Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Κοπέλες από Χανιά ;

Κορίτσια να σας ρωτήσω δουλεύετε κανονικά; Εγώ είχα άδεια μέχρι τώρα λόγω αίματος στην αρχή αλλά λέω να γυρίσω σιγά σιγά (πέραν των 15 ημερών δεν πληρώνομαι κλπ)σας αγχωνει ο κορονοιος κλπ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, dimitdimit είπε:

Κοπέλες από Χανιά ;

Κορίτσια να σας ρωτήσω δουλεύετε κανονικά; Εγώ είχα άδεια μέχρι τώρα λόγω αίματος στην αρχή αλλά λέω να γυρίσω σιγά σιγά (πέραν των 15 ημερών δεν πληρώνομαι κλπ)σας αγχωνει ο κορονοιος κλπ;

Εγω δουλεύω κανονικά, από την ώρα που το έμαθα δεν σταμάτησα επειδή δεν γινόταν. Έρχομαι σε επαφή με πολλά μωρά κάθε μέρα και τους γονείς τους ωστόσο έχω κάνει 3 δόσεις εμβολίου και το αντιγριπικο. Φοράω καλή μάσκα χωρίς να τη βγάζω καθόλου και προσπαθώ να κρατάω απόσταση ασφαλείας όσο γίνεται. Δεν αγχώνομαι αλλά παίρνω τα μέτρα μου. Το ίδιο θα σου έλεγα να κάνεις και εσύ. Ψύχραιμα και όλα θα είναι καλά. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, dimitdimit είπε:

Κοπέλες από Χανιά ;

Και εγώ δουλεύω κανονικά αν και έχω κάτσει κ εγώ ένα 15 ήμερο!!!!!γενικά έχω σκοπό να δουλέψω σίγουρα μέχρι το Πάσχα!!!!!μετά αν βαρύνω πολύ ίσως ζητήσω από τον γιατρό να Μ γράψει άδεια γιατί δουλεύω και με ΑΜΕΑ και γενικά μπορεί να υπάρχουν απρόβλεπτα πράγματα.....γενικά εγώ είμαι της άποψης να πηγαίνεις στην δουλειά αν μπορείς .....αλλά αν κουράζεσαι πολύ ή αν πραγματικά αγχώνεσαι πολύ ζητά άδεια δεν έχει νόημα!!!! Εγώ εκείνο το 15 ήμερο ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα που είχε γίνει χαμός με τα κρούσματα και δεν είχα κάνει την τρίτη δόση και είδα ελάχιστο αίμα και του ζήτησα άδεια επίτηδες 15 μέρες γιατί είχαμε τρέλα κρούσματα και είχα αγχωθει γτ κ στο μεσοδιάστημα ηταν και η τρίτη δόση και δεν ήθελα να αρρωστήσω......αλλα 15 μέρες σκέψου ήμουν σαν τρελή δεν κοιμόμουν καν με τον άντρα μου μαζί ...αφού το έκανα χαλάρωσα 

• Ευχαριστώ 1

On 22/2/2022 at 8:37 ΠΜ, Tesera είπε:

Αυτό με την κοιλιά που φουσκώνει και ξεφουσκώνει το έλεγα κ εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα και κ άντρας μου με κορόιδευε.Τελιμα το είδαμε το μωρό και ησύχασα.Ολοι οι πόνοι μου φαινόταν περίεργοι αλλά σταμάτησαν όταν ξεκίνησα outrogestan κολπικα.Νομιζω ότι το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το μαγνήσιο αλλά εγώ δεν μπορώ να το πάρω για άλλους λόγους.Και γενικά όλους αυτούς τους φόβους που λες τους έχω συνέχεια ενώ είχα ηρεμήσει,από τότε που μου είπαν να κάνω έξτρα εξετάσεις γα την κυστική έχουν επανέλθει όλοι!!!Κουράγιο,ορμόνες είναι θα περάσουν!

Δεν ξέρω την ηλικία σου εγώ είμαι 32 η αυχενική βγήκε καλή και ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για να κάνω άλλες εξετάσεις οπότε δεν έκανα τίποτα.Αν δεν έβγαινε καλη η αν ήμουν άνω των 35 νομίζω θα έκανα κατευθείαν αμνιοπαρακέντηση για να είμαι πιο σίγουρη αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.Παντως θα μπορούσατε με το γιατρο να προσπαθήσετε να κανετε την αυχενική άλλη μια φορά!

Και εγώ που είμαι 38 και βγήκε πολύ καλή η αυχενική μου είπε ότι η αυχενική με καλύπτει οπότε δεν υπάρχει λόγος για αμνιοπαρακέντηση! Εξάλλου 2 γιατροί μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω και δεν έκανα! Τώρα περιμένω για β επιπέδου

• Μου αρέσει 1

Εγώ δουλεύω κανονικά και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για τον covid. Ο λόγος είναι ότι δεν έρχομαι σε επαφή με κόσμο. Βέβαια χειρίζομαι δείγματα covid, αλλά εκεί είναι ευκολότερο να προφυλαχτείς, αν ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο σωστά. Πιο πολύ όμως με ανησυχούν τα νυχτέρια από οτιδήποτε άλλο. Νυστάζω πολύ, και μου είναι δύσκολο να συνέλθω τις επόμενες μέρες. Αλλά όσο αντέχω, θα το συνεχίσω. 

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Mermer είπε:

Εγω δουλεύω κανονικά, από την ώρα που το έμαθα δεν σταμάτησα επειδή δεν γινόταν. Έρχομαι σε επαφή με πολλά μωρά κάθε μέρα και τους γονείς τους ωστόσο έχω κάνει 3 δόσεις εμβολίου και το αντιγριπικο. Φοράω καλή μάσκα χωρίς να τη βγάζω καθόλου και προσπαθώ να κρατάω απόσταση ασφαλείας όσο γίνεται. Δεν αγχώνομαι αλλά παίρνω τα μέτρα μου. Το ίδιο θα σου έλεγα να κάνεις και εσύ. Ψύχραιμα και όλα θα είναι καλά. 

Εγώ είχα αίμα οπότε ένα μήνα καθόμουν,αλλά δεν πληρώθηκα ουτε ένσημα κλπ.Ημουν και ειμαι τρομαγμένη λόγω εξωσωματικής και λόγω 4 προηγούμενων παλλινδρομων,δουλεύω σε σχολείο κ εγώ αλλά έχω κάνει και τις 3 δόσεις.

πρίν από 18 λεπτά , dimitdimit είπε:

Εγώ είχα αίμα οπότε ένα μήνα καθόμουν,αλλά δεν πληρώθηκα ουτε ένσημα κλπ.Ημουν και ειμαι τρομαγμένη λόγω εξωσωματικής και λόγω 4 προηγούμενων παλλινδρομων,δουλεύω σε σχολείο κ εγώ αλλά έχω κάνει και τις 3 δόσεις.

Πάρε άδεια τότε...ζητά από τον γιατρό επαπειλούμενη.....κάποτε έλεγα εγώ είναι δυνατόν τι βλακείες....πια κατάλαβα ότι μερικές φορές καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω ......αν είναι να αγχώνεσαι και να φοβάσαι ζητά άδεια 

πρίν από 38 λεπτά , dimitdimit είπε:

Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα και πίστεψε το ότι θα είναι όλα καλά. Αν μπορείς να πάρεις έξτρα άδεια να το κάνεις. Από το να πας με το άγχος καλύτερα να πας λίγο αργότερα... Απευθύνθηκες σε παλιότερους συναδέλφους μήπως ξέρουν τρόπο για παραπάνω μέρες άδεια; 

2 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα και πίστεψε το ότι θα είναι όλα καλά. Αν μπορείς να πάρεις έξτρα άδεια να το κάνεις. Από το να πας με το άγχος καλύτερα να πας λίγο αργότερα... Απευθύνθηκες σε παλιότερους συναδέλφους μήπως ξέρουν τρόπο για παραπάνω μέρες άδεια; 

Μετα τις 15 μερες η άδεια είναι άνευ αποδοχών, κορίτσια την α επιπέδου έκλεισα ραντεβού να την κάνω 13 εβδομάδα νταν ,καλά είναι η είναι αργά;(εγώ έχω Πητ σεπτεμβρη )

Κορίτσια μου, τα τελευταία 3 βράδια με το που οριζοντιώνομαι αρχίζουν οι καούρες… μπορεί να μου πάρει και δίωρο να κοιμηθώ. Σας έχει τύχει; Η φίλη μου είπε ότι το μπεμπέ βγάζει μαλλάκια… ισχύει ή είναι κάτι που το λένε οι γιαγιάδες μας; :-D

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, dimitdimit είπε:

Μετα τις 15 μερες η άδεια είναι άνευ αποδοχών, κορίτσια την α επιπέδου έκλεισα ραντεβού να την κάνω 13 εβδομάδα νταν ,καλά είναι η είναι αργά;(εγώ έχω Πητ σεπτεμβρη )

Είναι μια χαρά 13η εβδομάδα θεωρώ, εγώ την έκανα 12η αλλά μέχρι και την 14η το αργότερο την κάνουν. Ο γιατρός σου δεν σου είπε ποτέ να την κάνεις; εμένα αυτός αποφάσισε την ημερομηνία. Πάντως από θέμα κορωνοιου για την δουλειά μην αγχώνεσαι, απλώς προσπάθησε να μην βγάζεις καθόλου τη μάσκα σου όσο είσαι με κόσμο και να κρατάς αποστάσεις. 

2 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Είναι μια χαρά 13η εβδομάδα θεωρώ, εγώ την έκανα 12η αλλά μέχρι και την 14η το αργότερο την κάνουν. Ο γιατρός σου δεν σου είπε ποτέ να την κάνεις; εμένα αυτός αποφάσισε την ημερομηνία. Πάντως από θέμα κορωνοιου για την δουλειά μην αγχώνεσαι, απλώς προσπάθησε να μην βγάζεις καθόλου τη μάσκα σου όσο είσαι με κόσμο και να κρατάς αποστάσεις. 

Είχα τόσο πονοκέφαλο εκείνη την μέρα που μου έδινε οδηγίες που μετά δεν θυμόμουν,αλλά ο άντρας μου είπε ότι μας είπε μέχρι 14 εβδομάδα,επίσης στην γραμματεία του γιατρού που θα κάνει την αυχενική μου είπαν είναι μια χαρά 13 εβδομάδα,εγώ τρώγομαι κ αγχώνομαι

14 ώρες πρίν, dimitdimit είπε:

Εύχομαι τα καλύτερα και μακάρι να βρεθεί τρόπος να πάρεις παραπάνω άδεια, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η 13η εβδομάδα είναι μια χαρά, θα είναι και το μωρό (ελαφρώς) πιο μεγάλο. Ο,τι μετρήσεις γίνονται, προσαρμόζονται ακριβώς στις εβδομάδες και στις μέρες ανάλογα, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

12 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Κορίτσια μου, τα τελευταία 3 βράδια με το που οριζοντιώνομαι αρχίζουν οι καούρες… μπορεί να μου πάρει και δίωρο να κοιμηθώ. Σας έχει τύχει; Η φίλη μου είπε ότι το μπεμπέ βγάζει μαλλάκια… ισχύει ή είναι κάτι που το λένε οι γιαγιάδες μας; :-D

Με έκανες και γέλασα γιατί θυμήθηκα τα δικά μου! Στο πρώτο παιδί, το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν καούρες, οι οποίες άρχισαν στο β τρίμηνο. Άκουγα λοιπόν κι εγώ αυτό με τα μαλλιά συνέχεια. Ε, αρκεί να σου πω ότι ο γιος μου μέχρι να κλείσει τον πρώτο χρόνο δεν είχε ούτε ΜΙΑ τρίχα!!! Τίποτα λέμε! Οπότε, είναι ένας από τους πολλούς μύθους της εγκυμοσύνης κι αυτός...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

17 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Κ εγώ δεν πιστεύω πως έχει σχέση αν κ σε μια εφαρμογή που έχω λέει ότι την 15η εβδομάδα αρχίζουν να βγάζουν τριχουλες στο κεφάλι, στις βλεφαρίδες κ τα φρύδια… εγώ ευτυχώς καούρες δεν έχω… ρέψιμο μου έρχεται συνέχεια κ είμαι παρα παρα παρα πολύ χαρούμενη γτ έχω να κάνω εμετό μια ολόκληρη εβδομάδα. Με το που μπήκα στον 4ο κόπηκαν μαχαίρι κ ελπίζω έτσι να συνεχίσω… 

επισης κοριτσια την τελευταία εβδομάδα έχω φουσκώσει παρα πολύ! Τα μπεμπακια μου μεγάλωσαν κ άρχισε να φαίνεται κοιλιτσα ξεκάθαρα. Βάρος δεν έχω πάρει ακόμα… είμαι -2 απόταν ξεκίνησα 

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

23 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Αν και ο γιος μου γεννήθηκε με μαλλάκια,δεν ισχύει.Οι καούρες είναι συχνο φαινόμενο και ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο που το μωρό έχει μεγαλώσει πολύ και όλα τα όργανα πιέζονται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...