Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Και εγώ έχει 5-6 μέρες που το καταλαβαίνω ξεκάθαρα!!Επίσης διάβαζα που γράφατε για τον θηλασμό.Εγώ στον γιο μου θήλασα 40 μέρες,αποκλειστικό θηλασμό.Ήμουν εντελώς ανενημέρωτη,νόμιζα ήταν κάτι εύκολο ο θηλασμός η αθώα χα χα χα.Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ,με βοήθησε μια κοπέλα από εδώ.Δυστυχώς έπεσα και σε λάθος παιδίατρο( πάλι ανενημέρωτη ήμουν)ο οποίος μου είπε να δώσω τσάι(που απαγορεύεται) σε μπιμπερό για τον ικτερο και ο μικρός έπαθε  σύγχυση θηλων και το ταξίδι του θηλασμού έληξε με μια έντονη μαστίτιδα.Τώρα στο δεύτερο δεν θέλω να θηλάσω αποκλειστικά (δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να θηλάσω κιόλας ) σκέφτομαι μεικτή διατροφή με ξένο και άντληση με νοσοκομειακό θήλαστρο.Θα κάνω ένα ραντεβού με σύμβουλο θηλασμού.Χεστηκα για την γνώμη των άλλω!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Stella.T είπε:

Και εγώ έχει 5-6 μέρες που το καταλαβαίνω ξεκάθαρα!!Επίσης διάβαζα που γράφατε για τον θηλασμό.Εγώ στον γιο μου θήλασα 40 μέρες,αποκλειστικό θηλασμό.Ήμουν εντελώς ανενημέρωτη,νόμιζα ήταν κάτι εύκολο ο θηλασμός η αθώα χα χα χα.Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ,με βοήθησε μια κοπέλα από εδώ.Δυστυχώς έπεσα και σε λάθος παιδίατρο( πάλι ανενημέρωτη ήμουν)ο οποίος μου είπε να δώσω τσάι(που απαγορεύεται) σε μπιμπερό για τον ικτερο και ο μικρός έπαθε  σύγχυση θηλων και το ταξίδι του θηλασμού έληξε με μια έντονη μαστίτιδα.Τώρα στο δεύτερο δεν θέλω να θηλάσω αποκλειστικά (δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να θηλάσω κιόλας ) σκέφτομαι μεικτή διατροφή με ξένο και άντληση με νοσοκομειακό θήλαστρο.Θα κάνω ένα ραντεβού με σύμβουλο θηλασμού.Χεστηκα για την γνώμη των άλλω!

Καλώς ήρθες Στέλλα!!

Από δω και στο εξής όλα να πάνε μια χαρά! 

Δεν έχω άποψη επί του θέματος καθώς δεν έκανα μεικτή διατροφή στον πρώτο, αλλά μου φαίνεται μανίκι η μεικτή, ποσο μάλιστα η μεικτή με αντλήσεις. Γενικά οι αντλήσεις μου φαίνονται δύσκολο εγχείρημα. Συν αποστείρωση, μπουκάλια, βρασιματα, ζεσταματα, σακουλάκια κλπ. Δεν ξέρω, βουνό μου φαίνεται.. 

• Μου αρέσει 1

Εγώ είμαι 17η εβδομάδα κ 6 ημερων αλλά ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι. Το πρώτο μου ειναι. Λέτε να είναι νωρίς ακόμα; Βασικά δεν ξέρω και αν θα το κατλαβω ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια. Έχω και κάτι εντερικές διαταραχές, και δεν ξέρω αν θα το ξεχωρίσω. Σίγουρα αργότερα όσο προχωράνε οι εβδομάδες θα σιγουρευτώ αλλά ακόμα τιποτα.

Θα το καταλάβετε, μην αγχώνεστε.εχει πλάκα στους πιο μεγάλους μήνες που θα μπορούμε να διακρίνουμε και πόδι πχ χαχαχα. Έχω φωτογραφία κλωτσιας που διακρίνεται ξεκάθαρα η πατουσιτσα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Καλώς ήρθες Στέλλα!!

Από δω και στο εξής όλα να πάνε μια χαρά! 

Δεν έχω άποψη επί του θέματος καθώς δεν έκανα μεικτή διατροφή στον πρώτο, αλλά μου φαίνεται μανίκι η μεικτή, ποσο μάλιστα η μεικτή με αντλήσεις. Γενικά οι αντλήσεις μου φαίνονται δύσκολο εγχείρημα. Συν αποστείρωση, μπουκάλια, βρασιματα, ζεσταματα, σακουλάκια κλπ. Δεν ξέρω, βουνό μου φαίνεται.. 

Σε ευχαριστώ πολύ!!Δεν είναι εύκολο,όποια σίτιση και εάν επιλεχθεί είναι ζόρικη στην αρχή.Η αποστείρωση είναι κάτι που δεν θα αποφύγω αν δεν θηλάζω.Δεν με αποτρέπει πάντως στο να προσπαθήσω!

Κορίτσια εγώ το πρώτο το κατάλαβα σαν μπουρμπουλήθρα στην 20η εβδομάδα ή ήταν πολύ ήσυχο μέχρι τότε ή εγώ αναίσθητη!Πάντως δεν υπάρχει κάτι να σας προβληματίζει 

13 hours ago, Stella.T said:

Εγώ έκανα μεικτή διατροφή στο πρώτο με ξένο και θηλασμο, γιατί δεν έπαιρνε βάρος ο μικρός μου. Φοβόμουν πολύ μην πάθει σύγχυση θηλων, αλλά στην περίπτωση μας δε συνέβη. Ίσα ίσα, αποθηλασα με δυσκολία όταν ήταν 1,5 έτους. Με την άντληση δεν τα κατάφερα, είχα πολύ λίγο γάλα και πολύς κόπος για το τίποτα. Έπινε ξένο αρχικά 1-2 φορές τη μέρα, και όσο περνούσε ο καιρός όλο και περισσότερο. Το αρνητικό είναι ότι τα βρεφικά γάλατα είναι ακριβά και έχει και την έξτρα δουλειά με αποστειρωσεις κτλ. Από την άλλη όμως, έχει και τα θετικά. Μπορούσα πιο εύκολα να αναθέσω το παιδί στη γιαγιά ή στον μπαμπά και να ξεκουραστώ, ή να βγω καμια βόλτα, και ήταν και ο ίδιος πιο ήρεμος γιατί ήταν χορτάτος. Αυτή ήταν η δικιά μου εμπειρία τουλάχιστον. Κι εγώ τη μικρή μας όταν έρθει με το καλό έχω σκοπό να ακολουθήσω το ίδιο σύστημα, για να είμαι πιο ξεκούραστη να περνάω χρόνο με το γιο μου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ έκανα μεικτή διατροφή στο πρώτο με ξένο και θηλασμο, γιατί δεν έπαιρνε βάρος ο μικρός μου. Φοβόμουν πολύ μην πάθει σύγχυση θηλων, αλλά στην περίπτωση μας δε συνέβη. Ίσα ίσα, αποθηλασα με δυσκολία όταν ήταν 1,5 έτους. Με την άντληση δεν τα κατάφερα, είχα πολύ λίγο γάλα και πολύς κόπος για το τίποτα. Έπινε ξένο αρχικά 1-2 φορές τη μέρα, και όσο περνούσε ο καιρός όλο και περισσότερο. Το αρνητικό είναι ότι τα βρεφικά γάλατα είναι ακριβά και έχει και την έξτρα δουλειά με αποστειρωσεις κτλ. Από την άλλη όμως, έχει και τα θετικά. Μπορούσα πιο εύκολα να αναθέσω το παιδί στη γιαγιά ή στον μπαμπά και να ξεκουραστώ, ή να βγω καμια βόλτα, και ήταν και ο ίδιος πιο ήρεμος γιατί ήταν χορτάτος. Αυτή ήταν η δικιά μου εμπειρία τουλάχιστον. Κι εγώ τη μικρή μας όταν έρθει με το καλό έχω σκοπό να ακολουθήσω το ίδιο σύστημα, για να είμαι πιο ξεκούραστη να περνάω χρόνο με το γιο μου. 

Συμφωνώ μαζί σου,έχει τα θετικά έχει και τα αρνητικά.Επίσης συμφωνώ για το χρονο που θέλεις με τον γιο σου,το ίδιο σκέφτομαι και εγώ για τον δικό μου.Τώρα για το θήλαστρο δεν ξέρω πως θα πάει,θα προσπαθήσω πάντως.Στήθος δεν νομίζω να δει η μπέμπα,μόνο τις πρώτες μέρες.

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Εγώ εχθες το αισθάνθηκα,σημερα τίποτα,δεν ξέρω είναι φυσιολογικο?Ξαπλώνω ανάσκελα και χτυπάω λίγο  την κοιλιά μου,τιποτα, με έχει πιάσει άγχος.

Και εγώ τα ίδια αλλά κάπου την άκουσα πάλι αλλά δεν κάνει τπτ οπότε το θες!!!!

14 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Εγώ είμαι 17η εβδομάδα κ 6 ημερων αλλά ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι. Το πρώτο μου ειναι. Λέτε να είναι νωρίς ακόμα; Βασικά δεν ξέρω και αν θα το κατλαβω ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια. Έχω και κάτι εντερικές διαταραχές, και δεν ξέρω αν θα το ξεχωρίσω. Σίγουρα αργότερα όσο προχωράνε οι εβδομάδες θα σιγουρευτώ αλλά ακόμα τιποτα.

Ξεχωρίζει πίστεψέ με 

• Μου αρέσει 3

18 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Εγώ εχθες το αισθάνθηκα,σημερα τίποτα,δεν ξέρω είναι φυσιολογικο?Ξαπλώνω ανάσκελα και χτυπάω λίγο  την κοιλιά μου,τιποτα, με έχει πιάσει άγχος.

Μην αγχώνεσαι καθόλου!Κ εγώ 17η εβδομάδα κάτι κινήσεις ανεπαίσθητες και όποτε!18η την κατάλαβα έντονα μια μέρα και μετά 4 μέρες τίποτα!Τώρα στη 19η καταλαβαίνω κανονικά!

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Tesera είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου!Κ εγώ 17η εβδομάδα κάτι κινήσεις ανεπαίσθητες και όποτε!18η την κατάλαβα έντονα μια μέρα και μετά 4 μέρες τίποτα!Τώρα στη 19η καταλαβαίνω κανονικά!

Καθόσουν ξαπλα ανάσκελα και περίμενες? η όρθια που περπαταγες?Καλά δύσκολο ακόμα όταν περπατάς χαχα!!Ρε τι με έχει πιάσει?Την Τρίτη θα πάω για υπέρηχο δεν μπορώ πάω κάθε 2 βδομάδες!

20 hours ago, Mermer said:

Εγώ τον ένιωσα 18+3, κάτω και δεξιά, ήταν σαν μπουρμπουλήθρες ή μικρούς παλμούς - διαφορετικό απ’το έντερο. Όταν έρθει η ώρα θα το ψιλο-υποψιαστείς, και θα σιγουρευτείς τις επόμενες μέρες. Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

Για πείτε κορίτσια χρησιμοποιείται λάδια ή κρέμες για τις ραγάδες;Εγώ χρησιμοποιώ ένα της weleda και μου αρέσει πολύ,ραγάδα δεν έχω κάνει ακόμα,έχω βέβαια πολλές από την προηγούμενη εγκυμοσύνη.Στην πρώτη εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα bio oil και μια κρεμα της frezyderm δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν.

Εγώ μετά από εκείνη τη μοναδική φορά, τίποτα ακόμη εδώ δεν έχω καταλάβει. Βέβαια, είμαι πιο πίσω από τις περισσότερες, 16+2 και έχω και πρόσθιο πλακούντα, οπότε ξέρω ότι ίσως αργήσει ακόμη.

Ως προς το θηλασμό, εγώ έκανα αποκλειστικό (σε σχέση με το γάλα, εννοείται) για 2 χρόνια και 9 μήνες. Για τον πρώτο χρόνο μόνο από στήθος, και μετά που γύρισα στη δουλειά και έλειπα κάποια βράδια, συνδυασμό. Αν και άκουσα πολλά από τον περίγυρο, ακολούθησα το ένστικτό μου. 

Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω, πάλι ενστικτωδώς θα πάω. Σίγουρα στήθος στην αρχή και παράλληλα αντλήσεις με νοσοκομειακό θήλαστρο, αν έχω τόσο γάλα όσο την άλλη φορά. Πάντως, ύστερα από την αϋπνία της πρώτης φοράς, δεν έχω πια κανένα θέμα με τη μεικτή (βραδινή) διατροφή...

Από την άλλη, οι ραγάδες έχω καταλήξει ότι είναι, πάνω από όλα, θέμα δέρματος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα, κι έβαζα την κρέμα της frezyderm, αν και στις περισσότερες δεν αρέσει. Τώρα βάζω την ίδια, αν και όχι ακόμα καθημερινά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Stella.T είπε:

Για πείτε κορίτσια χρησιμοποιείται λάδια ή κρέμες για τις ραγάδες;Εγώ χρησιμοποιώ ένα της weleda και μου αρέσει πολύ,ραγάδα δεν έχω κάνει ακόμα,έχω βέβαια πολλές από την προηγούμενη εγκυμοσύνη.Στην πρώτη εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα bio oil και μια κρεμα της frezyderm δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν.

Της frezyderm νιώθω οτι δε κάνει τπτ. Εγω χρησιμοποιώ ενα λαδάκι της mustela και την κρέμα synchroelast μετά απο συμβουλη της δερματολογου μου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...