Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Sonasia είπε:

Και στα δικά μου αποτελέσματα έτσι γράφει, προϋπάρχουσα πιθανότητα και τροποποιημένη. Εμείς βέβαια λόγω ηλικίας, 45 και 48, αν και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, αποφασίσαμε και κάναμε και την Maternit21 plus που είναι μια απλή αιμοληψία που αυξάνει τα ποσοστά και δίνει και το φύλο του μωρού. 

@Melie σου εύχομαι τα καλύτερα, προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όχι άγχος, δε βοηθά πουθενά . 

Καλα αποτελέσματα! Εγώ κοντεύω 36 και μας βγήκαν καλά τα αποτελέσματα κ αν φοβάμαι παρά πολύ μου είπε ο γιατρός να κάνω νιπτ. Απλά σκέφτηκα μήπως η κοπέλα έκανε λάθος με το ποια είναι τα τελικά ποσοστά. Γιατί της τα γράφει και αλλιώς. Ελπίζω ο γιατρός να της το ξεκαθαρίσει.

Μακαρι να έχουμε όλες υγιή μωράκια και μια τελειομηνη και χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη.

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια το γράφει όπως σας το είπα παραπάνω ,  αύριο θα σας πω λεπτομέρειες που θα πάρω το τελικό Χάρτι από τον γυναικολόγο που έκανε την αυχενική , σίγουρα θα κάνω αυτό το έξτρα τεστ αν όχι αμνιοπαρακέντηση.

Το άγχος στα ύψη ποια έχει εγκυμοσύνη διαφήμισης να έρθει εδώ να μου το πει πως το καταφέρνει.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Mermer είπε:

Αυτή είναι η εξέταση nipt που λένε; που εξετάζει το dna του παιδιου; Σας στείλανε αποτελέσματα; Εγώ περιμένω έδωσα αίμα εδώ και 8 μέρες. Λένε ότι αργούνε καμία 15 μέρες να βγούνε. 

Εμένα έκαναν γύρω στις 10 μέρες να βγούνε. Καλά αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, dimitdimit είπε:

Κορίτσια το γράφει όπως σας το είπα παραπάνω ,  αύριο θα σας πω λεπτομέρειες που θα πάρω το τελικό Χάρτι από τον γυναικολόγο που έκανε την αυχενική , σίγουρα θα κάνω αυτό το έξτρα τεστ αν όχι αμνιοπαρακέντηση.

Το άγχος στα ύψη ποια έχει εγκυμοσύνη διαφήμισης να έρθει εδώ να μου το πει πως το καταφέρνει.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να σου εξηγήσει ο γιατρός ο,τι χρειάζεται.

T4Rzp2.png

11 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Αυτή είναι η εξέταση nipt που λένε; που εξετάζει το dna του παιδιου; Σας στείλανε αποτελέσματα; Εγώ περιμένω έδωσα αίμα εδώ και 8 μέρες. Λένε ότι αργούνε καμία 15 μέρες να βγούνε. 

Όχι, είναι παρόμοια με τη nipt αλλά άλλης εταιρείας αν κατάλαβα καλά, εμάς έγινε 9 Μαρτίου η αιμοληψία, και στις 17 Μαρτίου μου τηλεφώνησαν για  τα αποτελέσματα τα οποία ταυτόχρονα έστειλαν στο mail μου. 

10 ώρες πρίν, Moomin είπε:

Καλα αποτελέσματα! Εγώ κοντεύω 36 και μας βγήκαν καλά τα αποτελέσματα κ αν φοβάμαι παρά πολύ μου είπε ο γιατρός να κάνω νιπτ. Απλά σκέφτηκα μήπως η κοπέλα έκανε λάθος με το ποια είναι τα τελικά ποσοστά. Γιατί της τα γράφει και αλλιώς. Ελπίζω ο γιατρός να της το ξεκαθαρίσει.

Μακαρι να έχουμε όλες υγιή μωράκια και μια τελειομηνη και χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ πολύ, βγήκαν τέλεια τα αποτελέσματα, έχουμε ένα υγιέστατο κοριτσάκι να περιμένουμε το καλοκαίρι :wub:

Με το καλό όλες μας, με γερά τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας κορίτσια! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, εγώ σήμερα ένιωσα τη μπέμπα μου ξεκάθαρα, η χαρά μου δεν περιγράφεται! Έτοιμη ήμουν να πάω στο γιατρό από το άγχος μου! Με το καλό και οι β επιπέδου σε όλες μας! 

:x

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, electra2021 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, εγώ σήμερα ένιωσα τη μπέμπα μου ξεκάθαρα, η χαρά μου δεν περιγράφεται! Έτοιμη ήμουν να πάω στο γιατρό από το άγχος μου! Με το καλό και οι β επιπέδου σε όλες μας! 

Μπράβο!!!Εγώ ποτέ την καταλαβαίνω ποτέ όχι,όλο το ΣΚ την καταλάβαινα και μετά από 2 μερες τσουπ έδωσε μια κλωτσιά ελαφριά!!Ο γιατρός αυτο μου είπε δεν θα την καταλαβαίνεις κάθε μέρα!!Να ρωτήσω βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες νιώθω όταν σηκώνομαι από τον καναπε (όχι όμως όλη την ημερα)ότι έχω ένα βάρος έντονο κάτω πως να το πω σαν να είναι ενοχλητικό.Μετα από κάποια ώρα δεν το αισθανομαι αν ξαπλώσω και ξανασηκωθω και κάποια στιγμή μπορεί να ξανατυχει.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.Το αισθάνεται καμμια έτσι τόσο έντονο?

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Didimakia said:

Μπράβο!!!Εγώ ποτέ την καταλαβαίνω ποτέ όχι,όλο το ΣΚ την καταλάβαινα και μετά από 2 μερες τσουπ έδωσε μια κλωτσιά ελαφριά!!Ο γιατρός αυτο μου είπε δεν θα την καταλαβαίνεις κάθε μέρα!!Να ρωτήσω βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες νιώθω όταν σηκώνομαι από τον καναπε (όχι όμως όλη την ημερα)ότι έχω ένα βάρος έντονο κάτω πως να το πω σαν να είναι ενοχλητικό.Μετα από κάποια ώρα δεν το αισθανομαι αν ξαπλώσω και ξανασηκωθω και κάποια στιγμή μπορεί να ξανατυχει.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.Το αισθάνεται καμμια έτσι τόσο έντονο?

Εγώ νιώθω σαν να έχω καταπιεί ένα μεγάλο πεπόνι και έχει κάτσει στον πάτο, αν εννοείς κάτι τέτοιο. Μια πίεση και ενόχληση νομίζω είναι νορμάλ... 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου, σήμερα κάναμε τη Β’ Επιπέδου. Μισή όμως, γιατί αν και πήγα 2 φορές (μεσολάβησε και 1 ώρα περπάτημα ταυτόχρονα με σοκολατίτσες), ο μπεμπούλης παρέμεινε μπρούμυτα, δεν ήθελε να γυρίσει με τίποτα! Όσα κατάφερε να δει ο εμβρυολόγος ήταν ευτυχώς καλά, αλλά μένει πρόσωπο και καρδούλα - την επόμενη εβδομάδα με το καλό.

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Εγώ νιώθω σαν να έχω καταπιεί ένα μεγάλο πεπόνι και έχει κάτσει στον πάτο, αν εννοείς κάτι τέτοιο. Μια πίεση και ενόχληση νομίζω είναι νορμάλ... 

Ναι ακριβώς αυτό νομίζω με επιασες χαχα!!!Πότε όμως είναι έντονο ποτέ όχι!!!Τελοσπαντων όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγα στον ενδοκρινολόγο και μου έκανε την καρδιά περιβόλι. Έχω πάρει 9 κιλά και κυριολεκτώ ότι δεν ξέρω που τα πήρε!!!! Δεν τρώω κάνω όσο θα ήθελα να τρώω εντάξει έχω φάει κάτι γλυκά okay έτρωγα και πριν δεν έγινε ξαφνικά και ποτέ δεν είχα πάρει για κιλά..... Και επειδή ο δικός μου γιατρός ενδοκρινολόγος επειδή έχω και χασιμότο ,είναι και αυτός λίγο υπερβολικός και μου λέει ότι φοβάται ότι αν πάρω κιλά μπορεί να κάνω διαβήτη κύησης μου είπε να μην ξαναφάω γλυκό να μην τρώω πολλά φρούτα ένα την ημέρα και να παίζω πολλή σαλάτα πρωτεΐνη. Λες και πάω για γράμμωση.... Και όχι μόνο αυτό να διατηρήσω αυτά τα κιλά....9 κιλά δηλαδή έχει να πέσει πείνα.... Εν τω μεταξύ έχω μία φίλη η οποία έκανε διαβήτη κύησης και είχε πάει σε διατροφολόγο και μου έστειλε την δίαιτα της για να την δω και να πάρω ιδέες γενικά και το πώς να τρώω!!! Κάποια στιγμή γράφει δεκατιανό ή απογευματινό δεν θυμάμαι τρία καρύδια με μία κουταλιά του γλυκού μέλι και εγώ για να χορτάσω στο ενδιάμεσο γεύμα πρέπει να φάω τρεις χούφτες καρύδια, εντάξει το μέλι δεν με νοιάζει.... Δηλαδή μου είπε απλά να προσέχω τις θερμίδες μου αποφεύγω τα γλυκά να κοιτάω τις θερμίδες στα προϊόντα και γενικά τώρα που σας το λέω έχθρα της πείνας αλλά πού θα πάει το συνηθίσω..... Και το εκνευριστικό είναι ότι επειδή είμαι ψηλή και γενικά ήμουνα έτσι αδύνατη πάντα και έχω κάνει και τώρα κοιλίτσα μεγάλη έχω στήθος δεν το καταλαβαίνεις και όλοι μου λένε σιγά μωρέ σπάνε αλλά εσύ πώς με βλέπω από τα 64 είμαι 73 και βλέπω το 85 να βγαίνει έτσι αν δεν προσέξω οπότε είμαι λίγο υπερβολική με μία πιο έτσι αυτή η δίαιτα και πολύ σαλάτα και ότι βγει αλλά δεν ξέρω μου το πήρα δηλαδή δεν τρώω δίχως αύριο δηλαδή δεν τρώω όπως ήθελα όπως το στομάχι μου ζητάει Ε τώρα δεν θα είχα πού να κάτσω

On 22/3/2022 at 6:25 ΜΜ, dimitdimit είπε:

Κορίτσια έκανα την αυχενική διαφάνεια (εγώ έχω είμαι από τις καμπύλες Σεπτεμβρίου τις οποίες δεν έχω βρει στο φόρουμ ,)στον υπέρηχο δεν μας είπε κάτι ο γιατρός ανησυχητικό ,κάνω την επόμενη το πρωι την αιματολογική κ μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα 

Τρισωμια 21 

1 προς 4.551 στον τοκετό 1 προς 228 ηλικία μητέρας (είμαι 35)

Γνωρίζω πως το 228 είναι κακο κ έχω αγχωθει πολύ , έχει καμία παρόμοια νούμερα (περιμένω τηλέφωνο από τον γιατρό του υπερήχου κ την Δευτέρα πάμε στον δικό μου )

Νομίζω πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι!Το 1/228 είναι το αναμενομενο για την ηλικία σου και λογικό να αναγράφεται.Γενικά πάνω από τα 30 ειναι πάντα σχετικά μεγάλα τα ποσοστα.Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι το τελικό αποτέλεσμα μετά τις εξετάσεις αίματος και έτσι όπως διαβάζω τη διατύπωση,για να λέει στον τοκετό προφανως εννοεί το τελικό ποσοστό άρα αυτό μόνο πρέπει να σε ενδιαφέρει που είναι πολύ καλό!!!Επίσης επειδή ακριβώς σε όλες μας τα αρχικά ποσοστά είναι ίδια σε κάθε ηλικία οι γιατροί βλέπουν άλλα σημάδια στον υπέρηχο που θα μπορούσαν να είναι ύποπτα και αν είχε δει κατι σοβαρό ο γιατρός θα σου είχε μιλήσει φανταζομαι!!Και μη ξεχνάς όπως σου είπαν κ άλλα κορίτσια ότι αυτά είναι ποσοστά!Δεν είναι διάγνωση!Καλά αποτελέσματα να έχεις!

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Σήμερα πήγα στον ενδοκρινολόγο και μου έκανε την καρδιά περιβόλι. Έχω πάρει 9 κιλά και κυριολεκτώ ότι δεν ξέρω που τα πήρε!!!! Δεν τρώω κάνω όσο θα ήθελα να τρώω εντάξει έχω φάει κάτι γλυκά okay έτρωγα και πριν δεν έγινε ξαφνικά και ποτέ δεν είχα πάρει για κιλά..... Και επειδή ο δικός μου γιατρός ενδοκρινολόγος επειδή έχω και χασιμότο ,είναι και αυτός λίγο υπερβολικός και μου λέει ότι φοβάται ότι αν πάρω κιλά μπορεί να κάνω διαβήτη κύησης μου είπε να μην ξαναφάω γλυκό να μην τρώω πολλά φρούτα ένα την ημέρα και να παίζω πολλή σαλάτα πρωτεΐνη. Λες και πάω για γράμμωση.... Και όχι μόνο αυτό να διατηρήσω αυτά τα κιλά....9 κιλά δηλαδή έχει να πέσει πείνα.... Εν τω μεταξύ έχω μία φίλη η οποία έκανε διαβήτη κύησης και είχε πάει σε διατροφολόγο και μου έστειλε την δίαιτα της για να την δω και να πάρω ιδέες γενικά και το πώς να τρώω!!! Κάποια στιγμή γράφει δεκατιανό ή απογευματινό δεν θυμάμαι τρία καρύδια με μία κουταλιά του γλυκού μέλι και εγώ για να χορτάσω στο ενδιάμεσο γεύμα πρέπει να φάω τρεις χούφτες καρύδια, εντάξει το μέλι δεν με νοιάζει.... Δηλαδή μου είπε απλά να προσέχω τις θερμίδες μου αποφεύγω τα γλυκά να κοιτάω τις θερμίδες στα προϊόντα και γενικά τώρα που σας το λέω έχθρα της πείνας αλλά πού θα πάει το συνηθίσω..... Και το εκνευριστικό είναι ότι επειδή είμαι ψηλή και γενικά ήμουνα έτσι αδύνατη πάντα και έχω κάνει και τώρα κοιλίτσα μεγάλη έχω στήθος δεν το καταλαβαίνεις και όλοι μου λένε σιγά μωρέ σπάνε αλλά εσύ πώς με βλέπω από τα 64 είμαι 73 και βλέπω το 85 να βγαίνει έτσι αν δεν προσέξω οπότε είμαι λίγο υπερβολική με μία πιο έτσι αυτή η δίαιτα και πολύ σαλάτα και ότι βγει αλλά δεν ξέρω μου το πήρα δηλαδή δεν τρώω δίχως αύριο δηλαδή δεν τρώω όπως ήθελα όπως το στομάχι μου ζητάει Ε τώρα δεν θα είχα πού να κάτσω

Καλημερα!! Σε καταλαβαινω απολυτα. Δε ξερω πως μπαινουν τα κιλα. Εγω στερουμαι. Δε τρωω ουτε οσα θελω, ουτε οσο θελω. Αλλα δυστυχως η ζυγαρια ανεβαινει. Κανε ο,τι καλυτερο μπορεις κ μη στενοχωριεσαι. Αυτο προσπαθω να λεω κ γω στον εαυτο μου. Εχω κ αντισταση στην ινσουλινη και κρατιεμαι οσο μπορω.

πρίν από 7 λεπτά , Konisn είπε:

Καλημερα!! Σε καταλαβαινω απολυτα. Δε ξερω πως μπαινουν τα κιλα. Εγω στερουμαι. Δε τρωω ουτε οσα θελω, ουτε οσο θελω. Αλλα δυστυχως η ζυγαρια ανεβαινει. Κανε ο,τι καλυτερο μπορεις κ μη στενοχωριεσαι. Αυτο προσπαθω να λεω κ γω στον εαυτο μου. Εχω κ αντισταση στην ινσουλινη και κρατιεμαι οσο μπορω.

Δεν στεναχωριέμαι απλά απορώ και πεινάω έχω βρει μία δίαιτα στο internet όπως είπα και τι να πω θα την ακολουθήσω . Έχω βάλει στόχο 1.500 θερμίδες την ημέρα τις οποίες τις μετράω έχω μία εφαρμογή και τη σημειώνω και θα αρχίσω και πολύ περπάτημα πολύ περπάτημα ένα φυσιολογικό έχουμε σκύλο εντωμεταξύ και θα το βγάζω βόλτα και περπατάμε αυτά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο άμα πάρω μπύρα δεν θα σκάσω. Γενικά εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με την ινσουλίνη μου ούτε με το ζάχαρο που όπως είναι τώρα τίποτα δεν ξέρω αν λόγω του χασιμότο έχω κάποια προδιάθεση καλά κάνεις στην οικογένειά μου τίποτα δεν έχει οπότε απλά τα λέει προληπτικά. Είναι και λίγο υπερβολικός ο δικός μου γιατρός πάντα

πρίν από 4 λεπτά , Vlal είπε:

Δεν στεναχωριέμαι απλά απορώ και πεινάω έχω βρει μία δίαιτα στο internet όπως είπα και τι να πω θα την ακολουθήσω . Έχω βάλει στόχο 1.500 θερμίδες την ημέρα τις οποίες τις μετράω έχω μία εφαρμογή και τη σημειώνω και θα αρχίσω και πολύ περπάτημα πολύ περπάτημα ένα φυσιολογικό έχουμε σκύλο εντωμεταξύ και θα το βγάζω βόλτα και περπατάμε αυτά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο άμα πάρω μπύρα δεν θα σκάσω. Γενικά εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με την ινσουλίνη μου ούτε με το ζάχαρο που όπως είναι τώρα τίποτα δεν ξέρω αν λόγω του χασιμότο έχω κάποια προδιάθεση καλά κάνεις στην οικογένειά μου τίποτα δεν έχει οπότε απλά τα λέει προληπτικά. Είναι και λίγο υπερβολικός ο δικός μου γιατρός πάντα

Εν τω μεταξύ τώρα έχω και άλλο πρόβλημα ούτε αυτό με ανησυχεί γιατί το θεωρώ φυσιολογικό έχει αρχίσει πόνος στην ηβική περιοχή στο στο τέλος πάντων και όταν περπατάω πονάει ρε μεγαλώνει ο πόνος πάρω το γιατρό αύριο σήμερα δεν τον παίρνω δεν είναι κάτι που νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα στο παιδί

πρίν από 54 λεπτά , Vlal είπε:

Εν τω μεταξύ τώρα έχω και άλλο πρόβλημα ούτε αυτό με ανησυχεί γιατί το θεωρώ φυσιολογικό έχει αρχίσει πόνος στην ηβική περιοχή στο στο τέλος πάντων και όταν περπατάω πονάει ρε μεγαλώνει ο πόνος πάρω το γιατρό αύριο σήμερα δεν τον παίρνω δεν είναι κάτι που νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα στο παιδί

Χρόνια πολλά σε όλου! 

μηπως να πας σε ένα διατροφολόγο να σου βγάλει μια σωστή δίαιτα, γιατί είναι κρίμα να πεινάσεις. Μια σοκολατιτσα με στέβια που και που δεν μπορείς να τρως; Άκου μια συνταγή που κάνω, ακούγεται μπούρδα αλλά βγαίνει σούπερ. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω μια μπανάνα και βάζω 40γρ βρώμη, 1 κουτάλια άγλυκο κακάο Και 120 ml γάλα αμυγδάλου. Το βράζω πολύ λίγο για να πήξει και προσοχή μην κολλήσει. Όταν κρυώσει γίνεται μια τέλεια κρέμα σοκολάτα. Trust me

αυτό με το ηβικό οστό το έχω και εγώ, τώρα ξεκινάνε μυικοι  και μυοσκελετικοι πόνοι γιατί αλλάζει το σώμα μας. Όσο θα ξεκουράζεσαι θα σου περνάει 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...