Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Tesera είπε:

Στο ιατρείο του έμπαινα μόνο εγώ αυστηρά.Σημερα που πήγαμε στα εξωτερικά στο νοσοκομειο τον άφησε κανονικά.Μου έκανε πολύ εντύπωση!

Κ εγώ το έμαθα σήμερα 15+0.Αλλα δε μας έκανε καμία έκπληξη το έχω πει ήδη σε όλους ότι έχω κορίτσι το ήξερα!!!Μη ρωτήσετε πως.Ημουν απόλυτα σίγουρη.

Εγώ είχα ανεμβολιαστους κ τον κουνιάδο Μ κ την γυναίκα του κανένας....αλλά έμπαιναν 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο υπέρηχος πήγε μια χαρά,επιβεβαιώσαμε ότι έχουμε κοριτσάκι και ο γιατρός με άφησε και λίγο πιο ελεύθερη γιατί είχα αρκετούς περιορισμούς.Αλλα επειδή ο σύζυγος είναι ετεροζυγωτης για τη δf στην κυστική ίνωση ενώ στο εργαστήριο μας είχαν πει ότι εφόσον εγώ είμαι αρνητική δεν έχουμε πρόβλημα τώρα ο γιατρός μας είπε ότι εγώ πρέπει να πάω στο χωρεμειο εργαστήριο στο Παίδων και να κάνω την εξέταση που καλύπτει το 99% των μεταλλάξεων.Και δεν είναι το κοστος,είναι ότι είμαι ήδη στην 16η εβδομάδα που είναι το όριο για αυτή την εξέταση και ότι θα πρέπει να περιμένω και 20 μέρες για τα αποτελέσματα.Το έχει περάσει κάποια κοπέλα?Θεωρείτε ότι υπάρχει λόγος να ανησυχώ η αφού είμαι αρνητική στην κύρια μετάλλαξη δεν πρέπει να φοβάμαι για τις άλλες?Κάθε φορά που πάω όλο κάτι βγαίνει και μου κόβει τη χαρά.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Ο υπέρηχος πήγε μια χαρά,επιβεβαιώσαμε ότι έχουμε κοριτσάκι και ο γιατρός με άφησε και λίγο πιο ελεύθερη γιατί είχα αρκετούς περιορισμούς.Αλλα επειδή ο σύζυγος είναι ετεροζυγωτης για τη δf στην κυστική ίνωση ενώ στο εργαστήριο μας είχαν πει ότι εφόσον εγώ είμαι αρνητική δεν έχουμε πρόβλημα τώρα ο γιατρός μας είπε ότι εγώ πρέπει να πάω στο χωρεμειο εργαστήριο στο Παίδων και να κάνω την εξέταση που καλύπτει το 99% των μεταλλάξεων.Και δεν είναι το κοστος,είναι ότι είμαι ήδη στην 16η εβδομάδα που είναι το όριο για αυτή την εξέταση και ότι θα πρέπει να περιμένω και 20 μέρες για τα αποτελέσματα.Το έχει περάσει κάποια κοπέλα?Θεωρείτε ότι υπάρχει λόγος να ανησυχώ η αφού είμαι αρνητική στην κύρια μετάλλαξη δεν πρέπει να φοβάμαι για τις άλλες?Κάθε φορά που πάω όλο κάτι βγαίνει και μου κόβει τη χαρά.

Δεν είμαι γιατρός δεν έχω ιδέα!!!!!αλλά ας πούμε κυστική έκανα μόνο εγώ και αν έδειχνε κάτι, θα έκανε και ο άνδρας μου!!!! τώρα τι να σ πω . ...είχα διαβάσει ότι είναι δύσκολο να κάνεις και τα ποσοστά παραμένουν μικρά ακόμα και αν έχουν οι δύο γονείς!!!!τώρα αν θες σ λέω και το δικό μου σκεπτικό σαν άνθρωπος αλλά μόνο αν θες αλλιώς θα ακολουθήσεις αυτό που λέει ο γιατρός σού.....

5 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Δεν είμαι γιατρός δεν έχω ιδέα!!!!!αλλά ας πούμε κυστική έκανα μόνο εγώ και αν έδειχνε κάτι, θα έκανε και ο άνδρας μου!!!! τώρα τι να σ πω . ...είχα διαβάσει ότι είναι δύσκολο να κάνεις και τα ποσοστά παραμένουν μικρά ακόμα και αν έχουν οι δύο γονείς!!!!τώρα αν θες σ λέω και το δικό μου σκεπτικό σαν άνθρωπος αλλά μόνο αν θες αλλιώς θα ακολουθήσεις αυτό που λέει ο γιατρός σού.....

Φυσικά να μου πεις το σκεπτικό σου,χρειάζομαι πολύ θετική σκέψη γιατί από χθες κάθε λίγο κλαίω.Απλα να σου πω ότι δεν ήταν θέμα γιατρού,υπήρχε κληρονομικότητα από τη πλευρά του συζύγου και ειχε 50% πιθανότητα να είναι φορέας για αυτό και εξεταστηκαμε ταυτόχρονα.Και εννοείται ότι εφόσον είμαι αρνητική στη δf που είναι το πιο "επικίνδυνο" ας πούμε γονίδιο είναι πολύ μικρό το ποσοστό για τα υπόλοιπα όμως δε μπορούμε να το αφήσουμε στη τύχη του.Το θέμα είναι ότι θελει 3 βδομάδες αναμονή για τα αποτελέσματα και μέχρι να πάω στο ραντεβού,θα πρέπει να περιμένω σχεδόν ένα μήνα και δε ξέρω πως θα περάσει....

13 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Ποσώς εβδομαδων είσαι και σας είπε φύλο στα σίγουρα; εγώ ακόμα δεν έμαθα.. 

Εμάς μας αφήνει να μπούμε μαζί μέσα, την πρώτη φορά μόνο τον ρώτησε τον σύντροφο μου αν είναι εμβολιασμενος και αυτό ήταν... 

Καλήμερα είμαι 13 και 6 ημερων αύριο κλείνω τις 14 εβδομάδες και το είδαμε εχθες μου είπε σίγουρα φαινόταν κιόλας είχε σήκωσει τα ποδαρακια του και ήταν ανοιχτα και μου το έδειχνε ,κοίτα μου λέει δεν έχει κάτι αναμεσα:D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Tesera είπε:

Φυσικά να μου πεις το σκεπτικό σου,χρειάζομαι πολύ θετική σκέψη γιατί από χθες κάθε λίγο κλαίω.Απλα να σου πω ότι δεν ήταν θέμα γιατρού,υπήρχε κληρονομικότητα από τη πλευρά του συζύγου και ειχε 50% πιθανότητα να είναι φορέας για αυτό και εξεταστηκαμε ταυτόχρονα.Και εννοείται ότι εφόσον είμαι αρνητική στη δf που είναι το πιο "επικίνδυνο" ας πούμε γονίδιο είναι πολύ μικρό το ποσοστό για τα υπόλοιπα όμως δε μπορούμε να το αφήσουμε στη τύχη του.Το θέμα είναι ότι θελει 3 βδομάδες αναμονή για τα αποτελέσματα και μέχρι να πάω στο ραντεβού,θα πρέπει να περιμένω σχεδόν ένα μήνα και δε ξέρω πως θα περάσει....

Σ έστειλα προσωπικό μνμ 

1 ώρα πρίν, Didimakia είπε:

Καλήμερα είμαι 13 και 6 ημερων αύριο κλείνω τις 14 εβδομάδες και το είδαμε εχθες μου είπε σίγουρα φαινόταν κιόλας είχε σήκωσει τα ποδαρακια του και ήταν ανοιχτα και μου το έδειχνε ,κοίτα μου λέει δεν έχει κάτι αναμεσα:D

Εμείς αυχενική κάναμε 11 εβδομαδων και 5 ημερών κ δεν μας είπαν φύλλο. Από τότε δεν ξανά κάναμε υπέρηχο, έχουμε 1 Μαρτίου ραντεβού. Λογικά θα μας πούνε τότε. 

πρίν από 24 λεπτά , Mermer είπε:

Εμείς αυχενική κάναμε 11 εβδομαδων και 5 ημερών κ δεν μας είπαν φύλλο. Από τότε δεν ξανά κάναμε υπέρηχο, έχουμε 1 Μαρτίου ραντεβού. Λογικά θα μας πούνε τότε. 

Ε ναι σίγουρα θα φανεί!!Υπομονή σου το κρατάει για έκπληξη.Γερο να είναι το μωράκι ότι και να ναι!!:D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Mermer είπε:

Όχι με.σιγουρια 

20 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Κ εγώ έχω θυμώσει απίστευτα με το γιατρό μου.Εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι δε μπαίνει σύνοδος μέσα.Τον άντρα μου τον έχει αφήσει εντελώς εκτός.

Εγώ δεν θυμώνω με τον γιατρό… αυτός τη δουλειά του κάνει. Με τον άντρα μου θυμώνω που του έχει κολλήσει να κάνει το εμβόλιο μόνο αν γίνει υποχρεωτικό κ στις ηλικίες μας με πρόστιμο. Ο δικος μου τους εμβολιασμένους τους αφήνει να μπουν μέσα στον υπέρηχο απλά όση ώρα περιμένει η γυναίκα στην αναμονή ο άντρας περιμένει έξω απτό ιατρείο για να μην μαζεύεται πολύς κόσμος κ να κάθονται οι έγκυες… κ όταν έρθει η ώρα βγαίνει η γραμματέας κ τον φωναζει κ αυτόν να μπει. Τους ανεμβολιαστους μπαμπάδες όμως όχι…  Αλλά γενικά δέχεται μόνο με πιστοποιητικά ραντεβού… είτε εμβολιασμού, είτε νοσησης, είτε ραπιντ… χωρίς τπτ δεν μπαίνεις μέσα. Θα μπορούσαν να μπαίνουν κ οι ανεμβολιαστοι μπαμπάδες με ραπιντ πχ αλλά δεν το δέχεται…

CATwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Patataki83 είπε:

Εγώ δεν θυμώνω με τον γιατρό… αυτός τη δουλειά του κάνει. Με τον άντρα μου θυμώνω που του έχει κολλήσει να κάνει το εμβόλιο μόνο αν γίνει υποχρεωτικό κ στις ηλικίες μας με πρόστιμο. Ο δικος μου τους εμβολιασμένους τους αφήνει να μπουν μέσα στον υπέρηχο απλά όση ώρα περιμένει η γυναίκα στην αναμονή ο άντρας περιμένει έξω απτό ιατρείο για να μην μαζεύεται πολύς κόσμος κ να κάθονται οι έγκυες… κ όταν έρθει η ώρα βγαίνει η γραμματέας κ τον φωναζει κ αυτόν να μπει. Τους ανεμβολιαστους μπαμπάδες όμως όχι…  Αλλά γενικά δέχεται μόνο με πιστοποιητικά ραντεβού… είτε εμβολιασμού, είτε νοσησης, είτε ραπιντ… χωρίς τπτ δεν μπαίνεις μέσα. Θα μπορούσαν να μπαίνουν κ οι ανεμβολιαστοι μπαμπάδες με ραπιντ πχ αλλά δεν το δέχεται…

Εμένα ο εμβρυολογος δεν δέχεται και δεν ξέρω τι θα κάνω αν δεν είναι μέσα!!!!!αυτός ρωτάει πιο πολλά από εμένα 

12 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Να τους πάρεις τηλ κ να τους πεις την περίπτωση κ ότι είσαι έγκυος κ θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα χωρίς αναμονή. Εγώ πήρα στο τμήμα μοριακής ενδοκρινολογίας στο Χωρεμειο για να ελέγξουμε ένα γονίδιο που φοβόμασταν ότι μπορεί να έχω μετάλλαξη κ μου είπαν να πάω την επόμενη μέρα κ μάλιστα επειδή ήθελαν αίμα κ απτον άντρα μου για να ελέγξουν κ τους δυο κ δεν μπορούσε να φύγει απτή δουλειά τελευταία στιγμή, πήγαμε πρωί πρωί σε ένα μικροβιολογικό εδώ κοντά κ μας πήραν αίμα κ έφυγα εγώ με τα μπουκαλάκια κατευθείαν για το παίδων. Μου πήραν ιστορικό, μου έδωσαν αριθμό λογαριασμού για το κόστος της εξέτασης γτ το Χωρεμειο είναι ερευνητικό κέντρο κ μπαίνουν σε λογαριασμό ελκε όπως των πανεπιστημίων. Κανονικά τα αποτελέσματα ήθελαν δυο μήνες να βγουν αλλά λόγω εγκυμοσύνης μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν στον μήνα… τελικά στις 15 μέρες βγήκαν κ με πήραν τηλ.. κ ευτυχώς είμασταν κ οι δυο αρνητικοί.

πρίν από 51 λεπτά , Mermer είπε:

Κ εγώ τόσο ήμουν στην αυχενική κ δεν μου είπαν φύλο για κανένα από τα δυο… κ με έβγαλε κ 2 μέρες παραπάνω… ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να δούμε τπτ

CATwp3.png

Ευτυχως εμας ο γιατρός αφηνει τον συζυγο μου να μπει μεσα σε ολους τους υπερηχους. Ειναι πληρως εμβολιασμενος βεβαια. Κ στην αυχενική διαφάνεια ήταν μαζι μου και στην αμνιοπαρακεντηση θα ειναι. 

πρίν από 17 λεπτά , Vlal είπε:

Εμένα ο εμβρυολογος δεν δέχεται και δεν ξέρω τι θα κάνω αν δεν είναι μέσα!!!!!αυτός ρωτάει πιο πολλά από εμένα 

Εγώ στον εμβρυολογο πήγα έτσι κ αλλιώς μόνη μου γτ τα ραντεβού ήταν πρωινά οποτε δεν έπαιζε να κλείσει ο άντρας μου το μαγαζί για να έρθει… κ καλύτερα να σου πω γτ θα μου είχε σπάσει τα νεύρα… δεν το έχει με τις αναμονες κ άργησε να με πάρει ο γιατρός γτ είχε έρθει μια κοπέλα για β επιπέδου από νησί κ σε 3 ωρες έφευγε πάλι το καράβι της για πίσω…συν ότι στην πρώτη απόπειρα δεν μπορούσαμε να τα δούμε γτ είχα σύσπαση στη μήτρα κ με έβγαλε πάλι έξω να φάω καραμέλες για να χαλαρώσει… οποτε έμεινα εκεί μέσα πάνω από δυο ώρες… 

αλλά στον γυναικολόγο θα μπορούσα να κλείσω αργά το απόγευμα κ να ερχόταν μαζί.. αν δεν ήταν τόσο ξεροκεφαλος :D

CATwp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Patataki83 είπε:

Εγώ στον εμβρυολογο πήγα έτσι κ αλλιώς μόνη μου γτ τα ραντεβού ήταν πρωινά οποτε δεν έπαιζε να κλείσει ο άντρας μου το μαγαζί για να έρθει… κ καλύτερα να σου πω γτ θα μου είχε σπάσει τα νεύρα… δεν το έχει με τις αναμονες κ άργησε να με πάρει ο γιατρός γτ είχε έρθει μια κοπέλα για β επιπέδου από νησί κ σε 3 ωρες έφευγε πάλι το καράβι της για πίσω…συν ότι στην πρώτη απόπειρα δεν μπορούσαμε να τα δούμε γτ είχα σύσπαση στη μήτρα κ με έβγαλε πάλι έξω να φάω καραμέλες για να χαλαρώσει… οποτε έμεινα εκεί μέσα πάνω από δυο ώρες… 

αλλά στον γυναικολόγο θα μπορούσα να κλείσω αργά το απόγευμα κ να ερχόταν μαζί.. αν δεν ήταν τόσο ξεροκεφαλος :D

Να σ πω κάτι ...εγώ δεν μπορώ να επιβάλλω σε κανέναν αν θα το κάνει η όχι....όπως αυτός όταν οι άλλοι μου έλεγαν να μην κάνω το εμβόλιο έγκυος μπήκε μπροστά και λέει θα κάνει ότι θέλει αυτή ο καθένας να κοιτάει την δική του ζωή...έτσι κ εγώ δεν μπορώ να του το επιβάλλω....άσε που αν δεν ήταν τόσο υποχρεωτικό μπορεί να το είχε κάνει....γενικά είναι πολύ αντιδραστικός....ΛΕΩΝ.....Όχι εγώ τον θέλω παντού μαζί.....αλλά μπορεί να πάρω και την μαμά μου, ωστόσο εγώ αυτόν θέλω παντού μαζί....είναι παααααρα πολύ υποστηρικτος και με ηρεμεί γενικά μου προκαλεί ασφάλεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...