Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Konisn said:

Κορίτσια νομίζω πως ένιωσα τον μικρουλη μου. Εδω και καποιες μερες ενιωθα κατι σα στιγμιαια φουσκα στη κοιλια μου. Δεν εδινα σημασια γιατι ο γιατρος μου ειχε πει πως το πιο πιθανο ειναι να τον νιωσω περιπου στην 20ηβδομαδα μιας και ειναι το πρωτο μωρακι και εχω προσθιο πλακουντα. Σημερα ομως το ενιωθα αρκετες φορες. Κοιταξα την κοιλια μου την στιγμη που το ενιωθα και ειδα στιγμιαια να κανει η κοιλια μου ενα μικρο εξογκωμα που μετα εξαφανιζοταν. Το μωρο δεν είναι; Τι λετε;;;;

Παίζει, γιατί όχι; εγώ είμαι ακόμα στην αγωνία. Το έντερο κάνει πολύ φασαρία και με μπερδεύει. Ελπίζω να το νιώσω κι εγώ σύντομα γιατί θα σκάσω! Τις πρώτες φορές πάντως δεν είναι πολύ ξεκάθαρο, μετά από λίγο καιρό όμως δεν θα έχεις καμία αμφιβολία! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο ζηλεύω που έχετε αρχίσει να τα νιώθετε τα μωράκια!Εγώ μάλλον θα είμαι η τελευταία.Χθες σαν να ένιωσα κάτι στιγμιαία αλλά μπορεί να είναι και το έντερο.Θελω να αρχίσω να την καταλαβαίνω γρήγορα γιατί όσο να ναι κάπως ηρεμεις στη σκέψη ότι σου δίνει σημαδια πως είναι καλά.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Κορίτσια νομίζω πως ένιωσα τον μικρουλη μου. Εδω και καποιες μερες ενιωθα κατι σα στιγμιαια φουσκα στη κοιλια μου. Δεν εδινα σημασια γιατι ο γιατρος μου ειχε πει πως το πιο πιθανο ειναι να τον νιωσω περιπου στην 20ηβδομαδα μιας και ειναι το πρωτο μωρακι και εχω προσθιο πλακουντα. Σημερα ομως το ενιωθα αρκετες φορες. Κοιταξα την κοιλια μου την στιγμη που το ενιωθα και ειδα στιγμιαια να κανει η κοιλια μου ενα μικρο εξογκωμα που μετα εξαφανιζοταν. Το μωρο δεν είναι; Τι λετε;;;;

Εγώ το έχω νιώσει πολλές φορές κάθε μέρα και έχω και συγκεκριμένες ώρες.....άρα ναι το μωρό μπορεί να είναι...εγώ πια καταβαινω και όταν αλλάζει θέση την ώρα που με χτυπάει..

πρίν από 45 λεπτά , Konisn είπε:

Δεν εχω ιδέα πως ειναι η αίσθηση μιας κ δε το έχω ξαναβιώσει... Παντως δε το νιώθω συνέχεια. Είναι θέμα χρόνου να το καταλάβουμε όλες μας...

Θα το καταλάβεις πίστεψέ με 

πρίν από 16 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ το έχω νιώσει πολλές φορές κάθε μέρα και έχω και συγκεκριμένες ώρες.....άρα ναι το μωρό μπορεί να είναι...εγώ πια καταβαινω και όταν αλλάζει θέση την ώρα που με χτυπάει..

Θα το καταλάβεις πίστεψέ με 

Αν είναι όντως το μωρό, εγω το νιώθω απόγευμα, όταν είμαι σε ηρεμία.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Konisn είπε:

Αν είναι όντως το μωρό, εγω το νιώθω απόγευμα, όταν είμαι σε ηρεμία.... 

Αυτό είναι τότε!!!!!ας πούμε εγώ τώρα έχω τα εντερικά μου αλλά πάλι το ξεχωρίζω !!!!σε λίγο θα αρχίσεις να το νιώθεις πιο συγκεκριμένα....διάβασα ότι την 21 βδομάδα αρχίζουν να έχουν ένα πρόγραμμα

• Μου αρέσει 1

Τίποτε ακόμη εδώ... Από τη μία, αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Θυμίζω άλλωστε στον εαυτό μου ότι στο γιο μου, που το ένιωθα πολύ και συνέχεια και ειδικά το βράδυ, ο πρώτος χρόνος μας πήγε τρένο με τα νυχτερινά ωράρια. Ίσως είναι τυχαίο, απλά για να παρηγορούμαι...

πρίν από 24 λεπτά , Melie είπε:

Τίποτε ακόμη εδώ... Από τη μία, αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Θυμίζω άλλωστε στον εαυτό μου ότι στο γιο μου, που το ένιωθα πολύ και συνέχεια και ειδικά το βράδυ, ο πρώτος χρόνος μας πήγε τρένο με τα νυχτερινά ωράρια. Ίσως είναι τυχαίο, απλά για να παρηγορούμαι...

Αγχώσε με

Όχι, μα δεν το πιστεύω, απλά το λέω για να παρηγοριέμαι. Εξάλλου, και στον υπέρηχο που βλέπω το μωρό, είναι στην ίδια πάντα θέση. Μπρούμυτα, ύπνος και πιπίλα... Ανησυχητικά ατάραχος θα έλεγα. Θα τον δω και αυτή την εβδομάδα και αναρωτιέμαι αν θα αλλάξει κάτι. Την άλλη εβδομάδα έχουμε υπέρηχο καρδιάς και 18/4 β' επιπέδου. Θα δείξει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα κορίτσια μου!!!Σας έχασα,δεν είχα κινητό 5 μέρες είχα το δικό μου για φτιάξιμο και επίσης αρρώστησα.Έχω μπούκωμα και βήχα,εχω 3 αρνητικά σελφ τεστ και όλοι στο σπίτι μια χαρά.Άρα ο μικρούλης πιθανόν να έφερε κάποιο μικρόβιο από το σχολείο.Σας διάβασα όμως και έχω να πω και εγώ κάπως αγχώνομαι με τον πόλεμο,την ακρίβεια κτλ θαρρώ πως πρέπει να πάμε σούπερ να γεμίσω κανένα ντουλάπι.Το μωράκι το νιώθω όταν ξαπλώσω και είμαι χαλαρή και όχι όλες τις ώρες.Είμαι 19 εβδομάδων και 1 μέρα.Τον γιο μου όπως είπα τον κατάλαβα 20η εβδομάδα.Β επιπέδου δεν έχω κλείσει ακόμα,θα την κάνω στο Γένεσις,όσες είναι από Θεσσαλονικη γνωρίζουν,ο γιατρός μου είπε στην 22η εβδομάδα,ανυπομονώ και ίσως νιώθω και λίγο άγχος!

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, Melie said:

Όχι, μα δεν το πιστεύω, απλά το λέω για να παρηγοριέμαι. Εξάλλου, και στον υπέρηχο που βλέπω το μωρό, είναι στην ίδια πάντα θέση. Μπρούμυτα, ύπνος και πιπίλα... Ανησυχητικά ατάραχος θα έλεγα. Θα τον δω και αυτή την εβδομάδα και αναρωτιέμαι αν θα αλλάξει κάτι. Την άλλη εβδομάδα έχουμε υπέρηχο καρδιάς και 18/4 β' επιπέδου. Θα δείξει...

Μια φίλη μου είχε τέτοιο παιδί στην κοιλιά, φαντάσου σε όλη την εγκυμοσύνη δεν τον ένιωθε πάρα σπάνια στους τελευταίους μήνες! Τώρα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον γιό μου, μια χαρά είναι. Παραμένει ατάραχος! Μόνο εμείς δεν είμαστε αταραχες :rolleyes:

5 hours ago, Stella.T said:

Καλημέρα καλημέρα κορίτσια μου!!!Σας έχασα,δεν είχα κινητό 5 μέρες είχα το δικό μου για φτιάξιμο και επίσης αρρώστησα.Έχω μπούκωμα και βήχα,εχω 3 αρνητικά σελφ τεστ και όλοι στο σπίτι μια χαρά.Άρα ο μικρούλης πιθανόν να έφερε κάποιο μικρόβιο από το σχολείο.Σας διάβασα όμως και έχω να πω και εγώ κάπως αγχώνομαι με τον πόλεμο,την ακρίβεια κτλ θαρρώ πως πρέπει να πάμε σούπερ να γεμίσω κανένα ντουλάπι.Το μωράκι το νιώθω όταν ξαπλώσω και είμαι χαλαρή και όχι όλες τις ώρες.Είμαι 19 εβδομάδων και 1 μέρα.Τον γιο μου όπως είπα τον κατάλαβα 20η εβδομάδα.Β επιπέδου δεν έχω κλείσει ακόμα,θα την κάνω στο Γένεσις,όσες είναι από Θεσσαλονικη γνωρίζουν,ο γιατρός μου είπε στην 22η εβδομάδα,ανυπομονώ και ίσως νιώθω και λίγο άγχος!

Εμένα μου λες, εγώ ήδη σκέφτομαι σε ποιο χωράφι θα πάμε να κρυφτουμε, πως θα παράγουμε δική μας ενέργεια όταν πάνε όλα κατά διαόλου κτλ :razz:

Κι εγώ πολύ άγχος μέχρι τη β επιπέδου. Δεν αντέχω ως τότε και έβαλα άλλη μια επίσκεψη στο γιατρό μου για υπέρηχο τέλος του μήνα. 

3 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Μια φίλη μου είχε τέτοιο παιδί στην κοιλιά, φαντάσου σε όλη την εγκυμοσύνη δεν τον ένιωθε πάρα σπάνια στους τελευταίους μήνες! Τώρα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον γιό μου, μια χαρά είναι. Παραμένει ατάραχος! Μόνο εμείς δεν είμαστε αταραχες :rolleyes:

Εμένα μου λες, εγώ ήδη σκέφτομαι σε ποιο χωράφι θα πάμε να κρυφτουμε, πως θα παράγουμε δική μας ενέργεια όταν πάνε όλα κατά διαόλου κτλ :razz:

Κι εγώ πολύ άγχος μέχρι τη β επιπέδου. Δεν αντέχω ως τότε και έβαλα άλλη μια επίσκεψη στο γιατρό μου για υπέρηχο τέλος του μήνα. 

Πολύ φίλη μου είσαι χαχαχα.Εγώ ευτυχώς δεν μπηκα σε αυτή την διαδικασία,έχουμε σπίτι στο χωριό χαχαχα.Και εγώ φυσικά θα πάω στον γιατρό μου πριν την Β επιπέδου.Ενώ άρχισα πολύ κουλ αυτή την εγκυμοσύνη,παρα πολύ κουλ ενώ είχα αποκόλληση για τα δεδομένα μου Βούδας ήμουν,τώρα κάπως αγχώνομαι ανυπομονώ κτλ.

• Μου αρέσει 1

Εγώ απ' την άλλη αναισθησία... Έχω πάνω από μήνα να πάω στο γιατρό και τώρα σκέφτομαι πως να γίνει να το αναβάλλω άλλη μια βδομάδα κι αν με παίρνει να κάνω τη β επιπέδου στην 22η αντί την 21η. Μονο τις βιταμίνες μου δεν ξεχνώ. 

1 hour ago, nimrodel είπε:

Εγώ απ' την άλλη αναισθησία... Έχω πάνω από μήνα να πάω στο γιατρό και τώρα σκέφτομαι πως να γίνει να το αναβάλλω άλλη μια βδομάδα κι αν με παίρνει να κάνω τη β επιπέδου στην 22η αντί την 21η. Μονο τις βιταμίνες μου δεν ξεχνώ. 

Έτσι ήμουν πριν την τελευταία επίσκεψη,τώρα δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Σε παίρνει πάντως να την κάνεις στην 22η :grin:Τα χάπια τα ψιλό ξεχνάω είμαι πολύ κακη σε αυτό,ακόμα και για τον μικρό πχ όταν έχει αντιβίωση βάζω ξυπνητήρια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...