Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι ?

Βαφή έχει κάνει καμιά σας? Κι αν ναι ποια? Χωρίς αμμωνία Κορρέ πχ? Δεν έχω κάνα τρελό θέμα, αλλά θα θελα κάτι τριχουλες στους κροτάφους να μην φαίνονται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , nimrodel είπε:

Βαφή έχει κάνει καμιά σας? Κι αν ναι ποια? Χωρίς αμμωνία Κορρέ πχ? Δεν έχω κάνα τρελό θέμα, αλλά θα θελα κάτι τριχουλες στους κροτάφους να μην φαίνονται. 

Δεν τα έχω βάψει ακόμα καθως ήθελα να περάσει το πρώτο κρίσιμο 3μηνο.Σκεφτομαι να τα βάψω τον επόμενο μήνα με μια φυτικη βαφή.Παρε μια χωρίς αμμωνία και θα είσαι οκ!

Λοιπόν έχω τα αποτελέσματα της nipt!όλα φαίνονται καλά και το μωρό είναι χαμηλού ρίσκου σε τρισωμιες!Δόξα το θεό!Επίσης επιβεβαιωθηκε ότι είναι κοριτσάκι!Είμαι πολύ χαρούμενη και την περιμένουμε με ανυπομονησία!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 36 λεπτά , nimrodel είπε:

Εγω τα έβαψα την 15η βδομάδα στο κομμωτήριο, αφού μου εδωσε το οκ ο γιατρος μου. Ξέρω πως η βαφή είναι βιολογικη χωρίς αμμωνία. Κορρες, χένα κλπ δε βαφουν το μαλλι μου δυστυχως.

πρίν από 34 λεπτά , Angela123 είπε:

Δεν τα έχω βάψει ακόμα καθως ήθελα να περάσει το πρώτο κρίσιμο 3μηνο.Σκεφτομαι να τα βάψω τον επόμενο μήνα με μια φυτικη βαφή.Παρε μια χωρίς αμμωνία και θα είσαι οκ!

Λοιπόν έχω τα αποτελέσματα της nipt!όλα φαίνονται καλά και το μωρό είναι χαμηλού ρίσκου σε τρισωμιες!Δόξα το θεό!Επίσης επιβεβαιωθηκε ότι είναι κοριτσάκι!Είμαι πολύ χαρούμενη και την περιμένουμε με ανυπομονησία!

Μπράβο πολύ ωραία νέα. Πόσες μέρες περιμένατε τα αποτελέσματα; 

πρίν από 36 λεπτά , Angela123 είπε:

Συγχαρητήρια! 
στην Ελλάδα θέλουν περισσότερες ημέρες να πάρεις το αποτέλεσμα, γύρω στις 2 βδομαδες 

1 hour ago, nimrodel είπε:

14η εβδομάδα τα έβαψα με φυτική βαφή που έχει το κομμωτήριο μου. 

Διαφημίσεις

2 hours ago, nimrodel said:

Εγώ λέω να τα βάψω λίγο πριν το Πάσχα, έχω ασπρισει τελείως βέβαια, αλλά βαριέμαι να τα βάφω συνέχεια, δεν χολοσκαω για τα άσπρα! Όλα τότε θα τα κάνω, βαφή, αποτρίχωση, νύχια... Θα πάμε 2 εβδομάδες Αθήνα και Αίγινα και πάντα στα ταξίδια μου βγαίνει αυτή η διάθεση, τώρα έτσι όπως σέρνομαι από τη δουλειά στο σπίτι, δε μου κάνει όρεξη! 

πρίν από 17 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ λέω να τα βάψω λίγο πριν το Πάσχα, έχω ασπρισει τελείως βέβαια, αλλά βαριέμαι να τα βάφω συνέχεια, δεν χολοσκαω για τα άσπρα! Όλα τότε θα τα κάνω, βαφή, αποτρίχωση, νύχια... Θα πάμε 2 εβδομάδες Αθήνα και Αίγινα και πάντα στα ταξίδια μου βγαίνει αυτή η διάθεση, τώρα έτσι όπως σέρνομαι από τη δουλειά στο σπίτι, δε μου κάνει όρεξη! 

Η αλήθεια είναι ότι η περιποίηση σου φτιάχνει τη διάθεση.Και εγώ λίγο πριν το Πάσχα σκέφτομαι για βαφή,για νύχια κτλ. Τώρα νιώθω τελείως απεριποιητη.Οι άσπρες τρίχες κάνουν παρτυ στο κεφάλι μου αλλά δε βιάζομαι να βάψω τα μαλλιά μου. Ας περιμένω κανέναν μήνα ακόμα ...

4 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Εγω τα έβαψα την 15η βδομάδα στο κομμωτήριο, αφού μου εδωσε το οκ ο γιατρος μου. Ξέρω πως η βαφή είναι βιολογικη χωρίς αμμωνία. Κορρες, χένα κλπ δε βαφουν το μαλλι μου δυστυχως.

Κρατησες το χάλκινο?Πολύ το μετάνιωσα που τα γύρισα σε καστανό!

πρίν από 36 λεπτά , Tesera είπε:

Κρατησες το χάλκινο?Πολύ το μετάνιωσα που τα γύρισα σε καστανό!

Ναι το κράτησα. Σκέφτηκα να το γυρίσω κ γω στο καστανό, αλλα επειδη το χαλκινο μου αρέσει κ μου φτιάχνει τη διάθεση είπα να το κρατήσω κ στην εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Mermer είπε:

Καλησπέρα κυρίες μου, ελπίζω να είστε όλες καλά. Έχει παρατηρήσει καμία σας αίμα από τα ούλα όταν βουρτσιζετε τα δόντια σας; Εμένα ματωνουν αρκετά. 

Είναι συνηθισμένο φαινομενο στην εγκυμοσυνη λόγω ορμονών, γι' αυτό κ προτείνουν επισκεψη σε οδοντίατρο για καθαρισμό. 

• Μου αρέσει 1

Εγώ πήγα οδόντιατρο για καθαρισμό και θα ξανά πάω πριν την γέννα για να έχω και μετά περιθώρια.....εγώ σφίγγω τόσο τα δόντια που πονάνε φοράω και μασελακι αλλά τώρα τελευταία πρέπει να σφίγγω άκυρα....γιατί πονάω και τώρα που σας μιλάω ......μόνο αυτό έχωωω... Πάρε μαλακή οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για εγκύους

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια μόλις μπήκα στον 5ο.Εχω ΠΗΤ 9/8.Ειναι άλλη κοπέλα εδώ μαζί μου που να εκκρίνει από τώρα πρωτογαλα?Έχω τον τελευταίο καιρό που οι θηλές μου εκτός ότι σκουραίνουν που είναι αναμενόμενο άρχισαν να έχουν μεγάλη ευαισθησία,όπως στην αρχη.Μη σας πω περισσότερο!Όταν κοιμάμαι και μπορεί να τις στριμωξω στο πλάι και όταν έχει κρύο ειδικά νιώθω κάψιμο και τσούξιμο.Φυσικογικος λέει ο γιατρός ο πόνος!Εντάξει!Σήμερα που τσεκαρα ένα θηλωματακι που έχω βγάλει στη θηλή μόλις την πίεσα λίγο τσουπ!Διάφανο υγρό.Το δοκίμασα και με την άλλη το ίδιο,και λίγο πιο γαλακτερό.Απο τώρα?Δεν είναι πολύ νωρίς η συμβαίνει?Έχετε παρόμοια εμπειρία?Γενικά διαβασα ότι τέτοιου είδους εκκρίσεις μπορεί να είναι φυσιολογικές είτε είσαι έγκυος είτε όχι και δεν αγχώνομαι και σε λίγες μέρες θα πάω και στο γιατρό οπότε θα το δούμε και θα μου πει αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση.

πρίν από 12 λεπτά , Tesera είπε:

Βρε κορίτσια μόλις μπήκα στον 5ο.Εχω ΠΗΤ 9/8.Ειναι άλλη κοπέλα εδώ μαζί μου που να εκκρίνει από τώρα πρωτογαλα?Έχω τον τελευταίο καιρό που οι θηλές μου εκτός ότι σκουραίνουν που είναι αναμενόμενο άρχισαν να έχουν μεγάλη ευαισθησία,όπως στην αρχη.Μη σας πω περισσότερο!Όταν κοιμάμαι και μπορεί να τις στριμωξω στο πλάι και όταν έχει κρύο ειδικά νιώθω κάψιμο και τσούξιμο.Φυσικογικος λέει ο γιατρός ο πόνος!Εντάξει!Σήμερα που τσεκαρα ένα θηλωματακι που έχω βγάλει στη θηλή μόλις την πίεσα λίγο τσουπ!Διάφανο υγρό.Το δοκίμασα και με την άλλη το ίδιο,και λίγο πιο γαλακτερό.Απο τώρα?Δεν είναι πολύ νωρίς η συμβαίνει?Έχετε παρόμοια εμπειρία?Γενικά διαβασα ότι τέτοιου είδους εκκρίσεις μπορεί να είναι φυσιολογικές είτε είσαι έγκυος είτε όχι και δεν αγχώνομαι και σε λίγες μέρες θα πάω και στο γιατρό οπότε θα το δούμε και θα μου πει αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση.

Εγώ πονάω παρά πολύ στις θηλές ειδικά τώρα που ξανα έβαλε κρύο. Δεν το είχα καθόλου σαν σύμπτωμα και μου εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

δεν έχω δοκιμάσει να δω αν έχουν εκκρίσεις. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...