Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

2 hours ago, Tesera said:

Καλησπέρα κορίτσια!Καλωσήρθατε οι καινούριες με το καλό τα μωρακια σας!Εγώ άλλαξα σήμερα το ραντεβού μου για Β επιπέδου γιατί είχα κλείσει ιδιωτικά και ο καινούριος μου γιατρός μου έκλεισε στο νοσοκομείο για να μην πληρώσω.Εχει κάνει κάποια στο Αρεταίειο να μου πει γνώμες?Ο γιατρός που θα μου την κάνει λέγεται Αραβαντινός.Επισης θα σας πω όσες έχετε πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα αλλά έχετε ευαίσθητο έντερο,προσοχή μη το παρακάνετε με τις φυτικές ίνες,τα πράσινα και τα φαινομενικά ακακα σιρόπια όπως το duphalac,γιατί χθες κατέληξα στο νοσοκομείο μετά από ένα σκ με πολλούς πόνους γιατί ο γιατρός φοβήθηκε για σκωληκοειδίτιδα.Μου έκαναν εξετασεις αίματος και υπέρηχο είχα λίγα ανεβασμένα λευκα και ήταν όντως ερεθισμένη αλλά ευτυχώς δεν είχε σπάσει.Και όλα αυτά τα έπαθα από απλά πράγματα που κάνουμε όλες Σ αυτή τη περίπτωση.Ολα τελικά θέλουν μέτρο!

Αμάν... Δεν κατάλαβα όμως, αυτό προκλήθηκε από τη διατροφή που έκανες και το duphalac? Τώρα πως είσαι, πέρασε; τι σου είπε ο γιατρός; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Simona είπε:

@VlalKalispera❤Kai egw vgika thetiki ston koronoio.imouna 3 meres xalia kai nomiza oti apla kriosa.Xtes den eixa geusi kai eipa na kanw ena test.Exw voulomeni miti o laimos mou les kai exei pareis fotia kaigetai,exw kai ponokefalo kai me ponane ola ta kokkala.Xalia eimai!Gia tin miti vazw fisiko ouro physiomer.To megalitero provlima mou eimai o laimos kai h miti...me tiranane poli.Esu pos eisai pos to perases;Den perimena pote na kolisw giafto nomiza oti einai aplo krioma.Alla kamia sxesi poli pio vari einai toulaxiston gia emena.

Εγώ κυρία ... Μόνο μπούκωμα πλέον και απλά στεγνώνει ο λαιμός μου επειδή αναπνέω μόνο από εκεί!!!κάθε μέρα στις 6 κάνω ένα 37 και σε μια ώρα πάλι όλα κανονικά.....αν δεν είχα το συνάχι μιλάμε ζωαρα , δεν πάω και δουλειά και κάθομαι και κάνω μια εργασία για το μεταπτυχιακό....μου εφεξε!!!!

3 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Προσωπικά αγχώθηκα πριν από κάτι μέρες για αυτό το θέμα αλλά μετά το πήρα αλλιώς.Πιστευω δε θα ρίξουν πυρηνικά γιατι εκτός από τον απλό κόσμο θα αφανιστουν και οι κυβερνώντες,πλούσιοι κτλ.Νομιζω ότι προσπαθούν να μας φοβισουν όσο περισσότερο γίνεται όπως έγινε και με τον κορονοιο που όλοι θα πεθάναμε κτλ.Πιο πολύ αγχώνομαι για τις δύσκολες μέρες που έρχονται με τόση ακρίβεια,φτώχεια και ανεργία.Θα πούμε το ψωμί ψωμακι

Καλά άστο αυτό!!!!ευτυχώς ο άντρας μου είναι στρατιωτικός και όσο να ναι θα έχουμε έστω και αυτά τα λίγα!!!

Καλωσηρθε και το καινούριο κορίτσι!! 

Αυτα για τον πόλεμο....προσπαθώ να μην τα πολυπαρκαολουθω γιατί αγχώνομαι και στενοχωριέσαι. Από οικονομικής πλευράς χαλια όλα, δεν θέλετε να σας πω πόσο πετρέλαιο και έβαλα, νιώθω να δουλεύω μόνο για τους λογαριασμούς.

Β επιπέδου θα κάνω την επόμενη εβδομάδα και νιώθω δύο μέρες τώρα σαν μπάλα..ότι ανά πάσα στιγμή θα τσουλησω στο πλαι, στρογγυλή, ολοστρόγγυλη, φουσκωμένη με τρόμπα. 

Περαστικά σε όσες νοσούν, γρήγορα καλά, έξτρα βιταμίνη c και d3 ...

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Αμάν... Δεν κατάλαβα όμως, αυτό προκλήθηκε από τη διατροφή που έκανες και το duphalac? Τώρα πως είσαι, πέρασε; τι σου είπε ο γιατρός; 

Αρχικά ο σίδηρος απ' ότι φαίνεται μου προκάλεσε δυσκοιλιότητα,κατανάλωσα πάρα πολλές φυτικές ίνες και πολλά πράσινα για να μπορέσω να το διορθώσω και πήρα και duphalac που ενώ μου προκάλεσε κολικό τις 2 πρώτες φορές αποφάσισα να το πάρω και τρίτη!Ίσως σε κάποια που δεν είχε ποτέ πρόβλημα να μη συνεβαινε τίποτα απλά εγώ το είπα για τις κοπέλες που έχουν κάποιο θέμα ήδη με το έντερο τους όπως εγώ που έχω σπαστική κολίτιδα.Οχι δυστυχώς δεν έχει περάσει,πονάω πολλές ώρες της ημέρας.Μου άλλαξαν το σίδηρο,μου έδωσαν ένα λαδακι που είναι πολύ πιο μαλακό nujol νομίζω το λένε και μου είπαν ότι θα πάμε συντηρητικα και λογικά θα ηρεμησει.Μονο αν ο πόνος χειροτερέψει η ανεβάσω πυρετό να πάω στο νοσοκομείο.

10 hours ago, Tesera said:

Αρχικά ο σίδηρος απ' ότι φαίνεται μου προκάλεσε δυσκοιλιότητα,κατανάλωσα πάρα πολλές φυτικές ίνες και πολλά πράσινα για να μπορέσω να το διορθώσω και πήρα και duphalac που ενώ μου προκάλεσε κολικό τις 2 πρώτες φορές αποφάσισα να το πάρω και τρίτη!Ίσως σε κάποια που δεν είχε ποτέ πρόβλημα να μη συνεβαινε τίποτα απλά εγώ το είπα για τις κοπέλες που έχουν κάποιο θέμα ήδη με το έντερο τους όπως εγώ που έχω σπαστική κολίτιδα.Οχι δυστυχώς δεν έχει περάσει,πονάω πολλές ώρες της ημέρας.Μου άλλαξαν το σίδηρο,μου έδωσαν ένα λαδακι που είναι πολύ πιο μαλακό nujol νομίζω το λένε και μου είπαν ότι θα πάμε συντηρητικα και λογικά θα ηρεμησει.Μονο αν ο πόνος χειροτερέψει η ανεβάσω πυρετό να πάω στο νοσοκομείο.

Εύχομαι να σου περάσει σύντομα. Έχω κι εγώ θέμα με τη δυσκοιλιοτητα, εγώ παίρνω effecol σε φακελάκια, μου το σύστησαν ως καλύτερο και πιο ακίνδυνο σε σχέση με το duphalac. Με τη διατροφή δεν μπορώ να κάνω και πολλά γιατί μου έχει μείνει μια αποστροφή στα περισσότερα τρόφιμα, ειδικά στο κρέας, αλλά τρώω ευλαβικά βρώμη με δαμάσκηνα και λιναροσπορο το πρωί, το οποίο με βοηθάει. Επίσης, παλιά μου τέχνη, το πρωί κάνω μερικές τζούρες τσιγάρο με τον καφέ που συνήθως με στέλνει τουαλέτα. Πέρα από αυτό, δεν καπνίζω. Γενικά κάποιες μέρες βελτιώνεται και μερικές φορές, ειδικά αν το παρακάνω με μακαρόνια και ψωμιά, επανέρχεται. 

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , electra2021 είπε:

Εύχομαι να σου περάσει σύντομα. Έχω κι εγώ θέμα με τη δυσκοιλιοτητα, εγώ παίρνω effecol σε φακελάκια, μου το σύστησαν ως καλύτερο και πιο ακίνδυνο σε σχέση με το duphalac. Με τη διατροφή δεν μπορώ να κάνω και πολλά γιατί μου έχει μείνει μια αποστροφή στα περισσότερα τρόφιμα, ειδικά στο κρέας, αλλά τρώω ευλαβικά βρώμη με δαμάσκηνα και λιναροσπορο το πρωί, το οποίο με βοηθάει. Επίσης, παλιά μου τέχνη, το πρωί κάνω μερικές τζούρες τσιγάρο με τον καφέ που συνήθως με στέλνει τουαλέτα. Πέρα από αυτό, δεν καπνίζω. Γενικά κάποιες μέρες βελτιώνεται και μερικές φορές, ειδικά αν το παρακάνω με μακαρόνια και ψωμιά, επανέρχεται. 

Σ ευχαριστώ πολυ!Η αλήθεια είναι ότι με έχει πιάσει εκνευρισμός από τον συνεχόμενο πονο.Αυτό με το κρέας μου έχει μείνει και μένα.Σπανιως λιγουρευομαι λίγο κοτόπουλο και μέχρι εκεί.Ο καφές ξέρω ότι βοηθάει αλλά δυστυχώς δεν τον πίνω καθόλου όσο για το τσιγάρο παρόλο που ήμουν περιστασιακή καπνίστρια τώρα το ζητάω σαν τρελή,αλλά αντιστέκομαι!!!Πάντως κ εμένα με βοηθούσε αν έκανα το πρωί.Τωρα όλα αυτά που βρώμη,δαμάσκηνα κτλπ πρέπει να τα αποφύγω για λίγο καιρό μέχρι να περάσει ο πόνος αλλά γενικά είναι σούπερ πρωινο!!!Εγώ έτρωγα το πρωί δημητριακά ολικής με κάποιο φρούτο μέσα και γάλα αμυγδαλου.Κ αυτό βοηθούσε πολύ αλλά επίσης πρέπει να το κόψω για λίγες μερες.Στη περίπτωση μου απαγορεύονται πλέον όλα τα υπακτικα,θα πάρω αυτη την υγρή παραφίνη που μου έδωσαν και αν δε δουλέψει μου είπαν κλυσμα!Εάν θες να φας ζυμαρικά δοκίμασε να τα τρως ολικής άλεσης ,το ίδιο και το ψωμί,θα έχουν λιγότερες παρενέργειες!Και το ρύζι μπορείς να τρως κάστανο αλλά επειδή ειναι λίγο ανοστο μπορείς να κάνεις μείγμα,καστανό λευκό και άγριο ρύζι και πάλι θα παίρνεις αρκετές φυτικές ίνες.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Vlal είπε:

Πω πω έχω αγχωθει ξαφνικά γιατί έχω πονακια χαμηλά σαν περίοδο.....ξαφνικά και έχω τρελαθεί..

Παίρνεις μαγνήσιο; Μάλλον κουράστηκες, μην ανησυχείς αλλά πάρε ένα τηλ τον γιατρό και την μαία σου 

Παίρνω.....δεν ξέρω με έχει πειράξει κ κάτι εντερικά....τώρα πέρασε ήταν στιγμιαίο...δεν κουράστηκα.....δεν τον πήρα τηλ αλλά πρέπει να αρχίσω να κρατάω σημειώσεις τις ερωτήσεις που έχω γενικά 

1 ώρα πρίν, Vlal είπε:

Παίρνω.....δεν ξέρω με έχει πειράξει κ κάτι εντερικά....τώρα πέρασε ήταν στιγμιαίο...δεν κουράστηκα.....δεν τον πήρα τηλ αλλά πρέπει να αρχίσω να κρατάω σημειώσεις τις ερωτήσεις που έχω γενικά 

Αυτό θα σου έλεγα κ εγώ,μερικές φορές κ εγώ μπερδεύω αυτούς του πόνους,ίσως είναι το έντερο σου.Αν πέρασε ίσως δεν ήταν τίποτα.Αν σε ξαναπιάσει να τον πάρεις.

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Αυτό θα σου έλεγα κ εγώ,μερικές φορές κ εγώ μπερδεύω αυτούς του πόνους,ίσως είναι το έντερο σου.Αν πέρασε ίσως δεν ήταν τίποτα.Αν σε ξαναπιάσει να τον πάρεις.

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα από διάθεση και σωματικά συμπτώματα εγκυμοσυνης; Κλείσατε ραντεβού για  β επιπέδου; Εγώ όχι ακόμα. 

πρίν από 11 λεπτά , Mermer είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα από διάθεση και σωματικά συμπτώματα εγκυμοσυνης; Κλείσατε ραντεβού για  β επιπέδου; Εγώ όχι ακόμα. 

Καλημέρα εγώ γενικά ειμαι 2 μέρες με νευρα δεν ξέρω πως τα πάτε εσείς από νεύρα και ώρες ώρες φοβάμαι μην κάνω κακό στο μωρό!Εχώ τα 2 αγορια μου που είναι στη εφηβεία και είναι αντιδραστικόι και τσακωνομαστε και δεν μπορώ να συγκρατηθω ώρες ώρες!!!Είπα από δω και πέρα τέρμα απάθεια φουλ!!Την Τρίτη πήγα και είδα την μπέμπα όλα μια χαρά!!6Απριλίου θα κάνω υπερηχο καρδιας και 12 του Απρίλη Β επιπεδου!!!Από συμπτώματα το στήθος μου είναι σχεδόν πάντα πρησμενο και πονάει..Μόνο αυτό γενικά έχω πολύ όρεξη προσπαθώ να συγκρατούμαι όμως λόγω ζαχαρου (βέβαια το έχω ρυθμίσει με ινσουλίνη)οπότε τρωω και καμμια μπουκιτσα παραπάνω η γλυκο με στεβια!!!Γενικα αισθανομαι πολύ καλά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Didimakia είπε:

Καλημέρα εγώ γενικά ειμαι 2 μέρες με νευρα δεν ξέρω πως τα πάτε εσείς από νεύρα και ώρες ώρες φοβάμαι μην κάνω κακό στο μωρό!Εχώ τα 2 αγορια μου που είναι στη εφηβεία και είναι αντιδραστικόι και τσακωνομαστε και δεν μπορώ να συγκρατηθω ώρες ώρες!!!Είπα από δω και πέρα τέρμα απάθεια φουλ!!Την Τρίτη πήγα και είδα την μπέμπα όλα μια χαρά!!6Απριλίου θα κάνω υπερηχο καρδιας και 12 του Απρίλη Β επιπεδου!!!Από συμπτώματα το στήθος μου είναι σχεδόν πάντα πρησμενο και πονάει..Μόνο αυτό γενικά έχω πολύ όρεξη προσπαθώ να συγκρατούμαι όμως λόγω ζαχαρου (βέβαια το έχω ρυθμίσει με ινσουλίνη)οπότε τρωω και καμμια μπουκιτσα παραπάνω η γλυκο με στεβια!!!Γενικα αισθανομαι πολύ καλά!!!

Χαίρομαι που είσαι καλά, νεύρα έχω και εγώ από την αρχή. Πότε δεν ήμουν εντελώς ήρεμο άτομο αλλά τώρα λίγο χειρότερα. Και άγχος το οποίο όμως πλέον το κοντρολαρω. Η όρεξη μου άνοιξε και εμένα εντελώς, όλο χαζά θέλω να τρώω. Τρίτη έχω ραντεβού εγώ για υπέρηχο και τότε θα κανονίσουμε και την β επιπέδου. Μετά την 21η εβδομάδα δεν την κάνουμε; 

Καλημέρα!πως ειστε σημερα;Από συμπτωματα μπορω να πω ότι σχεδόν δεν έχω τίποτα.Μονο κάτι πονακια χαμηλα περιστασιακά που μου θυμίζουν ότι είμαι έγκυος.Μου έχει περάσει και η υπνηλία και τις τελευταίες εβδομάδες δε κοιμάμαι πολύ.Συνηθως ξεραινομουν τα μεσημέρια μετά το φαγητό αλλά τώρα νιώθω μια χαρά και παιρνω τον μικρό μου για βόλτα στην παραλια!

πρίν από 26 λεπτά , Mermer είπε:

Χαίρομαι που είσαι καλά, νεύρα έχω και εγώ από την αρχή. Πότε δεν ήμουν εντελώς ήρεμο άτομο αλλά τώρα λίγο χειρότερα. Και άγχος το οποίο όμως πλέον το κοντρολαρω. Η όρεξη μου άνοιξε και εμένα εντελώς, όλο χαζά θέλω να τρώω. Τρίτη έχω ραντεβού εγώ για υπέρηχο και τότε θα κανονίσουμε και την β επιπέδου. Μετά την 21η εβδομάδα δεν την κάνουμε; 

Ναι ακριβώς μετά την 21η εβδομάδα!!Πρέπει να κοντρολαρουμε και τα νεύρα μας γιατί τα εισπρατει όλα το μωρό μας οπότε πρέπει να κουλαρουμε μην βγει νευρικό χαχα!!!Εντάξει όσο μπορούμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...