Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Tesera είπε:

Ναι εχω κ εγώ τέτοια πονακια κοντά στον αφαλό.Και γενικά είχα ηρεμήσει αλλά τώρα άρχισαν πάλι οι πόνοι.Ποναει το συκώτι μου?Πονάει το έντερο μου?Πιέζει το μωρό τα πάντα και πονάω γενικά?Γενικά πονάω!

Εγώ κορίτσια έχω φαγούρα ποτέ ποτέ στην κοιλιά και μερικές φορές ειχα πονακια και κοντά στην αφαλο αλλά από την μέρα που πήρα trofocard max έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Vlal@TERESAακριβώς το ίδιο θέμα με εσας στον αφαλό!!Δεν είμαι η μόνη τελικά!Θα ρωτήσω τον γιατρό μου τι μπορεί να είναι αυτό γιατί είναι ενοχλητικό.Νιώθω κάπως ότι είναι πληγωμένος όταν αρχίζουν αυτά τα πονάκια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Stella.T είπε:

@Vlal@TERESAακριβώς το ίδιο θέμα με εσας στον αφαλό!!Δεν είμαι η μόνη τελικά!Θα ρωτήσω τον γιατρό μου τι μπορεί να είναι αυτό γιατί είναι ενοχλητικό.Νιώθω κάπως ότι είναι πληγωμένος όταν αρχίζουν αυτά τα πονάκια.

Αααα μην με βάζεις σε αυτές τις σκέψεις

πρίν από 44 λεπτά , Vlal είπε:

Αααα μην με βάζεις σε αυτές τις σκέψεις

Όχι όχι όχι μην ανησυχείς,δεν το νιώθω συνέχεια έτσι μόνο όταν αρχίζουν τα πονάκια!Κανε και εσυ μια ερώτηση στον γιατρό σου όταν θα πας και μέχρι εκεί.Απλά μου φαινόταν πολύ περίεργο και έλεγα μόνο εγώ το έχω ; Και έψαξα στο Ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι (ευτυχώς) γιατί γενικά δεν πρέπει να ψάχνω.
Επίσης έχω και ελαφριά ρινορραγία.

πρίν από 12 λεπτά , Stella.T είπε:

Όχι όχι όχι μην ανησυχείς,δεν το νιώθω συνέχεια έτσι μόνο όταν αρχίζουν τα πονάκια!Κανε και εσυ μια ερώτηση στον γιατρό σου όταν θα πας και μέχρι εκεί.Απλά μου φαινόταν πολύ περίεργο και έλεγα μόνο εγώ το έχω ; Και έψαξα στο Ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι (ευτυχώς) γιατί γενικά δεν πρέπει να ψάχνω.
Επίσης έχω και ελαφριά ρινορραγία.

Και είχα όταν φυσάω την μύτη μου και αυτό είναι φυσιολογικό!!!!εγώ έχω και αλλεργίες και κάνω και εμβόλιο κάθε μήνα ....οπότε είχα και πριν σκέψου 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Vlal είπε:

Και είχα όταν φυσάω την μύτη μου και αυτό είναι φυσιολογικό!!!!εγώ έχω και αλλεργίες και κάνω και εμβόλιο κάθε μήνα ....οπότε είχα και πριν σκέψου 

Εγώ πρώτη φορά έχω,στον γιο μου δεν ειχα τίποτα από αυτά.Ναι μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Ωχ δύσκολες οι αλλεργίες!!!

Καλησπέρα στις μανούλες του Αυγούστου, πρώτα ο Θεός θα γίνω κι εγώ μια! Είμαι στη 15η + 5 ημέρες, πιθανή ημερομηνία τοκετού 01 Σεπτεμβρίου αλλά επειδή έχω εμφανίσει πίεση εδώ και ενάμιση μήνα και παίρνω αγωγή για την υπέρταση, δε νομίζω ότι θα περιμένουμε για Σεπτέμβρη. 

• Μου αρέσει 4

6 minutes ago, Sonasia said:

Καλησπέρα στις μανούλες του Αυγούστου, πρώτα ο Θεός θα γίνω κι εγώ μια! Είμαι στη 15η + 5 ημέρες, πιθανή ημερομηνία τοκετού 01 Σεπτεμβρίου αλλά επειδή έχω εμφανίσει πίεση εδώ και ενάμιση μήνα και παίρνω αγωγή για την υπέρταση, δε νομίζω ότι θα περιμένουμε για Σεπτέμβρη. 

Welcome! Εγώ 17η πλέον αλλά επίσης θα μου το πάρουν νωρίτερα με καισαρική αρχές Αυγούστου, λόγω προηγούμενης καισαρικής. 

Έχω αρκετό άγχος, προσπαθώ να είμαι θετική και περιμένω πως και πως και τη Β επιπέδου στις 12 Απριλίου για να ηρεμήσω λίγο περισσότερο. 

Επίσης, έχει καμία άλλη άγχος ότι οι ηλιθιοι πολεμοχαρεις που κυβερνανε τον κόσμο με αφορμή το ρωσοουκρανικο θα ρίξουν πυρηνικά, ή μόνο εγώ είμαι η τρελή που βλέπω όνειρα αποκάλυψης τη νύχτα ;;; :oops:

• Μου αρέσει 1

@electra2021

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι, σε λίγους μήνες θα κλείσω τα 45 οπότε για καισαρική κι εγώ. Έχουμε κλείσει τη Β επιπέδου στις 28 Απριλίου γιατί πρέπει πριν να κάνουμε και έναν υπέρηχο σε εμβρυοκαρδιολόγο γιατί έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία. Όλα ήταν τέλεια στην αυχενική διαφάνεια και σε έναν έξτρα υπέρηχο που μας έκανε η εμβρυολόγος 2 εβδομάδες μετά αλλά για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα, θα κάνουμε και υπέρηχο στην καρδούλα του μωρού. Μάλλον, κοριτσάκι έχουμε, εσυ;

• Μου αρέσει 2

20 minutes ago, Sonasia said:

@electra2021

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι, σε λίγους μήνες θα κλείσω τα 45 οπότε για καισαρική κι εγώ. Έχουμε κλείσει τη Β επιπέδου στις 28 Απριλίου γιατί πρέπει πριν να κάνουμε και έναν υπέρηχο σε εμβρυοκαρδιολόγο γιατί έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία. Όλα ήταν τέλεια στην αυχενική διαφάνεια και σε έναν έξτρα υπέρηχο που μας έκανε η εμβρυολόγος 2 εβδομάδες μετά αλλά για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα, θα κάνουμε και υπέρηχο στην καρδούλα του μωρού. Μάλλον, κοριτσάκι έχουμε, εσυ;

Α, τέλεια! Εγώ 41 ετών, περιμένω κοριτσάκι κι εγώ αυτή τη φορά, το πρώτο μου είναι αγόρι :x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Welcome! Εγώ 17η πλέον αλλά επίσης θα μου το πάρουν νωρίτερα με καισαρική αρχές Αυγούστου, λόγω προηγούμενης καισαρικής. 

Έχω αρκετό άγχος, προσπαθώ να είμαι θετική και περιμένω πως και πως και τη Β επιπέδου στις 12 Απριλίου για να ηρεμήσω λίγο περισσότερο. 

Επίσης, έχει καμία άλλη άγχος ότι οι ηλιθιοι πολεμοχαρεις που κυβερνανε τον κόσμο με αφορμή το ρωσοουκρανικο θα ρίξουν πυρηνικά, ή μόνο εγώ είμαι η τρελή που βλέπω όνειρα αποκάλυψης τη νύχτα ;;; :oops:

Χαχαχαχαχα και εγώ προχθές τέτοια όνειρα έβλεπε ότι πάμε σε πόλεμο και έπρεπε να κρυφτώ και να σκοτώσω έναν πουε είδε

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια!Καλωσήρθατε οι καινούριες με το καλό τα μωρακια σας!Εγώ άλλαξα σήμερα το ραντεβού μου για Β επιπέδου γιατί είχα κλείσει ιδιωτικά και ο καινούριος μου γιατρός μου έκλεισε στο νοσοκομείο για να μην πληρώσω.Εχει κάνει κάποια στο Αρεταίειο να μου πει γνώμες?Ο γιατρός που θα μου την κάνει λέγεται Αραβαντινός.Επισης θα σας πω όσες έχετε πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα αλλά έχετε ευαίσθητο έντερο,προσοχή μη το παρακάνετε με τις φυτικές ίνες,τα πράσινα και τα φαινομενικά ακακα σιρόπια όπως το duphalac,γιατί χθες κατέληξα στο νοσοκομείο μετά από ένα σκ με πολλούς πόνους γιατί ο γιατρός φοβήθηκε για σκωληκοειδίτιδα.Μου έκαναν εξετασεις αίματος και υπέρηχο είχα λίγα ανεβασμένα λευκα και ήταν όντως ερεθισμένη αλλά ευτυχώς δεν είχε σπάσει.Και όλα αυτά τα έπαθα από απλά πράγματα που κάνουμε όλες Σ αυτή τη περίπτωση.Ολα τελικά θέλουν μέτρο!

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 2

4 ώρες πρίν, Sonasia είπε:

Καλως ηλθες στην ομάδα!!!!!! Εγώ είμαι 19 εβδομάδων...λογικά ο εγώ με καισαρική θα πάω γιατί έχω εσωτερικά κονδυλώματα.....αυτό δεν Μ το είπε ο γιατρός αλλά το υποθέτω από κάτι άλλες κοπέλες αλλά θα ρωτήσω.....καλά εγώ δεν θέλω φυσιολογικό με τπτ έτσι κ αλλιώς.....κ εμένα η αυχενική βγήκε καλή...μάλλον έχουμε κορίτσι δεν ξέρω αν αλλάξει στην β επιπέδου που έχουμε 6 Απριλίου!!!!! είμαι 31 κ θα είναι το πρώτο κ παιδί επί της ουσίας

• Μου αρέσει 2

On 13/3/2022 at 1:30 ΜΜ, Vlal είπε:

Καλησπέρα σας!!!!μόλις βγήκα θετική στον κορονοιο....αλλά το μόνο μου συμπτώματα είναι το συνάχι....ούτε πυρετό ούτε δεκατα!!!!!ένα σελφ έκανα και θα κάνω και ραπίντ το απόγευμα!!!!!!

@VlalKalispera❤Kai egw vgika thetiki ston koronoio.imouna 3 meres xalia kai nomiza oti apla kriosa.Xtes den eixa geusi kai eipa na kanw ena test.Exw voulomeni miti o laimos mou les kai exei pareis fotia kaigetai,exw kai ponokefalo kai me ponane ola ta kokkala.Xalia eimai!Gia tin miti vazw fisiko ouro physiomer.To megalitero provlima mou eimai o laimos kai h miti...me tiranane poli.Esu pos eisai pos to perases;Den perimena pote na kolisw giafto nomiza oti einai aplo krioma.Alla kamia sxesi poli pio vari einai toulaxiston gia emena.

4 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Προσωπικά αγχώθηκα πριν από κάτι μέρες για αυτό το θέμα αλλά μετά το πήρα αλλιώς.Πιστευω δε θα ρίξουν πυρηνικά γιατι εκτός από τον απλό κόσμο θα αφανιστουν και οι κυβερνώντες,πλούσιοι κτλ.Νομιζω ότι προσπαθούν να μας φοβισουν όσο περισσότερο γίνεται όπως έγινε και με τον κορονοιο που όλοι θα πεθάναμε κτλ.Πιο πολύ αγχώνομαι για τις δύσκολες μέρες που έρχονται με τόση ακρίβεια,φτώχεια και ανεργία.Θα πούμε το ψωμί ψωμακι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...