Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Patataki83 είπε:

Εμένα οι ζαλάδες έχουν σταματήσει εδώ κ πολύ καιρό αλλά οι εμετοί επιμένουν. Σαλατικά κ φρούτα μου αλλάζουν τα φωτα.. με πιάνουν καούρες.. κ στο τέλος τα βγάζω κ αυτά 

Πωπωω έλα ρε συ βασανιζεσαι υπομονή κάποια στιγμή θα περάσουν κι αυτά!!Εγώ είχα μόνο αναγούλες όχι όμως σε σημείο να τα βγάζω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Konisn είπε:

Αχ ναι ταβερνακι με φιλους, σινεμαδακι.... μόνο το καλοκαιρι καναμε τετοιες βολτουλες

Φέτος το καλοκαίρι δεν θα έχει τέτοια πάλι… λίγο η κοιλιά τούρλα που θα ζορίζει σε συνδιασμο με τη ζεστη… λίγο ο φόβος μην κολλήσουμε τπτ τελευταία στιγμή… πφφ… τουλάχιστον κανένα μπάνιο θα μπορούμε να κάνουμε άραγε ή δεν επιτρέπεται τους τελευταίους μήνες;

CATwp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Patataki83 είπε:

Φέτος το καλοκαίρι δεν θα έχει τέτοια πάλι… λίγο η κοιλιά τούρλα που θα ζορίζει σε συνδιασμο με τη ζεστη… λίγο ο φόβος μην κολλήσουμε τπτ τελευταία στιγμή… πφφ… τουλάχιστον κανένα μπάνιο θα μπορούμε να κάνουμε άραγε ή δεν επιτρέπεται τους τελευταίους μήνες;

Δεν εχω ιδέα. Φαντάζομαι τον Ιούνιο να μπορέσουμε να κάνουμε καμια βουτίτσα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Didimakia είπε:

Πωπωω έλα ρε συ βασανιζεσαι υπομονή κάποια στιγμή θα περάσουν κι αυτά!!Εγώ είχα μόνο αναγούλες όχι όμως σε σημείο να τα βγάζω.

Όχι εγώ τα βγάζω σχεδόν όλα… αφού ο άντρας μου πλέον όταν πούμε να παραγγείλουμε με ρωτάει.. «τι θες να βγάλεις σήμερα;» Κ εννοείται όλη μέρα πεινάω γτ είτε τρώω κ κάνω εμετό είτε δε μπορώ να φάω γτ ανακατεύομαι… δεν έχω όρεξη ούτε να μαγειρέψω πλέον…μακαρονια του έβρασα κ μου βρωμαγε το τυρί κ ανακατευόμουν… κ εγώ με το λαπαδακι μου αγκαλιά από δίπλα..

πρίν από 7 λεπτά , Konisn είπε:

Δεν εχω ιδέα. Φαντάζομαι τον Ιούνιο να μπορέσουμε να κάνουμε καμια βουτίτσα.

Μακάρι γτ θα λαλησουμε τελείως…

CATwp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Konisn είπε:

Ευελπιστω να πέσουν. Εμείς δε πάμε απο επιλογή. 

Ούτε εγω έχω ιδιαίτερα υγρά. Μη το σκέφτεσαι. Αν έπρεπε να προσέξεις κάτι θα στο είχε πει ο γιατρός.

Εγω το βράδυ έχω ακόμα αυτό το αίσθημα αηδιας, με το ρέψιμο και το πρήξιμο....

Ε σιγά σιγα θα φύγει κι αυτο το βραδυνο που θα πάει.Εχω έχω συχνά ένα πράγμα σαν λοξυγκα μια φορά με διαστήματα μέσα στην  ημέρα και τέρμα.Μετα από λίγο πάλι χίκ και σταματάει.Και έχω αρχίσει να πεινάω τώρα και λόγω ζαχαρου στερούμαι ρε γαμωτο πολλα.Το καλό είναι ότι έχω πάρει μόνο 1 κιλό.Αλλα βαρέθηκα την διατροφή και έχω μήνες μπροστά μου.Ζηλευω θέλω να φάω γλυκό και δεν μπορώ πφφφφ!Τελοσπαντων είπαμε υπομονη!!!

πρίν από 9 λεπτά , Patataki83 είπε:

Όχι εγώ τα βγάζω σχεδόν όλα… αφού ο άντρας μου πλέον όταν πούμε να παραγγείλουμε με ρωτάει.. «τι θες να βγάλεις σήμερα;» Κ εννοείται όλη μέρα πεινάω γτ είτε τρώω κ κάνω εμετό είτε δε μπορώ να φάω γτ ανακατεύομαι… δεν έχω όρεξη ούτε να μαγειρέψω πλέον…μακαρονια του έβρασα κ μου βρωμαγε το τυρί κ ανακατευόμουν… κ εγώ με το λαπαδακι μου αγκαλιά από δίπλα..

Μακάρι γτ θα λαλησουμε τελείως…

Έλα ρε κοριτσιιι πωπω σε ασπάζομαι τι να πω κουραγιο!

πρίν από 16 λεπτά , Patataki83 είπε:

Καλό είναι( δεν ξέρω βέβαια σε ποια περιοχή μένεις) ειδικά στην Αθήνα όμως που μένω εγώ ΜΑΚΡΙΑ από τις γύρω θάλασσες!Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάω θάλασσα να κολλήσω κανα μικρόβιο και να τρέχω και να μην φτάνω ούτε καν!Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.Παναγια μου!!:roll:

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Patataki83 είπε:

Μωρε το ξέρω… απλά μου έχει λείψει που βγαίναμε έξω ξέγνοιαστοι… ντυνόμασταν φτιαχνόμασταν κ έξω απτην πόρτα… ούτε που θα καθίσουμε μας ενοιαζε, ούτε που θα ακουμπήσουμε, ούτε ποιοι θα κάθονται γύρω μας… ποσο έχει αλλάξει η ζωή μας μέσα σε δυο χρόνια.. 

Και μετά θα αγχώνεσαι....εγώ θα σας πω αυτό και θα το δείτε....πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι ...εγώ αυτό κατάλαβα παιδιά......

πρίν από 8 λεπτά , Vlal είπε:

Και μετά θα αγχώνεσαι....εγώ θα σας πω αυτό και θα το δείτε....πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι ...εγώ αυτό κατάλαβα παιδιά......

Συμφωνώ και εγώ αυτό θα διαιωνιστει!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Vlal είπε:

Όλοι θα κολλήσουμε αργά η γρήγορα

Το μόνο σιγουρο....Εγώ αύριο που θα πάω θα μου πει και ο γιατρός ποτέ να το κανω γιατί μου είχε πει θα σου πω για το 2ο τριμηνο στο αρχή δεν ήθελε φοβόταν για το εμβρυο μου είπε και εννοείται ότι μου την ειπε γιατί δεν το έκανα πιο πριν:unsure:

πρίν από 28 λεπτά , Didimakia είπε:

Το μόνο σιγουρο....Εγώ αύριο που θα πάω θα μου πει και ο γιατρός ποτέ να το κανω γιατί μου είχε πει θα σου πω για το 2ο τριμηνο στο αρχή δεν ήθελε φοβόταν για το εμβρυο μου είπε και εννοείται ότι μου την ειπε γιατί δεν το έκανα πιο πριν:unsure:

Δεν είχες κάνει κανένα;;;;παιδιά εγώ το έκανα στο πρώτο τρίμηνο και κάποια στιγμή είχα φτάσει στο πικ του άγχους και Μ λέει άκου πρέπει να το κάνεις!!!!εγώ δεν έχω κάνει της γρίπης μου το έχει γράψει αλλά δεν το έκανα......πόσα εμβόλια δεν θέλω..    πειράζει λέτε:;;;;;δεν ξέρω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Didimakia είπε:

Ε σιγά σιγα θα φύγει κι αυτο το βραδυνο που θα πάει.Εχω έχω συχνά ένα πράγμα σαν λοξυγκα μια φορά με διαστήματα μέσα στην  ημέρα και τέρμα.Μετα από λίγο πάλι χίκ και σταματάει.Και έχω αρχίσει να πεινάω τώρα και λόγω ζαχαρου στερούμαι ρε γαμωτο πολλα.Το καλό είναι ότι έχω πάρει μόνο 1 κιλό.Αλλα βαρέθηκα την διατροφή και έχω μήνες μπροστά μου.Ζηλευω θέλω να φάω γλυκό και δεν μπορώ πφφφφ!Τελοσπαντων είπαμε υπομονη!!!

Έλα ρε κοριτσιιι πωπω σε ασπάζομαι τι να πω κουραγιο!

Καλό είναι( δεν ξέρω βέβαια σε ποια περιοχή μένεις) ειδικά στην Αθήνα όμως που μένω εγώ ΜΑΚΡΙΑ από τις γύρω θάλασσες!Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάω θάλασσα να κολλήσω κανα μικρόβιο και να τρέχω και να μην φτάνω ούτε καν!Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.Παναγια μου!!:roll:

Κ εγώ Αθήνα μένω κ συνήθως πήγαινα λούτσα για μπάνιο αλλά όχι ΣΚ που γίνεται χαμος μόνο καθημερινές. Τσεκάρω κ τα σημεία που κάνουν ελέγχους στο νερό κ συνήθως το κομμάτι που είναι το τρόλεϊ κ καμια 500αρια μέτρα πιο πριν βγάζει γαλάζια σημαία. Όπου αλλου πήγα είχε πολύ μπίχλα να επιπλέει… ειδικά στα πολύ οργανωμένα με μπιτσομπαρα που μαζεύονται τα πιτσιρίκια κ πάει το λάδι σύννεφο. Εκτός απο τη βαβούρα κιολας που δεν παλευεται.. 

Δεν θα πάμε κ διακοπές φέτος… γτ εμείς φεύγαμε πάντα 15αυγουστο που κλεινει το μαγαζί ο άντρας μου κ αν δεν πηγαίναμε σε κανένα νησί, πηγαίναμε Γιάννενα που έχω σπίτι κ κάναμε τα μπάνια μας προς Σύβοτα, Παργα κ Πρέβεζα που είναι πεντακάθαρα.  

πρίν από 47 λεπτά , Vlal είπε:

δυστυχως δεν θα γυρίσουμε ποτε στα παλιά.. 

πρίν από 35 λεπτά , Didimakia είπε:

Εμένα μου βγαίνει να κάνω τριτη δόση αρχές Μαρτίου αλλά επειδή έκανα τις προηγούμενες Νοέμβρη κ Δεκέμβρη είναι στο τρίμηνο τώρα κ όχι εξάμηνο όπως ήταν παλιότερα… θα την κάνω αλλά σκέφτομαι λίγο πιο μετά για να με καλύψει κ προς το τέλος περισσότερο… δεν ξέρω..

πρίν από 15 λεπτά , Vlal είπε:

Δεν είχες κάνει κανένα;;;;παιδιά εγώ το έκανα στο πρώτο τρίμηνο και κάποια στιγμή είχα φτάσει στο πικ του άγχους και Μ λέει άκου πρέπει να το κάνεις!!!!εγώ δεν έχω κάνει της γρίπης μου το έχει γράψει αλλά δεν το έκανα......πόσα εμβόλια δεν θέλω..    πειράζει λέτε:;;;;;δεν ξέρω 

Της γρίπης εμένα δεν μου έχει πει ακόμα να το κάνω… το είδα γραμμένο σε ένα φυλλάδιο που μου έδωσε σαν τυφλοσούρτη για το τι κάνουμε σε ποιον μήνα… αλλά δεν μου είπε ξανά κάτι 

CATwp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Vlal είπε:

Ούτε εγω εχω κανει της γρίπης. Έχει νόημα τώρα ή είναι αργά;

Εγω θα κανω την τρίτη δόση μετά απο 3 μηνες γιατί τώρα δε με αφήνει το σύστημα. 

πρίν από 20 λεπτά , Vlal είπε:

Δεν πειράζει που δεν το έκανες με την μάσκα προστατεύεσαι. Στην παρούσα φάση ο κοβιντ προηγείται. Είσαι ασφαλής όμως σε μεγάλο βαθμό!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 52 λεπτά , Vlal είπε:

Ο καθένας γιατρός έχει την δική του άποψη για το αν θα το κάνει μια εγκυος στο 1ο η στο 2ο τρίμηνο.Μην αγχωνεσαι εγώ είμαι από τις λίγες που δεν το έχω κάνει ο περισσότερες το έχουν κάνει στο 1ο τριμηνο και είναι μια χαρά!Ούτε εμένα μου είπε για το αντιγριππικο.

πρίν από 15 λεπτά , Didimakia είπε:

Ο καθένας γιατρός έχει την δική του άποψη για το αν θα το κάνει μια εγκυος στο 1ο η στο 2ο τρίμηνο.Μην αγχωνεσαι εγώ είμαι από τις λίγες που δεν το έχω κάνει ο περισσότερες το έχουν κάνει στο 1ο τριμηνο και είναι μια χαρά!Ούτε εμένα μου είπε για το αντιγριππικο.

Ναι.... πραγματικά έχει την αποψη του κ είναι τόσο κουραστικό για εμάς( εμένα σίγουρα) γιατί δεν υπάρχει μια γραμμή κ αλλά σ λέει ο ένας άλλα ο άλλος κ αγχώνεσαι απλά κ έτσι κ εγώ είπα ότι πει ο γιατρός τέλος δεν θα τρελαθώ φίλε!!!!! Εμένα Μ το έγραψε της γρίπης εγώ δεν το έχω κάνει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...