Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαγνήσιο παίρνω από την αρχή, στο πρώτο είχα πολλές κράμπες κι έπαιρνα και τότε.και μάλιστα μεγάλη δόση. Ο δικός μου κουνιέται πολύ και πολλές φορές τη μέρα. Σήμερα για πρώτη φορά το είδα κιόλας να κουνιέται, όχι μόνο το ένιωσα. Για αρκετές εβδομάδες το καταλάβαινα επειδή ήξερα πως είναι, είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να το ξεχωρίσετε στην αρχή.δοκιμαστε να ξαπλωσετε, να ηρεμήσετε και να περιμένετε. Στα έμβρυα αρέσει το περαδωθε, τα νανουριζει. Όταν ξαπλωσετε και μείνετε ακίνητες λοιπόν ξυπνάνε και κουνιούνται.μου μοιάζει λίγο σαν να μου λέει "άντε μάνα, μην κάθεσαι, σήκω!"

13 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Καλημέρα και καλά να περάσετε σήμερα!Εμείς εδώ στα εξωτερικά δεν έχουμε αυτή τη γιορτή.Εχουμε να γιορτάσουμε Καθαρά Δευτέρα πάνω από 10 χρονια.Εχω σχεδόν ξεχάσει τη γεύση του χαλβά,της λαγάνας και κυρίως τι σημαίνει να μαζευεται όλο το σόι γύρω από το τραπέζι.Χαρταετο έχω να πεταξω από παιδί.Για αυτό σήμερα να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και τα σαρακοστιανα και να εκτιμάτε κάθε στιγμή!

Ο μικρός πήγε κανονικά στο νηπιαγωγείο και εγώ φτιάχνω ψαροσουπα σήμερα.

Στο θέμα.μας τις τελευταίες μέρες νιώθω στιγμιαία κάτι σουβλιες μέσα και απο κάτω (σαν να έχω μια βελόνα μέσα στον κολπο).Τι είναι πάλι τουτο;Έχω ραντεβού την Τετάρτη αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει τύχει καμία κοπέλα να νιώσει το ίδιο.

Επίσης ενώ έλεγα ότι όλα ήταν ήρεμα εκεί κάτω,τι τελευταίες μέρες έχω κάτι πονακια,κραμπουλεςσαν πόνοι περιοδου να το πω στη μήτρα.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτά οφείλονται στην αύξηση της μήτρας αφού πλέον έχουμε προχωρήσει αρκετά άλλα θα τα ρωτήσω όλα αυτά μεθαυριο 

Πόνους γενικά είχα όλο το πρώτο τρίμηνο πολλούς και μόλις μπήκα στον 4ο ξεκίνησαν αυτές οι σουβλιες που λες,βασικά εγώ ένιωθα σαν αν με χτυπάει ρεύμα ήταν στιγμιαίο αλλά πολύ δυνατό.Μολις ξεκίνησα outrogestan κολπικά σταμάτησαν.Τωρα που μπήκα στον 5ο έχω κάποιες ενοχλήσεις αλλά καμία σχέση με τότε!

1 hour ago, nimrodel είπε:

Μαγνήσιο παίρνω από την αρχή, στο πρώτο είχα πολλές κράμπες κι έπαιρνα και τότε.και μάλιστα μεγάλη δόση. Ο δικός μου κουνιέται πολύ και πολλές φορές τη μέρα. Σήμερα για πρώτη φορά το είδα κιόλας να κουνιέται, όχι μόνο το ένιωσα. Για αρκετές εβδομάδες το καταλάβαινα επειδή ήξερα πως είναι, είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να το ξεχωρίσετε στην αρχή.δοκιμαστε να ξαπλωσετε, να ηρεμήσετε και να περιμένετε. Στα έμβρυα αρέσει το περαδωθε, τα νανουριζει. Όταν ξαπλωσετε και μείνετε ακίνητες λοιπόν ξυπνάνε και κουνιούνται.μου μοιάζει λίγο σαν να μου λέει "άντε μάνα, μην κάθεσαι, σήκω!"

Από τη 17η εβδομάδα ένιωθα ανεπαίσθητη κίνηση τώρα 18η είμαι πιο σίγουρη ότι νιώθω το μωρό,πάντως μια μέρα που είχα εκνευρισμό και πολύ ένταση σιγουρευτηκα!Δεν σταμάτησε δεν πα να περπατούσα,να μιλούσα,έκανα δουλειές κουνιότανε!!Μάλλον δεν τους αρέσει πολύ η ένταση...

Κι εγώ μόλις γύρισα από γιατρό, είδαμε τη μπέμπα στον υπέρηχο και ηρέμησα, να σκάσω ήμουν μέχρι να μπω! Τώρα μου είπε να κλείσω β επιπέδου μεταξύ 10 και 14 Απριλίου και ζήτησα και ένα ακόμα ραντεβού για υπέρηχο τέλος του μήνα γιατί μου φαίνεται μακριά. Αχ...! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, τον ένιωσα σήμερα! Ήταν σαν μπουρμπουλήθρες κάτω χαμηλά, 5-6 φορές το πρωί και ακόμα περισσότερες τώρα το απόγευμα!

Νιώθω τόση συγκίνηση, σαν να ανεβήκαμε πίστα και όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο αληθινό και μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο. ❤️

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, nimrodel said:

Σε ποια βδομάδα σας είπαν για β επιπέδου? Εγώ θα πάρω αύριο τηλ να δω τι θα μου πει..κανονικά είναι να πάω όπου να ναι για το ραντεβού του μήνα. 

Εγώ την έκλεισα μεταξύ 20ης και 21ης εβδομάδας.

1 ώρα πρίν, nimrodel είπε:

Σε ποια βδομάδα σας είπαν για β επιπέδου? Εγώ θα πάρω αύριο τηλ να δω τι θα μου πει..κανονικά είναι να πάω όπου να ναι για το ραντεβού του μήνα. 

Εγώ έκλεισα β επιπεδου όταν θα είμαι 21+3

2 hours ago, nimrodel said:

Κι εγώ 21+ θα είμαι εκείνες τις ημερομηνίες που μου είπε να κλείσω 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Κι εγώ 21+ θα είμαι εκείνες τις ημερομηνίες που μου είπε να κλείσω 

Καλημέρα κορίτσια εμένα το χαρτί λέει Β επιπεδου μεταξύ 22ης με 24ης.Εντωμεταξυ έχω χάσει λίγο την μπάλα αύριο γίνομαι 17 εβδομαδων δηλαδή έχουμε μπει στο 5ο η οχι ακόμη ή από την 18η εβδομάδα?Δεν ξέρω  παρόλο που έχω ξανακυοφορησει τα έχω ξεχάσει:razz:

2 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμένα το χαρτί λέει Β επιπεδου μεταξύ 22ης με 24ης.Εντωμεταξυ έχω χάσει λίγο την μπάλα αύριο γίνομαι 17 εβδομαδων δηλαδή έχουμε μπει στο 5ο η οχι ακόμη ή από την 18η εβδομάδα?Δεν ξέρω  παρόλο που έχω ξανακυοφορησει τα έχω ξεχάσει:razz:

Από 18 και μετά νομίζω λες Πέμπτο 

5 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Την άλλη βδομάδα που θα μπεις στη 18η θα μπεις στον 5ο γιατί ο 3ος μήνας έχει θα βδομάδα παραπάνω!

3 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Την άλλη βδομάδα που θα μπεις στη 18η θα μπεις στον 5ο γιατί ο 3ος μήνας έχει θα βδομάδα παραπάνω!

Ναι και εγώ αυτήν την πληροφόρηση έχω. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; γιατί 1 εβδομαδα παραπάνω ο 3ος;

πρίν από 31 λεπτά , Mermer είπε:

Ναι και εγώ αυτήν την πληροφόρηση έχω. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; γιατί 1 εβδομαδα παραπάνω ο 3ος;

Ο υπολογισμός σε μήνες έχει ξεπεραστεί.πλεον μετράμε σε εβδομάδες. Εάν θέλουμε να δούμε παρόλαυτά σε ποιο μήνα είμαστε έτσι ενημερωτικά, προκειμενου να βγουν οι 9 μήνες με 40 εβδομάδες, κάποιοι "μήνες" έχουν πέντε αντί τέσσερις εβδομάδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...