Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου τι κάνετε; 
Εγω έχει δυο μέρες που έχω απίστευτο πονοκέφαλο κ συνδυαστικά εμετούς αβέρτα… έκανα τεστ μήπως αρπάξαμε κανένα κοβιντ αλλά βγήκε αρνητικό. Τα ντεπόν δεν κάνουν τπτ κ με έχει πιάσει απελπισιααααααα :(χαρηκα κ εγώ ότι ξεμπερδεψα με τους εμετούς.. αν κ πιστεύω ότι φταίει ο πονοκέφαλος που μου έρχονται γτ το πάθαινα κ στις ημικρανίες… αλλά δεν έχω τπτ άλλο να βγάλω η κακομοίρα κ βασανίζομαι  

Δυσκοιλιοτητα που λέτε εμένα ποτε με πιάνει ποτε όχι αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Το λάδι καρύδας όντως σε στέλνει τουαλέτα αν είναι αμαθο το εντερακι κ ακόμα πιο άμεσα σε στέλνει το λάδι καρύδας που γράφει ότι είναι mct c8. Αυτό κυκλοφορεί σε μπουκαλάκι κ είναι γύρω στα 12€ σε μαγαζιά με βιολογικά κ είδη διατροφής αλλααααα μια κουταλιτσα κ σε μισή ώρα έχουν καθαρίσει τα μέσα σου πατοκορφα χαχαχα

Τα αέρια που είπατε συνεχίζουν κ εμένα αν κ λίγο μειωμένα σε σχέση με πριν

βαφη κ εγώ θέλω γτ έχω γεμίσει άσπρες κ στους κροτάφους κ διάσπαρτες… εμένα μου είχε πει αν θελω να βάλω του Κορρέ ο γιατρός. Σε κομμωτήριο δεν πάω για βαφή μιας κ τα βάφω στο φυσικό μου που είναι καστανο οποτε δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας στο να πετύχει το χρωμα… αλλά ένα κουρεματακι το θέλω. Έχει φτάσει το μαλλί στον κωλο κ δε μπορώ να το διαχειριστώ όσο κ αν μαρεσει  με αποτέλεσμα να το έχω μόνιμα πιασμένο σε κεφτέ. 
επισης νύχια θέλω να βάψω γτ μου έλειψε που τα είχα περιποιημένα συνέχεια… έχουν μακρύνει κιόλας κ είναι πολύ σκληρά που εμένα πάντα έσπαγαν εύκολα κ λύγιζαν γιαυτο κ τα έβαφα για να αντέχουν… ίσως τα βάψω αυτές τις μέρες γτ μας έχει καλέσει ο πεθερός μου για καθαρά Δευτέρα στο εξοχικό… αν δεν με πάει έτσι χάλια κ άλλες μέρες κ δεν πάμε καθόλου.. ήθελα πολύ να πάμε λίγο να ξεφύγουμε μια μέρα 

Το στήθος εμένα συνεχίζει να μην έχει πάρει χαμπάρι… ευτυχώς

κοιλιτσα έχει φουσκώσει αρκετά κ νιώθω ότι υπάρχει εμπόδιο μέσα όταν κάθομαι λίγο περίεργα ή αν πάω να σηκωθώ λίγο απότομα αλλά είναι μαλακή κ εμένα… συνεχίζω να νιώθω αυτό το μούδιασμα το τοπικό μαζί με σπρώξιμο 2-3 φορές τη μέρα περίπου 

Εχω πάρει ένα μακρόστενο μαξιλάρι που έβγαλαν τα λιντλ κάποια στιγμή… γύρω στο 1,40-1,50 σε μήκος αλλά στενό 30-40 πόντους κ το έχω στο κρεβατι αγκαλιά ανάμεσα στα πόδια κ μπροστά στην κοιλιά.. πολύ με έχει βολέψει… αν το ξαναβγάλει δείτε το

Προσπαθώ να θυμηθώ τι άλλο λέγατε στις τελευταίες σελίδες αλλά δεν… ο εγκέφαλος υπολειτουργεί αυτή τη στιγμή 

CATwp3.png

10 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

Εγώ πονάω παρά πολύ στις θηλές ειδικά τώρα που ξανα έβαλε κρύο. Δεν το είχα καθόλου σαν σύμπτωμα και μου εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

δεν έχω δοκιμάσει να δω αν έχουν εκκρίσεις. 

Κ εγώ πονούσα απλά δεν είχα καταλάβει ότι έχω εκκρίσεις.Αν δεν είχα βγάλει το θηλωμα και δεν τη ψαχουλευα να την πιέσω δε νομίζω να το καταλάβαινα!

10 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Ναι, είναι φυσιολογικό. Κάποιες βγαζουν πρωτογαλα από τόσο νωρίς. Εγώ δεν πονάω αλλά εχω σταγονιτσες. Αν έχεις ξαναθηλασει κιόλας μπορεί να βγάλεις και νωρίτερα.

Δεν έχω ξαναθηλασει είναι το πρωτο το μου και δεν είχα ιδέα!Χαίρομαι όμως που ακούω ότι είναι φυσιολογικό.

5 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε; 
Εγω έχει δυο μέρες που έχω απίστευτο πονοκέφαλο κ συνδυαστικά εμετούς αβέρτα… έκανα τεστ μήπως αρπάξαμε κανένα κοβιντ αλλά βγήκε αρνητικό. Τα ντεπόν δεν κάνουν τπτ κ με έχει πιάσει απελπισιααααααα :(χαρηκα κ εγώ ότι ξεμπερδεψα με τους εμετούς.. αν κ πιστεύω ότι φταίει ο πονοκέφαλος που μου έρχονται γτ το πάθαινα κ στις ημικρανίες… αλλά δεν έχω τπτ άλλο να βγάλω η κακομοίρα κ βασανίζομαι  

Δυσκοιλιοτητα που λέτε εμένα ποτε με πιάνει ποτε όχι αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Το λάδι καρύδας όντως σε στέλνει τουαλέτα αν είναι αμαθο το εντερακι κ ακόμα πιο άμεσα σε στέλνει το λάδι καρύδας που γράφει ότι είναι mct c8. Αυτό κυκλοφορεί σε μπουκαλάκι κ είναι γύρω στα 12€ σε μαγαζιά με βιολογικά κ είδη διατροφής αλλααααα μια κουταλιτσα κ σε μισή ώρα έχουν καθαρίσει τα μέσα σου πατοκορφα χαχαχα

Τα αέρια που είπατε συνεχίζουν κ εμένα αν κ λίγο μειωμένα σε σχέση με πριν

βαφη κ εγώ θέλω γτ έχω γεμίσει άσπρες κ στους κροτάφους κ διάσπαρτες… εμένα μου είχε πει αν θελω να βάλω του Κορρέ ο γιατρός. Σε κομμωτήριο δεν πάω για βαφή μιας κ τα βάφω στο φυσικό μου που είναι καστανο οποτε δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας στο να πετύχει το χρωμα… αλλά ένα κουρεματακι το θέλω. Έχει φτάσει το μαλλί στον κωλο κ δε μπορώ να το διαχειριστώ όσο κ αν μαρεσει  με αποτέλεσμα να το έχω μόνιμα πιασμένο σε κεφτέ. 
επισης νύχια θέλω να βάψω γτ μου έλειψε που τα είχα περιποιημένα συνέχεια… έχουν μακρύνει κιόλας κ είναι πολύ σκληρά που εμένα πάντα έσπαγαν εύκολα κ λύγιζαν γιαυτο κ τα έβαφα για να αντέχουν… ίσως τα βάψω αυτές τις μέρες γτ μας έχει καλέσει ο πεθερός μου για καθαρά Δευτέρα στο εξοχικό… αν δεν με πάει έτσι χάλια κ άλλες μέρες κ δεν πάμε καθόλου.. ήθελα πολύ να πάμε λίγο να ξεφύγουμε μια μέρα 

Το στήθος εμένα συνεχίζει να μην έχει πάρει χαμπάρι… ευτυχώς

κοιλιτσα έχει φουσκώσει αρκετά κ νιώθω ότι υπάρχει εμπόδιο μέσα όταν κάθομαι λίγο περίεργα ή αν πάω να σηκωθώ λίγο απότομα αλλά είναι μαλακή κ εμένα… συνεχίζω να νιώθω αυτό το μούδιασμα το τοπικό μαζί με σπρώξιμο 2-3 φορές τη μέρα περίπου 

Εχω πάρει ένα μακρόστενο μαξιλάρι που έβγαλαν τα λιντλ κάποια στιγμή… γύρω στο 1,40-1,50 σε μήκος αλλά στενό 30-40 πόντους κ το έχω στο κρεβατι αγκαλιά ανάμεσα στα πόδια κ μπροστά στην κοιλιά.. πολύ με έχει βολέψει… αν το ξαναβγάλει δείτε το

Προσπαθώ να θυμηθώ τι άλλο λέγατε στις τελευταίες σελίδες αλλά δεν… ο εγκέφαλος υπολειτουργεί αυτή τη στιγμή 

Περαστικά σου!!Πράγματι οι ημικρανίες μπορούν να προκαλέσουν εμετούς.Αλλα οι κρίσεις συνήθως δεν κρατάνε πολλές μέρες,μίλησες με το γιατρό σου αν μπορείς να παρεις κάποια από τα φάρμακα που ενδείκνυνται?Μακάρι να νιώσεις καλύτερα και να μπορέσεις να ξεφύγεις λίγο!Ψάχνω κ εγώ μαξιλάρι και όλα μου φαίνονται λίγο κοντά!Δεν έχω βρει κάτι στο 1,50.Θα έχω το νου μου για αυτό που λες!

πρίν από 59 λεπτά , Tesera είπε:

Κ εγώ πονούσα απλά δεν είχα καταλάβει ότι έχω εκκρίσεις.Αν δεν είχα βγάλει το θηλωμα και δεν τη ψαχουλευα να την πιέσω δε νομίζω να το καταλάβαινα!

Δεν έχω ξαναθηλασει είναι το πρωτο το μου και δεν είχα ιδέα!Χαίρομαι όμως που ακούω ότι είναι φυσιολογικό.

Περαστικά σου!!Πράγματι οι ημικρανίες μπορούν να προκαλέσουν εμετούς.Αλλα οι κρίσεις συνήθως δεν κρατάνε πολλές μέρες,μίλησες με το γιατρό σου αν μπορείς να παρεις κάποια από τα φάρμακα που ενδείκνυνται?Μακάρι να νιώσεις καλύτερα και να μπορέσεις να ξεφύγεις λίγο!Ψάχνω κ εγώ μαξιλάρι και όλα μου φαίνονται λίγο κοντά!Δεν έχω βρει κάτι στο 1,50.Θα έχω το νου μου για αυτό που λες!

Ευχαριστώ! Δυστυχως μόνο ντεπόν 1000αρι με αφήνει ανα 8 ώρες κ τώρα περιμένω να πάει 1 να ξαναπάρω γτ δε λέει να περάσει…

αν το βρεις να το πάρεις.. νομιζω 15€ είχε. Εγώ πήρα κ δυο μαξιλαροθήκες να αλλάζω στο πλύσιμο.

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Ένα μαξιλάρι θηλασμού να πάρετε. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, κοιμομουν αγκαλιά σε όλο το τελευταίο τρίμηνο. Και μετά δλδ με βοήθησε στο θηλασμό και πιο μετά έβαζα το μικρό να κάθεται εκεί. Στο Περιστέρι στο mother baby αν πάτε με εμφανή κοιλιά σας δίνουν κι ένα δώρο, άσχετα αν θα ψωνίσετε η όχι. Το είχα πάρει (πήρα κούνια και αλλαξιερα από κει αλλά δεν τρελάθηκα) δεν με πολυβολεψε, είναι από τα μακρουλα με τα μπαλάκια, προτίμησα τλκ ένα οβάλ που στέκεται γύρω απ' τη μέση με κανονικό μαξιλάρι μέσα. 

@Patataki83 αν είσαι εμβολιασμενη και είναι όντως κοβιντ (που οκ δεν είναι μόνο ο κοβιντ τι να λέμε) μπορεί να έχεις αρνητικά τεστ για μερικές μέρες. Εγώ έβγαλα θετικό τεστ αφού τελείωσαν τα συμπτώματα (πονοκέφαλοι έντονοι, ανακατωσουρα, εμετός, δέκατα με αυτή τη σειρά). 

Το νύχι βαριέμαι να το βάψω εκτός κι αν μείνω σπίτι μερικές μέρες και δεν δουλέψω γιατί αλλιώς χαλάει day1. Μαλλί θέλω, πήρα έναν Κορρέ στο φυσικό μου, θα το σκεφτώ και θα δω χαχαχα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Ένα μαξιλάρι θηλασμού να πάρετε. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, κοιμομουν αγκαλιά σε όλο το τελευταίο τρίμηνο. Και μετά δλδ με βοήθησε στο θηλασμό και πιο μετά έβαζα το μικρό να κάθεται εκεί. Στο Περιστέρι στο mother baby αν πάτε με εμφανή κοιλιά σας δίνουν κι ένα δώρο, άσχετα αν θα ψωνίσετε η όχι. Το είχα πάρει (πήρα κούνια και αλλαξιερα από κει αλλά δεν τρελάθηκα) δεν με πολυβολεψε, είναι από τα μακρουλα με τα μπαλάκια, προτίμησα τλκ ένα οβάλ που στέκεται γύρω απ' τη μέση με κανονικό μαξιλάρι μέσα. 

@Patataki83 αν είσαι εμβολιασμενη και είναι όντως κοβιντ (που οκ δεν είναι μόνο ο κοβιντ τι να λέμε) μπορεί να έχεις αρνητικά τεστ για μερικές μέρες. Εγώ έβγαλα θετικό τεστ αφού τελείωσαν τα συμπτώματα (πονοκέφαλοι έντονοι, ανακατωσουρα, εμετός, δέκατα με αυτή τη σειρά). 

Το νύχι βαριέμαι να το βάψω εκτός κι αν μείνω σπίτι μερικές μέρες και δεν δουλέψω γιατί αλλιώς χαλάει day1. Μαλλί θέλω, πήρα έναν Κορρέ στο φυσικό μου, θα το σκεφτώ και θα δω χαχαχα. 

Α ωραία… δεν ήξερα ότι δίνουν δώρο μαξιλάρι. Αν κ σκοπεύω να πάρω ένα που κάνει για δίδυμα μήπως καταφέρω να τα θηλάζω ταυτόχρονα…θα δούμε. Έχω δει κ ένα καρότσι εκεί που είναι δίπλα δίπλα οι θέσεις κ χωρίζεται σε δυο μονα… οποτε θα πάμε σίγουρα κάποια στιγμή να το δούμε από κοντά. 
Απο το απόγευμα έχω αρχίσει κ νιώθω λίγο καλύτερα… έφτιαξα κ μια κοτοσουπα αυγολέμονο κ έφαγα λίγο να ισιώσει το στομάχι μου. Εμβολιασμένη είμαι αλλά δεν έχω βγει η κακομοίρα απτό σπίτι πάνω από βδομάδα κ ο άντρας μου έκανε ραπιντ προχθες κ ήταν αρνητικό κ το δικό του… δλδ μόνο αν κόλλησε αυτός θα μπορούσα να κολλήσω. Θα ξανακάνω βέβαια καλού κακού κ βλέπουμε. 
Νυχι μόνο ημιμονιμο… απλό βερνίκι δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να βάψω… χαλάει πριν καν στεγνώσει κ μου σπάει τα νεύρα… κ εννοείται κλασσικά όσο περιμένεις να στεγνώσει θες να πας για κατούρημα κ εκεί χαλάνε όλα. Εγώ πήρα φουρνακι κ ημιμονιμα από την quickgel κ μου έχουν βγει πολύ καλά οποτε τα έφτιαχνα μόνη μου… κ μετά στο βγαλσιμο έχει ένα βερνίκι ειδικο στον χαρμανη που το περνάς από πάνω κ μαλακώνει μετά από λίγο κ τα βγάζεις. Στα νύχια μπορώ να κάνω ότι θέλω μου είπε ο γιατρός γτ δεν απορροφάνε κάτι…είναι νεκρα κύτταρα. Κ στα μαλλιά αν δεν ήταν να ακουμπάει η βαφή στο δέρμα δεν θα πείραζε η κανονική βαφή.

CATwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Να ευχηθώ να έχετε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι στην 14η βδομάδα κ έχω πητ στις 29/8. Σας έχω διαβάσει κ στις 42 προηγούμενες σελίδες:). Είμαι 35 χρόνων κ έμεινα έγκυος μετά από εξωσωματική. Είναι το πρώτο. έκανα αυχενική κ ήταν πολύ καλή κ τώρα περιμένω τα αποτελέσματα τηυ nipt. Από συμπτώματα έχω λιγούρες, αναγουλες κ υπνηλία. Πέρασα μια φάση όπου σκεφτόμουν συνέχεια το φαγητό αλλά τώρα έχω φοβερές λιγούρες το βράδυ! Βρε κορίτσια πως την παλεύετε με τα γλυκά;;;

• Μου αρέσει 2

Καλώς ήρθες Nikkie8! Με το καλό εύχομαι! 

Εγώ δεν έχω αυξημένη όρεξη για φαγητό (κι όμως έχω πάρει 3 κιλά... αυτό πάλι...), αλλά όταν θελήσω κάτι, σπάνια να είναι γλυκό. Συνήθως αλμυρό λιγουρεύομαι, και ειδικά τυρί ή γιαούρτι.

Γενικά δεν προσέχω, στο πρώτο είχα πάρει 10 κιλά και στις 40 μέρες, με τους μαραθώνιους θηλασμούς και τα ξενύχτια, είχα χάσει αυτά κι άλλα 10!!! Φυσικά τώρα, 9 χρόνια μετά, δεν έχω τον ίδιο μεταβολισμό, αλλά και πάλι, αρνούμαι να ζοριστώ...

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Nikkie8 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Να ευχηθώ να έχετε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι στην 14η βδομάδα κ έχω πητ στις 29/8. Σας έχω διαβάσει κ στις 42 προηγούμενες σελίδες:). Είμαι 35 χρόνων κ έμεινα έγκυος μετά από εξωσωματική. Είναι το πρώτο. έκανα αυχενική κ ήταν πολύ καλή κ τώρα περιμένω τα αποτελέσματα τηυ nipt. Από συμπτώματα έχω λιγούρες, αναγουλες κ υπνηλία. Πέρασα μια φάση όπου σκεφτόμουν συνέχεια το φαγητό αλλά τώρα έχω φοβερές λιγούρες το βράδυ! Βρε κορίτσια πως την παλεύετε με τα γλυκά;;;

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσυνης και σε σένα με ένα υγιές μωρό!Γιατί να την παλεψουμε;απλά τα τρώμε τα γλυκά και ησυχάζουμε χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! :-DΞεκίνησα από 54 κιλά κ τώρα είμαι στα 57,7...! Το βασικό σύμπτωμα που είχα όλο το πρώτο τρίμηνο ήταν κ είναι οι λιγούρες...Κ κυρίως για γλυκά! Από το β τρίμηνο τα συμπτώματα μειώνονται...να δούμε....

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες @Nikkie8!

Μια χαρα είσαι από κιλά... Έχω ξεκίνησα 52 κι είμαι ήδη πιο πολλά από σένα χαχα. Ευτυχώς φρεναρα γιατί δεν μου κάνει τίποτα. Γλυκά δεν έτρωγα ποτέ, ούτε τώρα έχω καμία ιδιαίτερη επιθυμια. Αλλά θέλω να φάω ολόκληρο κεφάλι τυρί (που το χω κόψει πολλά χρόνια) και τρώω γενικότερα ποσότητα απ' ότι τρωω. 

δε βαριέσαι, μεγαλώνουμε μια ζωη μέσα μας, ας εστιάσουμε σ αυτό. 

• Μου αρέσει 2

Εγώ ξεκίνησα 64.5 και είμαι 70..... εντωμεταξυ εγώ πάντα 52 κιλά 172 αντιλαμβάνεστε πόσο αδύνατη....και με το που παντρεύτηκα.....πήρα 12 κιλα τα οποία είχα ανάγκη επειγόντως.....αλλά το ,70.....κόντεψα να πάθω σοκ.... εντωμεταξυ οκ υπάρχουν κάποιες μέρες που όλο και κάτι πάρα πάνω θα φάω ...αλλά γενικά δεν τρώω ούτε πολλά γεύματα ούτε πολύ και πάω τουαλέτα κανονικά....αλλά ξέρετε τι ξεκίνησα που δεν έτρωγα εγώ;;; ΨΩΜΊ......αν το φαγητό έχει λάδι μπορώ να φάω και ένα κιλό ψωμί....και επίτηδες στο σπίτι μου δεν παίρνουμε αλλά αν πάω στην πεθερά μου η στην μαμά μου του δίνω να καταλάβει......αύριο με την λαγάνα.....ααααα καλά .....καλή μου τύχη!!!!να κάνω με ερώτηση ;;;;;; ΤΑΡΑΜΑ ΤΡΩΜΕ;;;;;ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ..... 

On 5/3/2022 at 4:59 ΜΜ, Nikkie8 είπε:

Καλωσήρθες! Κ εγώ από εξωσωματική… τα πρώτα! :D με τα γλυκα κ εγώ είχα θέμα στο πρώτο τρίμηνο αλλά άρχισε να ηρεμεί η κατάσταση… υποτίθεται πως μου είχαν πει να μην τρώω καθόλου αλλά δεν άντεχα γτ δεν έτρωγα κ τπτ από τους εμετούς… χρυσή την έκανα την 7days… έχει πάει το κρουασαν σύννεφο! 

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...