Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Stella.T είπε:

Έτσι ήμουν πριν την τελευταία επίσκεψη,τώρα δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Σε παίρνει πάντως να την κάνεις στην 22η :grin:Τα χάπια τα ψιλό ξεχνάω είμαι πολύ κακη σε αυτό,ακόμα και για τον μικρό πχ όταν έχει αντιβίωση βάζω ξυπνητήρια.

Καλά μη φανταστείς ότι τα παίρνω και σωστά. Τα έχω βάλει ανά μερα σε αυτά τα κουτάκια που βαζουν οι γιαγιάδες τα χάπια της πίεσης και το πρωί που σηκώνομαι τα καταπίνω όλα μαζί. Αααααντε να αφήσω το μαγνήσιο για να το πάρω το βράδυ που είναι χαλαρωτικό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,πως είστε;Θέλω να σας ρωτήσω εσείς που είστε έγκυες τώρα στο δεύτερο,πήρατε κάποιο βιβλίο για να προετοιμάσετε το άλλο παιδάκι για τον ερχομό του μωρού;Πόση διαφορα ηλικίας θα έχουν τα παιδάκια σας;
Εμενα θα έχουν 4 χρονια και 4 μήνες περίπου και σκέφτομαι να πάρω ένα βιβλιο παρόλο που είναι πολύ χαρούμενος που έχει αδερφάκι και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις.

πρίν από 49 λεπτά , Stella.T είπε:

Καλημέρα κορίτσια,πως είστε;Θέλω να σας ρωτήσω εσείς που είστε έγκυες τώρα στο δεύτερο,πήρατε κάποιο βιβλίο για να προετοιμάσετε το άλλο παιδάκι για τον ερχομό του μωρού;Πόση διαφορα ηλικίας θα έχουν τα παιδάκια σας;
Εμενα θα έχουν 4 χρονια και 4 μήνες περίπου και σκέφτομαι να πάρω ένα βιβλιο παρόλο που είναι πολύ χαρούμενος που έχει αδερφάκι και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις.

Καλημέρα!όχι δεν σκοπεύουμε να πάρουμε κανένα βιβλίο.Του μιλάμε κάθε μέρα για το αδερφάκι που έρχεται.Κοιταμε μαζί βρεφικά είδη, φαίνεται χαρούμενος και κανει από μόνος του σχέδια (πχ θα παίζουμε μαζί,θα του δίνω γάλα και πιπίλα κτλ)

Σίγουρα δεν πιστεύω ότι καταλαβαίνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή όλων μας αλλα είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά!

Τις τελευταίες μέρες με πιάνουν ζαλάδες και κάτι σαν δυσπνοια.Μεθαυριο έχω ραντεβού και θα τη ρωτήσω  τι γίνεται. Ελπίζω να είναι κάτι ορμονικο...

πρίν από 6 λεπτά , Angela123 είπε:

Καλημέρα!όχι δεν σκοπεύουμε να πάρουμε κανένα βιβλίο.Του μιλάμε κάθε μέρα για το αδερφάκι που έρχεται.Κοιταμε μαζί βρεφικά είδη, φαίνεται χαρούμενος και κανει από μόνος του σχέδια (πχ θα παίζουμε μαζί,θα του δίνω γάλα και πιπίλα κτλ)

Σίγουρα δεν πιστεύω ότι καταλαβαίνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή όλων μας αλλα είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά!

Τις τελευταίες μέρες με πιάνουν ζαλάδες και κάτι σαν δυσπνοια.Μεθαυριο έχω ραντεβού και θα τη ρωτήσω  τι γίνεται. Ελπίζω να είναι κάτι ορμονικο...

Το ίδιο κάνω και εγώ και γενικά να συμμετέχει σε όλα όσον αφορά το μωρό.Θα ήθελα ένα βιβλίο γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε μαζί και πιστεύω ίσως τον βοηθήσει ως ένα βαθμό φυσικά να καταλάβει καλύτερα.

Περαστικά σου,ελπίζω να γίνεις καλύτερα τις επόμενες ημέρες και να είναι περιστασιακό!

58 minutes ago, Stella.T said:

Κι εδώ τα ίδια, παρόλο που το ξέρει και φαίνεται χαρούμενος, μου φιλάει την κοιλιά κτλ, δεν είμαι σίγουρη ότι έχει καταλάβει τι κατραπακια του έρχεται, χεχε... Εμείς έχουμε και το άλλο θέμα, κοιμάται δίπλα μας στο κρεβατάκι του αλλά το βράδυ πάντα σηκώνεται και με αναζητά, γενικά είναι πολύ δεμένος μαζί μου και φοβάμαι πως θα καταφέρω να κρατήσω τις ισορροπίες. Εμένα θα έχουν 3 χρόνια διαφορά. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα το βρούμε... Ελπίζω! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , electra2021 είπε:

Κι εδώ τα ίδια, παρόλο που το ξέρει και φαίνεται χαρούμενος, μου φιλάει την κοιλιά κτλ, δεν είμαι σίγουρη ότι έχει καταλάβει τι κατραπακια του έρχεται, χεχε... Εμείς έχουμε και το άλλο θέμα, κοιμάται δίπλα μας στο κρεβατάκι του αλλά το βράδυ πάντα σηκώνεται και με αναζητά, γενικά είναι πολύ δεμένος μαζί μου και φοβάμαι πως θα καταφέρω να κρατήσω τις ισορροπίες. Εμένα θα έχουν 3 χρόνια διαφορά. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα το βρούμε... Ελπίζω! 

Φίλη μου δεν έχει καταλάβει όντως ούτε ο δικός μου χαχαχα.Κάθε αρχή και δύσκολη θα το βρείτε,θα το βρούμε είμαι σίγουρη.Με ενδιαφέρει να το πάρει όσο πιο ομαλά γίνεται,γι αυτό και αναζητώ ένα βιβλίο,δεν περιμένω να μου μην βρει την λύση και να μου τα κάνει όλα ιδανικά αλλά ίσως περάσει στο μυαλό του ότι το μωρό δεν μόνο Φιλια αγκαλιές κτλ.Είμαι σε αναζήτησή.

Εμένα είναι μεγάλος πια, 9 χρονών και μάλιστα με τα πρώτα σημάδια προεφηβείας (τι έχουμε να περάσουμε...). Οπότε καταλαβαίνει αρκετά και του μιλάω κι εγώ όσο πιο ειλικρινά γίνεται, όπως έκανα πάντα. Του λέω ότι στην αρχή το μωρό δε θα του φανεί τόσο εντυπωσιακό, μιας και κάνει μόνο μαμ, κακά, νάνι και κλαίει, αλλά μακροπρόθεσμα θα είναι ένα στήριγμα και μια παρέα στη ζωή του. Και πάνω από όλα του λέω τη δική μου αλήθεια, (έχουμε μεγάλωσει οι δυο μας) ότι θα τους αγαπάω όλους ως τον ουρανό, όπως και τώρα, αλλά αυτά που έχουμε περάσει μεταξύ μας, δε θα τα καταλάβει κανείς και δε συγκρίνονται με τίποτα. Οπότε, να μην ανησυχεί για τη "θέση" του, είναι αδιαπραγμάτευτη. Πάνω κάτω ο,τι του έλεγα πριν μετακομίσουμε όλοι μαζί στη νέα συνθήκη, δηλαδή...

• Μου αρέσει 6

Καλημέρα κορίτσια! 

Έχω καιρό να σας γράψω λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου, αλλά συχνά μπαίνω κ σας διαβάζω! 

@Stella.T εγώ πήρα το Μεγάλος λύκος και μικρός λύκος! Δεν λέει ξεκάθαρα για αδερφάκι αλλά υποσυνείδητα περνάει πολύ όμορφα συναισθήματα! Θα έχουν 4 χρόνια διαφορά τα αγόρια! 

Εγώ τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα κορίτσια και αύριο έχω ραντεβού πρώτη φορά μετά την αυχενική Διαφάνεια, μ'εχει φάει το άγχος που έχω τόσο πολύ καιρό, από την προηγούμενη εβδομάδα αισθάνομαι κ εγώ κάτι σαν μπουρμπουληθρες, είχα αγχωθεί κ για αυτό αλλά πλέον όταν ξαπλώνω το αισθάνομαι, ελπίζω να είναι το μωρό! Αν κ δεύτερη φορά έγκυος δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι το μωρό! 

Β επιπέδου θα κάνω στις 8 Απριλίου μάλλον, τότε θα είμαι 21+5.

Γενικά ενώ μέχρι στιγμής ήμουν πολύ πιο ήρεμη στη δεύτερη εγκυμοσύνη, σχεδόν το ξεχνουσα, μ'εχουν πιάσει τα ορμονικα μου κ έχω τα νεύρα μου, είμαι πιο ευαίσθητη κλπ κλπ! Ελπίζω να μην είμαι έτσι μέχρι το καλοκαίρι! 

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα, είχα λίγες ημέρες να μπω και βρήκα ένα σωρό δημοσιεύσεις! 

Περαστικά στις αρρωστούλες μας, κι εγώ είχα 2 ημέρες ελάχιστη καταρροή λόγω του αέρα και της σκόνης, ελπίζω να μην αρχίσουμε νωρίς με αλλεργίες φέτος γιατί το φτέρνισμα το φοβάμαι τώρα με την εγκυμοσύνη. 

Σχετικά με το επάγγελμα, είμαι μαγείρισσα, από την πρώτη στιγμή της επιβεβαίωσης της εγκυμοσύνης σταμάτησα γιατί ο γιατρός μου συνέστησε καθόλου ορθοστασία, ειδικά το πρώτο τρίμηνο, και επειδή σηκωνα βάρη και εσκυβα, δεν ήταν κατάλληλο το περιβάλλον για εμένα πλέον. 

Βλέπω ότι κάποιες θα κάνετε υπέρηχο καρδιάς στο βρεφακι σας όπως κι εγώ, που έχετε κανονίσει και με ποιο γιατρό; Εμείς έχουμε κλείσει στην κα Μανταγού στο Μητέρα,μερικες ημέρες πριν τη Β επιπέδου. 

Εύχομαι όσες μανούλες δεν έχουν "ακούσει" τα μωρά τους, όπως έλεγαν οι παλιότερες, να τα αισθανθούν σύντομα. Η δική μου μπεμπούλα είναι ήσυχη τα πρωινά και το βράδυ αρχίζει τις φουρλες, έχω αρχίσει και τη νιώθω, ειδικά όταν είμαι πολύ ώρα στο ένα πλάι, τρανταζεται η κοιλιά μου και μόλις γυρίσω και αλλάξω πλευρό, ηρεμεί. Προβλέπω ότι θα είναι σαν και μένα μωρό, όπως μου είπε η μητέρα μου, όλη νύχτα ξύπνια και ύπνο το πρωί. Τουλάχιστον δεν έκλαιγα και δεν ήμουν γκρινιάρα, απλά ήμουν ξύπνια!

Από συμπτώματα, όλα καλά, αν και είμαι από τις τυχερές που δεν είχαν εμετούς κλπ, μόνο μερικές φορές έχω περίεργη γεύση στο στόμα, ίσως όμως έχει σχέση και το χάπι για την πίεση που πίνω 3 φορές την ημέρα, μάλλον αυτό μου την προκαλεί. Τα νεύρα που είχα στην αρχή έχουν υποχωρήσει, το άγχος υπάρχει αλλά λιγότερο. Η όρεξη έχει ανοίξει αλλά προσπαθώ να μην τρώω μεγάλες ποσότητες γιατι μετά έχω βάρος στο στομάχι και δυσφορία. Κι εγώ με το κρεας δεν το πολύ έχω, από την αρχή της εγκυμοσύνης ήθελα πολλά λαχανικά, ξινά φρούτα, τροπικά όπως ανανά, μάνγκο, blueberries και χουρμάδες. Πολύ χυμό ρόδι και πορτοκάλι, που είχα πολλά χρόνια να πιω χυμό πορτοκάλι γιατί μου προκαλούσε φούσκωμα, τώρα για κάποιο λόγο τον ζητάω σαν χωνευτικό. Εκείνο που ζηλεύω απίστευτα είναι οι πράσινες ελιές που είναι γεμιστές με αμύγδαλο, έχω ένα βάζο και τις τρώω μια μια σα θησαυρό γιατί έχουν αλάτι και δεν κάνει με την πίεση αλλά δε μπορώ να τις αποχωριστώ. Έχω πάρει σχεδόν 4 κιλά, έχω και πολλαααα από πριν και προσέχω, ευτυχώς δεν τρώω γλυκά :roll:

• Μου αρέσει 3

πρίν από 53 λεπτά , Melie είπε:

Εμένα είναι μεγάλος πια, 9 χρονών και μάλιστα με τα πρώτα σημάδια προεφηβείας (τι έχουμε να περάσουμε...). Οπότε καταλαβαίνει αρκετά και του μιλάω κι εγώ όσο πιο ειλικρινά γίνεται, όπως έκανα πάντα. Του λέω ότι στην αρχή το μωρό δε θα του φανεί τόσο εντυπωσιακό, μιας και κάνει μόνο μαμ, κακά, νάνι και κλαίει, αλλά μακροπρόθεσμα θα είναι ένα στήριγμα και μια παρέα στη ζωή του. Και πάνω από όλα του λέω τη δική μου αλήθεια, (έχουμε μεγάλωσει οι δυο μας) ότι θα τους αγαπάω όλους ως τον ουρανό, όπως και τώρα, αλλά αυτά που έχουμε περάσει μεταξύ μας, δε θα τα καταλάβει κανείς και δε συγκρίνονται με τίποτα. Οπότε, να μην ανησυχεί για τη "θέση" του, είναι αδιαπραγμάτευτη. Πάνω κάτω ο,τι του έλεγα πριν μετακομίσουμε όλοι μαζί στη νέα συνθήκη, δηλαδή...

Πολύ ωραία τα λες, με μεγάλη δόση ειλικρίνειας και αγάπης :wub:Συμφωνώ απόλυτα.

πρίν από 49 λεπτά , Agusta είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Έχω καιρό να σας γράψω λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου, αλλά συχνά μπαίνω κ σας διαβάζω! 

@Stella.T εγώ πήρα το Μεγάλος λύκος και μικρός λύκος! Δεν λέει ξεκάθαρα για αδερφάκι αλλά υποσυνείδητα περνάει πολύ όμορφα συναισθήματα! Θα έχουν 4 χρόνια διαφορά τα αγόρια! 

Εγώ τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα κορίτσια και αύριο έχω ραντεβού πρώτη φορά μετά την αυχενική Διαφάνεια, μ'εχει φάει το άγχος που έχω τόσο πολύ καιρό, από την προηγούμενη εβδομάδα αισθάνομαι κ εγώ κάτι σαν μπουρμπουληθρες, είχα αγχωθεί κ για αυτό αλλά πλέον όταν ξαπλώνω το αισθάνομαι, ελπίζω να είναι το μωρό! Αν κ δεύτερη φορά έγκυος δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι το μωρό! 

Β επιπέδου θα κάνω στις 8 Απριλίου μάλλον, τότε θα είμαι 21+5.

Γενικά ενώ μέχρι στιγμής ήμουν πολύ πιο ήρεμη στη δεύτερη εγκυμοσύνη, σχεδόν το ξεχνουσα, μ'εχουν πιάσει τα ορμονικα μου κ έχω τα νεύρα μου, είμαι πιο ευαίσθητη κλπ κλπ! Ελπίζω να μην είμαι έτσι μέχρι το καλοκαίρι! 

Σε ευχαριστώ,θα το τσεκάρω!Περιμένουμε να μας πεις νέα από την επίσκεψη στον γιατρό σου. Α και εγώ νεύρα έχω,μπορεί ας πούμε να εκνευριστώ γιατί μου έφαγες το αγγούρι που ήθελα από την σαλάτα (το εννοώ :grin:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

29 minutes ago, Sonasia said:

Σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα, είχα λίγες ημέρες να μπω και βρήκα ένα σωρό δημοσιεύσεις! 

Περαστικά στις αρρωστούλες μας, κι εγώ είχα 2 ημέρες ελάχιστη καταρροή λόγω του αέρα και της σκόνης, ελπίζω να μην αρχίσουμε νωρίς με αλλεργίες φέτος γιατί το φτέρνισμα το φοβάμαι τώρα με την εγκυμοσύνη. 

Σχετικά με το επάγγελμα, είμαι μαγείρισσα, από την πρώτη στιγμή της επιβεβαίωσης της εγκυμοσύνης σταμάτησα γιατί ο γιατρός μου συνέστησε καθόλου ορθοστασία, ειδικά το πρώτο τρίμηνο, και επειδή σηκωνα βάρη και εσκυβα, δεν ήταν κατάλληλο το περιβάλλον για εμένα πλέον. 

Βλέπω ότι κάποιες θα κάνετε υπέρηχο καρδιάς στο βρεφακι σας όπως κι εγώ, που έχετε κανονίσει και με ποιο γιατρό; Εμείς έχουμε κλείσει στην κα Μανταγού στο Μητέρα,μερικες ημέρες πριν τη Β επιπέδου. 

Εύχομαι όσες μανούλες δεν έχουν "ακούσει" τα μωρά τους, όπως έλεγαν οι παλιότερες, να τα αισθανθούν σύντομα. Η δική μου μπεμπούλα είναι ήσυχη τα πρωινά και το βράδυ αρχίζει τις φουρλες, έχω αρχίσει και τη νιώθω, ειδικά όταν είμαι πολύ ώρα στο ένα πλάι, τρανταζεται η κοιλιά μου και μόλις γυρίσω και αλλάξω πλευρό, ηρεμεί. Προβλέπω ότι θα είναι σαν και μένα μωρό, όπως μου είπε η μητέρα μου, όλη νύχτα ξύπνια και ύπνο το πρωί. Τουλάχιστον δεν έκλαιγα και δεν ήμουν γκρινιάρα, απλά ήμουν ξύπνια!

Από συμπτώματα, όλα καλά, αν και είμαι από τις τυχερές που δεν είχαν εμετούς κλπ, μόνο μερικές φορές έχω περίεργη γεύση στο στόμα, ίσως όμως έχει σχέση και το χάπι για την πίεση που πίνω 3 φορές την ημέρα, μάλλον αυτό μου την προκαλεί. Τα νεύρα πορυ 3ιχα στην αρχή έχουν υποχωρήσει, το άγχος υπάρχει αλλά λιγότερο. Η όρεξη έχει ανοίξει αλλά προσπαθώ να μην τρώω μεγάλες ποσότητες γιατι μετά έχω βάρος στο στομάχι και δυσφορία. Κι εγώ με το κρεας δεν το πολύ έχω, από την αρχή της εγκυμοσύνης ήθελα πολλά λαχανικά, ξινά φρούτα, τροπικά όπως ανανά, μάνγκο, blueberries και χουρμάδες. Πολύ χυμό ρόδι και πορτοκάλι, που είχα πολλά χρόνια να πιω χυμό πορτοκάλι γιατί μου προκαλούσε φούσκωμα, τώρα για κάποιο λόγο τον ζητάω σαν χωνευτικό. Εκείνο που ζηλεύω απίστευτα είναι οι πράσινες ελιές που είναι γεμιστές με αμύγδαλο, έχω ένα βάζο και τις τρώω μια μια σα θησαυρό γιατί έχουν αλάτι και δεν κάνει με την πίεση αλλά δε μπορώ να τις αποχωριστώ. Έχω πάρει σχεδόν 4 κιλά, έχω και πολλαααα από πριν και προσέχω, ευτυχώς δεν τρώω γλυκά :roll:

Έχουμε παρόμοιες διατροφικές "διαταραχές" :D

Μη το φοβάσαι το φτερνισμα, εγώ έχω αλλεργίες που φουντωσαν ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης και φτερνιζομαι συνέχεια και δυνατά μάλιστα. Όταν νιώθω ότι έρχεται ένα μεγάλο κουλουριαζομαι για να προστατεύσω την κοιλιά, αλλά γενικά δε νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , electra2021 είπε:

Έχουμε παρόμοιες διατροφικές "διαταραχές" :D

Μη το φοβάσαι το φτερνισμα, εγώ έχω αλλεργίες που φουντωσαν ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης και φτερνιζομαι συνέχεια και δυνατά μάλιστα. Όταν νιώθω ότι έρχεται ένα μεγάλο κουλουριαζομαι για να προστατεύσω την κοιλιά, αλλά γενικά δε νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος. 

Κι εγώ σκύβω ελαφρώς και κρατάω την κοιλιά ενστικτωδως :D 

Αυτό με τις ελιές, το είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, που δυστυχώς παλινδρομησε στην 8η εβδομάδα :cry: Ελιές και πράσινη ωμή πιπεριά, τις είχα τσακίσει. 

• Μου αρέσει 1

On 10/3/2022 at 12:33 ΜΜ, Patataki83 είπε:

Κοριτσια καλημέρα. Τι κάνετε; Ξυνή μου βγήκε η καθαρά Δευτέρα. Κόλλησα κορονοιο… άρχισαν χθες σιγά σιγά όλα τα συμπτώματα κ νιωθω κομματια. Έχω λίγο βήχα, μπουκωμα,  πυρετό έχω φτάσει μέχρι 38,6 κ με ντεπόν πέφτει γύρω στο 37,3 για 2-3 ώρες κ μετά ανεβαίνει πάλι… κρυάδες φουλ.. έχω βγάλει τα σωθικά μου από τους εμετούς, ούτε νερό δε μπορώ να πιω… πίνω γουλιά γουλιά ανα λίγη ώρα κ μετά από λίγο το βγάζω… πονοκέφαλο φουλ πιστεύω απτό τράνταγμα των εμετών… κ πονάνε όλα μου τα κοκκαλα στα πόδια κ στη λεκάνη δεξιά αριστερά. Όσες το περάσατε στην εγκυμοσύνη σας έδωσαν τπτ άλλο εκτός από ντεπόν;

Πετάγομαι από τις μανούλες Οκτωβρίου.. ελπίζω να είσαι πολύ καλά πια και να μην ταλαιπωρήθηκες..

Τριπλά εμβολιασμενη, κόλλησα.. ξαφνικά το Σάββατο ξύπνησα με πυρετό και όλα τα σχετικά.. παίρνω d3 c k depon. Είμαι πολύ στεναχωρημένη.. δίδυμη κύηση στα 44 μου, τρίτη προσπάθεια και μάλιστα με δότρια.. ανυσηχώ πολύ για τα μωρά. Πότε ένιωσες καλύτερα; Ο γιατρός σου είπε αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα με τα μωρά; Σ ευχαριστώ πολύ ❤️

2 hours ago, Sonasia said:

Κι εγώ σκύβω ελαφρώς και κρατάω την κοιλιά ενστικτωδως :D 

Αυτό με τις ελιές, το είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, που δυστυχώς παλινδρομησε στην 8η εβδομάδα :cry: Ελιές και πράσινη ωμή πιπεριά, τις είχα τσακίσει. 

Άσε με την παλινδρομη, κι εμένα με στοιχειώνει. Έχει περάσει η επίμαχη εβδομάδα εδώ και καιρό, αλλά όσο δεν νιώθω το μωρό δεν ησυχαζω. 

10 minutes ago, Primula said:

Πετάγομαι από τις μανούλες Οκτωβρίου.. ελπίζω να είσαι πολύ καλά πια και να μην ταλαιπωρήθηκες..

Τριπλά εμβολιασμενη, κόλλησα.. ξαφνικά το Σάββατο ξύπνησα με πυρετό και όλα τα σχετικά.. παίρνω d3 c k depon. Είμαι πολύ στεναχωρημένη.. δίδυμη κύηση στα 44 μου, τρίτη προσπάθεια και μάλιστα με δότρια.. ανυσηχώ πολύ για τα μωρά. Πότε ένιωσες καλύτερα; Ο γιατρός σου είπε αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα με τα μωρά; Σ ευχαριστώ πολύ ❤️

Περαστικά. Λογικα δεν θα νοσησεις βαριά και δεν θα υπάρχει θέμα. Έχω διαβάσει πολλές μανουλες που το πέρασαν τώρα έγκυες στο πρώτο τρίμηνο και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα τα μωρά. Εύχομαι τα καλύτερα! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 46 λεπτά , electra2021 είπε:

Περαστικά. Λογικα δεν θα νοσησεις βαριά και δεν θα υπάρχει θέμα. Έχω διαβάσει πολλές μανουλες που το πέρασαν τώρα έγκυες στο πρώτο τρίμηνο και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα τα μωρά. Εύχομαι τα καλύτερα! 

Σ'ευχαριστώ πολύ ❤️ μακάρι για όλες μας να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...