστου ή τελος Ιουλιου (30), αρα ειμαι με το ενα ποδι εδω και το αλλο στον Ιουλιο. Περιμενω αγορι κι εχω ηδη μια κορη 7.5 ετων. Ηδη αρχισα να αισθανομαι πιο βαρια και να με ενοχλει η κοιλια. Οπως ειπατε κι εσεις αισθανομαι αυτο το βαρος χαμηλα οταν σηκωνομαι απο τον καναπε και πολυ με ενοχλει. Γενικα απο διαθεση δεν ειμαι καλα, οι ορμονες μου εχουν βαρεσει κοκκινο και εχω τρομερα νευρα. Ειμαι και κρυωμενη μαζι με τη μικρη μια βδομαδα μεσα στο σπιτι και εχω φρικαρει... Πως θα περασουν αλλοι 4 μηνες δεν ξερω! Περιμενω και τα τελικα αποτελεσμαστα της αμνιοπαρακεντησης και τρελαινομαι πιο πολυ.

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, Vlal said:

Ότι και να Μ βάλει θα πεινάσω, αν δεις τις μερίδες μου θα καταλάβεις αλλά γενικά θα προσπαθώ να έχω πρωτεινη και φυτικές ίνες σε γεύμα αλλά δω ότι δεν χάνω αυτή την βδομάδα τπτ, θα πάω γτ δεν θα βγει ....για γλυκό μου έφερε ο θείος μου αποξηραμένα βερίκοκα σταφίδες μαύρες και δαμάσκηνα και θα τρώω τρία την ημέρα ...

Κουράγιο. Πραγματικά αν μου πουν για δίαιτα σε αυτή τη φάση θα ζοριστω πολύ, δυστυχώς τρώω πολλά γλυκά και δεν κρατιέμαι κιόλας! Έχω χρόνιο πρόβλημα έλλειψης πειθαρχίας! Σήμερα δε, έσκισα μπακαλιάρο σκορδαλιά, και ένα σωρό γλυκά μετά... 

1 hour ago, vp22 said:

Καλησπερα κοριτσια,

εγω ειμαι στο οριο του μηνα να γεννησω 1η Αυγουστου ή τελος Ιουλιου (30), αρα ειμαι με το ενα ποδι εδω και το αλλο στον Ιουλιο. Περιμενω αγορι κι εχω ηδη μια κορη 7.5 ετων. Ηδη αρχισα να αισθανομαι πιο βαρια και να με ενοχλει η κοιλια. Οπως ειπατε κι εσεις αισθανομαι αυτο το βαρος χαμηλα οταν σηκωνομαι απο τον καναπε και πολυ με ενοχλει. Γενικα απο διαθεση δεν ειμαι καλα, οι ορμονες μου εχουν βαρεσει κοκκινο και εχω τρομερα νευρα. Ειμαι και κρυωμενη μαζι με τη μικρη μια βδομαδα μεσα στο σπιτι και εχω φρικαρει... Πως θα περασουν αλλοι 4 μηνες δεν ξερω! Περιμενω και τα τελικα αποτελεσμαστα της αμνιοπαρακεντησης και τρελαινομαι πιο πολυ.

Καλώς ήρθες... Σε καταλαβαίνουμε απολύτως :)

• Μου αρέσει 2

7 minutes ago, electra2021 said:

Κουράγιο. Πραγματικά αν μου πουν για δίαιτα σε αυτή τη φάση θα ζοριστω πολύ, δυστυχώς τρώω πολλά γλυκά και δεν κρατιέμαι κιόλας! Έχω χρόνιο πρόβλημα έλλειψης πειθαρχίας! Σήμερα δε, έσκισα μπακαλιάρο σκορδαλιά, και ένα σωρό γλυκά μετά... 

Καλώς ήρθες... Σε καταλαβαίνουμε απολύτως :)

Καλως σας βρηκα!!! Ευχαριστω για την κατανοηση γιατι προσπαθω να βρω συμπαρασταση τοσες μερες κλεισμενη στο σπιτι και δεν μπορω αλλο. Να γινω καλα να βγω εξω να παρω αερα! Δεν ειμαι της κλεισουρας καθολου, κι αυτο που παλι θα γεννησω μεσα στο καλοκαιρι οπως και στην κορη μου με φρικαρει πιο πολυ... Κι οσο φρικαρω τοσο πιο πολυ ψαχνω στο ιντερνετ για τις εξετασεις που γινονται προγενετικα και τι αλλο μπορω να κανω, κι αν μου εχει ξεφυγει κατι, οποτε καταλαβαινεις τι τρελα με εχει πιασει!!! Εκανα και την Β' επιπεδου την προηγουμενη βδομαδα και προχωραμε! Τωρα που φτιαχνει κι ο καιρος πρεπει παλι να αρχισω καποια δραστηριοτητα περπατημα ή χορο για να γυμναστω λιγο και να μην με παρει η μπαλα και στα κιλα. Ηδη πηρα 8, ελπιζω να μη ξεφυγω αλλο :-D !!! Γενικα εχω πιο πολυ ορεξη τωρα στο γιο παρα απο οτι ειχα στην κορη...

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες @vp22!

Μια απ' τα ίδια κι εγώ... Και κιλα εχω πάρει και σαν μπαλόνι νιώθω. Μου λένε ότι δεν φαίνεται (σιγά μην) αλλά εγώ τα νιώθω.πλεον κ η κοιλιά όταν την δεις χωρίς ρούχα είναι τσίτα, ζουλας και δεν πάει μέσα. Θέλω μόνο να τρώω, σηκώνομαι το πρωί και σκέφτομαι το πρωινό και το μεσημεριανό. Το βράδυ σκέφτομαι τι φαι θα κάνω την επόμενη. Στον ελεύθερο χρόνο μου φτιάχνω λίστα σούπερ μάρκετ και πρόγραμμα φαγητού εβδομάδας. 

• Μου αρέσει 1

56 minutes ago, nimrodel said:

Καλώς ήρθες @vp22!

Μια απ' τα ίδια κι εγώ... Και κιλα εχω πάρει και σαν μπαλόνι νιώθω. Μου λένε ότι δεν φαίνεται (σιγά μην) αλλά εγώ τα νιώθω.πλεον κ η κοιλιά όταν την δεις χωρίς ρούχα είναι τσίτα, ζουλας και δεν πάει μέσα. Θέλω μόνο να τρώω, σηκώνομαι το πρωί και σκέφτομαι το πρωινό και το μεσημεριανό. Το βράδυ σκέφτομαι τι φαι θα κάνω την επόμενη. Στον ελεύθερο χρόνο μου φτιάχνω λίστα σούπερ μάρκετ και πρόγραμμα φαγητού εβδομάδας. 

Εγω παλι το αντιθετο... Ενω πειναω με εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα να μαγειρευω. Μαγειρευω μηχανικα ο,τι πιο ευκολο υπαρχει γιατι απλα πρεπει να φαμε. Δεν εχω κεφια για τιποτα και θελω να ειμαι συνεχεια εξω απο το σπιτι. Ειδικα σημερα που ειναι και αργια και δεν μπορουσα να βγω εξω γιατι ειμαι κρυωμενη και η μικρη μαζι εχω φρικαρει. Τσακωνομαι με ολους και ειμαι μια στο σαλονι στην τηλεοραση και μια στον υπολογιστη στο δωματιο μου. Αυτες οι ορμονες με εχουν ταραξει, δεν την παλευω. Αυριο πρεπει οπωσδηποτε να βγω απο το σπιτι γιατι θα αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο! Εννοειται οτι στο σπιτι δεν με καταλαβαινει κανεις. Ολοι θεωρουν οτι πρεπει να ειμαι τρισευτυχισμενη που θα κανω τον γιο και θα γινω πεθερα και θα παθω ερωτα... κι ολες αυτες τις γλυκαναλατες βλακειες που ακουω απο ολους και νευριαζω απιστευτα. Δεν θελω ρε ανθρωποι να γινω ετσι εγω, ουτε αγορομανα κολλημενη με το γιο, ουτε κακια πεθερα, ουτε τιποτα. Να με αφησουν ησυχη στον πονο μου θελω και να μη με πρηζουν. Αχ πρεπει να τα λεω καπου συνεχεια να ξεθυμαινω γιατι με πνιγουν. Δεν βγηκαν και χθες τα ρημαδια τα τελικα αποτελεσματα της αμνιο και εχω σκασει. Το ξερω οτι τα βλεπω ολα μαυρα αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως... Ουφ σας επρηξα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, nimrodel είπε:

Καλώς ήρθες @vp22!

Και εγώ το ίδιο κάνω, μόλις ξυπνάω πριν σηκωθώ από το κρεβάτι σκέφτομαι τι να φάω. Και με τραβανε όλο οι χαζομαρες, όχι τα υγιεινά. Ήμουν πολύ στερημενη πριν και fitness freak και τώρα βγάζω τα σπασμένα μου. Άραγε όταν γεννησουμε και μετά θα μας κοπεί η όρεξη ή θα συνεχιστεί αυτό; 

πρίν από 30 λεπτά , vp22 είπε:

Εγω παλι το αντιθετο... Ενω πειναω με εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα να μαγειρευω. Μαγειρευω μηχανικα ο,τι πιο ευκολο υπαρχει γιατι απλα πρεπει να φαμε. Δεν εχω κεφια για τιποτα και θελω να ειμαι συνεχεια εξω απο το σπιτι. Ειδικα σημερα που ειναι και αργια και δεν μπορουσα να βγω εξω γιατι ειμαι κρυωμενη και η μικρη μαζι εχω φρικαρει. Τσακωνομαι με ολους και ειμαι μια στο σαλονι στην τηλεοραση και μια στον υπολογιστη στο δωματιο μου. Αυτες οι ορμονες με εχουν ταραξει, δεν την παλευω. Αυριο πρεπει οπωσδηποτε να βγω απο το σπιτι γιατι θα αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο! Εννοειται οτι στο σπιτι δεν με καταλαβαινει κανεις. Ολοι θεωρουν οτι πρεπει να ειμαι τρισευτυχισμενη που θα κανω τον γιο και θα γινω πεθερα και θα παθω ερωτα... κι ολες αυτες τις γλυκαναλατες βλακειες που ακουω απο ολους και νευριαζω απιστευτα. Δεν θελω ρε ανθρωποι να γινω ετσι εγω, ουτε αγορομανα κολλημενη με το γιο, ουτε κακια πεθερα, ουτε τιποτα. Να με αφησουν ησυχη στον πονο μου θελω και να μη με πρηζουν. Αχ πρεπει να τα λεω καπου συνεχεια να ξεθυμαινω γιατι με πνιγουν. Δεν βγηκαν και χθες τα ρημαδια τα τελικα αποτελεσματα της αμνιο και εχω σκασει. Το ξερω οτι τα βλεπω ολα μαυρα αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως... Ουφ σας επρηξα...

Καλώς ήρθες! Στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα και εγώ πολλά νεύρα λόγω ορμονών. Πλέον είμαι καλύτερα, με πιάνει καμία φορά αλλά γενικά είμαι πιο ήρεμη. Όταν με το καλό βγεις έξω, θα βοηθάει και ο καιρός από εδώ και πέρα, όλα θα είναι καλύτερα. Μην σκας... Και μην διαβάζεις στο ίντερνετ, το έκανα και εγώ και με φρικαρε εντελώς. Ο καθένας ότι να ναι γράφει. 

45 minutes ago, Mermer said:

Και εγώ το ίδιο κάνω, μόλις ξυπνάω πριν σηκωθώ από το κρεβάτι σκέφτομαι τι να φάω. Και με τραβανε όλο οι χαζομαρες, όχι τα υγιεινά. Ήμουν πολύ στερημενη πριν και fitness freak και τώρα βγάζω τα σπασμένα μου. Άραγε όταν γεννησουμε και μετά θα μας κοπεί η όρεξη ή θα συνεχιστεί αυτό; 

Καλώς ήρθες! Στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα και εγώ πολλά νεύρα λόγω ορμονών. Πλέον είμαι καλύτερα, με πιάνει καμία φορά αλλά γενικά είμαι πιο ήρεμη. Όταν με το καλό βγεις έξω, θα βοηθάει και ο καιρός από εδώ και πέρα, όλα θα είναι καλύτερα. Μην σκας... Και μην διαβάζεις στο ίντερνετ, το έκανα και εγώ και με φρικαρε εντελώς. Ο καθένας ότι να ναι γράφει. 

Κι εγω πιο πολυ βλακειες θελω να τρωω και κυριως παχυντικα φαγητα. ευτυχως δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες αλλα και παλι, οσο περναει ο καιρος πρεπει να προσεχω. Τα νευρα απο την αλλη οσο περναει ο καιρος γινονται ολο και χειροτερα και δεν ξερω πως θα την παλεψω, νομιζω θα τρελαθω μεχρι να γεννησω. Οσο για το ιντερνετ αρχισα να ψαχνω ακριβως επειδη φοβομουν τι μπορει να παει στραβα στην ηλικια των 40 και ποιοι κινδυνοι αυξανονται. Αλλιως θα ημουν τελειως στην αγνοια και στον φοβο μεχρι τον Αυγουστο οτι ολα μπορει να πανε στραβα και θα ημουν χειροτερα. τουλαχιστον τωρα ξερω οτι κανω τις σωστες εξετασεις για να ηρεμησω. Δηλαδη δεν θα αποφασιζα ευκολα την αμνιο αν δεν φοβομουν καποια πραγματα που φαινονται μονο εκει κι οχι στις αλλες εξετασεις. Η καθε μια δειχνει διαφορετικα πραγματα. Αληθεια εσυ ποιες εξετασεις εκανες?

1 hour ago, vp22 είπε:

Κι εγω πιο πολυ βλακειες θελω να τρωω και κυριως παχυντικα φαγητα. ευτυχως δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες αλλα και παλι, οσο περναει ο καιρος πρεπει να προσεχω. Τα νευρα απο την αλλη οσο περναει ο καιρος γινονται ολο και χειροτερα και δεν ξερω πως θα την παλεψω, νομιζω θα τρελαθω μεχρι να γεννησω. Οσο για το ιντερνετ αρχισα να ψαχνω ακριβως επειδη φοβομουν τι μπορει να παει στραβα στην ηλικια των 40 και ποιοι κινδυνοι αυξανονται. Αλλιως θα ημουν τελειως στην αγνοια και στον φοβο μεχρι τον Αυγουστο οτι ολα μπορει να πανε στραβα και θα ημουν χειροτερα. τουλαχιστον τωρα ξερω οτι κανω τις σωστες εξετασεις για να ηρεμησω. Δηλαδη δεν θα αποφασιζα ευκολα την αμνιο αν δεν φοβομουν καποια πραγματα που φαινονται μονο εκει κι οχι στις αλλες εξετασεις. Η καθε μια δειχνει διαφορετικα πραγματα. Αληθεια εσυ ποιες εξετασεις εκανες?

Ναι σίγουρα βοηθάει να κάνεις τις σωστές εξετάσεις. Εγώ έκανα αρχικά τον προγεννητικό έλεγχο που ήταν μεγάλη γκάμα εξετάσεων. Την αυχενική, κάθε μηνα αιματολογικες υοερηχο και ουρά. Δώσαμε αίμα για την εξέταση nipt που εξετάζει το dna του εμβρύου και περιμένουμε αποτέλεσματα. Και θα κάνω και β επιπέδου σε 2 εβδομάδες. Μετά δεν μας είπε τι άλλο έρχεται. 18 εβδομαδων και 5 ημερών είμαι εγώ. Στα 33, 1ο παιδί. Και εγώ φουλ άγχος και διαβάζω πολλά στο ίντερνετ αλλά δεν με βοηθάνε όλα. Έκανες κάτι άλλο από εξετάσεις εσύ; 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mermer said:

Ναι σίγουρα βοηθάει να κάνεις τις σωστές εξετάσεις. Εγώ έκανα αρχικά τον προγεννητικό έλεγχο που ήταν μεγάλη γκάμα εξετάσεων. Την αυχενική, κάθε μηνα αιματολογικες υοερηχο και ουρά. Δώσαμε αίμα για την εξέταση nipt που εξετάζει το dna του εμβρύου και περιμένουμε αποτέλεσματα. Και θα κάνω και β επιπέδου σε 2 εβδομάδες. Μετά δεν μας είπε τι άλλο έρχεται. 18 εβδομαδων και 5 ημερών είμαι εγώ. Στα 33, 1ο παιδί. Και εγώ φουλ άγχος και διαβάζω πολλά στο ίντερνετ αλλά δεν με βοηθάνε όλα. Έκανες κάτι άλλο από εξετάσεις εσύ; 

Τις εκανα κι εγω ολες αυτες εκτος απο ουρα. Επισης εκανα για θρομβωφιλια και κανω αντιπηκτικες μαζι με χαπακι, αυχενικες, υπερηχους και β' επιπεδου αλλα και δυο καλλιεργιες κολπικων υγρων για μικροβια. Ειμαι στην 21η βδομαδα τωρα. Την Νιπτ την εκανα νωρις εγω και εκανα το φουλ πακετο που εξεταζει ολα τα χρωμοσωματα. Ευτυχως βγηκαν αρνητικες, αλλα απο την στιγμη που καταλαβα οτι η εξεταση αυτη ειναι πιο πολυ στατιστικη παρα διαγνωστικη αρχισα να φοβαμαι παλι. Οποτε αποφασισα να κανω και την αμνιο που εξεταζει κι αλλα πραγματα που δεν φαινονται ουτε στη β'επιπεδου και περιμενω τελικα αποτελεσματα. Με το καλο να ερθει το πρωτο σου παιδακι. κι εγω στα 33 εκανα την κορη μου κι ημουν πολυ πιο χαλαρη, τωρα στα 40 ομως τα πραγματα ειναι αλλιως κι ας εχω καλο οργανισμο. Προεκυψε χωρις να το περιμενω ομως και με εχει φαει το αγχος... Σου ευχομαι να χαρεις απο δω και περα την εγκυμοσυνη σου!

7 ώρες πρίν, vp22 είπε:

Τις εκανα κι εγω ολες αυτες εκτος απο ουρα. Επισης εκανα για θρομβωφιλια και κανω αντιπηκτικες μαζι με χαπακι, αυχενικες, υπερηχους και β' επιπεδου αλλα και δυο καλλιεργιες κολπικων υγρων για μικροβια. Ειμαι στην 21η βδομαδα τωρα. Την Νιπτ την εκανα νωρις εγω και εκανα το φουλ πακετο που εξεταζει ολα τα χρωμοσωματα. Ευτυχως βγηκαν αρνητικες, αλλα απο την στιγμη που καταλαβα οτι η εξεταση αυτη ειναι πιο πολυ στατιστικη παρα διαγνωστικη αρχισα να φοβαμαι παλι. Οποτε αποφασισα να κανω και την αμνιο που εξεταζει κι αλλα πραγματα που δεν φαινονται ουτε στη β'επιπεδου και περιμενω τελικα αποτελεσματα. Με το καλο να ερθει το πρωτο σου παιδακι. κι εγω στα 33 εκανα την κορη μου κι ημουν πολυ πιο χαλαρη, τωρα στα 40 ομως τα πραγματα ειναι αλλιως κι ας εχω καλο οργανισμο. Προεκυψε χωρις να το περιμενω ομως και με εχει φαει το αγχος... Σου ευχομαι να χαρεις απο δω και περα την εγκυμοσυνη σου!

Καλλιέργεια ούρων έκανες επειδή είχες ενδείξεις για κάτι ή προληπτικά; Πόσες μέρες περίμενες για τα αποτελέσματα της νιπτ; και εμείς το φουλ πακέτο κάναμε. Να το απολαύσεις και εσύ όσο μπορείς γιατί απ όσο μου λες είναι όλα μια χαρά. Έκανες όλες τις εξετάσεις και είναι μια χαρά το έμβρυο σου. Στα λέω για να τα ακούω και εγώ. Χαχα

Καλημέρα κοριτσια. Να σας ρωτήσω αν έχετε κ εσείς κάτι που παρατήρησα… αστείο μεν αλλά το βλέπω πολύ έντονα. Το τελευταίο διάστημα οι φτέρνες μου γίνονται παρα πολύ σκληρές πολύ γρήγορα… που συνήθως τον χειμώνα με τις κάλτσες κ τα κλειστά παπουτσια δεν γινόντουσαν έτσι. Τώρα μιλάμε είναι ξέρες σαν τρίφτες… τι τις ξύνω με αυτό που μοιάζει με τριφτη… τι τις τρίβω μετά με ελαφροπετρα… μετά από 2 μέρες είναι πάλι θεοσκληρες! Σε βαθμό να τρυπάνε οι κάλτσες μου στις φτερνες… κ δεν λέω για τις κάλτσες που θα βάλω έξω με παπουτσια κ θα περπατήσω… μιλάω για τις κάλτσες που φοράω σπίτι με τις παντοφλες κ όλη μέρα είμαι ξάπλα! Τι χαλι είναι αυτό; Το έχει κ καμια άλλη ή μόνο σε εμένα έτυχε; Πολύ εντύπωση μου κάνει…

CATwp3.png

2 hours ago, Mermer said:

Καλλιέργεια ούρων έκανες επειδή είχες ενδείξεις για κάτι ή προληπτικά; Πόσες μέρες περίμενες για τα αποτελέσματα της νιπτ; και εμείς το φουλ πακέτο κάναμε. Να το απολαύσεις και εσύ όσο μπορείς γιατί απ όσο μου λες είναι όλα μια χαρά. Έκανες όλες τις εξετάσεις και είναι μια χαρά το έμβρυο σου. Στα λέω για να τα ακούω και εγώ. Χαχα

Καλημερα!!! Δεν εκανα καλλιεργεια ουρων αλλα κολπικων υγρων. Η γιατρος μου τις κανει ουτως ή αλλως (και στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα) για να βεβαιωθει οτι δεν υπαρχει καμια λοιμωξη απο μικροβιο που μπορει να βλαψει το εμβρυο εσωτερικα. Ουρων νομιζω θα κανω μεσα στον επομενο μηνα μαζι με την εξεταση του ζαχαρου λογικα. Για τα αποτελεσματα της νιπτ περιμεναμε νομιζω σχεδον ενα μηνα γιατι πανε Αμερικη. Βγηκαν καποια βασικα ομως την πρωτη βδομαδα. Αχ τα λεμε η μια στην αλλη για να τα ακουμε κι εμεις μπας και ηρεμησουμε... Ειναι δυσκολη περιοδος η αληθεια. Εχω και το κρυωμα που με ταλαιπωρει μια βδομαδα τωρα και τα νευρα ειναι στο ταβανι. Ειδικα χθες σκοτωνα ανθρωπο απο τα νευρα μου... Αστα!!! Μακαρι να πανε ολα καλα. Γιατι δεν γενναμε στους 5 μηνες να τελειωνει γρηγορα αυτο το μαρτυριο της αναμονης? Μου φαινεται βουνο αυτη τη φορα...

1 hour ago, Patataki83 said:

Καλημέρα κοριτσια. Να σας ρωτήσω αν έχετε κ εσείς κάτι που παρατήρησα… αστείο μεν αλλά το βλέπω πολύ έντονα. Το τελευταίο διάστημα οι φτέρνες μου γίνονται παρα πολύ σκληρές πολύ γρήγορα… που συνήθως τον χειμώνα με τις κάλτσες κ τα κλειστά παπουτσια δεν γινόντουσαν έτσι. Τώρα μιλάμε είναι ξέρες σαν τρίφτες… τι τις ξύνω με αυτό που μοιάζει με τριφτη… τι τις τρίβω μετά με ελαφροπετρα… μετά από 2 μέρες είναι πάλι θεοσκληρες! Σε βαθμό να τρυπάνε οι κάλτσες μου στις φτερνες… κ δεν λέω για τις κάλτσες που θα βάλω έξω με παπουτσια κ θα περπατήσω… μιλάω για τις κάλτσες που φοράω σπίτι με τις παντοφλες κ όλη μέρα είμαι ξάπλα! Τι χαλι είναι αυτό; Το έχει κ καμια άλλη ή μόνο σε εμένα έτυχε; Πολύ εντύπωση μου κάνει…

Καλημερα κοριτσι μου. Η αληθεια ειναι εγω δεν εχω κατι τετοιο, αλλα μαλλον ειναι ξηροδερμια. Κρεμουλα ενυδατικη βαζεις μετα την απολεπιση για να μαλακωσει το δερμα και να φυγει η ξηροτητα? Γιατι αν απλα τα τριβεις και μετα δεν βαζεις κρεμα παλι αφυδατωνεται το δερμα και σπαει. Βαζε κρεμουλα και μετα τις καλτσες σου και θα απορροφηθει μια χαρα απο το δερμα σου και σιγα σιγα θα μαλακωσει.

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Έχω κ εγώ τέτοια πονάκια όταν σηκώνομαι κ καμια φορά όταν γυρίζω πλευρό στο κρεβατι. Σαν σφάχτη το νιώθω για λίγο κ περνάει…

Εγώ νιώθω σαν μούδιασμα.....όταν βγήκα από το αμάξι και περπάτησα σήμερα....λες και έκανε κολοτουμπες συνεχόμενες και κράταγα την κοιλιά μου γιατί νόμιζα θα πέσει...σήμερα το ένιωσα πρώτη φορά

13 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Εγώ κάθε μήνα κάνω εξέταση ούρων γενικές ζάχαρο d3  κ θυροειδή....γενικά νιπτ δεν έκανα....θεωρώ ότι στην β επιπέδου φαίνονται πολλά κ αν χτύπα ξύλο χρειαστεί κάτι να δω θ κάνω αμνιοπαρακέντηση τότε που είναι μακράν ή καλύτερη γτ κ αν η νιπτ δείξει κάτι πάλι αμνιο θα κάνεις στο τέλος.... βέβαια ο καθένας ότι θεωρεί πιο σωστό κάνει κ καλά κάνει....ότι μας ηρεμεί

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...