Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Κορίτσια αποφασισαμε να διακόψουμε....

Μου είπαν οι γιατροί ότι ακόμα και να βγει καλή η τροφοβλάστη, με τόσο μεγάλη αυχενική μπορεί να βγάλει σοβαρή καρδιοπάθεια ...

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην έχει κάτι αλλά είναι εναντίον μου...

Και επειδή θα περάσουμε μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και μπορεί να γεννηθεί ένα παιδί που θα βασανίζεται και θα βασανίζει και την αδερφή του, είπαμε όσο είναι νωρίς τόσο το καλύτερο...έτσι και αλλιώς είμαστε σε πένθος , πάντα υπάρχει η πιθανότητα στο πρώτο τρίμηνο να μην πάνε καλά....

Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε υπέροχα!!!!

• Λυπημένη/-ος 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Elenst είπε:

Μου είπαν οι γιατροί ότι ακόμα και να βγει καλή η τροφοβλάστη, με τόσο μεγάλη αυχενική μπορεί να βγάλει σοβαρή καρδιοπάθεια ...

Και επειδή θα περάσουμε μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και μπορεί να γεννηθεί ένα παιδί που θα βασανίζεται και θα βασανίζει και την αδερφή του, είπαμε όσο είναι νωρίς τόσο το καλύτερο...έτσι και αλλιώς είμαστε σε πένθος , πάντα υπάρχει η πιθανότητα στο πρώτο τρίμηνο να μην πάνε καλά....

Κοριτσι μου γλυκό αφου μιλησατε με τον γιατρο σας, σας εξήγησε τις πιθανότητες και τα βαλατε όλα κάτω εσείς και μόνο εσείς ξέρετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Σε αυτά δεν υπάρχει λαθος ή σωστο. Θα σου ευχηθώ να σταθείς παλι γρηγορα στα ποδια σου και όταν θελήσεις να ξαναπροσπαθήσεις να πάνε ολα υπεροχα. Λυπάμαι που δε πήγαν και τώρα όλα καλά. Να είσαι δυνατή!

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Κοριτσάκι μου εδώ είμαστε για να τα συζητάμε όλα. Είμαστε όλες στην ίδια φάση κ η μια καταλαβαίνει την άλλη. Καλά θα κανεις για τη λήψη τροφοβλαστη κ εύχομαι να βγει μια χαρά το αποτέλεσμα κ το μωράκι σου να είναι υγιέστατο.

Νομιζω γενικά λένε παραπάνω χρόνο για να είναι καλυμμένοι, οποτε μπορεί να έχεις κ νωρίτερα αποτέλεσμα. Σκέψου ότι κ εμένα χρειαζόταν ανάλυση dna κ στους δυο για να απομονωθεί συγκεκριμένο κομμάτι που δείχνει συγκεκριμένη ασθένεια κ έλλειψη σε ένα ένζυμο κ μου είπε ότι δεν γίνεται με μηχανήματα όπως οι γενικές αίματος κτλ αλλά χειροκίνητα με ψάξιμο κ παρακολούθηση με το μάτι κτλ κτλ κ γιαυτο παίρνει χρόνο. Να φανταστείς αν δεν έβγαζαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα μου είπαν πως θα έπρεπε να πάμε κ τους γονείς μας να εξεταστούν για να βρούμε από που προέρχεται… ευτυχώς το γλυτωσαμε γτ ήταν κ 150€ για τον καθένα.

Κοριτσια θα κάνει καμια nipt? Μου είπαν καλό είναι να την κάνω αλλά ρώτησα τιμή κ μου ήρθε κάπως… 420€ για δίδυμα.. σε κάποιον Χατζιαρα… Χαντζιαρα… κάπως έτσι…  κ έχω διαβάσει πως δεν είναι αξιόπιστη όταν πρόκειται για πάνω από ένα μωρό… πολλά τα έξοδα αυτόν τον μήνα.. πφφ… 

επισης βγήκε η Papp a κ είναι καλή αλλά έχω αυξημένο κίνδυνο για προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες.. 1 προς 16… κ μου είπε να αρχίσω Σαλοσπίρ των 160 καθημερινά.

Μακάρι πραγματικα να μπορέσουν να το επισπεύσουν γιατί δεν έχω ιδέα πως θα περάσουν 3 βδομάδες!Οσο για το nipt μου το ανέφερε και μένα ο γιατρός μου ότι η αυχενική έχει 88% ακρίβεια ενώ το nipt έχει 99% και θα μπορούσα να το κάνω αλλά όταν τον ρώτησα ξεκάθαρα αν υπάρχει λόγος να μου είπε πως όχι δεν υπάρχει κανένας ιατρικός λόγος με βάση τις εξετάσεις μου απλά με ενημερώνει.

22 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

κοριτσια καλησπέρα!

Έχετε κάνει κοιλιτσα; Εγώ όχι ακόμα κάτι ιδιαίτερο και μου φαίνεται περίεργο...είμαι 13+5 και ούτε κιλά έχω πάρει και ανησυχώ..

ξεκινησα 52 κιλά έγκυος, έφτασα 48 με τους εμετούς και σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 49..

μονο όταν τρώω φουσκώνω κάπως. 

εγω είμαι σαν την @Vlal δεν πάω στον γιατρό χωρίς τον άντρα μου. Του το ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν θα χάσει ραντεβού 

Εγώ έχασα και 4 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης είμαι 15+1 αλλά κοιλίτσα έχω αρκετά μεγάλη,ξεχωρίζει πλέον!

18 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Ναι...όλα τα άλλα χέρια πόδια μύτη καρδιά ήταν εκεί καλα

Οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν για το χειρότερο σενάριο.Αφου η εικόνα του υπερήχου ήταν καλή τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να είσαι αισιόδοξη!!!Μη προδικάζεις τίποτα πριν δεις τα αποτελέσματα!

16 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Σου απάντησα σε προηγούμενο σχόλιο χωρίς να έχω διαβάσει αυτή την ανάρτηση.Ξερω ότι είναι πολύ δύσκολη η απόφαση που πήρατε και δεν βοηθάνε τα σχόλια προχωρά και όλα καλά θα πάνε.Σιγουρα ο γιατρός σας γνωρίζει παραπάνω και η γνώμη μας δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή.Ευχομαι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για σας.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Tesera είπε:
1 hour ago, Tesera είπε:

Μακάρι πραγματικα να μπορέσουν να το επισπεύσουν γιατί δεν έχω ιδέα πως θα περάσουν 3 βδομάδες!Οσο για το nipt μου το ανέφερε και μένα ο γιατρός μου ότι η αυχενική έχει 88% ακρίβεια ενώ το nipt έχει 99% και θα μπορούσα να το κάνω αλλά όταν τον ρώτησα ξεκάθαρα αν υπάρχει λόγος να μου είπε πως όχι δεν υπάρχει κανένας ιατρικός λόγος με βάση τις εξετάσεις μου απλά με ενημερώνει.

Και εμένα ενημερωτικά μου την ειπε

3 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Εγώ έχασα και 4 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης είμαι 15+1 αλλά κοιλίτσα έχω αρκετά μεγάλη,ξεχωρίζει πλέον!

Οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν για το χειρότερο σενάριο.Αφου η εικόνα του υπερήχου ήταν καλή τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να είσαι αισιόδοξη!!!Μη προδικάζεις τίποτα πριν δεις τα αποτελέσματα!

Σου απάντησα σε προηγούμενο σχόλιο χωρίς να έχω διαβάσει αυτή την ανάρτηση.Ξερω ότι είναι πολύ δύσκολη η απόφαση που πήρατε και δεν βοηθάνε τα σχόλια προχωρά και όλα καλά θα πάνε.Σιγουρα ο γιατρός σας γνωρίζει παραπάνω και η γνώμη μας δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή.Ευχομαι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για σας.

Κ εγώ δεν ξέρω αν θα την κάνω… διαβάζω σε ομάδες με δίδυμα ότι δεν είναι αξιόπιστη όταν πρόκειται για δυο μωρά.. ειδικά όταν είναι με ξεχωριστούς σάκους κ πλακούντες όπως σε μένα γτ κ να βγει κάτι δεν δείχνει για ποιο μωρό είναι… ενω όταν είναι τα δίδυμα που είναι ίδια αν δείξει κάτι σημαίνει ότι είναι κ για τα δυο… κ διαβάζω πολλές Περιπτώσεις που έστειλαν αίμα κ δεν πήραν καθόλου απαντήσεις γτ δεν έβγαιναν ξεκάθαρα αποτελέσματα… 

επιπλέον το ταμειον είναι μείον που λένε αυτόν τον μήνα κ πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να δώσουμε αυτό το ποσο… έπεσαν πολλά μαζεμένα… ενοίκιο, λογαριασμοί, ασφάλειες αυτοκινήτων, ο γονιδιακός έλεγχος κ η αυχενική μόνο ήταν 470€ σύνολο… συν ότι αιματολογικές έκανα κ η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο.. κ την άλλη βδομάδα έχω πάλι επανάληψη σε αιματολογικές… κ ακόμα δεν έχει τελειώσει ο μήνας… :wacko:

CATwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κ εγώ δεν ξέρω αν θα την κάνω… διαβάζω σε ομάδες με δίδυμα ότι δεν είναι αξιόπιστη όταν πρόκειται για δυο μωρά.. ειδικά όταν είναι με ξεχωριστούς σάκους κ πλακούντες όπως σε μένα γτ κ να βγει κάτι δεν δείχνει για ποιο μωρό είναι… ενω όταν είναι τα δίδυμα που είναι ίδια αν δείξει κάτι σημαίνει ότι είναι κ για τα δυο… κ διαβάζω πολλές Περιπτώσεις που έστειλαν αίμα κ δεν πήραν καθόλου απαντήσεις γτ δεν έβγαιναν ξεκάθαρα αποτελέσματα… 

επιπλέον το ταμειον είναι μείον που λένε αυτόν τον μήνα κ πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να δώσουμε αυτό το ποσο… έπεσαν πολλά μαζεμένα… ενοίκιο, λογαριασμοί, ασφάλειες αυτοκινήτων, ο γονιδιακός έλεγχος κ η αυχενική μόνο ήταν 470€ σύνολο… συν ότι αιματολογικές έκανα κ η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο.. κ την άλλη βδομάδα έχω πάλι επανάληψη σε αιματολογικές… κ ακόμα δεν έχει τελειώσει ο μήνας… :wacko:

Ποπό ένα σωρό λεφτά!Δε μπορείς αυτές τις εξετάσεις να τις κάνεις στο νοσοκομείο δωρεαν;Εγώ τη Δευτέρα έχω αυχενικη και περιμένω πως και πως το ραντεβού!

3 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Ποπό ένα σωρό λεφτά!Δε μπορείς αυτές τις εξετάσεις να τις κάνεις στο νοσοκομείο δωρεαν;Εγώ τη Δευτέρα έχω αυχενικη και περιμένω πως και πως το ραντεβού!

Τον γονιδιακό έλεγχο τον καναμε στο Χωρεμειο στο παίδων Αγία Σοφια κ πήγε 300€ κ για τους δυο μας… ιδιωτικά έξω το κάνουν ελάχιστα κέντρα κ πάει πάνω από 1200€ ανα άτομο… δυστυχως δεν γραφεται σαν εξέταση η συγκεκριμένη γτ είναι για πολύ σπάνια ασθένεια. Τώρα για την αυχενική αποσο ξέρω γραφεται αλλά οι περισσότεροι σου λένε πως όχι για να σε στέλνουν σε αυτούς που συνεργάζονται… είπα επειδή είναι η πρώτη σημαντική εξέταση κ είναι κ δίδυμα να μην πάω όπου να ναι κ να πάω εκεί που μου πρότεινε ο γιατρός. Για δημόσιο νοσοκομείο δεν ξέρω ποσο εύκολα βρίσκεις ραντεβού γιαυτη την εξέταση κ είναι μικρό το περιθώριο που πρέπει να γίνει. 

CATwp3.png

16 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Τον γονιδιακό έλεγχο τον καναμε στο Χωρεμειο στο παίδων Αγία Σοφια κ πήγε 300€ κ για τους δυο μας… ιδιωτικά έξω το κάνουν ελάχιστα κέντρα κ πάει πάνω από 1200€ ανα άτομο… δυστυχως δεν γραφεται σαν εξέταση η συγκεκριμένη γτ είναι για πολύ σπάνια ασθένεια. Τώρα για την αυχενική αποσο ξέρω γραφεται αλλά οι περισσότεροι σου λένε πως όχι για να σε στέλνουν σε αυτούς που συνεργάζονται… είπα επειδή είναι η πρώτη σημαντική εξέταση κ είναι κ δίδυμα να μην πάω όπου να ναι κ να πάω εκεί που μου πρότεινε ο γιατρός. Για δημόσιο νοσοκομείο δεν ξέρω ποσο εύκολα βρίσκεις ραντεβού γιαυτη την εξέταση κ είναι μικρό το περιθώριο που πρέπει να γίνει. 

Μάλιστα!σορρυ αλλά δε ξέρω και πολλά από το σύστημα στην Ελλάδα.ευχομαι όλες οι εξετάσεις να είναι τέλειες!

Πως ειστε σήμερα κοριτσια;Εγώ νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος.Στο πρώτο μου είχα πολλές ενοχλήσεις κάτω χαμηλά από την αρχή όμως με το 2ο δε νιώθω σχεδόν τίποτα.Δεν έχω πονακια καθόλου  και για αυτό πριν 3 εβδομάδες πήγα για υπέρηχο για να βεβαιωθώ ότι είναι όλα καλά.Ευτυχως το μωρό ήταν εκεί,κουνιόταν πολύ και μας είπαν ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι.Απλα μου κάνει εντύπωση πόσο πολύ μπορεί να διαφέρει μια εγκυμοσυνη από την άλλη ακόμα και στην ιδια γυναικα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angela123 είπε:

Μάλιστα!σορρυ αλλά δε ξέρω και πολλά από το σύστημα στην Ελλάδα.ευχομαι όλες οι εξετάσεις να είναι τέλειες!

Πως ειστε σήμερα κοριτσια;Εγώ νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος.Στο πρώτο μου είχα πολλές ενοχλήσεις κάτω χαμηλά από την αρχή όμως με το 2ο δε νιώθω σχεδόν τίποτα.Δεν έχω πονακια καθόλου  και για αυτό πριν 3 εβδομάδες πήγα για υπέρηχο για να βεβαιωθώ ότι είναι όλα καλά.Ευτυχως το μωρό ήταν εκεί,κουνιόταν πολύ και μας είπαν ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι.Απλα μου κάνει εντύπωση πόσο πολύ μπορεί να διαφέρει μια εγκυμοσυνη από την άλλη ακόμα και στην ιδια γυναικα.

Αχ και εγώ τπτ τα ίδια και αγχώνομαι αν είναι καλά......

1 ώρα πρίν, Angela123 είπε:

Πως ειστε σήμερα κοριτσια;Εγώ νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος.Στο πρώτο μου είχα πολλές ενοχλήσεις κάτω χαμηλά από την αρχή όμως με το 2ο δε νιώθω σχεδόν τίποτα.Δεν έχω πονακια καθόλου  και για αυτό πριν 3 εβδομάδες πήγα για υπέρηχο για να βεβαιωθώ ότι είναι όλα καλά.Ευτυχως το μωρό ήταν εκεί,κουνιόταν πολύ και μας είπαν ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι.Απλα μου κάνει εντύπωση πόσο πολύ μπορεί να διαφέρει μια εγκυμοσυνη από την άλλη ακόμα και στην ιδια γυναικα.μ

Καλησπέρα και από εμένα, χαίρομαι που είστε καλά. Κ εγώ καλά νιώθω σήμερα είχαμε κ επίσκεψη στο γιατρό, μας είπε φύλο κατά 90% αγόρι. Όλες μου οι φίλες και οι γνωστές τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κάνει αγορια. Είναι οι χρονιές των αγοριών χάχα. Γερά να είναι και καλοδεχουμενα. Εσείς είδατε φύλο; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Mermer είπε:

Καλησπέρα και από εμένα, χαίρομαι που είστε καλά. Κ εγώ καλά νιώθω σήμερα είχαμε κ επίσκεψη στο γιατρό, μας είπε φύλο κατά 90% αγόρι. Όλες μου οι φίλες και οι γνωστές τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κάνει αγορια. Είναι οι χρονιές των αγοριών χάχα. Γερά να είναι και καλοδεχουμενα. Εσείς είδατε φύλο; 

Εδώ δε λένε στην αυχενικη. Μπορούν να σου πουν στη Β επιπεδου το φύλο και αυτό με επιφύλαξη αναλόγως το νοσοκομείο και τη θέση του μωρού. 

Εμείς παντως δεν ενδιαφερόμαστε να μαθουμε και συμφωνήσαμε ότι θα το μαθουμε στη γέννα!

Εγώ μάλλον κορίτσι αλλά θα Μ πει και τη πρώτη του μηνός του έχω ραντεβού και είμαι 17+ βδομάδων.....ότι να ναι γερό να είναι!!!!!εγώ εχθές είδα στο όνειρο μου ότι είχα ένα αγόρι...

πρίν από 10 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ μάλλον κορίτσι αλλά θα Μ πει και τη πρώτη του μηνός του έχω ραντεβού και είμαι 17+ βδομάδων.....ότι να ναι γερό να είναι!!!!!εγώ εχθές είδα στο όνειρο μου ότι είχα ένα αγόρι...

Λένε ότι τα όνειρα αυτά βγαίνουν αντίθετα.Γερο να ναι και ότι να ναι

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Κ εγώ μια χαρά… πονάκια κτλ δεν νιώθω… μια πίεση που κ που από μέσα προς τα έξω αλλά όχι κάθε μέρα… απλά νιωθω ότι κάτι υπάρχει εκεί αν καθίσω λίγο περίεργα κ πιεστεί η κοιλιά μου ή πάω να σκύψω πχ να πάρω κάτι απτό τραπεζάκι όταν κάθομαι στον καναπε κ με ενοχλεί λίγο σαν αίσθηση…

επίσης έχει δυο μέρες που δεν έκανα  εμετό κ έχω μια πείνα ρε κοριτσια… προχθες έφτιαξα σπανακορυζο κ ένιωθα μια ευτυχία που μπορούσα να φάω λες κ με είχαν βγάλει έξω για παιδακια κ κοντοσούβλια! Χαχαχα ελπίζω να κρατήσει… σήμερα έφαγα ντολμαδάκια που μου έφερε η μαμά μου χθες κ κάνω το σταυρο μου να μείνουν στο στομάχι μου.

1 ώρα πρίν, Mermer είπε:

Ούτε εμείς είδαμε… δεν φαινόταν μου είπε ο γιατρός στην αυχενική. Να δούμε στον επόμενο υπέρηχο θα φανεί τπτ; Θα πάω πάλι γύρω στις 10 Μαρτη. 

CATwp3.png

Κοριτσια καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες...!! Με γερα μωρακια...ειμαι απο τις μανουλες Σεπτεμβριου ...ακομα δεν εχω κανει αυχενικη...και θα ηθελα να ρωτησω αν καμια απο σας εχει κανει αυχενικη με τον αντσακλη πανο...γιατι μ αυτον συνεργαζεται ο γιατρος μου και θα παω εκει...εχω αγχος γιατι σκεφτομαι και σοβαρα, λογω ηλικιας να κανω ειτε ληψη τροφοβλαστη ειτε αμνιοπαρακεντηση..και δεν ξερω καμια κοπελα που να εχει παει στο συγκεκριμενο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...