Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Κοριτσια καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες...!! Με γερα μωρακια...ειμαι απο τις μανουλες Σεπτεμβριου ...ακομα δεν εχω κανει αυχενικη...και θα ηθελα να ρωτησω αν καμια απο σας εχει κανει αυχενικη με τον αντσακλη πανο...γιατι μ αυτον συνεργαζεται ο γιατρος μου και θα παω εκει...εχω αγχος γιατι σκεφτομαι και σοβαρα, λογω ηλικιας να κανω ειτε ληψη τροφοβλαστη ειτε αμνιοπαρακεντηση..και δεν ξερω καμια κοπελα που να εχει παει στο συγκεκριμενο..

Καλησπέρα. Είναι ο γιατρός μου εδώ και 10 χρόνια. Εννοείται πως εκεί έκανα κ την αυχενική κ εκεί θα κάνω κ αμνιοπαρακεντηση. Πριν την εξωσωματική έκανα κ την υστεροσκόπηση μαζι του. Του εχω απολυτη εμπιστοσυνη. Ο γιατρός με τον οποιο εκανα την εξωσωματικη επινε νερο στο ονομα του. Γενικά και απο αλλες 2 γνωστες μου εχω ακουσει τα καλυτερα αν κ ο γιατρος τους ηταν αλλος κ τις εστελνε σε αυτον για τετοιες εξετασεις. Ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος και δε σου λεει περιττα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Konisn είπε:

Καλησπέρα. Είναι ο γιατρός μου εδώ και 10 χρόνια. Εννοείται πως εκεί έκανα κ την αυχενική κ εκεί θα κάνω κ αμνιοπαρακεντηση. Πριν την εξωσωματική έκανα κ την υστεροσκόπηση. Του εχω απολυτη εμπιστοσυνη. Ο γιατρός με τον οποιο εκανα την εξωσωματικη επινε νερο στο ονομα του. Γενικά και απο αλλες 2 γνωστες μου εχω ακουσει τα καλυτερα αν κ ο γιατρος τους ειναι αλλος κ τις εστελναν σε αυτον για τετοιες εξετασεις. Ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος και δεε σου λεει περιττα.

Οποτε εισαι ευχαριστημενη ε?αμνιοπαρακεντηση στο αλεξανδρας θα κανεις??προληπτικα θα την κανεις?ή ειδατε κατι?αν θες μου απαντας...

πρίν από 11 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Οποτε εισαι ευχαριστημενη ε?αμνιοπαρακεντηση στο αλεξανδρας θα κανεις??προληπτικα θα την κανεις?ή ειδατε κατι?αν θες μου απαντας...

Είμαι απολυτα ευχαριστημενη. Αμνιοπαρακέντηση υποθέτω στο ιατρειο του. Δε τον ρώτησα βέβαια. Θα κάνω γιατι ειμαι στα 41, αν κ μαλλον θα την εκανα κ σε μικροτερη ηλικια. Η αυχενικη και η papp a βγηκαν πολυ καλες αλλα γενικά είμαι της αποψης οτι επειδη η εγκυμοσυνη εχει πολλα απροβλεπτα, καλο ειναι ο,τι μπορεις να αποκλεισεις να το κανεις. Εκτος αυτου κ ο αντσακλης ειναι υπερ της nipt ή αμνιοπαρακεντησης. 

πρίν από 8 λεπτά , Konisn είπε:

Είμαι απολυτα ευχαριστημενη. Αμνιοπαρακέντηση υποθέτω στο ιατρειο του. Δε τον ρώτησα βέβαια. Θα κάνω γιατι ειμαι στα 41, αν κ μαλλον θα την εκανα κ σε μικροτερη ηλικια. Η αυχενικη και η papp a βγηκαν πολυ καλες αλλα γενικά είμαι της αποψης οτι επειδη η εγκυμοσυνη εχει πολλα απροβλεπτα, καλο ειναι ο,τι μπορεις να αποκλεισεις να το κανεις. Εκτος αυτου κ ο αντσακλης ειναι υπερ της nipt ή αμνιοπαρακεντησης. 

Πολυ σ ευχαριστω !!!με ηρεμησες...αληθεια...!α δεν ηξερα οτι γινεται και στο ιατρειο του...ωραια θα ναι αν γινεται...εγω μολις εκλεισα τα 39 και εχω μια ανασφαλεια..δλδ πρεπει να βγει πολυ τουρμπο η αυχενικη για να μην κανω κατι παραπανω...χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες..να σαι καλα!!και με το καλο το μωρακι σου!

πρίν από 29 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Πολυ σ ευχαριστω !!!με ηρεμησες...αληθεια...!α δεν ηξερα οτι γινεται και στο ιατρειο του...ωραια θα ναι αν γινεται...εγω μολις εκλεισα τα 39 και εχω μια ανασφαλεια..δλδ πρεπει να βγει πολυ τουρμπο η αυχενικη για να μην κανω κατι παραπανω...χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες..να σαι καλα!!και με το καλο το μωρακι σου!

Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και με το καλο η εξεταση!!! 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Ανθη 39 είπε:

Κοριτσια καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες...!! Με γερα μωρακια...ειμαι απο τις μανουλες Σεπτεμβριου ...ακομα δεν εχω κανει αυχενικη...και θα ηθελα να ρωτησω αν καμια απο σας εχει κανει αυχενικη με τον αντσακλη πανο...γιατι μ αυτον συνεργαζεται ο γιατρος μου και θα παω εκει...εχω αγχος γιατι σκεφτομαι και σοβαρα, λογω ηλικιας να κανω ειτε ληψη τροφοβλαστη ειτε αμνιοπαρακεντηση..και δεν ξερω καμια κοπελα που να εχει παει στο συγκεκριμενο..

Εγώ είμαι σε άλλο γιατρό στο Αλεξάνδρα αλλά ποτέ που πήγα όλο αυτό το όνομα ακούω και έχω ακούσει τα καλύτερα.Οποτε κάτι θα κάνει καλα!

On 17/2/2022 at 4:13 ΜΜ, Patataki83 είπε:

Κ εγώ δεν ξέρω αν θα την κάνω… διαβάζω σε ομάδες με δίδυμα ότι δεν είναι αξιόπιστη όταν πρόκειται για δυο μωρά.. ειδικά όταν είναι με ξεχωριστούς σάκους κ πλακούντες όπως σε μένα γτ κ να βγει κάτι δεν δείχνει για ποιο μωρό είναι… ενω όταν είναι τα δίδυμα που είναι ίδια αν δείξει κάτι σημαίνει ότι είναι κ για τα δυο… κ διαβάζω πολλές Περιπτώσεις που έστειλαν αίμα κ δεν πήραν καθόλου απαντήσεις γτ δεν έβγαιναν ξεκάθαρα αποτελέσματα… 

επιπλέον το ταμειον είναι μείον που λένε αυτόν τον μήνα κ πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να δώσουμε αυτό το ποσο… έπεσαν πολλά μαζεμένα… ενοίκιο, λογαριασμοί, ασφάλειες αυτοκινήτων, ο γονιδιακός έλεγχος κ η αυχενική μόνο ήταν 470€ σύνολο… συν ότι αιματολογικές έκανα κ η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο.. κ την άλλη βδομάδα έχω πάλι επανάληψη σε αιματολογικές… κ ακόμα δεν έχει τελειώσει ο μήνας… :wacko:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αυτη τη συζήτηση είχα με τον άντρα μου χθες μόλις φυγαμε από το χωρεμειο.Ασχετα με το αν μας έλειψαν τα 330 και δεν μας τρέχουν απ' τα μπατζακια δεν το σκεφτήκαμε στιγμή γιατί προτεραιότητα έχει να μάθουμε αν είναι καλά το μωρό.Αλλα πραγματικά υπαρχουν ζευγάρια που δεν μπορούν να τα δώσουν!!!Δεν τα έχουν!Είναι ανεπίτρεπτο να μην χορηγούνται τέτοιου είδους εξετάσεις!Και μετά σου λένε κάνε και τη nipt κ ας μην έχει δείξει τίποτα η αυχενική έτσι για να βεβαιωθούμε!Ας μην κάνουμε τίποτα και ας κάνουμε κατευθείαν αυτό.Οπως βλέπω πολλές μανουλες από εδώ που είναι άνω των 35 και τις βάζουν να κάνουν αυχενική και ακόμα κ αν είναι καλή τις παραπέμπουν σε nipt η αμνιοπαρακέντηση.Γιατι τότε να μην κάνουν κατευθείαν αμνιο και να αποφεύγουν τα έξοδα και το άγχος?Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σύστημα.

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα! Εύχομαι χαρούμενες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας!

Εγώ έχω ΠΗΤ 25/8, είμαι 13w2d. Έχω ένα αγοράκι 8.5 χρονών, αυτή η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη και νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει όλα μα όλα!

Έχω κάνει αυχενική και περιμένω τα αποτελέσματα του βιοχημικού ελέγχου για να πάρω τη συνολική πιθανότητα. Μετά θα προχωρήσω σε NIPT, είμαι 37, εκτός αν η συνολική πιθανότητα καθιστά την αμνιοπαρακέντηση "υποχρεωτική".

Σ αυτή την εγκυμοσύνη έχω ένα σωρό συμπτώματα, κυρίως αναγούλες, συχνουρία και νύστα, ενώ την πρώτη φορά δεν είχα σχεδόν κανένα! Δεν έχουμε πει τίποτα ακόμα σε κανέναν και δουλεύω σε πολύ απαιτητική δουλειά, με μεγάλη σωματική κούραση και ξενύχτι, πράγμα που με δυσκολεύει, αλλά... κάνω υπομονή μέχρι να νιώσουμε λίγο πιο "σίγουροι". 

Αυτά για μένα προς το παρόν. Καλή συνέχεια. Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σας!

• Μου αρέσει 5

3 ώρες πρίν, Melie είπε:

Εγώ έχω ΠΗΤ 25/8, είμαι 13w2d. Έχω ένα αγοράκι 8.5 χρονών, αυτή η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη και νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει όλα μα όλα!

Έχω κάνει αυχενική και περιμένω τα αποτελέσματα του βιοχημικού ελέγχου για να πάρω τη συνολική πιθανότητα. Μετά θα προχωρήσω σε NIPT, είμαι 37, εκτός αν η συνολική πιθανότητα καθιστά την αμνιοπαρακέντηση "υποχρεωτική".

Σ αυτή την εγκυμοσύνη έχω ένα σωρό συμπτώματα, κυρίως αναγούλες, συχνουρία και νύστα, ενώ την πρώτη φορά δεν είχα σχεδόν κανένα! Δεν έχουμε πει τίποτα ακόμα σε κανέναν και δουλεύω σε πολύ απαιτητική δουλειά, με μεγάλη σωματική κούραση και ξενύχτι, πράγμα που με δυσκολεύει, αλλά... κάνω υπομονή μέχρι να νιώσουμε λίγο πιο "σίγουροι". 

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Όλα να σου πάνε υπέροχα κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Εγώ είμαι 13w 6d και έχει αρχίσει λίγο να φαινεται η κοιλιά μου, κάνω κ εγώ επίσης απαιτητική δουλειά από σωματικής άποψης. Εσένα δεν φαίνεται ακόμα η κοιλιά; Κ εγώ προς το παρών δεν το έχω ανακοινώσει. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη δώσε πες μου που σκοπεύεις να κάνεις νιπτ. Και εσείς κορίτσια αν είναι κάποια από εδώ πείτε μου αν ξέρετε κάποιο εργαστήριο καλό γι αυτήν την εξέταση. Παρόλο που ήταν καλή η αυχενικη μας σκεφτόμαστε να την κάνουμε. Είμαι 32 ετών εγώ. Είναι το πρώτο μας παιδάκι. 

6 hours ago, Melie said:

Δυστυχώς η Ελλάδα δε θέλει να καλύψει ακόμα το κόστος του Nipt, σε άλλες χώρες είναι δωρεάν και μέσα στον τυπικό έλεγχο χρονια τώρα...

13 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Εγώ είμαι σε άλλο γιατρό στο Αλεξάνδρα αλλά ποτέ που πήγα όλο αυτό το όνομα ακούω και έχω ακούσει τα καλύτερα.Οποτε κάτι θα κάνει καλα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αυτη τη συζήτηση είχα με τον άντρα μου χθες μόλις φυγαμε από το χωρεμειο.Ασχετα με το αν μας έλειψαν τα 330 και δεν μας τρέχουν απ' τα μπατζακια δεν το σκεφτήκαμε στιγμή γιατί προτεραιότητα έχει να μάθουμε αν είναι καλά το μωρό.Αλλα πραγματικά υπαρχουν ζευγάρια που δεν μπορούν να τα δώσουν!!!Δεν τα έχουν!Είναι ανεπίτρεπτο να μην χορηγούνται τέτοιου είδους εξετάσεις!Και μετά σου λένε κάνε και τη nipt κ ας μην έχει δείξει τίποτα η αυχενική έτσι για να βεβαιωθούμε!Ας μην κάνουμε τίποτα και ας κάνουμε κατευθείαν αυτό.Οπως βλέπω πολλές μανουλες από εδώ που είναι άνω των 35 και τις βάζουν να κάνουν αυχενική και ακόμα κ αν είναι καλή τις παραπέμπουν σε nipt η αμνιοπαρακέντηση.Γιατι τότε να μην κάνουν κατευθείαν αμνιο και να αποφεύγουν τα έξοδα και το άγχος?Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σύστημα.

Έλα ντε… να τα βλέπουν όλα μια χαρά κ να παίζεις με τις εξετάσεις λες κ είναι τσάμπα…

8 ώρες πρίν, Melie είπε:

κορίτσι μου καλωσήρθες! Μαζί είμαστε εμείς.. κ εγώ 25/8 τυπικά τουλάχιστον.. αν κ μου ξεκαθάρισαν ότι μέχρι τις 36 εβδομάδες θα φτάσω λόγω δίδυμης κύησης… πρώτα παιδακια για μένα 

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι πολύ αγχωμενη.....δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή όχι!!!!!!είδα το μωρό 4/2 όλα καλά και τώρα έχω ραντεβού την πρώτη του μηνός 1/3 κ είμαι τρομερά αγχωμενη....νιώθω ότι η κοιλιά Μ αντί να φουσκώνει ξεφουσκωνει.....έχω άσχετους πόνους (ενοχλήσεις ) στην κοιλιά κ νιώθω ότι κάτι θα πάθω!!!!!!γενικά, φοβάμαι..... εντωμεταξυ δεν μπορούμε κ να τα καταλάβουμε ακόμα  κ τρελαίνομαι.....16,3 εβδομάδων είμαι...

On 19/2/2022 at 10:30 ΠΜ, Tesera είπε:

16 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Όλα να σου πάνε υπέροχα κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Εγώ είμαι 13w 6d και έχει αρχίσει λίγο να φαινεται η κοιλιά μου, κάνω κ εγώ επίσης απαιτητική δουλειά από σωματικής άποψης. Εσένα δεν φαίνεται ακόμα η κοιλιά; Κ εγώ προς το παρών δεν το έχω ανακοινώσει. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη δώσε πες μου που σκοπεύεις να κάνεις νιπτ. Και εσείς κορίτσια αν είναι κάποια από εδώ πείτε μου αν ξέρετε κάποιο εργαστήριο καλό γι αυτήν την εξέταση. Παρόλο που ήταν καλή η αυχενικη μας σκεφτόμαστε να την κάνουμε. Είμαι 32 ετών εγώ. Είναι το πρώτο μας παιδάκι. 

Καλημέρα!!!

Δες το Karyo και οι μεγαλογιατροί της Αθήνας σε αυτό στέλνουν το αίμα για NIPT. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Vlal said:

Κορίτσια είμαι πολύ αγχωμενη.....δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή όχι!!!!!!είδα το μωρό 4/2 όλα καλά και τώρα έχω ραντεβού την πρώτη του μηνός 1/3 κ είμαι τρομερά αγχωμενη....νιώθω ότι η κοιλιά Μ αντί να φουσκώνει ξεφουσκωνει.....έχω άσχετους πόνους (ενοχλήσεις ) στην κοιλιά κ νιώθω ότι κάτι θα πάθω!!!!!!γενικά, φοβάμαι..... εντωμεταξυ δεν μπορούμε κ να τα καταλάβουμε ακόμα  κ τρελαίνομαι.....16,3 εβδομάδων είμαι...

Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είμαι 16εβδ & 1μέρα, και τελευταίο ραντεβού είχα 31/01 την αυχενική. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τις 28/02 που έχω πάλι υπέρηχο.

Τεράστια αγωνία ενδιάμεσα από τα ραντεβού. Προσπαθώ πολύ να είμαι ήρεμη και να ξεχνιέμαι. 

Γι’αυτό και πρώτη φορά γράφω σε αυτό εδώ το θέμα, αν και σας διαβάζω, κορίτσια μου ανελλιπώς. Μέχρι τώρα έγραφα στο καφέ εξωσωματικής. Φοβάμαι (βλακωδώς) μην το γρουσουζέψω και με κάποιο τρόπο κάποιος μου πάρει το όνειρο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , koukouvagia είπε:

Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είμαι 16εβδ & 1μέρα, και τελευταίο ραντεβού είχα 31/01 την αυχενική. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τις 28/02 που έχω πάλι υπέρηχο.

Τεράστια αγωνία ενδιάμεσα από τα ραντεβού. Προσπαθώ πολύ να είμαι ήρεμη και να ξεχνιέμαι. 

Γι’αυτό και πρώτη φορά γράφω σε αυτό εδώ το θέμα, αν και σας διαβάζω, κορίτσια μου ανελλιπώς. Μέχρι τώρα έγραφα στο καφέ εξωσωματικής. Φοβάμαι (βλακωδώς) μην το γρουσουζέψω και με κάποιο τρόπο κάποιος μου πάρει το όνειρο.

Ουφφφ παιδιά Πράγματικα....με ηρεμεί το γκρουπ ειλικρινά......

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Εμείς θα κάνουμε nipt στο Βιότυπο (μένουμε Αθήνα), είναι γνωστός και (ίσως) μας πάρει λιγότερα.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε για το άγχος. Προσπαθώ κι εγώ να μην αγχώνομαι, αν και οι καούρες στο στομάχι μου υπενθυμίζουν την παρουσία του συνέχεια, χα χα! Στο πρώτο παιδί δεν καταλάβαινα τίποτα, αλλά ήταν και η ηλικία τέτοια (28) που δεν ανησυχούσα και για τίποτα!!! (... γενικώς!!!)

Η κοιλιά μου δε φαίνεται, αλλά μέχρι την Τετάρτη θα έχω πάρει τα αποτελέσματα και σκοπεύω να το ανακοινώσω αν όλα είναι καλά. Μέχρι τότε δυσκολεύομαι να δικαιολογώ καταστάσεις, όπως χθες το βράδυ που ζαλίστηκα λίγο και ανησύχησα τους συναδέλφους μου, άθελά μου...

Σήμερα το ανακοινώσαμε στον μικρό. Είμαι προετοιμασμένη για τρέλες ζήλειες, όπως είχα κι εγώ με τα αδέλφια μου. Προς το παρόν, ενθουσιάστηκε και χοροπηδούσε! Αλλά θα περάσουμε όλες τις φάσεις. Είμαστε πολύ δεμένοι, (έχουμε μεγαλώσει οι δύο μας, είμαι χωρισμένη από τον πρώτο μου γάμο) έχω μάθει να του τα λέω λίγο-πολύ όλα και δεν άντεχα να τον βλέπω να ανησυχεί άλλο που με βλέπει διπλωμένη στα δύο από τον πόνο στο στομάχι... 

Όλα καλά να πάνε... για όλες... και σε όλα τα επίπεδα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...