Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , nimrodel είπε:

Ο υπολογισμός σε μήνες έχει ξεπεραστεί.πλεον μετράμε σε εβδομάδες. Εάν θέλουμε να δούμε παρόλαυτά σε ποιο μήνα είμαστε έτσι ενημερωτικά, προκειμενου να βγουν οι 9 μήνες με 40 εβδομάδες, κάποιοι "μήνες" έχουν πέντε αντί τέσσερις εβδομάδες.

Ναι όντως και γω το διάβασα αυτό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Ναι και εγώ αυτήν την πληροφόρηση έχω. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; γιατί 1 εβδομαδα παραπάνω ο 3ος;

Δεν ξέρω,πραγματικά.Νομιζω αυτό συμβαίνει με τον 3ο και τον 6ο.Απο τα λίγα που έχω καταλαβει έχει να κάνει αρχικά με το ότι μετράμε την εγκυμοσύνη σε βδομάδες και όχι σε μήνες και επίσης ξεκινάμε να μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου που στην ουσία τις 2 πρώτες βδομάδες μέχρι την ωορρηξία δεν ειμαστε καν έγκυες!Τώρα πως τα υπολογίζουν από κει και πέρα και πως αποφασίζουν ποιος μήνας θα έχει περισσότερες εβδομάδες,δεν έχω ιδέα..

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλημέρα. Τι κάνετε; Ξυνή μου βγήκε η καθαρά Δευτέρα. Κόλλησα κορονοιο… άρχισαν χθες σιγά σιγά όλα τα συμπτώματα κ νιωθω κομματια. Έχω λίγο βήχα, μπουκωμα,  πυρετό έχω φτάσει μέχρι 38,6 κ με ντεπόν πέφτει γύρω στο 37,3 για 2-3 ώρες κ μετά ανεβαίνει πάλι… κρυάδες φουλ.. έχω βγάλει τα σωθικά μου από τους εμετούς, ούτε νερό δε μπορώ να πιω… πίνω γουλιά γουλιά ανα λίγη ώρα κ μετά από λίγο το βγάζω… πονοκέφαλο φουλ πιστεύω απτό τράνταγμα των εμετών… κ πονάνε όλα μου τα κοκκαλα στα πόδια κ στη λεκάνη δεξιά αριστερά. Όσες το περάσατε στην εγκυμοσύνη σας έδωσαν τπτ άλλο εκτός από ντεπόν;

• Λυπημένη/-ος 1

CATwp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κοριτσια καλημέρα. Τι κάνετε; Ξυνή μου βγήκε η καθαρά Δευτέρα. Κόλλησα κορονοιο… άρχισαν χθες σιγά σιγά όλα τα συμπτώματα κ νιωθω κομματια. Έχω λίγο βήχα, μπουκωμα,  πυρετό έχω φτάσει μέχρι 38,6 κ με ντεπόν πέφτει γύρω στο 37,3 για 2-3 ώρες κ μετά ανεβαίνει πάλι… κρυάδες φουλ.. έχω βγάλει τα σωθικά μου από τους εμετούς, ούτε νερό δε μπορώ να πιω… πίνω γουλιά γουλιά ανα λίγη ώρα κ μετά από λίγο το βγάζω… πονοκέφαλο φουλ πιστεύω απτό τράνταγμα των εμετών… κ πονάνε όλα μου τα κοκκαλα στα πόδια κ στη λεκάνη δεξιά αριστερά. Όσες το περάσατε στην εγκυμοσύνη σας έδωσαν τπτ άλλο εκτός από ντεπόν;

Γρήγορα περαστικά εύχομαι. Εγώ το πέρασα μέσα Φεβρουαρίου. Ο γυναικολόγος μου έδωσε 1 βιταμινη C 1000mg την ημερα σε αναβράζοντα δισκία και 1 χαπακι D3fix. Συμφώνησε κ ο παθολόγος σε αυτό. Απλά μου είχαν πει για 10 μέρες να μετράω το οξυγόνο μου και την θερμοκρασία μου 3 φορές την ημέρα. Ο πονοκέφαλος είναι κ απο τον κορωνοιό να ξέρεις. Κ γω είχα για αρκετές μέρες κ δεν περνούσε με τπτ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Περαστικά! Κι εγώ περνάω covid, κόλλησα από τον γιο μου, με πυρετό, ρίγος, πονόλαιμο και τρομερούς πόνους στα κόκαλα. Εμένα ο γιατρός μου είπε να παίρνω βιταμίνη C το πρωί και isofolene (κάπως έτσι) σύμπλεγμα βιταμινών το μεσημέρι. Και φυσικά ντεπον. Καλό μας κουράγιο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Konisn είπε:

Γρήγορα περαστικά εύχομαι. Εγώ το πέρασα μέσα Φεβρουαρίου. Ο γυναικολόγος μου έδωσε 1 βιταμινη C 1000mg την ημερα σε αναβράζοντα δισκία και 1 χαπακι D3fix. Συμφώνησε κ ο παθολόγος σε αυτό. Απλά μου είχαν πει για 10 μέρες να μετράω το οξυγόνο μου και την θερμοκρασία μου 3 φορές την ημέρα. Ο πονοκέφαλος είναι κ απο τον κορωνοιό να ξέρεις. Κ γω είχα για αρκετές μέρες κ δεν περνούσε με τπτ. 

Ευχαριστώ! Θερμοκρασία μετράω 13 φορές τη μέρα… με ανησύχησε που δεν κατεβαίνει τελείως μην δημιουργήσει κανένα θέμα στα μωρά… γμτ εγώ δεν έχω αυτή τη βλακεία που μετράς οξυγόνο… τις βιταμινουλες όμως τις έχω… θα πάρω τηλ σε καμια ώρα που θα ναι στο ιατρείο να δω τι θα μου πει.

πρίν από 29 λεπτά , Melie είπε:

Περαστικά! Κι εγώ περνάω covid, κόλλησα από τον γιο μου, με πυρετό, ρίγος, πονόλαιμο και τρομερούς πόνους στα κόκαλα. Εμένα ο γιατρός μου είπε να παίρνω βιταμίνη C το πρωί και isofolene (κάπως έτσι) σύμπλεγμα βιταμινών το μεσημέρι. Και φυσικά ντεπον. Καλό μας κουράγιο! 

ευχαριστω, επίσης! Τι να πω… τώρα έτυχε κ αυτό… καλό μας κουράγιο κ ας ελπίσουμε πως θα περάσει γρήγορα…

CATwp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Patataki83 είπε:

Ευχαριστώ! Θερμοκρασία μετράω 13 φορές τη μέρα… με ανησύχησε που δεν κατεβαίνει τελείως μην δημιουργήσει κανένα θέμα στα μωρά… γμτ εγώ δεν έχω αυτή τη βλακεία που μετράς οξυγόνο… τις βιταμινουλες όμως τις έχω… θα πάρω τηλ σε καμια ώρα που θα ναι στο ιατρείο να δω τι θα μου πει.

ευχαριστω, επίσης! Τι να πω… τώρα έτυχε κ αυτό… καλό μας κουράγιο κ ας ελπίσουμε πως θα περάσει γρήγορα…

Όλα καλά θα πάνε. Κ γω είχα αγχωθεί πολύ. Ρώτα τον γιατρό σου κ αν σου δώσει το οκ ξεκίνα κ τις βιταμίνες. 

• Μου αρέσει 1

59 minutes ago, Patataki83 said:

Περαστικά! Έχω ακούσει πολλές έγκυες που το πέρασαν χωρίς παρατράγουδα, οπότε μην ανησυχείς. Εμβόλια έχεις κάνει; εγώ πως την έχω γλιτώσει ως τώρα δε ξέρω, φτου φτου, δεν μπορώ να πω ότι προσέχω ιδιαίτερα, απλά αποφεύγω τους κλειστούς χώρους με κόσμο... 

πρίν από 57 λεπτά , electra2021 είπε:

Περαστικά! Έχω ακούσει πολλές έγκυες που το πέρασαν χωρίς παρατράγουδα, οπότε μην ανησυχείς. Εμβόλια έχεις κάνει; εγώ πως την έχω γλιτώσει ως τώρα δε ξέρω, φτου φτου, δεν μπορώ να πω ότι προσέχω ιδιαίτερα, απλά αποφεύγω τους κλειστούς χώρους με κόσμο... 

Έχω κάνει τις δυο δόσεις… για την τριτη δόση σε λίγες μέρες θα μου άνοιγαν οι ημερομηνίες. Καλε δεν είχα πάει πουθενα απτον Οκτώβρη… μόνο σε γιατρούς κ μόλις είπα να πάω μια βόλτα στον πεθερό μου την πάτησα! Μα τι γκαντεμιά… χθες βράδυ μας πήρε ότι βγήκε κ αυτός θετικός χωρίς συμπτώματα κ σήμερα άρχισε κ ο άντρας μου να έχει πυρετό κ κρυάδες… πήγε κ έκανε ραπιντ αλλά βγήκε αρνητικό κ του είπαν να κάνει επανάληψη αύριο μεθαύριο. Χθες που έκανα σελφ τεστ στο σπίτι κ εμένα αρνητικό ήταν αλλά ήμουν σίγουρη από τα συμπτώματα πως κόλλησα, ειδικά αφού μας είπε ο πεθερός μου ότι βγήκε θετικός. Σήμερα που έκανα πάλι μου βγήκε θετικό.

CATwp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Περαστικά σου.Ειναι αναμενόμενα όλα αυτά που περιγράφεις είχα ακριβώς τα ίδια ειδικά αυτόν τον πόνο στο ισχίο και ο πυρετός έτσι για 3 μέρες δεν έπεφτε και μετά είχα δέκατα που κράτησαν περίπου 10 μέρες.Μη σε ανησυχεί θα κάνει τον κύκλο του.Επαιρνα βιταμίνη C,D3 έπαιρνα έτσι κ αλλιώς physiomer για να μπορώ να κοιμάμαι και hexalen για το λαιμό.Βεβαια μετά την 4η μέρα επαθα λοίμωξη αναπνευστικού γατί εκεί έχω ευαισθησία και με χτύπησε,πήρα αντιβίωση και ένα φυτικό σιρόπι εναλλάξ με trebon για το βήχα και τα φλεματα.Το οξυγόνο μου ήταν καλό οπότε το πέρασα σπίτι μου και όλα πήγαν καλά.Λογικα έχεις κολλήσει κ εσύ την O που ο κύκλος της είναι μικρός,μη στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλά!Στο 3ο μήνα το πέρασα.

• Μου αρέσει 1

Περαστικά στα κορίτσια που περνάνε κορωνοιο και γρηγορη αναρρωση εύχομαι!!Εγώ μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει και έχω και 2 γιους που πάνε γυμνασιο και δεν εχουν κολλήσει ούτε εγώ...τι να πω!!Είμαι και ανεμβολιαστη:mellow:Κορίτσια σήμερα αισθανομαι σε συγκεκριμένο σημείο όμως μόνο αναιπαισθητα χτυπηματακια  είναι δυνατόν σε ένα μόνο σημείο συγκεκριμένο?ίσως είναι μόνο σε κοινό το σημείο και γυρνάει γύρω γύρω τι να πω.:-)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια,είμαι 29 ετών,ζω στην Θεσσαλονίκη,έχω έναν γιο 4 ετών και είμαι στην 18 εβδομάδα ακριβώς,στο δεύτερο παιδάκι μας που πιθανόν είναι κοριτσάκι.Έγραφα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και κάπως μου έλειψε να μοιράζομαι τα συναισθήματα μου με άλλες μανούλες.Η εγκυμοσύνη μου δεν άρχισε καλά,είχα αποκόλληση και συνέχισα με φοβερές αναγούλες μέχρι που έκανα λαρυγγοφαρυγγικη παλινδρόμηση και ακολούθησα αγωγή.Πλέον είμαι πολύ καλά,παρα παρα πολύ καλά.Χαίρομαι πολύ που μπηκα στην παρέα σας,θα σας διαβάσω από την αρχή όταν βρω χρονο.Σας φιλώ όμορφες μανούλες 

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Stella.T είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,είμαι 29 ετών,ζω στην Θεσσαλονίκη,έχω έναν γιο 4 ετών και είμαι στην 18 εβδομάδα ακριβώς,στο δεύτερο παιδάκι μας που πιθανόν είναι κοριτσάκι.Έγραφα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και κάπως μου έλειψε να μοιράζομαι τα συναισθήματα μου με άλλες μανούλες.Η εγκυμοσύνη μου δεν άρχισε καλά,είχα αποκόλληση και συνέχισα με φοβερές αναγούλες μέχρι που έκανα λαρυγγοφαρυγγικη παλινδρόμηση και ακολούθησα αγωγή.Πλέον είμαι πολύ καλά,παρα παρα πολύ καλά.Χαίρομαι πολύ που μπηκα στην παρέα σας,θα σας διαβάσω από την αρχή όταν βρω χρονο.Σας φιλώ όμορφες μανούλες 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!χαίρομαι που αισθάνεσαι πολύ καλύτερα και οι άσχημες μέρες αποτελούν παρελθόν!Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσυνης με ένα υγιές μωρό!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Stella.T είπε:

Καλώς ήρθες!!!

Κορίτσια εγώ σήμερα κατάλαβα το μωρό ξεκάθαρα....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...