Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ είμαι εργοθεραπεύτρια...δουλεύω με ενήλικες με ειδικές ανάγκες...άδεια ενώ μπορούσα να πάρω και λογω της φύσης του επαγγέλματος δεν έχω πάρει ίσως πιο μετά που θα ανοίξει ο καιρός!!!εγώ οδηγώ αλλά τώρα με την ακρίβεια προτιμώ να παίρνω τον προαστιακό που περπατάω 8 λεπτά έτσι λίγο να κινούμαι!!!!έχω πάρει 5 κιλά σε 4 μισή μήνες .....αυτό 1 του μηνός που ζυγιστηκα στον γιατρό (μόνο εκεί ζυγιζομαι άλλωστε δεν έχω και ζυγαριά σπίτι) τώρα όμως νιώθω ότι δεν έχω πάρει κιλό!!!!!γενικά πάω τουαλέτα κανονικά άντε μια μέρα να μην πάω.....αλλά άλλες μπορεί να πάω και 3 φορές!!!!εγώ με κοβιντ είμαι αλλά το πέρασα πένα.....δλδ ένα ελαφρύ κρύωμα...το παιδί ελπίζω να μην έχει επηρέασει!!!εγώ την έχω καταλάβει πολλές φορές μάλιστα σήμερα το πρωί ξημερώματα κλωτσούσε φουλ πιο έντονα από ποτέ άλλοτε αφού έβαλα το χέρι του άντρα μου και το κατάλαβε....σήμερα γενικά είμαι πολύ βαριά νιώθω τόσο κουρασμένη λες και έκανα πολλές δουλειές αλλά τπτ δεν έκανα μόνο μαγείρεψα.....δλδ σήμερα έχω κάτι έτσι τραβήγματα ...προφανώς μεγαλώνει η μήτρα.....και γενικά μια φορά το μήνα έχω τέτοια μέρα....

Το έχεις αυτό όπως και γω όταν αλλάζεις μήνα έτσι και γω αισθανομαι κάπως.Σημερα άλλαξα βδομάδα(μπηκα στην 19 βδομάδα)και μηνα γιατί έχω ΠΗΤ 18/08 οπότε αύριο αλλαζω μήνα(πιστεύω ότι τα μετράω σωστά διανύω τον 5ο)Εγώ δεν οδηγαω δεν με αφήνει επουδενι ο άντρας μου.Και γω πλέον την αισθανομαι όχι έντονα όμως και όχι κάθε μέρα και μου είπε ο γιατρός από την 19 με 20η θα το αισθανομαι και πάλι όχι κάθε μέρα!!!Εχθες βέβαια είχα το απόγευμα κάποια στιγμή μικρά μικρά χτυπηματακια και γέλαγα σαν χαζή!!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Didimakia είπε:

Το έχεις αυτό όπως και γω όταν αλλάζεις μήνα έτσι και γω αισθανομαι κάπως.Σημερα άλλαξα βδομάδα(μπηκα στην 19 βδομάδα)και μηνα γιατί έχω ΠΗΤ 18/08 οπότε αύριο αλλαζω μήνα(πιστεύω ότι τα μετράω σωστά διανύω τον 5ο)Εγώ δεν οδηγαω δεν με αφήνει επουδενι ο άντρας μου.Και γω πλέον την αισθανομαι όχι έντονα όμως και όχι κάθε μέρα και μου είπε ο γιατρός από την 19 με 20η θα το αισθανομαι και πάλι όχι κάθε μέρα!!!Εχθες βέβαια είχα το απόγευμα κάποια στιγμή μικρά μικρά χτυπηματακια και γέλαγα σαν χαζή!!:x

Καλέ εγώ το πρωί στις 5 ξύπνησα και την κατάλαβα και στο πλάι που δεν καταλάβαινα τπτ σκέψου ...και λέω αααααα τι ωραία αν ξυπνάει αυτές τις ωρες

Καλησπέρα κορίτσια!Από συμπτώματα καλά γενικά και οι αναγουλες έχουν μειωθεί αρκετά.Ο πόνος στο έντερο έχει μειωθεί σε σχέση με τις προηγούμενε μέρες αλλά έχω πονακια γενικότερα στη κοιλιά μου ανεκτά όμως!20η εβδομάδα πλέον και ενώ κάποιες μέρες πριν τη καταλάβαινα καλά τώρα πολύ αραιά μέσα στη μέρα και όχι τόσο έντονα.Μεχρι και για υπέρηχο που είχα πάει τη προηγούμενη βδομάδα μου έλεγε ο γιατρός δε μπορεί να μη την ένιωσες αυτή τη κλωτσιά!Τίποτα εγώ!Νόμιζα ότι όσο προχωράνε οι βδομάδες θα τη νιώθω πιο έντονα αλλά όχι ακόμα..Πάντως μια κάποια κινητικότητα υπάρχει!!!Για άσκηση δεν έχω πάρει το οκ μόνο περπάτημα αν και έχω όριο,κάποια στιγμή νιώθω όντως πόνο και πρέπει να σταματήσω.Επισης πήρα το πρώτο μου μισό κιλό!Μη στενοχωριέστε είχα μπόλικα από πριν!!

Εγώ έχω εταιρια με κοσμηματα,προς το παρόν μόνο ηλεκτρονικά,ήμουν έτοιμη να ανοίξω φυσικό κατάστημα αλλά έμαθα ότι είμαι έγκυος και το άφησα για λίγο.Εχω εργαστήριο και φτιαχνουμε κυρίως στέφανα,βέρες και βαφτιστικους σταυρούς αλλά γενικά τα πάντα απο κοσμήματα ακόμα και faux.Οποτε δουλεύω από το σπίτι και έχω μεγάλη ευελιξία.

Β επιπέδου είχα 31/3 ιδιωτικά αλλά ο καινούριος γιατρός μου έκλεισε στο Αρεταίειο 5/4 και δε μ'αρεσε καθόλου που πρέπει να περιμένω 5 μέρες παραπάνω...

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Καλέ εγώ το πρωί στις 5 ξύπνησα και την κατάλαβα και στο πλάι που δεν καταλάβαινα τπτ σκέψου ...και λέω αααααα τι ωραία αν ξυπνάει αυτές τις ωρες

Ωχ προετοιμασου χαχαχα!!!!Εγώ επειδή τράβηξα μανίκι με τα δίδυμα ξυπναγαν ανά 1 με 2 ώρες και πέιναγαν ήταν και προωρακια δεν φανταζεσαι τι τραβηξα,οπότε με το ένα πιστεύω ότι θα είναι παιχνιδάκι.Βέβαια έχουν περάσει και 15 χρόνια αλλά καμμια σχέση,και επειδή τα είχα μέχρι 3 μηνων δίπλα μου μετα τα έβαλα στο δωμάτιο τους με ενδοεπικοινωνια!Μετά από περίπου 15 μέρες με έναν μήνα περίπου ξύπνησαν και οι δύο στις 7 λες και ήταν συννενοημενοι!!!

Πολύ χαίρομαι κορίτσια που είστε όλες καλά και με ήπια συμπτώματα. Απ ότι κατάλαβα όλες περιμένουμε με ανυπομονησία την β επιπέδου πλέον, και κάποιες όπως έγω και την πρώτη μας κλωτσιά από το έμβρυο. Χαχαχ.. Καλή μέρα να έχετε. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Mermer είπε:

Πολύ χαίρομαι κορίτσια που είστε όλες καλά και με ήπια συμπτώματα. Απ ότι κατάλαβα όλες περιμένουμε με ανυπομονησία την β επιπέδου πλέον, και κάποιες όπως ένα και την πρώτη μας κλωτσιά από το έμβρυο. Χαχαχ.. Καλή μέρα να έχετε. 

Καλημέρα η αλήθεια είναι ότι επικρατεί μια αγωνία αλλά αφού βγήκε καλή η αυχενική πιστεύω θα είναι καλή και η Β επιπέδου έτσι νομιζω!!Εγώ έχω και υπέρηχο καρδιάς πριν!Οι κλωτσιές αναμένονται και τότε θα μας τρελάνουν χωρίς σταματημό χαχα!!

• Χαχα 1

1 hour ago, Didimakia είπε:

Ωχ προετοιμασου χαχαχα!!!!Εγώ επειδή τράβηξα μανίκι με τα δίδυμα ξυπναγαν ανά 1 με 2 ώρες και πέιναγαν ήταν και προωρακια δεν φανταζεσαι τι τραβηξα,οπότε με το ένα πιστεύω ότι θα είναι παιχνιδάκι.Βέβαια έχουν περάσει και 15 χρόνια αλλά καμμια σχέση,και επειδή τα είχα μέχρι 3 μηνων δίπλα μου μετα τα έβαλα στο δωμάτιο τους με ενδοεπικοινωνια!Μετά από περίπου 15 μέρες με έναν μήνα περίπου ξύπνησαν και οι δύο στις 7 λες και ήταν συννενοημενοι!!!

Τέλειο κ εμάς έτσι έκανε η μαμά αλλά γενικά εγώ και ο αδερφός μου ήμασταν πολύ ήρεμα μωρά και από 40 ημερών δεν ξανά ξυπνήσαμε βράδυ τελευταίο γεύμα 12 μετά 7 το πρωί τέλος!!!!!μακάρι να είναι έτσι κ το δικό μου 

1 hour ago, Mermer είπε:

Πολύ χαίρομαι κορίτσια που είστε όλες καλά και με ήπια συμπτώματα. Απ ότι κατάλαβα όλες περιμένουμε με ανυπομονησία την β επιπέδου πλέον, και κάποιες όπως έγω και την πρώτη μας κλωτσιά από το έμβρυο. Χαχαχ.. Καλή μέρα να έχετε. 

Θα έρθουν οι κλωτσιές παιδιά κ εμένα που κλωτσαει ήδη κ ξυπνάω να δω τι θα γίνει μετά... 

• Μου αρέσει 1

Τι εννοειτε δεν σας αφήνουν να οδηγείτε?

Εμένα δεν μου έχει απαγορεύσει τίποτα και οδηγώ πολύ (πάρα πολύ και μάλιστα κάθε μέρα) για να πάω για δουλειά. Δλδ περνάω τουλάχιστον 3 ώρες στο δρόμο.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

2 hours ago, Didimakia said:

Καλημέρα η αλήθεια είναι ότι επικρατεί μια αγωνία αλλά αφού βγήκε καλή η αυχενική πιστεύω θα είναι καλή και η Β επιπέδου έτσι νομιζω!!Εγώ έχω και υπέρηχο καρδιάς πριν!Οι κλωτσιές αναμένονται και τότε θα μας τρελάνουν χωρίς σταματημό χαχα!!

Να ρωτήσω κάτι για τον υπέρηχο καρδιάς; Σου το συνέστησε ο γιατρός ή είναι δικιά σου πρωτοβουλία;

πρίν από 27 λεπτά , Lena3 είπε:

Να ρωτήσω κάτι για τον υπέρηχο καρδιάς; Σου το συνέστησε ο γιατρός ή είναι δικιά σου πρωτοβουλία;

Καλημέρα!!Είναι στο πρωτόκολλο του γιατρού μου  προληπτικά ,δηλ.οταν μένεις και αρχίζουν οι υπερηχοι σου δίνουν ένα χαρτί με οδηγιες για τις εβδομάδες που πας για την κάθε εξέταση!! 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Εμένα δεν μου έχει απαγορεύσει τίποτα και οδηγώ πολύ (πάρα πολύ και μάλιστα κάθε μέρα) για να πάω για δουλειά. Δλδ περνάω τουλάχιστον 3 ώρες στο δρόμο.

Εννοώ ότι γκρινιάζει ο σύντροφος μου μερικές φορές όταν οδηγαω επειδή φοβάται. Είναι λίγο υπερβολικός γενικά. Οδηγαω κανονικά αλλά όταν μπορώ να το αποφύγω το κάνω. 

4 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Εμένα δεν με αφήνει γιατί ειναι της άποψης ότι κάτι να γινει στον δρόμο πάει τελος, και δεν είναι να ριψοκινδυνευουμε μετά από τόσα που έχω τραβήξει(γιατί είχα 3 παλινδρομες),οπότε γιαυτο σταμάτησα και την δουλειά γιατί ηταν σχετικά μακριά με το αμάξι και τώρα κάθομαι αραχτη και δεν αγχωνομαι ούτε για την δουλειά ούτε για το αν θα συμβεί οτιδήποτε στον δρόμο!Αυτό!Υπομονή θα κάνω και μετά θα γυρίσω στην καθημερινότητα μου!!Θα αργήσω βέβαια γιατί θα πάρω και το εξάμηνο του οαεδ!Μετά από 10 μήνες!!!

1 hour ago, Mermer said:

Εννοώ ότι γκρινιάζει ο σύντροφος μου μερικές φορές όταν οδηγαω επειδή φοβάται. Είναι λίγο υπερβολικός γενικά. Οδηγαω κανονικά αλλά όταν μπορώ να το αποφύγω το κάνω. 

Όταν μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά, θέλει προσοχή η ζώνη σε περίπτωση ατυχήματος. Υπάρχουν ειδικά γκατζετακια για εγκύους που προσαρμοζουν τη ζώνη αλλά το θεωρώ υπερβολή , εγώ θυμάμαι όταν ήμουν έγκυος το γιο μου και κάναμε διακοπές στη νότια Κρήτη, φορούσα μόνο το πάνω μέρος της ζώνης και το κάτω που θα μπορούσε να χτυπήσει την κοιλιά όχι. Βέβαια σε περίπτωση ατυχήματος δεν ξέρω αν ήμουν πραγματικά προστατευμενη αλλά προσεχαμε πολύ και από το ολότελα που λένε, καλή κι η παναγιωτενα! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, electra2021 είπε:

Όταν μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά, θέλει προσοχή η ζώνη σε περίπτωση ατυχήματος. Υπάρχουν ειδικά γκατζετακια για εγκύους που προσαρμοζουν τη ζώνη αλλά το θεωρώ υπερβολή , εγώ θυμάμαι όταν ήμουν έγκυος το γιο μου και κάναμε διακοπές στη νότια Κρήτη, φορούσα μόνο το πάνω μέρος της ζώνης και το κάτω που θα μπορούσε να χτυπήσει την κοιλιά όχι. Βέβαια σε περίπτωση ατυχήματος δεν ξέρω αν ήμουν πραγματικά προστατευμενη αλλά προσεχαμε πολύ και από το ολότελα που λένε, καλή κι η παναγιωτενα! 

Εγώ την έχω αυτή την ζώνη.... χαχαχαχα την είχα πάρει τις προηγούμενες φορές που είχα μείνει έγκυος αλλά δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και έμεινα με την ζώνη......καλή είναι....κ κατά την γνώμη μου όχι υπερβολή.....

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια νομίζω πως ένιωσα τον μικρουλη μου. Εδω και καποιες μερες ενιωθα κατι σα στιγμιαια φουσκα στη κοιλια μου. Δεν εδινα σημασια γιατι ο γιατρος μου ειχε πει πως το πιο πιθανο ειναι να τον νιωσω περιπου στην 20ηβδομαδα μιας και ειναι το πρωτο μωρακι και εχω προσθιο πλακουντα. Σημερα ομως το ενιωθα αρκετες φορες. Κοιταξα την κοιλια μου την στιγμη που το ενιωθα και ειδα στιγμιαια να κανει η κοιλια μου ενα μικρο εξογκωμα που μετα εξαφανιζοταν. Το μωρο δεν είναι; Τι λετε;;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...