Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Εγώ πάντως ακόμα κοιμάμαι μπρούμυτα - βέβαια με το ένα πόδι ψηλά και λυγισμένο, οπότε η κοιλιτσα είναι λίγο στο πλάι, και η στήριξη στο ισχίο περισσότερα.

Τόσα ξένα forum έχω επισκεφθεί για το συγκεκριμένο θέμα, και οι απαντήσεις ποικίλουν, κάποιες γυρνούν στο πλάι από τη 16η-22η εβδομάδα, άλλες κοιμούνται μπρούμυτα ως 30+. Νομίζω όταν έρθει η στιγμή και δεν βολεύεσαι, το σώμα σου σε κάνει να το καταλάβεις. Πάντως το μωράκι προστατεύεται καλά, ήταν το ζουμί απ’όσα διάβασα…

Καμία άλλη κοπέλα εδώ που να κοιμάται μπρούμυτα; :-|

Εγώ μια ζωή μπρούμυτα κοιμόμουν… τώρα νιώθω ότι κάτι με ενοχλεί κ το φοβάμαι… μπορεί να είναι κ η ιδέα μου βέβαια 

4 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Πρέπει για κάποιο λόγο να είσαι πολύ φοβισμένη.Αν είναι να πάει κάτι στραβά,θα πάει.

Δε παίζει ρόλο ανθα σφιχτεις στην τουαλέτα η αν θα κοιμηθείς μπρούμυτα(τα έχω κάνει και τα 2). 

Τις πρώτες εβδομάδες (θα έλεγα σχεδόν σε ολόκληρο το 2ο μηνα)είχα τέτοιο βηχα που τρανταζοταν όλο το σώμα μου και πότε δε σκέφτηκα ότι θα πάει κάτι στραβά.Ειχα και φοβερό πονόλαιμο και σηκωνομουν νυχτιατικα από το κρεβάτι και έπινα τσάι.

Έβλεπα σε άλλο φόρουμ οτι κάποιες γυναίκες φοβόντουσαν μέχρι και να τεντωθουν.Το κάνω κάθε μέρα και όλα οκ.Καλο είναι να είμαστε προσεκτικές αλλά οχι και σε σημείο υπερβολής.Τα μωρά είναι εκεί καλά πιασμένα και δε θα τα παρασύρει  η βαρύτητα,το σφίξιμο,το τεντωμα και γενικά όλες οι φυσιολογικές ανθρώπινες λειτουργιες

Εσυ καλά τα λες… αλλά μετά από 6χρ προσπαθειών με μόνες “επιτυχίες” δυο βιοχημικές που πάνω που έπαιρνες τη χαρά ερχόταν κ η αιμορραγία… δυο σπερματεγχυσεις κ τελικά μια εξωσωματική… ένα φόβο τον έχω… είχα κ κάτι αιμορραγίες 5η κ 6η εβδομάδα με πηγματα που με τρομοκράτησαν… έχω κ στο μυαλό μου από τους γιατρούς ότι η δίδυμη κύηση είναι υψηλού κινδύνου… είναι κ πρώτη εγκυμοσύνη… δε θέλει κ πολύ ο άνθρωπος…:D

• Μου αρέσει 3

CATwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Κορίτσια μου είμαι αρκετά μπερδεμένη για το αν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση ή όχι. Είμαι 42, η αυχενική και η Papp-a ήταν καλές, έκανα και το NIPT (το μεγάλο πακέτο μάλιστα) και ήταν επίσης ΟΚ. 

Αλλά τη σιγουριά των αποτελεσμάτων της αμνιο δεν σου δίνουν τα παραπάνω. Ο γιατρός μου και ο εμβρυολόγος  αφήνουν την απόφαση σε μένα.

Πραγματικά είναι όλο δικό σου, ο καθένας τα αντιλαμβάνεται αλλιώς όλα και επίσης και τα πως στα παρουσιάζει ο γιατρός!!!!εγώ δεν κάνω ,νιπτ πέρα από κάποιες θεωρίες δικές Μ για τα ποσοστά κλπ ασχετο αυτό, γτ ποτέ δεν ξέρεις μετά αν θα χρειαστείς να κάνεις αμνιοπαρακέντηση (ξέρεις μετά την β επιπέδου) ...θεωρώ ότι με την αμνιοπαρακέντηση ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και δεν μιλάμε με ποσοστά!!!!! Από εκεί και πέρα τώρα για να μην τα ισοοεδωσω όλα και η νιπτ 95%(νομίζω ) σου δίνει δεν τα λες και αμελητέα νούμερα....βάλε τα κάτω......ζυγιζετα και οικονομικά και ψυχολογικά......

10 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Το MaterniT GENOME, ήταν στα 830€

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 
Με καλή αυχενική και καλό Maternity το θεωρώ λίγο extreme να κάνεις και αυχενική, εκτός αν έχεις κάποιο ιστορικό στην οικογένεια. Το maternity έχει 99,9% ποσοστό ανίχνευσης και συμπεριλαμβάνει τα σπάνια σύνδρομα.

πρίν από 28 λεπτά , Dream85 είπε:

Με καλή αυχενική και καλό Maternity το θεωρώ λίγο extreme να κάνεις και αυχενική, εκτός αν έχεις κάποιο ιστορικό στην οικογένεια. Το maternity έχει 99,9% ποσοστό ανίχνευσης και συμπεριλαμβάνει τα σπάνια σύνδρομα.

Αααα δεν το ήξερα!!!!άρα.....είναι καλό!!!

1 hour ago, Dream85 said:

Ναι, 99,9% είναι αλλά το δείγμα του εμβρυϊκού DNA στο αίμα μου ήταν 3%. Νομίζω αυτό είναι που με κάνει λίγο πιο σκεπτική για το αποτέλεσμα.

Έχετε δίκιο κορίτσια, το ξέρω ότι είναι εντελώς προσωπική άποψη. Θα ξαναρωτήσω τον γιατρό μου την άλλη Δευτέρα που πχ ω υπέρηχο και θα τα ζυγίσω όλα εκ νέου.

Σας ευχαριστώ! ❤️

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!ελπίζω να είστε όλες καλά!πηγαμε σήμερα για την αυχενικη και κάναμε μια τρύπα στο νερό.Ειμαι λίγο απογοητευμενη γιατί ο γιατρός δε μπόρεσε να κάνει την εξέταση.

Το μωρό είχε πολύ δύσκολη θέση για να κάνει τις μετρήσεις και δε μου πήραν ούτε αιμα που γίνεται συνδυαστικά  αφού δεν είχαμε καμία μέτρηση.

Κλείσαμε για nipt και υπέρηχο την Πέμπτη.Δωστε μου καμιά πληροφορία για αυτή την εξέταση οι κοπελες που έχετε κάνει nipt.Πανω στον πανικό μου την έκλεισα ιδιωτικά.Εκανα καλά λετε;εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;Θα κλεινατε αυτή την εξέταση η οχι;

Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, αλλά συμβαίνει. Και σε μένα το ίδιο έγινε, ήμουν κυριολεκτικά δυόμισι ώρες για την αυχενική, σηκωνόμουν, χόρευα, πήγαινα τουαλέτα και το μωρό δεν άλλαζε θέση με τίποτα! Εκ των υστέρων έμαθα ότι μπορούσα να είχα φάει καραμέλες και να φτιάξει η κατάσταση, αλλά δεν μου είπαν τίποτα. Τελικά ο γιατρός μπήκε διακολπικά και μου έκανε έτσι τις μετρήσεις.

Για τη νιπτ δε χρειάζεται να ανησυχείς, είναι μια απλή γενική αίματος. Δεν απαιτείται καμία προετοιμασία. Μόνο ιδιωτικά γίνεται, από ό,τι ξέρω. Εγώ θα την κάνω την Παρασκευή. Μέχρι την Τετάρτη περιμένω τα αποτελέσματα της pappA, τη συνδυαστική πιθανότητα και, αν όλα είναι καλά, θα πάω για νιπτ. Αν όχι, θα κάνω αμνιοπαρακέντηση. Είμαι 37 και προσωπικά δε θα ήθελα να βασιστώ μόνο στην αυχενική.

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!

2 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Καλησπέρα!ελπίζω να είστε όλες καλά!πηγαμε σήμερα για την αυχενικη και κάναμε μια τρύπα στο νερό.Ειμαι λίγο απογοητευμενη γιατί ο γιατρός δε μπόρεσε να κάνει την εξέταση.

Το μωρό είχε πολύ δύσκολη θέση για να κάνει τις μετρήσεις και δε μου πήραν ούτε αιμα που γίνεται συνδυαστικά  αφού δεν είχαμε καμία μέτρηση.

Κλείσαμε για nipt και υπέρηχο την Πέμπτη.Δωστε μου καμιά πληροφορία για αυτή την εξέταση οι κοπελες που έχετε κάνει nipt.Πανω στον πανικό μου την έκλεισα ιδιωτικά.Εκανα καλά λετε;εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;Θα κλεινατε αυτή την εξέταση η οχι;

Κ εμένα δεν ήταν σε θέση για να γίνουν οι μετρήσεις κ μου έδωσε κ έφαγα 3-4 καραμέλες κ τα καταφέραμε. 

CATwp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κ εμένα δεν ήταν σε θέση για να γίνουν οι μετρήσεις κ μου έδωσε κ έφαγα 3-4 καραμέλες κ τα καταφέραμε. 

Εγώ όλη μέρα έτρωγα ρυζόγαλο!Πόση ζάχαρη να αντέξει πια αυτό το μωρό;

• Χαχα 1

3 hours ago, Angela123 said:

Συνήθως δίνουν καραμέλες και ξαναπροσπαθούν. Έμενα με έστειλε στο περίπτερο για σοκολάτες και 30’ περπάτημα.

Την Πέμπτη θα ξανακάνεις απλό υπέρηχο ή πάλι προσπάθεια για αυχενική;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Εγώ όλη μέρα έτρωγα ρυζόγαλο!Πόση ζάχαρη να αντέξει πια αυτό το μωρό;

Καλε εμένα μου είχε πει να πάω καλά φαγωμένη… πήρα ένα χάπι λοιπόν για τους εμετούς γτ όταν ξυπνησα έτρεχα… κ μια ώρα πριν πάω έφαγα τοστ, δυο φέτες ψωμί με μέλι κ ένα κρουασαν σοκολάτα… κ ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλι… κ πάλι δεν ήθελαν τα άτιμα! Με τις καραμελιτσες όμως μια χαρά έστρωσαν 

CATwp3.png

On 20/2/2022 at 11:00 ΠΜ, Vlal είπε:

Κορίτσια είμαι πολύ αγχωμενη.....δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή όχι!!!!!!είδα το μωρό 4/2 όλα καλά και τώρα έχω ραντεβού την πρώτη του μηνός 1/3 κ είμαι τρομερά αγχωμενη....νιώθω ότι η κοιλιά Μ αντί να φουσκώνει ξεφουσκωνει.....έχω άσχετους πόνους (ενοχλήσεις ) στην κοιλιά κ νιώθω ότι κάτι θα πάθω!!!!!!γενικά, φοβάμαι..... εντωμεταξυ δεν μπορούμε κ να τα καταλάβουμε ακόμα  κ τρελαίνομαι.....16,3 εβδομάδων είμαι...

Αυτό με την κοιλιά που φουσκώνει και ξεφουσκώνει το έλεγα κ εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα και κ άντρας μου με κορόιδευε.Τελιμα το είδαμε το μωρό και ησύχασα.Ολοι οι πόνοι μου φαινόταν περίεργοι αλλά σταμάτησαν όταν ξεκίνησα outrogestan κολπικα.Νομιζω ότι το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το μαγνήσιο αλλά εγώ δεν μπορώ να το πάρω για άλλους λόγους.Και γενικά όλους αυτούς τους φόβους που λες τους έχω συνέχεια ενώ είχα ηρεμήσει,από τότε που μου είπαν να κάνω έξτρα εξετάσεις γα την κυστική έχουν επανέλθει όλοι!!!Κουράγιο,ορμόνες είναι θα περάσουν!

13 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Δεν ξέρω την ηλικία σου εγώ είμαι 32 η αυχενική βγήκε καλή και ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για να κάνω άλλες εξετάσεις οπότε δεν έκανα τίποτα.Αν δεν έβγαινε καλη η αν ήμουν άνω των 35 νομίζω θα έκανα κατευθείαν αμνιοπαρακέντηση για να είμαι πιο σίγουρη αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.Παντως θα μπορούσατε με το γιατρο να προσπαθήσετε να κανετε την αυχενική άλλη μια φορά!

πρίν από 43 λεπτά , Tesera είπε:

Αυτό με την κοιλιά που φουσκώνει και ξεφουσκώνει το έλεγα κ εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα και κ άντρας μου με κορόιδευε.Τελιμα το είδαμε το μωρό και ησύχασα.Ολοι οι πόνοι μου φαινόταν περίεργοι αλλά σταμάτησαν όταν ξεκίνησα outrogestan κολπικα.Νομιζω ότι το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το μαγνήσιο αλλά εγώ δεν μπορώ να το πάρω για άλλους λόγους.Και γενικά όλους αυτούς τους φόβους που λες τους έχω συνέχεια ενώ είχα ηρεμήσει,από τότε που μου είπαν να κάνω έξτρα εξετάσεις γα την κυστική έχουν επανέλθει όλοι!!!Κουράγιο,ορμόνες είναι θα περάσουν!

Δεν ξέρω την ηλικία σου εγώ είμαι 32 η αυχενική βγήκε καλή και ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για να κάνω άλλες εξετάσεις οπότε δεν έκανα τίποτα.Αν δεν έβγαινε καλη η αν ήμουν άνω των 35 νομίζω θα έκανα κατευθείαν αμνιοπαρακέντηση για να είμαι πιο σίγουρη αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.Παντως θα μπορούσατε με το γιατρο να προσπαθήσετε να κανετε την αυχενική άλλη μια φορά!

32 είμαι και εγώ.Δε μου ξανακάνουν αυχενικη κι ας το ζήτησα.Δεν ήθελα να πάω τελείως στα τύφλα και γι αυτό έκλεισα για nipt.

10 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Συνήθως δίνουν καραμέλες και ξαναπροσπαθούν. Έμενα με έστειλε στο περίπτερο για σοκολάτες και 30’ περπάτημα.

Την Πέμπτη θα ξανακάνεις απλό υπέρηχο ή πάλι προσπάθεια για αυχενική;

Απλό υπέρηχο και nipt.Εδω δε προσπαθούν και πολύ και δε σου δίνουν 2η ευκαιρία και γι αυτό αγχώθηκα.Πηγα τουαλέτα,με γύρισαν πλάγια 2 ,3 φορές και αφού δεν έγινε τίποτα μου είπαν τέλος οι προσπαθειες.

Καλημέρα κορίτσια. Χθες έκανα την αυχενική. Εξαιρετικά όλα έλεγε ο γιατρος αλλά μου ανέφερε τη περιδεση τραχήλου ότι είναι ίσως καλή ιδέα να τη κάνω δεδομένου της προηγούμενης αποβολής. Έχει κάνει καμιά; Πονάει; 

2 hours ago, Angela123 said:

32 είμαι και εγώ.Δε μου ξανακάνουν αυχενικη κι ας το ζήτησα.Δεν ήθελα να πάω τελείως στα τύφλα και γι αυτό έκλεισα για nipt.

Απλό υπέρηχο και nipt.Εδω δε προσπαθούν και πολύ και δε σου δίνουν 2η ευκαιρία και γι αυτό αγχώθηκα.Πηγα τουαλέτα,με γύρισαν πλάγια 2 ,3 φορές και αφού δεν έγινε τίποτα μου είπαν τέλος οι προσπαθειες.

Μου κάνει εντύπωση που δεν επέμεναν πάντως. Ιδιώτης γιατρός;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...