Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καθόσουν ξαπλα ανάσκελα και περίμενες? η όρθια που περπαταγες?Καλά δύσκολο ακόμα όταν περπατάς χαχα!!Ρε τι με έχει πιάσει?Την Τρίτη θα πάω για υπέρηχο δεν μπορώ πάω κάθε 2 βδομάδες!

Γενικά από τη στιγμή που το ένιωσα όταν ειμαι χαλαρή στο καναπέ η ξαπλωμένη το καταλαβαίνω πιο καθαρά.Οχι απαραίτητα ανάσκελα μια χαρά το καταλαβαίνω και στο πλάι.Η και καθιστή!Στην αρχή κάθε 3-4 μέρες τώρα σχεδόν κάθε μερα.Όταν κινούμαι δε μπορώ να πω ότι το καταλαβαίνω!Υπομονή!Και εμένα αρχικά μου είχε πει ότι θα το καταλάβω στην 20η αλλά επειδή και ο πλακούντας μου είναι σε καλή θέση αλλά και το μωρό είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε να είναι σ αυτη τη βδομάδα ίσως γι αυτό το κατάλαβα νωρίτερα!Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ακόμα δεν έχω νιώσει το μωρό παρόλο που είναι η 2η εγκυμοσυνη μου με οπίσθιο πλακούντα. Μπορεί να φταίει ότι είμαι ακόμα 16 εβδομαδων και οι περισσότερες είστε σε λίγο πιο προχωρημένη εγκυμοσυνη.

11 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Γενικά από τη στιγμή που το ένιωσα όταν ειμαι χαλαρή στο καναπέ η ξαπλωμένη το καταλαβαίνω πιο καθαρά.Οχι απαραίτητα ανάσκελα μια χαρά το καταλαβαίνω και στο πλάι.Η και καθιστή!Στην αρχή κάθε 3-4 μέρες τώρα σχεδόν κάθε μερα.Όταν κινούμαι δε μπορώ να πω ότι το καταλαβαίνω!Υπομονή!Και εμένα αρχικά μου είχε πει ότι θα το καταλάβω στην 20η αλλά επειδή και ο πλακούντας μου είναι σε καλή θέση αλλά και το μωρό είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε να είναι σ αυτη τη βδομάδα ίσως γι αυτό το κατάλαβα νωρίτερα!Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Εμένα ο πλακούντας είναι προσθιος οπότε ίσως γιαυτο δεν το καταλαβαίνω τόσο.Αλλα και μένα μου είπε πριν περίπου 2 βδομάδες ο γιατρός ότι είναι μια βδομάδα μπροστά το μωρό.

5 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Εγώ ακόμα δεν έχω νιώσει το μωρό παρόλο που είναι η 2η εγκυμοσυνη μου με οπίσθιο πλακούντα. Μπορεί να φταίει ότι είμαι ακόμα 16 εβδομαδων και οι περισσότερες είστε σε λίγο πιο προχωρημένη εγκυμοσυνη.

Εμένα είναι  προσθιος ο πλακούντας και είναι και η δεύτερη εγκυμοσυνη μου μετα απο διδυμακια,και είναι και 1 βδομάδα μπροστά.Υπομονη!

Ραγαδες δεν έκανα την προηγούμενη φορά, έβαζα μια κρέμα της frezyderm κι ένα αμυγδαλελαιο αλλά όχι σε καθημερινή βάση, οποτε το θυμόμουν. Τώρα πήρα από skinlab ένα λαδακι που μυρίζει υπέροχα. Τι δουλειά κάνει δεν ξέρω, αλλά χαίρομαι να το βάζω. Μου βάζει ο μικρός και μιλάει και στο μωρο, το έχουμε κάνει ιεροτελεστία! Έχει πλάκα. 

Νιώθω μονοκόμματη... Σαν να μην σπάει η μέση ρε κορίτσια χαχα..! Σα μπαλόνι νιώθω, τα μούτρα μου πρησμένα, δηλαδη που να μεγαλώσει κι η κοιλιά, πώς θα περπατω τότε?!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας!!!!μόλις βγήκα θετική στον κορονοιο....αλλά το μόνο μου συμπτώματα είναι το συνάχι....ούτε πυρετό ούτε δεκατα!!!!!ένα σελφ έκανα και θα κάνω και ραπίντ το απόγευμα!!!!!!

Διαφημίσεις

58 minutes ago, Vlal said:

Καλησπέρα σας!!!!μόλις βγήκα θετική στον κορονοιο....αλλά το μόνο μου συμπτώματα είναι το συνάχι....ούτε πυρετό ούτε δεκατα!!!!!ένα σελφ έκανα και θα κάνω και ραπίντ το απόγευμα!!!!!!

Περαστικά! Μου φαίνεται όλες θα το περάσουμε... Πολλά υγρά, ξεκούραση και να μετράς οξυγόνο! 

Εγώ νομίζω ότι ένιωσα για πρώτη φορά τη μπέμπα σήμερα, 17 εβδομάδων :x

Μάλλον φταίει ο δεύτερος καφές που ήπια! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Vlal είπε:

Περαστικά! Εγώ εδώ τέταρτη μέρα, ο πυρετός και οι πόνοι κράτησαν μόνο μια μέρα ευτυχώς, αλλά έχω τρελή μύξα και βήχα! Επειδή έχω ευαισθησία, το νιώθω πως πάει για ιγμορίτιδα, ελπίζω όχι. Κράτα γερά!

πρίν από 8 λεπτά , Melie είπε:

Περαστικά! Εγώ εδώ τέταρτη μέρα, ο πυρετός και οι πόνοι κράτησαν μόνο μια μέρα ευτυχώς, αλλά έχω τρελή μύξα και βήχα! Επειδή έχω ευαισθησία, το νιώθω πως πάει για ιγμορίτιδα, ελπίζω όχι. Κράτα γερά!

Εγώ την Παρασκευή είχα ένα γδαρσιμο στο λαιμό έκανα τπτ αρνητικό...έκανα εχθές αρνητικό και έκανα και σήμερα και θετικό αλλά ο λαιμός μ πέρασε και έχω μόνο συνάχι...κατά τα άλλα τέλεια...αν Μ περάσει κ αυτό δεν θα έχω τπτ

@Vlal @Melie περαστικά σας κορίτσια,γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!Ολα καλά θα πάνε σας στέλνω θετική ενέργεια!! 

Κορίτσια τι φαγητό έριξα σήμερα!Εχει ανοίξει η όρεξη μου και σε αυτή την εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Περαστικά!Απ' ότι φαίνεται δε θα γλιτώσει κάνεις!Αλλά εφόσον επικρατεί η Ο πλέον δε χρειάζεται άγχος.Ξεκούραση,βιταμίνες,υγρά και θα γίνεις περδικι!Καλωσήρθες στο club!

3 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Εμένα ο πλακούντας είναι προσθιος οπότε ίσως γιαυτο δεν το καταλαβαίνω τόσο.Αλλα και μένα μου είπε πριν περίπου 2 βδομάδες ο γιατρός ότι είναι μια βδομάδα μπροστά το μωρό.

Εμένα είναι  προσθιος ο πλακούντας και είναι και η δεύτερη εγκυμοσυνη μου μετα απο διδυμακια,και είναι και 1 βδομάδα μπροστά.Υπομονη!

Αν είναι πρόσθιος είναι αναμενόμενο!Όσες κοπέλες ξέρω άργησαν αρκετά να το καταλάβουν καλά.Θα έρθει η ώρα που δεν θα βρίσκεις ησυχία μην αγχώνεσαι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Tesera είπε:

Περαστικά!Απ' ότι φαίνεται δε θα γλιτώσει κάνεις!Αλλά εφόσον επικρατεί η Ο πλέον δε χρειάζεται άγχος.Ξεκούραση,βιταμίνες,υγρά και θα γίνεις περδικι!Καλωσήρθες στο club!

Αν είναι πρόσθιος είναι αναμενόμενο!Όσες κοπέλες ξέρω άργησαν αρκετά να το καταλάβουν καλά.Θα έρθει η ώρα που δεν θα βρίσκεις ησυχία μην αγχώνεσαι!

Ναι ναι θα έρθει η ώρα μου και μένα χαχα!!Ανυπομονώ να πάω την Τρίτη να δω την μπουμπού!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Vlal είπε:

Να σας πω κάτι που έχω όμως ;;;;έχω κάτι σαν μικρές σουβλιτσες πονακια γύρω από τον αφαλό...χθες είχα αριστερό τώρα δεξιά και όχι συνέχεια....έχει καμία σας;;;

Σου απάντησα στο άλλο post.

Ούτε και εγώ το έχω νιώσει το μωρό..κλαψ 

περιμενω πως και πως 

1 hour ago, Vlal είπε:

Να σας πω κάτι που έχω όμως ;;;;έχω κάτι σαν μικρές σουβλιτσες πονακια γύρω από τον αφαλό...χθες είχα αριστερό τώρα δεξιά και όχι συνέχεια....έχει καμία σας;;;

Ναι εχω κ εγώ τέτοια πονακια κοντά στον αφαλό.Και γενικά είχα ηρεμήσει αλλά τώρα άρχισαν πάλι οι πόνοι.Ποναει το συκώτι μου?Πονάει το έντερο μου?Πιέζει το μωρό τα πάντα και πονάω γενικά?Γενικά πονάω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Dream85 είπε:

Σου απάντησα στο άλλο post.

Ούτε και εγώ το έχω νιώσει το μωρό..κλαψ 

περιμενω πως και πως 

Όχι το μωρό το έχω νιώσει κανονικά κάθε μέρα πια το καταλαβαίνω ...αυτό που λέω είναι άλλο

πρίν από 4 λεπτά , Vlal είπε:

Όχι το μωρό το έχω νιώσει κανονικά κάθε μέρα πια το καταλαβαίνω ...αυτό που λέω είναι άλλο

Τώρα ειδα το άλλο!!!γενικα και εδώ διάβασα ότι είναι και το τέντωμα.....πάντως το μωρό κινείται το καταλαβαίνω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...