Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Ρε κοριτσια κ εγώ νιώθω κάτι περίεργα ώρες ώρες… δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Κάποιες φορές θυμίζει σαν μούδιασμα σε κάποιο σημείο… κάποιες άλλες σαν τρέμουλο εσωτερικά.. λέτε να είναι τα μωράκια μου; Νωρίς δεν είναι ακόμα; Παντού διαβάζω ότι γύρω στην 20η εβδομάδα τα νιώθουμε… ειδικά αν είναι πρώτη εγκυμοσύνη.

CATwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν. Πρώτη εγκυμοσύνη το ένιωσα σαν πεταρισμα στην κοιλιά χαμηλά (ήρεμη , ξάπλα στο κρεβάτι) 15+1. Δεν ήμουν σίγουρη αλλά μετά που το ένιωθα κάθε μέρα κατάλαβα ότι αυτό ήταν. Πέτρωμα ένιωθα από τον πέμπτο που είναι αρκετά νωρίς, ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ αλλά ότι μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα απ' τις 40βδομαδες. Τώρα το πεταρισμα το ένιωσα πρώτη φορά 11+6 που είναι πααααρα πολύ νωρίς...αλλα το νιώθω κάθε μέρα από τότε. Αυτό το πέτρωμα είναι πρώτη φορά χθες 17+1. Το πέτρωμα αν το πάθετε (δεν ξέρω αν το παθαίνουν όλες) θα το καταλάβετε αμέσως, είναι κάτι που δεν σας έχει ξανασυμβει. Δεν είναι δυσάρεστο ακριβώς, αλλά ούτε και πολύ ευχαριστο. Μοιάζει με ένα μούδιασμα και παράλληλα σαν να έχεις μια πέτρα μέσα στην κοιλιά και κάποιος να την πιέζει προς τα έξω. 

16η εβδομάδα λένε πως συνήθως νιώθεις το μωρό αλλά επειδή μοιάζει με κινήσεις του εντέρου πολλές δεν είναι σίγουρες. Οι δευτεροτοκες πιο γρήγορα. Ξαπλωστε η μείνετε ξαπλωμένες λίγο το πρωί η το βράδυ και περιμένετε λίγη ώρα. Τα μωρά κινούνται όταν είστε ξάπλα γιατί όταν κουνιέστε και περπατάτε νανουριζονται. Και μετά δλδ όταν γεννηθούν, στη βόλτα κοιμούνται πιο εύκολα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , nimrodel είπε:

Λοιπόν. Πρώτη εγκυμοσύνη το ένιωσα σαν πεταρισμα στην κοιλιά χαμηλά (ήρεμη , ξάπλα στο κρεβάτι) 15+1. Δεν ήμουν σίγουρη αλλά μετά που το ένιωθα κάθε μέρα κατάλαβα ότι αυτό ήταν. Πέτρωμα ένιωθα από τον πέμπτο που είναι αρκετά νωρίς, ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ αλλά ότι μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα απ' τις 40βδομαδες. Τώρα το πεταρισμα το ένιωσα πρώτη φορά 11+6 που είναι πααααρα πολύ νωρίς...αλλα το νιώθω κάθε μέρα από τότε. Αυτό το πέτρωμα είναι πρώτη φορά χθες 17+1. Το πέτρωμα αν το πάθετε (δεν ξέρω αν το παθαίνουν όλες) θα το καταλάβετε αμέσως, είναι κάτι που δεν σας έχει ξανασυμβει. Δεν είναι δυσάρεστο ακριβώς, αλλά ούτε και πολύ ευχαριστο. Μοιάζει με ένα μούδιασμα και παράλληλα σαν να έχεις μια πέτρα μέσα στην κοιλιά και κάποιος να την πιέζει προς τα έξω. 

16η εβδομάδα λένε πως συνήθως νιώθεις το μωρό αλλά επειδή μοιάζει με κινήσεις του εντέρου πολλές δεν είναι σίγουρες. Οι δευτεροτοκες πιο γρήγορα. Ξαπλωστε η μείνετε ξαπλωμένες λίγο το πρωί η το βράδυ και περιμένετε λίγη ώρα. Τα μωρά κινούνται όταν είστε ξάπλα γιατί όταν κουνιέστε και περπατάτε νανουριζονται. Και μετά δλδ όταν γεννηθούν, στη βόλτα κοιμούνται πιο εύκολα. 

Ναι ναι… αυτό το μούδιασμα κ σαν να σπρώχνει κάτι από μέσα το νιώθω… άρα μάλλον είναι κάποιο από τα μωρά 

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα, δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα, δεύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω μια κοιλιά λες και είμαι 6 μηνων, δεν κρύβεται με τίποτα δηλαδή το ότι είμαι έγκυος! 

Απλα έχω άγχος συνέχεια αν το μωρό είναι οκ... Την τρίτη μετά τη καθαρά Δευτέρα έχω υπέρηχο και νομίζω θα σκάσω από την αγωνία μου μέχρι να μπω στο ιατρείο! 

Κατά τα άλλα, πρόβλημα με δυσκοιλιοτητα φοβερό... Παίρνω κάθε μέρα 1-2 φακελάκια effecol, κάνω διατροφή, μικρή η βελτίωση όμως... Συμπασχει καμία; 

• Μου αρέσει 1

@electra2021 δοκίμασε να φας λίγο ωμό ελαιόλαδο (η λίγο λάδι καρύδας αλλά λιιιγο, μισό κγ δλδ το λάδι καρύδας κ αν δεν σε πιάσει φάε λίγο παραπάνω γιατί το λάδι καρύδας σε στέλνει σφαίρα τουαλέτα). Βοηθάει επίσης το κιτρικό μαγνήσιο στη δυσκοιλιοτητα. Και κανά δαμάσκηνο αν τρως, εγώ δεν τα μπορώ καθόλου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, electra2021 είπε:

Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα, δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα, δεύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω μια κοιλιά λες και είμαι 6 μηνων, δεν κρύβεται με τίποτα δηλαδή το ότι είμαι έγκυος! 

Απλα έχω άγχος συνέχεια αν το μωρό είναι οκ... Την τρίτη μετά τη καθαρά Δευτέρα έχω υπέρηχο και νομίζω θα σκάσω από την αγωνία μου μέχρι να μπω στο ιατρείο! 

Κατά τα άλλα, πρόβλημα με δυσκοιλιοτητα φοβερό... Παίρνω κάθε μέρα 1-2 φακελάκια effecol, κάνω διατροφή, μικρή η βελτίωση όμως... Συμπασχει καμία; 

Αυτα που βοηθούν εμένα στη δυσκοιλιότητα είναι να τρωω δαμασκηνα ή ακόμα καλύτερα να τα βάζω το βραδυ σε χλιαρό νερό κ το πρωί με άδειο στομαχι να τα τρωω και να πινω κ το νερό. Επίσης τρωω βρώμη, σπορους chia και λιναρόσπορο. Έτσι παίρνω σπάνια ως καθολου το duphalac.

• Μου αρέσει 1

51 minutes ago, nimrodel said:

@electra2021 δοκίμασε να φας λίγο ωμό ελαιόλαδο (η λίγο λάδι καρύδας αλλά λιιιγο, μισό κγ δλδ το λάδι καρύδας κ αν δεν σε πιάσει φάε λίγο παραπάνω γιατί το λάδι καρύδας σε στέλνει σφαίρα τουαλέτα). Βοηθάει επίσης το κιτρικό μαγνήσιο στη δυσκοιλιοτητα. Και κανά δαμάσκηνο αν τρως, εγώ δεν τα μπορώ καθόλου. 

Το λάδι καρύδας δεν το είχα δοκιμάσει. Το τρως το βράδυ να υποθέσω; 

23 minutes ago, Konisn said:

Αυτα που βοηθούν εμένα στη δυσκοιλιότητα είναι να τρωω δαμασκηνα ή ακόμα καλύτερα να τα βάζω το βραδυ σε χλιαρό νερό κ το πρωί με άδειο στομαχι να τα τρωω και να πινω κ το νερό. Επίσης τρωω βρώμη, σπορους chia και λιναρόσπορο. Έτσι παίρνω σπάνια ως καθολου το duphalac.

Δαμάσκηνα τρώω κάθε πρωί με βρώμη και λιναροσπορο. Θα δοκιμάσω και με το νερό. 

Ευχαριστώ για τα tips! 

3 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Όλες μόνιμα είμαστε με το ίδιο άγχος. Πάω στον γιατρό όλα οκ και την επόμενη ημέρα πάλι άγχος.. νομίζω ότι έχω παραφρονήσει 

εμένα με έχει σώσει το αβοκάντο. Τρώω κάθε πρωί μια φέτα ψωμί με Μισό αβοκάντο και ενα ασπράδι που έχω τηγανίσει σε λίγο λάδι καρύδας. 

1 ώρα πρίν, Angela123 είπε:

Καλησπέρα!έχει σκληρύνει η κοιλιά σας;Εμένα καθόλου (βέβαια μπορεί να φταίει και τολιπος που έχω στην περιοχή)

Και εγώ που δεν είχα ποτέ κοιλιά, έχει πρηστεί λίγο αλλά δεν είναι σκληρή. χτες που ρώτησα το γιατρό μου είπε ότι δεν περιμένουμε σκληρή κοιλιά από τώρα 

Όχι καλέ πριν τον ύπνο το λάδι καρύδας...μπορεί να σε πάει τσιρλι, μην περάσεις τη νύχτα όρθια. Πρωί και να μην έχεις να πας κάπου

Ούτε κοιλιά ιδιαίτερα έχω ούτε σκληρή είναι. σε καμία περίπτωση δεν είναι σκληρή. Έχω ..πλατύνει όμως, μπούτια, κωλος και ο,τι έχω πάρει στην κοιλιά είναι λες και το χω ρίξει στο φαι.

+5 κιλά είμαι (απογοήτευση ...στο πρώτο είχα πάρει τόσα σε όλη την εγκυμοσύνη )

Διαφημίσεις

6 minutes ago, nimrodel said:

Όχι καλέ πριν τον ύπνο το λάδι καρύδας...μπορεί να σε πάει τσιρλι, μην περάσεις τη νύχτα όρθια. Πρωί και να μην έχεις να πας κάπου

Ούτε κοιλιά ιδιαίτερα έχω ούτε σκληρή είναι. σε καμία περίπτωση δεν είναι σκληρή. Έχω ..πλατύνει όμως, μπούτια, κωλος και ο,τι έχω πάρει στην κοιλιά είναι λες και το χω ρίξει στο φαι.

+5 κιλά είμαι (απογοήτευση ...στο πρώτο είχα πάρει τόσα σε όλη την εγκυμοσύνη )

Το να με πιάσει τσιρλι αυτή τη στιγμή ακούγεται σαν αισιόδοξο σενάριο! 

• Χαχα 2

πρίν από 43 λεπτά , electra2021 είπε:

Το να με πιάσει τσιρλι αυτή τη στιγμή ακούγεται σαν αισιόδοξο σενάριο! 

Μην το λες γιατί μια μέρα είχα την λαμπρή ιδέα να πιω κεφιρ για να με βοηθήσει και ήπια λίγο παραπάνω, την δουλειά του την έκανε αλλά μου ερέθισε το έντερο και είχα πονάκια 2 μέρες..

πηρα αυτά τα κεφιρ που είναι με γεύση φράουλα και είναι  πολύ νόστιμα τα άτιμα και ήπια ένα ολόκληρο ποτήρι..

6 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Εγώ πάλι πάω πολλές φορές...αλλά κορίτσια συγγνώμη θέλω να κλανω συνέχεια.......συνέχεια....δλδ νιώθω ότι η τόσο μεγάλη κοιλιά που έχω είναι μια τεράστια κλανιά....

• Χαχα 10

12 hours ago, Vlal said:

Εγώ πάλι πάω πολλές φορές...αλλά κορίτσια συγγνώμη θέλω να κλανω συνέχεια.......συνέχεια....δλδ νιώθω ότι η τόσο μεγάλη κοιλιά που έχω είναι μια τεράστια κλανιά....

Κι εγώ που όπως είπα έχω κοιλιά 5 μηνών, αν όχι και παραπάνω, υποψιαζομαι ότι πρόκειται για περιεχόμενα του εντέρου και όχι για το μωρό! 

Βέβαια εγώ πάντα είχα κοιλιά, οπότε δεν μου κάνει τόσο εντύπωση. Χθες καθόμουν ψυχαναγκαστικα και με ψηλαφιζα μήπως νιώσω μωρό, αλλά δεν... Υπομονή μέχρι την Τρίτη στον υπέρηχο για μένα! Και τον γιο μου πάντως νομίζω στον 5ο μήνα τον είχα καταλάβει.

2 hours ago, electra2021 said:

Κι εγώ που όπως είπα έχω κοιλιά 5 μηνών, αν όχι και παραπάνω, υποψιαζομαι ότι πρόκειται για περιεχόμενα του εντέρου και όχι για το μωρό! 

Βέβαια εγώ πάντα είχα κοιλιά, οπότε δεν μου κάνει τόσο εντύπωση. Χθες καθόμουν ψυχαναγκαστικα και με ψηλαφιζα μήπως νιώσω μωρό, αλλά δεν... Υπομονή μέχρι την Τρίτη στον υπέρηχο για μένα! Και τον γιο μου πάντως νομίζω στον 5ο μήνα τον είχα καταλάβει.

Κι εγώ το ίδιο έκανα χθες βράδυ ξαπλωμένη, μπας και νιώσω κάτι αλλά γιόκ! (Είμαι 17 και 5). Καλό όμως είναι να μην αγχωνόμαστε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει και αυτό!

Πάντως, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο (άλλες φριχτές αγωνίες εκεί!), τώρα που μεγαλώνει η κοιλίτσα μας δεν είναι τρομερά καθησυχαστικό ότι το μωράκι πάει καλά και αναπτύσσεται; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...