Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Vlal είπε:

Ναι.... πραγματικά έχει την αποψη του κ είναι τόσο κουραστικό για εμάς( εμένα σίγουρα) γιατί δεν υπάρχει μια γραμμή κ αλλά σ λέει ο ένας άλλα ο άλλος κ αγχώνεσαι απλά κ έτσι κ εγώ είπα ότι πει ο γιατρός τέλος δεν θα τρελαθώ φίλε!!!!! Εμένα Μ το έγραψε της γρίπης εγώ δεν το έχω κάνει....

Ακριβώς αυτό ότι μας πει ο γιατρός μας μην ακούς δεξια και αριστερά.:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο αυτό που θα πω!!!!απλά πράγματικα κάθε μία που στέλνει σας φαντάζομαι  στο μυαλό μου (σας κάνω εικόνα και σας δίνω ένα όνομα που στο μυαλό μου θα ταίριαζε)και κάποιες στέλνουμε πιο συχνα.

Από παιδί το έκανα αυτό πάντα.....σαν να διαβάζεις βιβλίο και να φαντάζεσαι τους πρωταγωνιστές.  

• Μου αρέσει 4

πρίν από 34 λεπτά , Vlal είπε:

Άσχετο αυτό που θα πω!!!!απλά πράγματικα κάθε μία που στέλνει σας φαντάζομαι  στο μυαλό μου (σας κάνω εικόνα και σας δίνω ένα όνομα που στο μυαλό μου θα ταίριαζε)και κάποιες στέλνουμε πιο συχνα.

Από παιδί το έκανα αυτό πάντα.....σαν να διαβάζεις βιβλίο και να φαντάζεσαι τους πρωταγωνιστές.  

Α τι ωραιο!!!!! 

1 hour ago, Vlal said:

Δικιά μου είσαι εσύ. Κι εγώ κάτι παρόμοια κάνω, φαντασία που οργιάζει! 

Κι εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Να φοράω τα ριχτα φορεματακια μου, σαγιονάρα, παγωτό, θάλασσα, ήλιος... Αχ... Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα λιώσει στη θάλασσα. Όλη μέρα επεπλεα σαν τη σημαδούρα. Με ανακουφίζε πολύ, γιατί παίρνει το βάρος της κοιλιάς. Ποτέ δεν είχα κάνει τόσα μπάνια και τόση ώρα! Είχα γεννήσει τέλη Οκτωβρίου και μέχρι και μια εβδομάδα πριν την καισαρική έκανα μπάνιο στη θάλασσα! Αλλά εγώ μένω Κρήτη και το καλοκαίρι το περνάμε στο χωριό στα νότια που είναι καθαρά, ποτέ δεν έχω κολλήσει κάτι στη θάλασσα, οπότε δεν είχα άγχος. Νομίζω ότι πρέπει να προσέχετε και την άμμο βέβαια. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 41 λεπτά , electra2021 είπε:

Δικιά μου είσαι εσύ. Κι εγώ κάτι παρόμοια κάνω, φαντασία που οργιάζει! 

Κι εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Να φοράω τα ριχτα φορεματακια μου, σαγιονάρα, παγωτό, θάλασσα, ήλιος... Αχ... Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα λιώσει στη θάλασσα. Όλη μέρα επεπλεα σαν τη σημαδούρα. Με ανακουφίζε πολύ, γιατί παίρνει το βάρος της κοιλιάς. Ποτέ δεν είχα κάνει τόσα μπάνια και τόση ώρα! Είχα γεννήσει τέλη Οκτωβρίου και μέχρι και μια εβδομάδα πριν την καισαρική έκανα μπάνιο στη θάλασσα! Αλλά εγώ μένω Κρήτη και το καλοκαίρι το περνάμε στο χωριό στα νότια που είναι καθαρά, ποτέ δεν έχω κολλήσει κάτι στη θάλασσα, οπότε δεν είχα άγχος. Νομίζω ότι πρέπει να προσέχετε και την άμμο βέβαια. 

Βρε παιδιά, μην αγχώνεστε για πράγματα που σας ενημερώνει ο γιατρό σας και ξέρετε τι οδηγίες πρέπει να ακολουθήσετε. Βέβαια απ ότι διαβάζω και εδώ αλλά και σε άλλες συζητήσεις πολλές τις πιάνει άγχος αλλά δεν ακολουθούν τις οδηγίες του γιατρόυ. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γι αυτό δεν υπάρχει μια γραμμή που την ακολουθούμε όλοι. Εγώ έκανα κ αντιγριπηκο επειδή έρχομαι σε επαφή με πολλά παιδάκια. Μου το σύστησε ο γιατρός. Αν είσαι σπίτι όλη μέρα χωρίς επαφές ίσως να μην χρειάζεται. Οσον αφορά τις εξόδους εμείς τις μείωσα με άλλα μια Κυριακή ή Σάββατο που έχουμε ρεπο βγαίνουμε έξω με φίλους. Αν διαλέξετε ένα ήρεμο μέρος με εξωτερικό χώρο με εύκολη πρόσβαση για εσάς δεν ειναι τόσο μεγάλο το ρίσκο. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός έχουμε πολλές επιλογές.. Και όπως λέτε το καλοκαίρι αν έχουμε μια εύκολη εγκυμοσυνη μπορούμε να κανουμε κ τα μπάνια μας με προσοχή και τις κατάλληλες ώρες. Όλα καλά θα πάνε.. Αρκεί να μην τρελενομαστε από το άγχος μας και δημιουργούμε προβλήματα από το πουθενά. Τα λέω για να τα ακούω και εγώ... 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Βρε παιδιά, μην αγχώνεστε για πράγματα που σας ενημερώνει ο γιατρό σας και ξέρετε τι οδηγίες πρέπει να ακολουθήσετε. Βέβαια απ ότι διαβάζω και εδώ αλλά και σε άλλες συζητήσεις πολλές τις πιάνει άγχος αλλά δεν ακολουθούν τις οδηγίες του γιατρόυ. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γι αυτό δεν υπάρχει μια γραμμή που την ακολουθούμε όλοι. Εγώ έκανα κ αντιγριπηκο επειδή έρχομαι σε επαφή με πολλά παιδάκια. Μου το σύστησε ο γιατρός. Αν είσαι σπίτι όλη μέρα χωρίς επαφές ίσως να μην χρειάζεται. Οσον αφορά τις εξόδους εμείς τις μείωσα με άλλα μια Κυριακή ή Σάββατο που έχουμε ρεπο βγαίνουμε έξω με φίλους. Αν διαλέξετε ένα ήρεμο μέρος με εξωτερικό χώρο με εύκολη πρόσβαση για εσάς δεν ειναι τόσο μεγάλο το ρίσκο. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός έχουμε πολλές επιλογές.. Και όπως λέτε το καλοκαίρι αν έχουμε μια εύκολη εγκυμοσυνη μπορούμε να κανουμε κ τα μπάνια μας με προσοχή και τις κατάλληλες ώρες. Όλα καλά θα πάνε.. Αρκεί να μην τρελενομαστε από το άγχος μας και δημιουργούμε προβλήματα από το πουθενά. Τα λέω για να τα ακούω και εγώ... 

Καλησπέρα σε όλες. Έχω μια ερώτηση λίγο βιαστική βέβαια αλλά αφού μου ήρθε θα την πω. Όταν με το καλό φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά μας τον Αύγουστο οι περισσότερες από εδώ μέσα, τι ρούχα πρέπει να έχουμε πάρει; Ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ή πιο ζεστά μακρυναμανικα;  Χρειαζόμαστε ας πούμε φανελάκια με κοντό ή μακρύ μανίκι; 

34 minutes ago, Mermer said:

Καλησπέρα σε όλες. Έχω μια ερώτηση λίγο βιαστική βέβαια αλλά αφού μου ήρθε θα την πω. Όταν με το καλό φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά μας τον Αύγουστο οι περισσότερες από εδώ μέσα, τι ρούχα πρέπει να έχουμε πάρει; Ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ή πιο ζεστά μακρυναμανικα;  Χρειαζόμαστε ας πούμε φανελάκια με κοντό ή μακρύ μανίκι; 

Κοντομάνικα θα έλεγα...τα μωρά ζεσταίνονται περισσότερο από τους ενήλικες..

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Mermer είπε:

Κ εγώ κοντομάνικα θα έλεγα… μη σου πω σκέτα απλά εσωρουχακια με κοντό μανίκι ή τιραντουλες. Ειδικά αν έχει την περσινή ζεστη προβλέπω να βγάζουν τον πρώτο μήνα μόνο με το παμπερς… κανένα καλτσακι να υπάρχει κ αν τύχει κ κάνει ψυχρα ενα σεντονάκι κ είναι οκ. Θυμάμαι η βαφτηστηρα μας που γεννήθηκε 11 Μαΐου έσταζε απτον ιδρώτα κ φορούσε απτην αρχή τελείως καλοκαιρινά φορμάκια με τιράντες… κ το βράδυ την σκέπαζαν λίγο με σεντονάκι αλλά κ πάλι μούσκεμα ήταν το κακόμοιρο.

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

2 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Αν μένεις βόρεια Ελλάδα που κάνει ψυχρα θέλει μακρύ μανίκι. Αθήνα τώρα και νότια εννοείται κοντομάνικο!!!!

Εγω γεννησα αρχές Ιουνίου και του φορούσα μακρυμάνικο φορμάκι με φανελάκι. Αν είναι κρύα τα άκρα του μωρού τότε καταλαβαίνεις ότι κρυώνει. Επίσης η θερμοκρασία του δωματίου να μην είναι κάτω από 18βαθμους! 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 14/2/2022 at 5:21 ΠΜ, Konisn είπε:

Ααα δεν ηξερα για το αμυγδαλελαιο. Μαλιστα.... 

Με covid ευτυχως ειμαι καλυτερα. Το περναω ελαφρια. Ντεπον μια φορα πηρα. Ο λαιμος ομως και το μπουκωμα με ταλαιπωρησαν πολυ. 

Λογικό,με το μπούκωμα ειδικά δε μπορείς να κοιμηθείς,αναπνέεις από το στόμα,στεγνώνει ο λαιμός γίνεται χειρότερα,σε καταλαβαίνω!Σημασία έχει ότι το πέρασες ελαφριά!! 

On 14/2/2022 at 10:32 ΠΜ, Dream85 είπε:

Καλημέρα! Σε όλα τα κορίτσια! 

εμενα τους ανησύχησε η μείωση μέσα σε δυο εβδομάδες από 4 σε 2,9. Διαφορετικά θα ήταν οκ απλά λόγω της μεγάλης μείωσης θέλει να με παρακολουθεί αν 2 βδομαδες. 
η αδερφή μου πχ στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησε με 2,5 και Πήγε όλη η εγκυμοσύνη καλά χωρίς περιδεση και στην δεύτερη είχε 2,4 και πάλι δεν έκανε περιδεση και έφτασε 38 εβδομάδες. 

μην αγχώνεσαι ο γιατρός σου ξέρει. 

ασχετο..με το που μπήκα στην 14η εβδομάδα άρχισα πάλι τους εμετούς! Μα είναι δυνατόν! 1 βδομάδα ηρέμησα και παλι ξανα :-(

Σ ευχαριστώ.Ειναι κακό που ακούω ότι δεν είναι απαραίτητα κακο.Εγω εμετούς δεν έχω αλλά στον 4ο μήνα έχω πολύ περισσότερες αναγουλες απ' ότι στο πρώτο τρίμηνο!

On 14/2/2022 at 11:53 ΠΜ, Patataki83 είπε:

Ποσό μου έχει λείψει να πιω έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα Κυριακή μεσημέρι με ήλιο… να λιάζομαι στην καρεκλιτσα μου σαν το γατι κ να ζεσταίνεται το κοκαλάκι μου…  

κ ένα Σαββατόβραδο σε ταβερνάκι με παρέα όπως πριν τον κορονοιο… σνιφ κλαψ λυγμ…

Κ ο δικος μου τα ίδια… αγύριστο κεφάλι… ούτε στους υπερηχους δεν μπορεί να έρθει να δει τα μωρά. Πολύ θυμώνω με το πείσμα του 

On 14/2/2022 at 11:53 ΠΜ, Patataki83 είπε:

Ποσό μου έχει λείψει να πιω έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα Κυριακή μεσημέρι με ήλιο… να λιάζομαι στην καρεκλιτσα μου σαν το γατι κ να ζεσταίνεται το κοκαλάκι μου…  

κ ένα Σαββατόβραδο σε ταβερνάκι με παρέα όπως πριν τον κορονοιο… σνιφ κλαψ λυγμ…

Κ ο δικος μου τα ίδια… αγύριστο κεφάλι… ούτε στους υπερηχους δεν μπορεί να έρθει να δει τα μωρά. Πολύ θυμώνω με το πείσμα του 

Κ εγώ έχω θυμώσει απίστευτα με το γιατρό μου.Εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι δε μπαίνει σύνοδος μέσα.Τον άντρα μου τον έχει αφήσει εντελώς εκτός.

Βρε κορίτσια έχω ραντεβού με το γιατρό μου σήμερα και ενώ γενικά το τελευταίο δεκαπενθήμερο ήμουν ήρεμη έχω από το πρωί ένα τρελό άγχος!! Σας πιάνει και σας πριν τα ραντεβού?Κάθομαι και σκέφτομαι λες να συμβαίνει τίποτα και έχω προαίσθημα!Αλλά μετά σκέφτομαι ότι απλά με πιάνουν φοβίες και δεν έχει βάση το άγχος μου.Πειτε μου ότι δεν παραλογιζομαι μόνο εγώ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Tesera είπε:

Λογικό,με το μπούκωμα ειδικά δε μπορείς να κοιμηθείς,αναπνέεις από το στόμα,στεγνώνει ο λαιμός γίνεται χειρότερα,σε καταλαβαίνω!Σημασία έχει ότι το πέρασες ελαφριά!! 

Σ ευχαριστώ.Ειναι κακό που ακούω ότι δεν είναι απαραίτητα κακο.Εγω εμετούς δεν έχω αλλά στον 4ο μήνα έχω πολύ περισσότερες αναγουλες απ' ότι στο πρώτο τρίμηνο!

Κ εγώ έχω θυμώσει απίστευτα με το γιατρό μου.Εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι δε μπαίνει σύνοδος μέσα.Τον άντρα μου τον έχει αφήσει εντελώς εκτός.

Βρε κορίτσια έχω ραντεβού με το γιατρό μου σήμερα και ενώ γενικά το τελευταίο δεκαπενθήμερο ήμουν ήρεμη έχω από το πρωί ένα τρελό άγχος!! Σας πιάνει και σας πριν τα ραντεβού?Κάθομαι και σκέφτομαι λες να συμβαίνει τίποτα και έχω προαίσθημα!Αλλά μετά σκέφτομαι ότι απλά με πιάνουν φοβίες και δεν έχει βάση το άγχος μου.Πειτε μου ότι δεν παραλογιζομαι μόνο εγώ!

Έτσι ακριβώς αισθανόμουν και γω που περίμενα 1 ώρα πρίν μπω για υπερηχο φουλ ταχυπαλμια άστα!!

πρίν από 8 λεπτά , Didimakia είπε:

Έτσι ακριβώς αισθανόμουν και γω που περίμενα 1 ώρα πρίν μπω για υπερηχο φουλ ταχυπαλμια άστα!!

Κορίτσια σημερα πήγα για υπέρηχο κοριτσαρος και με την βουλα!!!Ευτυχώς προς το παρόν περιδεση δεν χρειάζεται είναιπολύ καλός ο τραχηλος!!Σε 2 βδομάδες πάλι όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, Tesera είπε:

Δεν σε άφηνει σοβαρά;;;

5 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Κορίτσια σημερα πήγα για υπέρηχο κοριτσαρος και με την βουλα!!!Ευτυχώς προς το παρόν περιδεση δεν χρειάζεται είναιπολύ καλός ο τραχηλος!!Σε 2 βδομάδες πάλι όλα καλά!!!

Ποσώς εβδομαδων είσαι και σας είπε φύλο στα σίγουρα; εγώ ακόμα δεν έμαθα.. 

4 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Δεν σε άφηνει σοβαρά;;;

Εμάς μας αφήνει να μπούμε μαζί μέσα, την πρώτη φορά μόνο τον ρώτησε τον σύντροφο μου αν είναι εμβολιασμενος και αυτό ήταν... 

πρίν από 39 λεπτά , Mermer είπε:

Εμάς μας αφήνει να μπούμε μαζί μέσα, την πρώτη φορά μόνο τον ρώτησε τον σύντροφο μου αν είναι εμβολιασμενος και αυτό ήταν... 

Εμένα τώρα που έληξε το πιστοποιητικό νόσησης του δεν ξέρω τι θα γίνει....θα πάμε με ραπίντ και θα δούμε 

5 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Δεν σε άφηνει σοβαρά;;;

Στο ιατρείο του έμπαινα μόνο εγώ αυστηρά.Σημερα που πήγαμε στα εξωτερικά στο νοσοκομειο τον άφησε κανονικά.Μου έκανε πολύ εντύπωση!

πρίν από 58 λεπτά , Mermer είπε:

Κ εγώ το έμαθα σήμερα 15+0.Αλλα δε μας έκανε καμία έκπληξη το έχω πει ήδη σε όλους ότι έχω κορίτσι το ήξερα!!!Μη ρωτήσετε πως.Ημουν απόλυτα σίγουρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...