Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Konisn είπε:

Θα παω κομμωτηριο γιατι μου χαλαει πολυ η ψυχολογια να με βλεπω ετσι.

Ειμαι 13w5d. Θελω τις καλες μερες να περπαταω λιγακι και για γυμναστικη και για την ψυχολογια. Μεσα στο σπιτι απο την εμβρυομεταφορα και μετα εχω σαλταρει. Με ποναει το κορμι απο την ακινησια.

Μηπως δε χρειαστει περιδεση. Εχω διαβασει ομως πως πολλες κοπελες εχουν κανει κ ολα πηγαν πολυ καλα. Υπομονη μεχρι αυριο να δεις τι θα πει ο γιατρος. Ολα μια χαρα θα ειναι νομιζω.

Εγώ θα αρχίσω  κάτι χαζό ασκήσεις γυμναστικής που έχω δει στο ίντερνετ..... εντωμεταξυ θέλω μασάζ απεγνωσμένα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ θα αρχίσω  κάτι χαζό ασκήσεις γυμναστικής που έχω δει στο ίντερνετ..... εντωμεταξυ θέλω μασάζ απεγνωσμένα

Αχ ωραιο θα ηταν ενα μασαζακι!!!!! Θελω κ γω να κανω yoga ή pilates αλλα με τον κορωνοιο φοβαμαι. Ισως λιγο αργοτερα...

πρίν από 10 λεπτά , Konisn είπε:

Αχ ωραιο θα ηταν ενα μασαζακι!!!!! Θελω κ γω να κανω yoga ή pilates αλλα με τον κορωνοιο φοβαμαι. Ισως λιγο αργοτερα...

Εγώ δεν πάω έξω λογω οικονομικών, αλλιώς δεν είχα θέμα....φτάνει και με αυτον το κορόνα.... κουράστηκα να κρύβομαι.... 

πρίν από 16 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ δεν πάω έξω λογω οικονομικών, αλλιώς δεν είχα θέμα....φτάνει και με αυτον το κορόνα.... κουράστηκα να κρύβομαι.... 

Δικιο εχεις. Κ γω εχω μπουχτισει πια με ολη την κατασταση.

Αχ βρε κοριτσια… όλο αυτό το πράγμα με την κλεισούρα μας έχει ρίξει όλους… 

Τις προάλλες πήρα το αμάξι να πάω στον γιατρό κ είχε έξω μια λιακάδα ωραία… για λίγο ένιωσα ότι πήγα εκδρομή! … κ είναι 10’ απόσταση ο γιατρός μου…  Αν δεν είχα τις ανακατωσούρες ήμουν στο Τσακ να πάω βόλτα με το αμάξι μέχρι τη θάλασσα να ξεσκασω λίγο έστω κ χωρίς παρέα… μπούχτισα πια! Ο άντρας μου εντωμεταξύ φοβάται να πάμε βόλτα με το αμάξι μην ζαλιστώ κ μου έρθει εμετός… κ έχουμε κλειστεί τελείως μέσα. Για μαγαζιά, φίλους κ συγγενείς δεν το συζητώ καν… πήγαινα έστω ένα σούπερ μάρκετ πριν την εξωσωματική κ έλεγα ότι βγαίνω λίγο απτό σπίτι… τώρα πάει ο άντρας μου κ έχω σαπίσει μέσα.

CATwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Konisn είπε:

Θα παω κομμωτηριο γιατι μου χαλαει πολυ η ψυχολογια να με βλεπω ετσι.

Ειμαι 13w5d. Θελω τις καλες μερες να περπαταω λιγακι και για γυμναστικη και για την ψυχολογια. Μεσα στο σπιτι απο την εμβρυομεταφορα και μετα εχω σαλταρει. Με ποναει το κορμι απο την ακινησια.

Μηπως δε χρειαστει περιδεση. Εχω διαβασει ομως πως πολλες κοπελες εχουν κανει κ ολα πηγαν πολυ καλα. Υπομονη μεχρι αυριο να δεις τι θα πει ο γιατρος. Ολα μια χαρα θα ειναι νομιζω.

Μωρέ και γω έτσι είμαι αλλά είπα να το αφήσω για τον 5ο καλύτερα.Και γω έιμαι μέσα στα νεύρα ούτε σεξ δεν μπορώ να κάνω (συγγνώμη  κιολας:oops:) οπότε είμαι σε μια κατάσταση προ τρέλας!!Υπομονη και πάλι υπομονη μετά από τόσα που έχω περάσει θα επιβιώσω χαχα!!!Και γω έτσι νομιζω αλλά και να χρειαστεί είναι συνηθισμένο μου είπαν οπότε όλα καλά!

πρίν από 11 λεπτά , Didimakia είπε:

Μωρέ και γω έτσι είμαι αλλά είπα να το αφήσω για τον 5ο καλύτερα.Και γω έιμαι μέσα στα νεύρα ούτε σεξ δεν μπορώ να κάνω (συγγνώμη  κιολας:oops:) οπότε είμαι σε μια κατάσταση προ τρέλας!!Υπομονη και πάλι υπομονη μετά από τόσα που έχω περάσει θα επιβιώσω χαχα!!!Και γω έτσι νομιζω αλλά και να χρειαστεί είναι συνηθισμένο μου είπαν οπότε όλα καλά!

Σεξ ουτε εμεις. Φαγαμε απαγορευτικο.

πρίν από 12 λεπτά , Patataki83 είπε:

Αχ βρε κοριτσια… όλο αυτό το πράγμα με την κλεισούρα μας έχει ρίξει όλους… 

Τις προάλλες πήρα το αμάξι να πάω στον γιατρό κ είχε έξω μια λιακάδα ωραία… για λίγο ένιωσα ότι πήγα εκδρομή! … κ είναι 10’ απόσταση ο γιατρός μου…  Αν δεν είχα τις ανακατωσούρες ήμουν στο Τσακ να πάω βόλτα με το αμάξι μέχρι τη θάλασσα να ξεσκασω λίγο έστω κ χωρίς παρέα… μπούχτισα πια! Ο άντρας μου εντωμεταξύ φοβάται να πάμε βόλτα με το αμάξι μην ζαλιστώ κ μου έρθει εμετός… κ έχουμε κλειστεί τελείως μέσα. Για μαγαζιά, φίλους κ συγγενείς δεν το συζητώ καν… πήγαινα έστω ένα σούπερ μάρκετ πριν την εξωσωματική κ έλεγα ότι βγαίνω λίγο απτό σπίτι… τώρα πάει ο άντρας μου κ έχω σαπίσει μέσα.

Να ανοιξει λιγο ο καιρος,να πεσουνε κ τα κρουσματα γιατι στο τελος θα λαλησουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Konisn είπε:

Να ανοιξει λιγο ο καιρος,να πεσουνε κ τα κρουσματα γιατι στο τελος θα λαλησουμε. 

Υπομονη κορίτσια να ανοίξει ο καιρός τι να κάνουμε για καλό ειναι μετά θα επανέλθουμε στα κανονικά μας!.Εμενα πάντως μου φύγανε η τάση για εμετό και οι ζαλαδες αισθανομαι ειδικά το πρωί σαν να μην είμαι εγκυος το απόγευμα λίγο με πιάνει κατιτίς ελάχιστο χωρίς να με ενοχλεί.Δεν εχω όμως ορεξη να φάω το βράδυ καθόλου.Με το ζόρι και το μόνο που με απωθεί είναι το μαρούλι.Επισης θα το ξαναπώ σημερα παλιδεν βλέπω υγρα στο σερβιετακι μου πάρα μόνο όταν βάζω λίγο το χέρι μου για να δω και είναι διάφανα.Εχω παθεί εμμονή με αυτά τα υγρα εχω λαλήσει.Δεν ξερω γιατί και αν έχει σημασία αυτο:?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Konisn είπε:

Ποσό μου έχει λείψει να πιω έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα Κυριακή μεσημέρι με ήλιο… να λιάζομαι στην καρεκλιτσα μου σαν το γατι κ να ζεσταίνεται το κοκαλάκι μου…  

κ ένα Σαββατόβραδο σε ταβερνάκι με παρέα όπως πριν τον κορονοιο… σνιφ κλαψ λυγμ…

πρίν από 9 λεπτά , Vlal είπε:

Θα πέσουν;;;;; Εγώ έχω βγει... Εντωμεταξυ ο άνδρας Μ ανεμβολιαστος πουθενά δεν μπορούμε να πάμε μόνο έξω...

Κ ο δικος μου τα ίδια… αγύριστο κεφάλι… ούτε στους υπερηχους δεν μπορεί να έρθει να δει τα μωρά. Πολύ θυμώνω με το πείσμα του 

CATwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Vlal είπε:

Θα πέσουν;;;;; Εγώ έχω βγει... Εντωμεταξυ ο άνδρας Μ ανεμβολιαστος πουθενά δεν μπορούμε να πάμε μόνο έξω...

Ευελπιστω να πέσουν. Εμείς δε πάμε απο επιλογή. 

πρίν από 10 λεπτά , Didimakia είπε:

Υπομονη κορίτσια να ανοίξει ο καιρός τι να κάνουμε για καλό ειναι μετά θα επανέλθουμε στα κανονικά μας!.Εμενα πάντως μου φύγανε η τάση για εμετό και οι ζαλαδες αισθανομαι ειδικά το πρωί σαν να μην είμαι εγκυος το απόγευμα λίγο με πιάνει κατιτίς ελάχιστο χωρίς να με ενοχλεί.Δεν εχω όμως ορεξη να φάω το βράδυ καθόλου.Με το ζόρι και το μόνο που με απωθεί είναι το μαρούλι.Επισης θα το ξαναπώ σημερα παλιδεν βλέπω υγρα στο σερβιετακι μου πάρα μόνο όταν βάζω λίγο το χέρι μου για να δω και είναι διάφανα.Εχω παθεί εμμονή με αυτά τα υγρα εχω λαλήσει.Δεν ξερω γιατί και αν έχει σημασία αυτο:?

Ούτε εγω έχω ιδιαίτερα υγρά. Μη το σκέφτεσαι. Αν έπρεπε να προσέξεις κάτι θα στο είχε πει ο γιατρός.

Εγω το βράδυ έχω ακόμα αυτό το αίσθημα αηδιας, με το ρέψιμο και το πρήξιμο....

πρίν από 8 λεπτά , Patataki83 είπε:

Ποσό μου έχει λείψει να πιω έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα Κυριακή μεσημέρι με ήλιο… να λιάζομαι στην καρεκλιτσα μου σαν το γατι κ να ζεσταίνεται το κοκαλάκι μου…  

κ ένα Σαββατόβραδο σε ταβερνάκι με παρέα όπως πριν τον κορονοιο… σνιφ κλαψ λυγμ…

Μπορείς να το κάνεις αλλά να το αλλάξεις το τρόπο ...καφέ στο χέρι και για φαι το βράδυ με φίλους που έχουν κανει όλοι τεστ

πρίν από 13 λεπτά , Didimakia είπε:

Εμένα οι ζαλάδες έχουν σταματήσει εδώ κ πολύ καιρό αλλά οι εμετοί επιμένουν. Σαλατικά κ φρούτα μου αλλάζουν τα φωτα.. με πιάνουν καούρες.. κ στο τέλος τα βγάζω κ αυτά 

CATwp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κ ο δικος μου τα ίδια… αγύριστο κεφάλι… ούτε στους υπερηχους δεν μπορεί να έρθει να δει τα μωρά. Πολύ θυμώνω με το πείσμα του 

Αχ ναι ταβερνακι με φιλους, σινεμαδακι.... μόνο το καλοκαιρι καναμε τετοιες βολτουλες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Vlal είπε:

Μπορείς να το κάνεις αλλά να το αλλάξεις το τρόπο ...καφέ στο χέρι και για φαι το βράδυ με φίλους που έχουν κανει όλοι τεστ

Μωρε το ξέρω… απλά μου έχει λείψει που βγαίναμε έξω ξέγνοιαστοι… ντυνόμασταν φτιαχνόμασταν κ έξω απτην πόρτα… ούτε που θα καθίσουμε μας ενοιαζε, ούτε που θα ακουμπήσουμε, ούτε ποιοι θα κάθονται γύρω μας… ποσο έχει αλλάξει η ζωή μας μέσα σε δυο χρόνια.. 

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...