Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Vlal είπε:

Να σ πω κάτι ...εγώ δεν μπορώ να επιβάλλω σε κανέναν αν θα το κάνει η όχι....όπως αυτός όταν οι άλλοι μου έλεγαν να μην κάνω το εμβόλιο έγκυος μπήκε μπροστά και λέει θα κάνει ότι θέλει αυτή ο καθένας να κοιτάει την δική του ζωή...έτσι κ εγώ δεν μπορώ να του το επιβάλλω....άσε που αν δεν ήταν τόσο υποχρεωτικό μπορεί να το είχε κάνει....γενικά είναι πολύ αντιδραστικός....ΛΕΩΝ.....Όχι εγώ τον θέλω παντού μαζί.....αλλά μπορεί να πάρω και την μαμά μου, ωστόσο εγώ αυτόν θέλω παντού μαζί....είναι παααααρα πολύ υποστηρικτος και με ηρεμεί γενικά μου προκαλεί ασφάλεια

Κοιτα κ εγώ δεν του λέω κάτι πλέον αλλά δεν παύει να με εκνευρίζει το ότι θα το έκανε για να γλυτωσει το πρόστιμο αλλά δεν το κάνει για να έρχεται να βλέπει τα μωρά του… κ δεν είναι άνθρωπος που υπολογίζει τα λεφτά κ τα τσιγκουνεύεται… ίσα ίσα που εγώ του βάζω χέρι γτ χαλάει τσάμπα χρήματα σε βλακείες… το κάνει όλο αυτό από αντίδραση! Ιχθύς ο δικος μου… δεν ξέρω αν παίζει ρολο δεν ξέρω άλλους ιχθεις :lol:

Στις αρχές εντωμεταξύ μου έλεγε να μην πάω να κάνω εμβόλιο κ αν το κάνω κ πάθω τπτ να μην τον υπολογίζω… γτ του φούσκωναν τα μυαλά όσοι περνούσαν απτό μαγαζί κ έλεγαν ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του… όταν του είπα ότι εγώ θα πάω να το κάνω δεν τόλμησε να ξανάπει κάτι παρόμοιο… κάνω την πρώτη δόση όλα καλά.. ούτε δέκατα ούτε πόνος στο χέρι… του έκανε εντύπωση, άκουγε άλλους που ήταν χάλια κ περίμενε οτι θα είμαι κ εγώ… στην δεύτερη δόση μου λέει αν πάει κ αυτή καλά θα κλείσω να το κάνω κ εγώ… κάνω κ τη δεύτερη πάλι τπτ από παρενέργειες… δυο βδομαδες του έλεγα να του κλείσω ραντεβού κ όλο έλεγε δικαιολογίες για να το αναβάλλει… οποτε σταμάτησα να ασχολούμαι. Τώρα δεν ψήνεται με τπτ να το κάνει γτ όσοι γνωστοί μας ήταν εμβολιασμένοι κόλλησαν όλοι…άλλο που το πέρασαν ελαφρια, αυτό δεν το υπολογίζει… κ όσοι έμειναν ανεμβολιαστοι έτυχε να μην κολλήσουν κ το ρίχνει στο εμβόλιο…

Πολύ κουραστική όλη αυτή η κατάσταση… καλος χρυσός κ Άγιος σε όλα τα υπόλοιπα.. αλλά σε αυτό το θέμα μου ανεβάζει την πίεση κ δεν θέλω να ασχολούμαι 

CATwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Patataki83 είπε:

Κοιτα κ εγώ δεν του λέω κάτι πλέον αλλά δεν παύει να με εκνευρίζει το ότι θα το έκανε για να γλυτωσει το πρόστιμο αλλά δεν το κάνει για να έρχεται να βλέπει τα μωρά του… κ δεν είναι άνθρωπος που υπολογίζει τα λεφτά κ τα τσιγκουνεύεται… ίσα ίσα που εγώ του βάζω χέρι γτ χαλάει τσάμπα χρήματα σε βλακείες… το κάνει όλο αυτό από αντίδραση! Ιχθύς ο δικος μου… δεν ξέρω αν παίζει ρολο δεν ξέρω άλλους ιχθεις :lol:

Στις αρχές εντωμεταξύ μου έλεγε να μην πάω να κάνω εμβόλιο κ αν το κάνω κ πάθω τπτ να μην τον υπολογίζω… γτ του φούσκωναν τα μυαλά όσοι περνούσαν απτό μαγαζί κ έλεγαν ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του… όταν του είπα ότι εγώ θα πάω να το κάνω δεν τόλμησε να ξανάπει κάτι παρόμοιο… κάνω την πρώτη δόση όλα καλά.. ούτε δέκατα ούτε πόνος στο χέρι… του έκανε εντύπωση, άκουγε άλλους που ήταν χάλια κ περίμενε οτι θα είμαι κ εγώ… στην δεύτερη δόση μου λέει αν πάει κ αυτή καλά θα κλείσω να το κάνω κ εγώ… κάνω κ τη δεύτερη πάλι τπτ από παρενέργειες… δυο βδομαδες του έλεγα να του κλείσω ραντεβού κ όλο έλεγε δικαιολογίες για να το αναβάλλει… οποτε σταμάτησα να ασχολούμαι. Τώρα δεν ψήνεται με τπτ να το κάνει γτ όσοι γνωστοί μας ήταν εμβολιασμένοι κόλλησαν όλοι…άλλο που το πέρασαν ελαφρια, αυτό δεν το υπολογίζει… κ όσοι έμειναν ανεμβολιαστοι έτυχε να μην κολλήσουν κ το ρίχνει στο εμβόλιο…

Πολύ κουραστική όλη αυτή η κατάσταση… καλος χρυσός κ Άγιος σε όλα τα υπόλοιπα.. αλλά σε αυτό το θέμα μου ανεβάζει την πίεση κ δεν θέλω να ασχολούμαι 

Εμένα αυτοιπου του έλεγαν να μην το κάνω ήταν οι δικοί του και δε ο μπαμπάς του επειδή πέρασε κ η άλλη νύφη έγκυος .....και πρόσεξε του έχει και αδυναμία αλλά του έβαλε και χέρι να μην ανακατεύεται.....(οι Ιχθείς λένε χαλάνε και λεφτά έχουνε)...εμένα και από αντίδραση το κάνει και επειδή ο μπαμπάς του του λέει τα δικά του και το ακούει τυφλά....και επειδή πέρασε και το πέρασε χαλαρά τώρα σ λέει να το περάσω...εγώ εκεί του λέω αν το περάσεις θα σηκωθείς εσύ και ο σκύλος μαζί να πάτε να βρει να μείνετε χέστηκα ... 

• Χαχα 1

κοριτσια καλησπέρα!

Έχετε κάνει κοιλιτσα; Εγώ όχι ακόμα κάτι ιδιαίτερο και μου φαίνεται περίεργο...είμαι 13+5 και ούτε κιλά έχω πάρει και ανησυχώ..

ξεκινησα 52 κιλά έγκυος, έφτασα 48 με τους εμετούς και σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 49..

μονο όταν τρώω φουσκώνω κάπως. 

εγω είμαι σαν την @Vlal δεν πάω στον γιατρό χωρίς τον άντρα μου. Του το ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν θα χάσει ραντεβού 

πρίν από 11 λεπτά , Dream85 είπε:

κοριτσια καλησπέρα!

Έχετε κάνει κοιλιτσα; Εγώ όχι ακόμα κάτι ιδιαίτερο και μου φαίνεται περίεργο...είμαι 13+5 και ούτε κιλά έχω πάρει και ανησυχώ..

ξεκινησα 52 κιλά έγκυος, έφτασα 48 με τους εμετούς και σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 49..

εγω είμαι σαν την @Vlal δεν πάω στον γιατρό χωρίς τον άντρα μου. Του το ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν θα χάσει ραντεβού 

Καλά αν χρειαστεί θα πάω γιατί είναι και στο στρατό ο δικός μου και βάρδιες κλπ δεν ξέρεις ή κανένα ταξίδι!!!!!εμένα φαίνεται αρκετά για τα δεδομένα μου 16 εβδομάδων αύριο.....

1 ώρα πρίν, Vlal είπε:

Εμένα αυτοιπου του έλεγαν να μην το κάνω ήταν οι δικοί του και δε ο μπαμπάς του επειδή πέρασε κ η άλλη νύφη έγκυος .....και πρόσεξε του έχει και αδυναμία αλλά του έβαλε και χέρι να μην ανακατεύεται.....(οι ισχύς Λέντα χαλάνε και λεφτά έχουνε)...εμένα και από αντίδραση το κάνει και επειδή ο μπαμπάς του του λέει τα δικά του και το ακούει τυφλά....και επειδή πέρασε και το πέρασε χαλαρά τώρα σ λέει να το περάσω...εγώ εκεί του λέω αν το περάσεις θα σηκωθείς εσύ και ο σκύλος μαζί να πάτε να βρει να μείνετε χέστηκα ... 

Aσε… κ εμένα ο πατέρας του του λέει διαφορα… αυτός δουλεύει στο ΙΚΑ κ δεν ξέρω τι του λενε εκεί μέσα αλλά είναι σε φάση ότι τα ξέρει όλα… κ η μάνα του ούτε αυτή έχει κάνει εμβόλιο (είναι χωρισμένοι) γτ πιστεύει σε συνομωσιες κ τσιπάκια κ 666… αλλα δεν έχουμε επαφες μαζί της γτ όλο τσακωνοντουσαν επειδή εχωνε τη μύτη της παντού κ την έχει κάνει στην άκρη… 

εγω έτσι κ κολλήσει θα τον διώξω μόνο του…:lol:

το σκυλί δεν του το δίνω να το πάρει μαζί… το κοριτσάκι μου το καλό… έκλεισε τα 16 πριν 3 μέρες :wub:

πρίν από 45 λεπτά , Dream85 είπε:

κοριτσια καλησπέρα!

Εμένα μου φαίνεται ότι κάπως πετάει.. βέβαια είχα έτσι κ αλλιώς κοιλιτσα απλά ήταν στην ίδια ευθεία με το στομάχι, ενώ τώρα πετάει πιο πολύ η κοιλιά… κ εγώ έχω χάσει 3 κιλά από τους εμετούς 

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε;;; Από τη μια δε θέλω να το συζητάω από την άλλη είπα να το μοιραστώ....

Η αυχενική μου χάλια (6,8)....και τι δεν μου είπαν... Θάνατος, σύνδρομα, καρδιοπάθειες και χίλια δυο....

Αποφάσισα να κάνω λήψη τροφοβλάστη (δεν έχω και άλλη επιλογή)....

Για τα συναισθήματα μου δε θα σας πω να μη σας βαρύνω.... 

Αν πιστεύετε στο θεό κάντε μια προσευχή για το μωρό μου....

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 16 λεπτά , Elenst είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;;; Από τη μια δε θέλω να το συζητάω από την άλλη είπα να το μοιραστώ....

Η αυχενική μου χάλια (6,8)....και τι δεν μου είπαν... Θάνατος, σύνδρομα, καρδιοπάθειες και χίλια δυο....

Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως νιώθεις. Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ δύσκολη φάση. Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να έχεις πίστη στο μωρό σου κ να κάνεις υπομονή μέχρι μα βγουν τα αποτελέσματα. Δεν είναι σίγουρο πως υπάρχει πρόβλημα.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; 

Σου στέλνω ολη μου τη θετικη ενεργεια και ευχές να πανε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Elenst είπε:

Γλυκούλα μου!!!!!εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.....να βγουν τα αποτελέσματα και να είναι όλα καλά!!!!!στο λέω και πραγματικά συγκινουμαι γιατί σε καταλαβαίνω πολύ καλά..... υπομονή!!!!!

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, Elenst said:

Περίμενε τα αποτελέσματα, καμιά φορά διαψεύδουν. Καλά κάνατε για τη λήψη τροφοβλαστη. Εύχομαι να έχεις καλά νέα...

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Να τους πάρεις τηλ κ να τους πεις την περίπτωση κ ότι είσαι έγκυος κ θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα χωρίς αναμονή. Εγώ πήρα στο τμήμα μοριακής ενδοκρινολογίας στο Χωρεμειο για να ελέγξουμε ένα γονίδιο που φοβόμασταν ότι μπορεί να έχω μετάλλαξη κ μου είπαν να πάω την επόμενη μέρα κ μάλιστα επειδή ήθελαν αίμα κ απτον άντρα μου για να ελέγξουν κ τους δυο κ δεν μπορούσε να φύγει απτή δουλειά τελευταία στιγμή, πήγαμε πρωί πρωί σε ένα μικροβιολογικό εδώ κοντά κ μας πήραν αίμα κ έφυγα εγώ με τα μπουκαλάκια κατευθείαν για το παίδων. Μου πήραν ιστορικό, μου έδωσαν αριθμό λογαριασμού για το κόστος της εξέτασης γτ το Χωρεμειο είναι ερευνητικό κέντρο κ μπαίνουν σε λογαριασμό ελκε όπως των πανεπιστημίων. Κανονικά τα αποτελέσματα ήθελαν δυο μήνες να βγουν αλλά λόγω εγκυμοσύνης μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν στον μήνα… τελικά στις 15 μέρες βγήκαν κ με πήραν τηλ.. κ ευτυχώς είμασταν κ οι δυο αρνητικοί.

Κ εγώ τόσο ήμουν στην αυχενική κ δεν μου είπαν φύλο για κανένα από τα δυο… κ με έβγαλε κ 2 μέρες παραπάνω… ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να δούμε τπτ

Τους μίλησα σήμερα το πρωί.Μιλησα με την κυρία Τζετη,ήταν πολύ ευγενική και μου εξήγησε τι αντιμετωπίζω.Μου έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή το πρωί αλλά μου εξήγησε ότι παίρνει 3 βδομάδες λόγω διαδικασίας,δεν καθυστερούν από άλλους παράγοντες,παρόλα αυτά επειδή είμαι ήδη στη 16 εβδομάδα που είναι οριακή για να γίνει αυτή η εξέταση μου είπε κάτι που δεν κατάλαβα και ίσως τελοσπαντων μπορέσει να το επισπεύσει λίγες μέρες.Μεθαυριο που θα παω από κει θα τους παρακαλέσω ξανά κ ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω τόσο πολύ.

5 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Εγώ δεν θυμώνω με τον γιατρό… αυτός τη δουλειά του κάνει. Με τον άντρα μου θυμώνω που του έχει κολλήσει να κάνει το εμβόλιο μόνο αν γίνει υποχρεωτικό κ στις ηλικίες μας με πρόστιμο. Ο δικος μου τους εμβολιασμένους τους αφήνει να μπουν μέσα στον υπέρηχο απλά όση ώρα περιμένει η γυναίκα στην αναμονή ο άντρας περιμένει έξω απτό ιατρείο για να μην μαζεύεται πολύς κόσμος κ να κάθονται οι έγκυες… κ όταν έρθει η ώρα βγαίνει η γραμματέας κ τον φωναζει κ αυτόν να μπει. Τους ανεμβολιαστους μπαμπάδες όμως όχι…  Αλλά γενικά δέχεται μόνο με πιστοποιητικά ραντεβού… είτε εμβολιασμού, είτε νοσησης, είτε ραπιντ… χωρίς τπτ δεν μπαίνεις μέσα. Θα μπορούσαν να μπαίνουν κ οι ανεμβολιαστοι μπαμπάδες με ραπιντ πχ αλλά δεν το δέχεται…

Εμάς νομίζω άφηνε κανονικά και ανεμβολιαστους με ραπιντ πάντα και τους υπόλοιπους με πιστοποιητικά.Αλλα .στα Χριστουγεννα που υπήρχε η μεγάλη έξαρση δεν άφηνε κανέναν!Ούτε στο χώρο αναμονής!Στο ιατρείο του αυτα.Χθες που πήγαμε στο νοσοκομείο και κανονικά τον άφησε μέσα και ούτε καν πιστοποιητικά μας έλεγξαν στην είσοδο!!

5 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Εγώ δεν θυμώνω με τον γιατρό… αυτός τη δουλειά του κάνει. Με τον άντρα μου θυμώνω που του έχει κολλήσει να κάνει το εμβόλιο μόνο αν γίνει υποχρεωτικό κ στις ηλικίες μας με πρόστιμο. Ο δικος μου τους εμβολιασμένους τους αφήνει να μπουν μέσα στον υπέρηχο απλά όση ώρα περιμένει η γυναίκα στην αναμονή ο άντρας περιμένει έξω απτό ιατρείο για να μην μαζεύεται πολύς κόσμος κ να κάθονται οι έγκυες… κ όταν έρθει η ώρα βγαίνει η γραμματέας κ τον φωναζει κ αυτόν να μπει. Τους ανεμβολιαστους μπαμπάδες όμως όχι…  Αλλά γενικά δέχεται μόνο με πιστοποιητικά ραντεβού… είτε εμβολιασμού, είτε νοσησης, είτε ραπιντ… χωρίς τπτ δεν μπαίνεις μέσα. Θα μπορούσαν να μπαίνουν κ οι ανεμβολιαστοι μπαμπάδες με ραπιντ πχ αλλά δεν το δέχεται…

Εν τω μεταξύ ούτε εμένα ήθελε να εμβολιαστεί ο σύζυγος αλλά όταν μου είπε ο γιατρός στον 2ο μήνα να εμβολιαστω,γιατί πριν είχα κάποια θέματα και δεν ήθελε,έκλεισε ραντεβού κ αυτός μαζί μου για να προστατέψει το μωρό.Γιατι σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ επικίνδυνο όταν έρθει το μωρό σπίτι.Παρολα αυτά νοσησαμε 2 μέρες πριν το ραντεβού οπότε σε 3 μήνες τώρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Elenst said:

Κουράγιο και υπομονή! Να πας και σε έναν άλλον γιατρό και να κάνεις ό,τι άλλη εξέταση σου ζητηθεί. Μόνο η μέτρηση του αυχένα ήταν αυξημένη;

πρίν από 26 λεπτά , Lena3 είπε:

Κουράγιο και υπομονή! Να πας και σε έναν άλλον γιατρό και να κάνεις ό,τι άλλη εξέταση σου ζητηθεί. Μόνο η μέτρηση του αυχένα ήταν αυξημένη;

Ναι...όλα τα άλλα χέρια πόδια μύτη καρδιά ήταν εκεί καλα

4 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Κοριτσάκι μου εδώ είμαστε για να τα συζητάμε όλα. Είμαστε όλες στην ίδια φάση κ η μια καταλαβαίνει την άλλη. Καλά θα κανεις για τη λήψη τροφοβλαστη κ εύχομαι να βγει μια χαρά το αποτέλεσμα κ το μωράκι σου να είναι υγιέστατο.

2 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Τους μίλησα σήμερα το πρωί.Μιλησα με την κυρία Τζετη,ήταν πολύ ευγενική και μου εξήγησε τι αντιμετωπίζω.Μου έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή το πρωί αλλά μου εξήγησε ότι παίρνει 3 βδομάδες λόγω διαδικασίας,δεν καθυστερούν από άλλους παράγοντες,παρόλα αυτά επειδή είμαι ήδη στη 16 εβδομάδα που είναι οριακή για να γίνει αυτή η εξέταση μου είπε κάτι που δεν κατάλαβα και ίσως τελοσπαντων μπορέσει να το επισπεύσει λίγες μέρες.Μεθαυριο που θα παω από κει θα τους παρακαλέσω ξανά κ ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω τόσο πολύ.

Εμάς νομίζω άφηνε κανονικά και ανεμβολιαστους με ραπιντ πάντα και τους υπόλοιπους με πιστοποιητικά.Αλλα .στα Χριστουγεννα που υπήρχε η μεγάλη έξαρση δεν άφηνε κανέναν!Ούτε στο χώρο αναμονής!Στο ιατρείο του αυτα.Χθες που πήγαμε στο νοσοκομείο και κανονικά τον άφησε μέσα και ούτε καν πιστοποιητικά μας έλεγξαν στην είσοδο!!

Εν τω μεταξύ ούτε εμένα ήθελε να εμβολιαστεί ο σύζυγος αλλά όταν μου είπε ο γιατρός στον 2ο μήνα να εμβολιαστω,γιατί πριν είχα κάποια θέματα και δεν ήθελε,έκλεισε ραντεβού κ αυτός μαζί μου για να προστατέψει το μωρό.Γιατι σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ επικίνδυνο όταν έρθει το μωρό σπίτι.Παρολα αυτά νοσησαμε 2 μέρες πριν το ραντεβού οπότε σε 3 μήνες τώρα!

Νομιζω γενικά λένε παραπάνω χρόνο για να είναι καλυμμένοι, οποτε μπορεί να έχεις κ νωρίτερα αποτέλεσμα. Σκέψου ότι κ εμένα χρειαζόταν ανάλυση dna κ στους δυο για να απομονωθεί συγκεκριμένο κομμάτι που δείχνει συγκεκριμένη ασθένεια κ έλλειψη σε ένα ένζυμο κ μου είπε ότι δεν γίνεται με μηχανήματα όπως οι γενικές αίματος κτλ αλλά χειροκίνητα με ψάξιμο κ παρακολούθηση με το μάτι κτλ κτλ κ γιαυτο παίρνει χρόνο. Να φανταστείς αν δεν έβγαζαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα μου είπαν πως θα έπρεπε να πάμε κ τους γονείς μας να εξεταστούν για να βρούμε από που προέρχεται… ευτυχώς το γλυτωσαμε γτ ήταν κ 150€ για τον καθένα.

Κοριτσια θα κάνει καμια nipt? Μου είπαν καλό είναι να την κάνω αλλά ρώτησα τιμή κ μου ήρθε κάπως… 420€ για δίδυμα.. σε κάποιον Χατζιαρα… Χαντζιαρα… κάπως έτσι…  κ έχω διαβάσει πως δεν είναι αξιόπιστη όταν πρόκειται για πάνω από ένα μωρό… πολλά τα έξοδα αυτόν τον μήνα.. πφφ… 

επισης βγήκε η Papp a κ είναι καλή αλλά έχω αυξημένο κίνδυνο για προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες.. 1 προς 16… κ μου είπε να αρχίσω Σαλοσπίρ των 160 καθημερινά.

CATwp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κοριτσάκι μου εδώ είμαστε για να τα συζητάμε όλα. Είμαστε όλες στην ίδια φάση κ η μια καταλαβαίνει την άλλη. Καλά θα κανεις για τη λήψη τροφοβλαστη κ εύχομαι να βγει μια χαρά το αποτέλεσμα κ το μωράκι σου να είναι υγιέστατο.

Νομιζω γενικά λένε παραπάνω χρόνο για να είναι καλυμμένοι, οποτε μπορεί να έχεις κ νωρίτερα αποτέλεσμα. Σκέψου ότι κ εμένα χρειαζόταν ανάλυση dna κ στους δυο για να απομονωθεί συγκεκριμένο κομμάτι που δείχνει συγκεκριμένη ασθένεια κ έλλειψη σε ένα ένζυμο κ μου είπε ότι δεν γίνεται με μηχανήματα όπως οι γενικές αίματος κτλ αλλά χειροκίνητα με ψάξιμο κ παρακολούθηση με το μάτι κτλ κτλ κ γιαυτο παίρνει χρόνο. Να φανταστείς αν δεν έβγαζαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα μου είπαν πως θα έπρεπε να πάμε κ τους γονείς μας να εξεταστούν για να βρούμε από που προέρχεται… ευτυχώς το γλυτωσαμε γτ ήταν κ 150€ για τον καθένα.

Κοριτσια θα κάνει καμια nipt? Μου είπαν καλό είναι να την κάνω αλλά ρώτησα τιμή κ μου ήρθε κάπως… 420€ για δίδυμα.. σε κάποιον Χατζιαρα… Χαντζιαρα… κάπως έτσι…  κ έχω διαβάσει πως δεν είναι αξιόπιστη όταν πρόκειται για πάνω από ένα μωρό… πολλά τα έξοδα αυτόν τον μήνα.. πφφ… 

επισης βγήκε η Papp a κ είναι καλή αλλά έχω αυξημένο κίνδυνο για προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες.. 1 προς 16… κ μου είπε να αρχίσω Σαλοσπίρ των 160 καθημερινά.

Εγώ έχω πει και πιο πάνω δεν θα κάνω!!!!!

πρίν από 25 λεπτά , Patataki83 είπε:

Εγω δε θα κανω nipt αλλα αμνιοπαρακέντηση. Σαλοσπιρ μου εχει δωσει κ μενα λογω ηλικιας μου ειπε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...