Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Δεν απαγορεύεται τίποτα, μην ανησυχείτε. Τα πάντα μπορούμε να φάμε. Ακόμα και αυτό για τη βιταμίνη Α είναι μύθος (συκώτι κλπ) γιατί όντως η βιταμίνη Α μπορεί να κάνει τερατογενέσεις αλλά όχι η φυσική, η συνθετική. 

Τι θα φατε αύριο? Πειτε καμία ιδέα. Εγώ έβαλα να φτιάξω λαγάνα, σκορδαλιά, ταραμοσαλάτα, θαλασσινά, σαλάτα πολιτικη, χαλβά και μια πίτα λαχανικών. Α και μανιτάρια για μένα (θα δω με τι άλλο). 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@nimrodel @Vlal εγώ ακόμα δεν έχω πάρει καθόλου κιλά… ευτυχώς γτ έχω ήδη αρκετά κ μου είχαν πει να μην πάρω καθόλου μέχρι το τέλος… που πολύ χλωμό το κόβω 

@Vlal@Melie  Για τον ταραμά κοριτσια έχω διαβάσει ότι δεν κάνει γτ είναι ωμά αυγά ψαριού… εγώ δεν τον τρώω έτσι κ αλλιώς αλλά ψάξτε το λίγο για πιο σίγουρα.

CATwp3.png

Για τον ταραμά έχω διαβάσει και ότι απαγορεύεται, αλλά και ότι επιτρέπεται (ειδικά στα ξένα φόρουμ αυτό).. ό,τι να’ναι δηλαδή. Εγώ μπαίνω στον πειρασμό πάντως να φάω μια μπουκίτσα με λαγάνα αύριο, μμμμμ :wink: 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια από κιλά να λέτε πάλι καλά δεν έχω πάρει γιατί ξεκίνησα πολλά άλλα να σας πω δε κάνω κάτι..όσο έτρωγα πριν τόσο μου έχει κοπεί η όρεξη τώρα.Παντως για γλυκό όσες φορές θέλησα να φάω που δεν είναι και πολλές έχει ανοίξει ένα ωραιότατο μαγαζάκι στην Αθηναιδος στο κέντρο για όσες είναι Αθήνα που κάνει τέλεια παγωτά,βάφλες και γλυκά χωρίς ζάχαρη.Υπαρχουν και πολλά ζαχαροπλαστεία βέβαια που φτιάχνουν.Ο Κωνσταντινίδης ας πούμε που είναι και σε διάφορες πόλεις έχει σίγουρα.Τωρα για τον ταραμά να σας πω κ εμένα μου είπαν να μη φάω αλλά να πω ότι δεν έχω και αντισώματα για τοξόπλασμα μήπως παίζει κ αυτό κάποιο ρόλο για αυτό οι διαφορετικές απόψεις?

Επίσης να σας πω, έτσι για να μοιραστώ τη χαρά μου,πως με πήραν Παρασκευή βράδυ βγήκαν επιτέλους τα αποτελεσματα και είμαι αρνητική σε όλες τις μεταλλάξεις της κυστικής ινωσης οπότε δόξα το θεό δε θα χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις.

• Μου αρέσει 6

6 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Κορίτσια από κιλά να λέτε πάλι καλά δεν έχω πάρει γιατί ξεκίνησα πολλά άλλα να σας πω δε κάνω κάτι..όσο έτρωγα πριν τόσο μου έχει κοπεί η όρεξη τώρα.Παντως για γλυκό όσες φορές θέλησα να φάω που δεν είναι και πολλές έχει ανοίξει ένα ωραιότατο μαγαζάκι στην Αθηναιδος στο κέντρο για όσες είναι Αθήνα που κάνει τέλεια παγωτά,βάφλες και γλυκά χωρίς ζάχαρη.Υπαρχουν και πολλά ζαχαροπλαστεία βέβαια που φτιάχνουν.Ο Κωνσταντινίδης ας πούμε που είναι και σε διάφορες πόλεις έχει σίγουρα.Τωρα για τον ταραμά να σας πω κ εμένα μου είπαν να μη φάω αλλά να πω ότι δεν έχω και αντισώματα για τοξόπλασμα μήπως παίζει κ αυτό κάποιο ρόλο για αυτό οι διαφορετικές απόψεις?

Επίσης να σας πω, έτσι για να μοιραστώ τη χαρά μου,πως με πήραν Παρασκευή βράδυ βγήκαν επιτέλους τα αποτελεσματα και είμαι αρνητική σε όλες τις μεταλλάξεις της κυστικής ινωσης οπότε δόξα το θεό δε θα χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις.

Τέλεια για τις εξετάσεις .... είδες....όλα καλά θα πανε

11 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Δεν απαγορεύεται τίποτα, μην ανησυχείτε. Τα πάντα μπορούμε να φάμε. Ακόμα και αυτό για τη βιταμίνη Α είναι μύθος (συκώτι κλπ) γιατί όντως η βιταμίνη Α μπορεί να κάνει τερατογενέσεις αλλά όχι η φυσική, η συνθετική. 

Τι θα φατε αύριο? Πειτε καμία ιδέα. Εγώ έβαλα να φτιάξω λαγάνα, σκορδαλιά, ταραμοσαλάτα, θαλασσινά, σαλάτα πολιτικη, χαλβά και μια πίτα λαχανικών. Α και μανιτάρια για μένα (θα δω με τι άλλο). 

Εσύ θα κάνεις τραπέζι για πολλά άτομα μου φαίνεται.....εγώ η πεθερουλα ότι φτιάξει... σίγουρα ζήτησα χταπόδι.....κ σίγουρα θα έχει κ ΤΑΡΑΜΑ......αλλά επειδή η πεθερά Μ είναι κ τις ποσότητας κ είναι κ η μάνα της εδώ θεσσαλονικιες κ οι δύο υποθέτω ότι ό,τι είναι νηστίσιμο κ μαλάκιο θα είναι πάνω στο τραπέζι....θα έχουν κ τους άλλους συμπέθερους οπότε καταλαβαίνετε.....  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλή σαρακοστή! Εμείς θα πετάξουμε χαρταετό στην παραλία και έχω φτιάξει ταραμοσαλατα, χταπόδι ξυδατο, γαρίδες βραστές, ελιτσες λαγάνα, και ότι άλλο προκύψει! Θα έρθουν και οι νονοι του μικρού μας, όλο και κάτι θα φέρουν κι αυτοί. Θα τη χαρώ τη σαρακοστή φέτος, γιατί από τις παραξενιές του πρώτου τριμήνου μου έχει μείνει η αηδία στο κρέας. Μπορώ να φάω δηλαδή, αλλά δεν το ευχαριστιεμαι. Καλά να περάσετε! 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα και καλά να περάσετε σήμερα!Εμείς εδώ στα εξωτερικά δεν έχουμε αυτή τη γιορτή.Εχουμε να γιορτάσουμε Καθαρά Δευτέρα πάνω από 10 χρονια.Εχω σχεδόν ξεχάσει τη γεύση του χαλβά,της λαγάνας και κυρίως τι σημαίνει να μαζευεται όλο το σόι γύρω από το τραπέζι.Χαρταετο έχω να πεταξω από παιδί.Για αυτό σήμερα να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και τα σαρακοστιανα και να εκτιμάτε κάθε στιγμή!

Ο μικρός πήγε κανονικά στο νηπιαγωγείο και εγώ φτιάχνω ψαροσουπα σήμερα.

Στο θέμα.μας τις τελευταίες μέρες νιώθω στιγμιαία κάτι σουβλιες μέσα και απο κάτω (σαν να έχω μια βελόνα μέσα στον κολπο).Τι είναι πάλι τουτο;Έχω ραντεβού την Τετάρτη αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει τύχει καμία κοπέλα να νιώσει το ίδιο.

Επίσης ενώ έλεγα ότι όλα ήταν ήρεμα εκεί κάτω,τι τελευταίες μέρες έχω κάτι πονακια,κραμπουλεςσαν πόνοι περιοδου να το πω στη μήτρα.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτά οφείλονται στην αύξηση της μήτρας αφού πλέον έχουμε προχωρήσει αρκετά άλλα θα τα ρωτήσω όλα αυτά μεθαυριο 

Καλημέρα! Καλή Σαρακοστή! Εμείς θα πάμε στον πεθερό μου στο εξοχικό στην Λούτσα. Παιδακια κτλ δεν υπάρχουν στην οικογένεια για να πετάξουμε χαρταετό, οποτε πάμε για να φάμε όλοι μαζί… τι θα έχουν φτιάξει δεν ξέρω, θα μαγειρέψει η σύντροφος του αλλά είναι πολύ καλή μαγείρισσα οποτε όλα θα τρώγονται :D προς το παρόν περιμένω τον άντρα μου στο αμάξι που έχει στηθεί στην ουρα για λαγάνα… μιλάμε τόσος κόσμος ούτε έξω από την εθνική όταν πληρώνονται οι συντάξεις χαχαχα

καλα να περάσετε όλες! :wub:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

CATwp3.png

Καλημέρα κ καλή Σαρακοστή να έχουμε! Κ εμείς στα πεθερικά θα πάμε σήμερα, δηλ. στον επάνω όροφο :). Το μενού έχει ταραμοσαλάτα αλλά μάλλον δεν θα φάω γιατί το τοξόπλασμα είναι μηδέν..., χταποδι κ γαρίδες με μακαρόνια αλαδωτα. Λαγάνα θα φαω αλλά δεν μου αρέσει πολύ σαν ψωμί. Να περάσετε όμορφα! 

@Angela123 είχα κάτι πονακια στιγμιαία σαν κραμπουλες την προηγούμενη βδομάδα κ τηλ στο γιατρό κ μου είπε ότι ανοίγει η μήτρα. Δεν μου είπε να με δει.

Κορίτσια μου καλημέρα και χρόνια πολλά!!Εμένα μου είπε να φάω ο γιατρός μόνο χταποδι καλαμαρακι και γαριδες!!Ούτε λόγος για ταραμά γιατί έχει ωμά αυγα ψαριού!!!Έχω και κάτι μπαρμπούνια θα τα ψησω όμως γιατί δεν τρώω τηγανητα οπότε μια χαρά θα φάμε και σήμερα!!Ότι αφορά τα πονακια @Angela123Angela123ειχα και εγώ και μου έδωσε ο γιατρός μαγνήσιο πρωί βραδυ trofocard max!!Μεγάλη διαφορά δεν φανταζεσαι!!Βρε κορίτσια διανύω την 17 εβδομάδα και ακόμη δεν έχω αισθανθεί το μωρο(μάλλον μια φορά πριν 5 μέρες σαν χτυπήματακια  2 με 3 φορές μάλλον !!!)Εσείς έχετε καταλάβει κάτι η ακόμη?Ξέρω ότι αυτό διαφέρει άλλες το ακούνε 16η και άλλες πάνω από την 20η δεν είναι στάνταρ!!!

Διαφημίσεις

4 hours ago, Didimakia said:

Κορίτσια μου καλημέρα και χρόνια πολλά!!Εμένα μου είπε να φάω ο γιατρός μόνο χταποδι καλαμαρακι και γαριδες!!Ούτε λόγος για ταραμά γιατί έχει ωμά αυγα ψαριού!!!Έχω και κάτι μπαρμπούνια θα τα ψησω όμως γιατί δεν τρώω τηγανητα οπότε μια χαρά θα φάμε και σήμερα!!Ότι αφορά τα πονακια @Angela123Angela123ειχα και εγώ και μου έδωσε ο γιατρός μαγνήσιο πρωί βραδυ trofocard max!!Μεγάλη διαφορά δεν φανταζεσαι!!Βρε κορίτσια διανύω την 17 εβδομάδα και ακόμη δεν έχω αισθανθεί το μωρο(μάλλον μια φορά πριν 5 μέρες σαν χτυπήματακια  2 με 3 φορές μάλλον !!!)Εσείς έχετε καταλάβει κάτι η ακόμη?Ξέρω ότι αυτό διαφέρει άλλες το ακούνε 16η και άλλες πάνω από την 20η δεν είναι στάνταρ!!!

Εγώ είμαι 18+3 και ακόμα δεν τον έχω αισθανθεί. Μόνο μια φορά κάτι στιγμιαίο σαν μπουρμπουλήθρα αλλά δεν είμαι βέβαιη τι ήταν.

Όντως διαφέρει το πότε. Ανυπομονώ τόσο πολύ να νιώσω κάτι, εύχομαι να γίνει σύντομα….

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου, με τα υγιή μωράκια μας στις αγκαλιές μας σε λίγους μήνες!

• Μου αρέσει 3

Καλή Σαρακοστή σε όλες!

Εγώ δουλεύω κανονικότατα όλη μέρα σήμερα, έφαγα χταπόδι με μακαρονάκι στο νοσοκομείο, ως εκεί. Δοκίμασα όμως νηστίσιμα το Σάββατο, ταραμοσαλάτα, γαριδομακαρονάδα, μελιτζανοσαλάτα, φασόλια άσπρα και ντολμαδάκια, μη χάσω! Λαγάνα όχι, θα φάω αύριο που θα γυρίσω σπίτι. 

Ο μικρός μου πέρασε covid την προηγούμενη εβδομάδα, ευτυχώς πολύ ελαφρά. Εμείς βγαίνουμε μέχρι στιγμής αρνητικοί, γι αυτό και δουλεύουμε. Θα δούμε...

Είμαι 15+4 και νομίζω ότι χθες ένιωσα τον μικρό για πρώτη φορά. Βέβαια, η κοιλιά μου ήταν γεμάτη αέρια, αλλά η αίσθηση ήταν τελείως διαφορετική. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν.

Έχω ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο στην κοιλιά μου όπου παθαίνω συχνά κράμπες, θα ρωτήσω τον γιατρό την άλλη εβδομάδα. Παίζει να είναι όντως έλλειψη μαγνησίου, απλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι τόσο εντοπισμένο...

6 hours ago, Angela123 said:

Καλημέρα και καλά να περάσετε σήμερα!Εμείς εδώ στα εξωτερικά δεν έχουμε αυτή τη γιορτή.Εχουμε να γιορτάσουμε Καθαρά Δευτέρα πάνω από 10 χρονια.Εχω σχεδόν ξεχάσει τη γεύση του χαλβά,της λαγάνας και κυρίως τι σημαίνει να μαζευεται όλο το σόι γύρω από το τραπέζι.Χαρταετο έχω να πεταξω από παιδί.Για αυτό σήμερα να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και τα σαρακοστιανα και να εκτιμάτε κάθε στιγμή!

Στο θέμα.μας τις τελευταίες μέρες νιώθω στιγμιαία κάτι σουβλιες μέσα και απο κάτω (σαν να έχω μια βελόνα μέσα στον κολπο).Τι είναι πάλι τουτο;Έχω ραντεβού την Τετάρτη αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει τύχει καμία κοπέλα να νιώσει το ίδιο.

Επίσης ενώ έλεγα ότι όλα ήταν ήρεμα εκεί κάτω,τι τελευταίες μέρες έχω κάτι πονακια,κραμπουλεςσαν πόνοι περιοδου να το πω στη μήτρα.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτά οφείλονται στην αύξηση της μήτρας αφού πλέον έχουμε προχωρήσει αρκετά άλλα θα τα ρωτήσω όλα αυτά μεθαυριο 

Αυτό με τις σουβλιες στον κόλπο το έχω πάθει κι εγώ, το θυμάμαι και από την πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν με ανησυχεί. Αύριο έχω πάλι υπέρηχο ανυπομονω, έχω λιγο στρες. 

5 hours ago, Nikkie8 said:

Καλημέρα κ καλή Σαρακοστή να έχουμε! Κ εμείς στα πεθερικά θα πάμε σήμερα, δηλ. στον επάνω όροφο :). Το μενού έχει ταραμοσαλάτα αλλά μάλλον δεν θα φάω γιατί το τοξόπλασμα είναι μηδέν..., χταποδι κ γαρίδες με μακαρόνια αλαδωτα. Λαγάνα θα φαω αλλά δεν μου αρέσει πολύ σαν ψωμί. Να περάσετε όμορφα! 

@Angela123 είχα κάτι πονακια στιγμιαία σαν κραμπουλες την προηγούμενη βδομάδα κ τηλ στο γιατρό κ μου είπε ότι ανοίγει η μήτρα. Δεν μου είπε να με δει.

Μα τι σχέση έχει ο ταραμας με το τοξοπλασμα; δεν έχω ακούσει κάτι... Εγώ έφαγα πολύ σήμερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , electra2021 είπε:

Αυτό με τις σουβλιες στον κόλπο το έχω πάθει κι εγώ, το θυμάμαι και από την πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν με ανησυχεί. Αύριο έχω πάλι υπέρηχο ανυπομονω, έχω λιγο στρες. 

Μα τι σχέση έχει ο ταραμας με το τοξοπλασμα; δεν έχω ακούσει κάτι... Εγώ έφαγα πολύ σήμερα. 

Και εγώ έφαγα σήμερα, δεν μου είπε κάτι ο γιατρός μου για τον ταραμά. Τα λαχανικά καλό πλύσιμο μου είπε ο το κρέας καλό μαγείρεμα. Όσες φορές έτυχε να τον ρωτήσω κάτι από όλα αυτά που γράφουν στο ίντερνετ (πχ. Μαγιονέζα, μαλακά τυριά κτλπ) ππάντα μου τα διαψεύδει ως υπερβολές ή ως παλιές θεωρίες. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Το έχω και εγώ αυτό με τους στιγμιαιους πόνους εκεί χαμηλά. Όταν είχα ρωτήσει το γιατρό μου είπε ότι είναι φυσιολογικό επειδή όλα παίρνουν τη θέση τους από την αρχή πλέον όσο μεγαλώνει το έμβρυο. Αν έχεις κάποιο νέο από το γιατρό σου την Τετάρτη πες μας και εμάς. Εγώ έχω σε 2 εβδομάδες τώρα ραντεβού. Αργώ ακόμα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...