Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Εγώ απο νεύρα μπορώ να πω πως ηρέμησα λιγάκι. Επειδή βλέπω το σώμα μου να αλλάζει δε νιώθω πολύ καλά με μένα, αλλά προσπαθώ να το κοντρολαρω. Την Δευτέρα πηγα για υπέρηχο και το είδαμε. Είναι αγορακι. Ο πλακούντας είναι χαμηλά, αλλά μου ειπε να μην ανησυχώ και πως λογικά μεγαλωνοντας η μητρα θα ανεβει κ αυτος. Την 20η βδομάδα θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση και την 22η β επιπεδου.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , Konisn είπε:

Γεια σας κορίτσια. Εγώ απο νεύρα μπορώ να πω πως ηρέμησα λιγάκι. Επειδή βλέπω το σώμα μου να αλλάζει δε νιώθω πολύ καλά με μένα, αλλά προσπαθώ να το κοντρολαρω. Την Δευτέρα πηγα για υπέρηχο και το είδαμε. Είναι αγορακι. Ο πλακούντας είναι χαμηλά, αλλά μου ειπε να μην ανησυχώ και πως λογικά μεγαλωνοντας η μητρα θα ανεβει κ αυτος. Την 20η βδομάδα θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση και την 22η β επιπεδου.

Και εγώ νιώθω περίεργα με το σώμα μου, έχω πάρει 5 κιλά ως τώρα. Οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, μόνο την κοιλιά βλέπουν που έχει αρχίσει και φαίνεται. Εγώ νιώθω σαν μπάλα βέβαια, δεν ξέρω τι να φορέσω, με τίποτα δνε νιώθω όμορφη. Χάχα... Κάνετε καθόλου γυμναστική; 

πρίν από 9 λεπτά , Mermer είπε:

Και εγώ νιώθω περίεργα με το σώμα μου, έχω πάρει 5 κιλά ως τώρα. Οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, μόνο την κοιλιά βλέπουν που έχει αρχίσει και φαίνεται. Εγώ νιώθω σαν μπάλα βέβαια, δεν ξέρω τι να φορέσω, με τίποτα δνε νιώθω όμορφη. Χάχα... Κάνετε καθόλου γυμναστική; 

Κ γω ετσι ακριβώς νιωθω. Μονο περπατημα ξεκινησα οταν ο καιρος το επιτρεπει. Φοβαμαι μη ξανακολλησω κορωνοιο κ έτσι δε παω για yoga ή pilates που πολυ θα το ηθελα. Ίσως αργότερα ...

Εγώ κορίτσια δεν έχω ζυγαριά αλλά σίγουρα θα έχω πάρει.Δε ξέρω τι συμβαίνει με μένα γιατί εχω περίεργο σωματοτυπο.Από πάντα είχα πολύ λίπος στην κοιλιά σε φάση που με είχαν ρωτήσει παλιότερα πριν μεινω εγκυος αν είμαι εγκυος ενώ τα πόδια τα χέρια μου κτλ είναι λεπτά.Οποτε δε ξέρω αν έχω πάρει στην  κοιλιά.Απο γυμναστική περπατάω όσο μπορω

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες! Εγώ από συμπτώματα είμαι κάπως καλύτερα, ευαίσθητο στήθος και διατροφικές παραξενιές επιμένουν. Τρώω κυρίως σαλάτες, εξωτικά φρούτα παρακαλώ και θαλασσινά τύπου γαρίδες ή τόνο, κρέας δεν θέλω, η μικρή φαίνεται θα είναι vegetarian diva! Αλλά γενικά πολύ καλύτερα. Η κοιλιά μου είναι τραγική, μοιάζω 6 μηνων τουλάχιστον! Σίγουρα συμβάλει και η δυσκοιλιοτητα. Κατά τα άλλα δεν είμαι παχιά, 63 κιλά ξεκίνησα και 66 κιλά είμαι στην παρούσα φάση. 

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ένιωσα τη μπέμπα την Κυριακή και έκτοτε τίποτα και έχω σκάσει! Τι σοκολάτες τρώω, τι ξαπλώνω και συγκεντρωνομαι, τίποτα. Ομολογώ ότι έχω ψυχαναγκαστικο άγχος λόγω της παλινδρομης που βίωσα πέρσι και δεν μπορώ να ηρεμήσω, αλλά δεν αφήνω να με επηρεάζει πολύ κιόλας, σε λογικα επίπεδα φρικαρω! Είμαι 18η εβδομάδα πλέον. 

Για γυμναστική κορίτσια εγώ την έχω βρει με βιντεακια στο YouTube, ψάξτε γυμναστική για έγκυες, εγώ μέχρι και cardio για εγκύους έχω ξεκινήσει να κάνω δειλά δειλά γιατί φοβάμαι μη χαλάσει το σώμα μου τελείως, όχι τόσο για λόγους αισθητικής αλλά αντοχής και υγείας, εφόσον θα έχω να μεγαλώσω 2 μικρά στα 40+!

Ανυπομονω να ανοίξει ο καιρός για να ξεκινήσω και τα μπάνια στη θάλασσα. Κατά τα άλλα κι εγώ βολτιτσες μικρές κάνω, όταν δεν βαριέμαι και το επιτρέπει ο καιρός! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγώ λόγω επαγγέλματος, είμαι δασκάλα χορού, παρευρισκομαι στα μαθήματα μου βέβαια κάθομαι και σηκονομαι να δείξω ότι μπορώ μόνο.  Με βοηθάει και άλλη δασκάλα  στην επίδειξη των ασκήσεων βέβαια.  Αυτην την γυμναστική κάνω μόνο. Ο γιατρός δεν με αφήνει να κάνω παραπάνω πράγματα όπως yoga, pilates κτλπ. Θα ξεκινήσω και περπάτημα όταν ανοίξει ο καιρός. Οδηγατε κορίτσια; Σας το επιτρέπει ο γιατρός; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Mermer είπε:

Εγώ λόγω επαγγέλματος, είμαι δασκάλα χορού, παρευρισκομαι στα μαθήματα μου βέβαια κάθομαι και σηκονομαι να δείξω ότι μπορώ μόνο.  Με βοηθάει και άλλη δασκάλα  στην επίδειξη των ασκήσεων βέβαια.  Αυτην την γυμναστική κάνω μόνο. Ο γιατρός δεν με αφήνει να κάνω παραπάνω πράγματα όπως yoga, pilates κτλπ. Θα ξεκινήσω και περπάτημα όταν ανοίξει ο καιρός. Οδηγατε κορίτσια; Σας το επιτρέπει ο γιατρός; 

Εμένα με αφηνει, αλλά μου είπε να μη το παρακάνω.. Δασκάλα χορού ε;;; Τι ωραία!! 

14 minutes ago, Mermer said:

Εγώ οδηγαω κάθε μέρα για να πάω στο γραφείο. Τι χορό διδάσκεις;; 

πρίν από 10 λεπτά , Konisn είπε:

Εμένα με αφηνει, αλλά μου είπε να μη το παρακάνω.. Δασκάλα χορού ε;;; Τι ωραία!! 

Ωραία είναι αλλά δύσκολα συνδιαζεται με την εγκυμοσύνη. Ειδικά στην αρχη 1ο τρίμηνο, φοβόμουν πολύ. Εμένα με αφήνει ο γιατρός αλλά όπως λες, με μέτρο. Αλλά δεν μου γκρινιάζει ο σύντροφος μου. 

πρίν από 8 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ οδηγαω κάθε μέρα για να πάω στο γραφείο. Τι χορό διδάσκεις;; 

Κλασσικό και σύγχρονο κυρίως. Εσείς κορίτσια τι επαγγέλματα κάνετε αν επιτρέπεται; Έχετε πάρει άδειες τώρα; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Mermer said:

Ωραία είναι αλλά δύσκολα συνδιαζεται με την εγκυμοσύνη. Ειδικά στην αρχη 1ο τρίμηνο, φοβόμουν πολύ. Εμένα με αφήνει ο γιατρός αλλά όπως λες, με μέτρο. Αλλά δεν μου γκρινιάζει ο σύντροφος μου. 

Κλασσικό και σύγχρονο κυρίως. Εσείς κορίτσια τι επαγγέλματα κάνετε αν επιτρέπεται; Έχετε πάρει άδειες τώρα; 

Τι ωραία. Κι εγώ έκανα σύγχρονο για ένα διάστημα, η δασκάλα μου είναι και φίλη οπότε κατά καιρούς έκανα ξανά κανα μάθημα. Εγώ δουλεύω διοίκηση στο πανεπιστήμιο Κρήτης αλλά με σύμβαση έργου, οπότε νομικά θεωρούμαι Ελ. Επαγγελματίας και άρα δεν έχω δικαιώματα όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι! Αν και κάνω ακριβώς την ίδια δουλειά. Ελλαδιτσα. Ευτυχώς όμως τα βρίσκω με την προϊσταμενη μου και υπάρχει ευελιξία. Λογικα θα φύγω από το γραφείο τον Ιούνιο και θα πηγαίνω μόνο αν χρειαστεί, και 3 μήνες μετά τη γέννα άδεια. Μετά πίσω. Ευτυχώς πολλά γίνονται εξ αποστάσεως πλέον, έχουμε συνηθίσει και με την πανδημία. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Mermer είπε:

Εγώ έχω αναλάβει τα social media ενός site. Δουλεύω απο το σπίτι, αλλά επι της ουσίας δεν έχω ωράριο. Αν χρειαστεί να γίνει δημοσίευση το βράδυ ή να απαντήσω σε σχόλιο το ΣΚ, το κάνω. Έχω ευελιξία όμως...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ είμαι εντάξει πια από τον covid, Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά. Από συμπτώματα δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, οι καούρες και οι ξινίλες έχουν μειωθεί πολύ, αλλά εξακολουθώ να τις έχω (με μικρότερη ένταση και διάρκεια) μετά από κάθε γεύμα. Νύστα επίσης, αλλά λιγότερη.

Από κιλά έχω πάρει 4, δεν προσέχω καθόλου. Αλλά δεν τρώω και ιδιαίτερα παραπάνω, γενικά με το στομάχι μου έχω πάψει να ευχαριστιέμαι το φαγητό.

Στη δουλειά δεν κουράζομαι πολύ σε καθημερινή βάση, αλλά εξαντλούμαι όταν έχω 24ωρες εφημερίες. Θα φύγω τέλος Ιουνίου, και θα γυρίσω κοντά στα Χριστούγεννα, λίγο πριν, λίγο μετά, θα δείξει.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , Mermer είπε:

Εγώ δουλεύω σε φαρμακαποθηκη παιρνω παραγγελίες απο τα φαρμακεια αλλά ειναι πολύ ψυχοφθορα αυτή η δουλειά γιατί δεν κάνω μόνο αυτό περνάω όλα τα τιμολόγια των φαρμακευτικων εταιρειών,και μιλάω ασταμάτητα  γράφω τα φάρμακα και παραφαρμακα που ζητανε,χτυπάνε ασταμάτητα τα τηλ, κτλ,κτλ!!!Γιαυτό λοιπόν έχω πάρει από την αρχή αναρρωτική άδεια και συνεχίζω και μου γράφει καθε μήνα ο γιατρός.

• Μου αρέσει 2

Εγώ είμαι εργοθεραπεύτρια...δουλεύω με ενήλικες με ειδικές ανάγκες...άδεια ενώ μπορούσα να πάρω και λογω της φύσης του επαγγέλματος δεν έχω πάρει ίσως πιο μετά που θα ανοίξει ο καιρός!!!εγώ οδηγώ αλλά τώρα με την ακρίβεια προτιμώ να παίρνω τον προαστιακό που περπατάω 8 λεπτά έτσι λίγο να κινούμαι!!!!έχω πάρει 5 κιλά σε 4 μισή μήνες .....αυτό 1 του μηνός που ζυγιστηκα στον γιατρό (μόνο εκεί ζυγιζομαι άλλωστε δεν έχω και ζυγαριά σπίτι) τώρα όμως νιώθω ότι δεν έχω πάρει κιλό!!!!!γενικά πάω τουαλέτα κανονικά άντε μια μέρα να μην πάω.....αλλά άλλες μπορεί να πάω και 3 φορές!!!!εγώ με κοβιντ είμαι αλλά το πέρασα πένα.....δλδ ένα ελαφρύ κρύωμα...το παιδί ελπίζω να μην έχει επηρέασει!!!εγώ την έχω καταλάβει πολλές φορές μάλιστα σήμερα το πρωί ξημερώματα κλωτσούσε φουλ πιο έντονα από ποτέ άλλοτε αφού έβαλα το χέρι του άντρα μου και το κατάλαβε....σήμερα γενικά είμαι πολύ βαριά νιώθω τόσο κουρασμένη λες και έκανα πολλές δουλειές αλλά τπτ δεν έκανα μόνο μαγείρεψα.....δλδ σήμερα έχω κάτι έτσι τραβήγματα ...προφανώς μεγαλώνει η μήτρα.....και γενικά μια φορά το μήνα έχω τέτοια μέρα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...