Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Konisn είπε:

Μια φιλη μου ειπε πως ειχε μεινει ευχαριστημενη με αμυγδαλελαιο βιολογικο. Σκεφτομαι να το δοκιμασω κ αυτο στη πορεια...

Εμένα μου έλεγε μια φίλη για το σπαθολαδο… το έβαζε κ στο παιδί όταν το άλλαζε αντί για κρέμες… το έπαιρνε από το agnotis… δοκίμασε κ τις πάνες αλλά δεν της άρεσαν 

CATwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Konisn είπε:

Μια φιλη μου ειπε πως ειχε μεινει ευχαριστημενη με αμυγδαλελαιο βιολογικο. Σκεφτομαι να το δοκιμασω κ αυτο στη πορεια...

Και εγώ αμυγδαλελαιο ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη προς το παρών. Αργότερα σκέφτομαι να πάρω κάτι πιο εξειδικευμένο, όπως την κρέμα της Frezyderm για τις ραγάδες. Στο συστήνω το αμυγδαλελαιο πάντως, είναι οικονομικό εντελώς αγνό και δίνει ελαστικότητα στο δερμα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Konisn είπε:

Ειναι καλό αλλά είναι υπερβολικά παχύρευστο

πρίν από 23 λεπτά , Mermer είπε:

Και εγώ αμυγδαλελαιο ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη προς το παρών. Αργότερα σκέφτομαι να πάρω κάτι πιο εξειδικευμένο, όπως την κρέμα της Frezyderm για τις ραγάδες. Στο συστήνω το αμυγδαλελαιο πάντως, είναι οικονομικό εντελώς αγνό και δίνει ελαστικότητα στο δερμα. 

Α τελεια. Θα το δοκιμασω. Με την κρεμα δεν εμεινα ευχαριστημενη.

πρίν από 23 λεπτά , Vlal είπε:

Ειναι καλό αλλά είναι υπερβολικά παχύρευστο

Δεν εχω βαλει ποτε. Θα το δοκιμασω ομως και βλεπουμε...

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Konisn είπε:

Α τελεια. Θα το δοκιμασω. Με την κρεμα δεν εμεινα ευχαριστημενη.

Δεν εχω βαλει ποτε. Θα το δοκιμασω ομως και βλεπουμε...

Πάντως να ξέρεις παντού διαβάζω ότι και το βαλσαμολαδο κάνει θαυματακια εγώ είχα από μια βάφτιση και γενικά έχω πασαλειφτει....

• Μου αρέσει 1

On 8/2/2022 at 4:17 ΜΜ, Vlal είπε:

Καλός είναι ο γιατρός ψείρας...και γενικά κάνω κάθε 4 βδομάδες εξετάσεις και είμαι ελεγχόμενη για το φαγητό δεν Μ έχει πει τπτ η αλήθεια είναι ότι γενικά στα κιλά μου είμαι πολύ καλή!!!!! βέβαια τώρα στο τέταρτο έχω πάρει 3 και έπαθα σοκ γτ λέω μετά πως θα γίνω οπότε άρχισα μόνη Μ λίγο να προσέχω να κοιτάω θερμίδες κλπ γιατί επειδή πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και έτρωγα ότι ήθελα όσο ήθελα χωρισ να βάζω κιλά ....κάπου μετά το γάμο έβαλα 12 και τώρα που έμεινα νιώθω ότι συνεχώς πεινάω αλλά δεν πειναω είναι στο μυαλό όταν καθομαι, οπότε προσπαθώ να μάθω να περιοριζομαι και λιγο ( τα χρειαζομουν τόσο τα κιλά, που κανένας δεν πίστευε ότι ήμουν 63 κιλά).

Όταν λέω διατροφή δεν εννοώ για τα κιλά σε καμία περίπτωση.Απλα τις είχε δώσει μια λίστα τροφών που πρέπει να αποφεύγονται όταν έχεις hashimito για να μην κάνει εξάρσεις.Θυμαμαι ας πούμε ότι δεν έτρωγε χοιρινό αλλά δε θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες να σου πω δυστυχώς.Παντως είναι λογικό να πεινάς τώρα και εγώ 3 μήνες δεν έτρωγα τίποτα στον 4ο άνοιξε η όρεξη.Τη Τρίτη που έχω ραντεβού θα ζυγιστω και θα δούμε!

On 8/2/2022 at 6:39 ΜΜ, Dream85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς από την αυχενική και μετά περιορίστηκαν οι εμετοί και ελπίζω να κρατήσει. Απλά αγχώθηκα εχτές γιατί μου είπε ότι ο τράχηλος μου είναι λίγο οριακός (2,9) και θέλει να με παρακολουθεί κάθε 10 μέρες. Και πάνω που πήρα τα πάνω μου και πήγα 2 βόλτες πάλι μέσα :-( δεν πειραζει η κύηση να πηγαίνει καλά. 

Η ιστορία σου με την φλεγμονή με έχει στοιχειώσει. Διάβασα και άλλη μια περίπτωση στο φόρουμ που έπαθε το ίδιο..πως παρακολουθεί ο γιατρός σου αν έχεις τώρα φλεγμονή; Αιματολογικά ή κάνεις καλλιέργεια; 

Πες μου σε παρακαλώ τι σου είπε ακριβώς για τον τράχηλο?Εμένα στην αυχενική ο γιατρός τον μέτρησε 2.8 που ξέρω ότι είναι χαμηλό και τελικά στην επίσημη γνωμάτευση έγραψε 3.Αγχωθηκα και μίλησα με το γιατρό μου αν πρέπει να κάνω κάτι η να μειώσω τις δραστηριότητες μου και μου είπε ότι δε χρειάζεται τίποτα.Ουτε ζήτησε να με δει πιο σύντομα.Πραγματικα δε ξέρω αν πρέπει να αγχωθω η οχι

On 9/2/2022 at 7:10 ΜΜ, Konisn είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Επισήμως μολις εμαθα πως εχω covid. Self και rapid ειχαν βγει αρνητικα χθες. Σημερα το πρωι εκανα μοριακο κ το επιβεβαιωσα. Ο γιατρος μου εδωσε βιταμινες. Δε σας κρυβω πως φοβαμαι πολυ. Ειμαι εμβολιασμενη με 2 δοσεις. Το Σαββατο ήταν προγραμματισμενο να κάνω την τρίτη. Απο συμπτώματα σημερα εχω πονόλαιμο, λιγο μπουκωμα και δεκατα. Χθες ειχα 38 πυρετο. Κ φανταστειτε πως όλοι λεγανε πως αν καποιος γλιτωσει κ δε κολλησει θα ειμαι εγω γιατι ημουν αδιανοητα προσεχτικη. 

Κ εγώ ήμουν πολύ προσεκτική αλλά κόλλησα πριν ένα μήνα.Ο γιατρός μου είχε πει να μην ανησυχώ δεδομένου ότι επικρατεί η Ο και είμαι σε μικρό μήνα.Το πέρασα λίγο δύσκολα με ντεπον για τον πυρετό,βιταμίνες,και καθόλου φαγητό!Εξάντληση που τώρα πέρασε ένα μήνα μετά.Βεβαια εγώ έπαθα και μια λοίμωξη αναπνευστικού και χρειάστηκα και αντιβίωση αλλά πέρασε και το μωρό ευτυχως είναι καλά.Γρηγορα περαστικά!

On 12/2/2022 at 8:45 ΠΜ, Didimakia είπε:

Κορίτσια καλημέρα σηκωθηκα το πρωί και είδα τα υγρά μου να είναι κίτρινα λίγο προς το σκούρο. Είμαι στην 13 προς 14 εβδομάδα το έχει δει καμμια?ειναι φυσιολογικό λέτε?Ρώτησα και την συντονίστρια και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό.Απο τότε που σταμάτησα τα χάπια (utrogestan, cyclacur)είναι πιο κίτρινα αλλά βλέπω και λευκα το ίδιο συμβαίνει και σε σας?

Μου συμβαίνει συνέχεια!!!

3 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Θέλει λίγο προσοχή το αμυγδαλελαιο,ειναι εξαιρετικο για το δέρμα αλλά περιέχει βιταμίνη Α που είναι εμβρυοτοξικη σε μεγάλες ποσότητες οπότε θέλει μέτρο!Πολύ καλή εναλλακτική είναι το λάδι καρύδας!

5 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Όταν λέω διατροφή δεν εννοώ για τα κιλά σε καμία περίπτωση.Απλα τις είχε δώσει μια λίστα τροφών που πρέπει να αποφεύγονται όταν έχεις hashimito για να μην κάνει εξάρσεις.Θυμαμαι ας πούμε ότι δεν έτρωγε χοιρινό αλλά δε θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες να σου πω δυστυχώς.Παντως είναι λογικό να πεινάς τώρα και εγώ 3 μήνες δεν έτρωγα τίποτα στον 4ο άνοιξε η όρεξη.Τη Τρίτη που έχω ραντεβού θα ζυγιστω και θα δούμε!

Πες μου σε παρακαλώ τι σου είπε ακριβώς για τον τράχηλο?Εμένα στην αυχενική ο γιατρός τον μέτρησε 2.8 που ξέρω ότι είναι χαμηλό και τελικά στην επίσημη γνωμάτευση έγραψε 3.Αγχωθηκα και μίλησα με το γιατρό μου αν πρέπει να κάνω κάτι η να μειώσω τις δραστηριότητες μου και μου είπε ότι δε χρειάζεται τίποτα.Ουτε ζήτησε να με δει πιο σύντομα.Πραγματικα δε ξέρω αν πρέπει να αγχωθω η οχι

Κ εγώ ήμουν πολύ προσεκτική αλλά κόλλησα πριν ένα μήνα.Ο γιατρός μου είχε πει να μην ανησυχώ δεδομένου ότι επικρατεί η Ο και είμαι σε μικρό μήνα.Το πέρασα λίγο δύσκολα με ντεπον για τον πυρετό,βιταμίνες,και καθόλου φαγητό!Εξάντληση που τώρα πέρασε ένα μήνα μετά.Βεβαια εγώ έπαθα και μια λοίμωξη αναπνευστικού και χρειάστηκα και αντιβίωση αλλά πέρασε και το μωρό ευτυχως είναι καλά.Γρηγορα περαστικά!

Θέλει λίγο προσοχή το αμυγδαλελαιο,ειναι εξαιρετικο για το δέρμα αλλά περιέχει βιταμίνη Α που είναι εμβρυοτοξικη σε μεγάλες ποσότητες οπότε θέλει μέτρο!Πολύ καλή εναλλακτική είναι το λάδι καρύδας!

Ααα δεν ηξερα για το αμυγδαλελαιο. Μαλιστα.... 

Με covid ευτυχως ειμαι καλυτερα. Το περναω ελαφρια. Ντεπον μια φορα πηρα. Ο λαιμος ομως και το μπουκωμα με ταλαιπωρησαν πολυ. 

4 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Ααα δεν ηξερα για το αμυγδαλελαιο. Μαλιστα.... 

Με covid ευτυχως ειμαι καλυτερα. Το περναω ελαφρια. Ντεπον μια φορα πηρα. Ο λαιμος ομως και το μπουκωμα με ταλαιπωρησαν πολυ. 

Περαστικά σου κοριτσι μου ευτυχώςτο πέρασες ελαφριά δόξα το Θεό.Εγω που δεν έχω κάνει το εμβολιο και τρέμω μήπως κολλήσω.Ειμαι κλεισμένη σπιτι δεν πάω πουθενά μόνο στον γιατρό αλλά κινδυνεύω να κολλήσω από τα παιδια πάνε 3η γυμνασίου και τρέμω.Κανουν τα τεστ 2 φορές την εβδομάδα αλλά δεν είναι αξιόπιστα οπότε θέλει προσοχή.

πρίν από 13 λεπτά , Didimakia είπε:

Περαστικά σου κοριτσι μου ευτυχώςτο πέρασες ελαφριά δόξα το Θεό.Εγω που δεν έχω κάνει το εμβολιο και τρέμω μήπως κολλήσω.Ειμαι κλεισμένη σπιτι δεν πάω πουθενά μόνο στον γιατρό αλλά κινδυνεύω να κολλήσω από τα παιδια πάνε 3η γυμνασίου και τρέμω.Κανουν τα τεστ 2 φορές την εβδομάδα αλλά δεν είναι αξιόπιστα οπότε θέλει προσοχή.

@tesseraΠοσο εβδομαδων είσαι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Didimakia είπε:

Ειχα κανει τις 2 δόσεις κ το Σαββατο ηταν να κανω την τριτη. Δουλευω απο το σπιτι και δε βλεπουμε απολυτως κανεναν. Ακομα κ την μητερα μου την βλεπω με μασκα. Δε παμε για φαγητο και καφε εξω, δε βλεπουμε φιλους. Στη δουλεια του αντρα μου φορανε μασκα Ν95. Ο καθενας ειναι στο γραφειο του, δε δεχονται πελατες, κλπ. Εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δε μπορω να καταλαβω πως κολλησαμε. Το αστειο ειναι πως ραπιντ και σελφ εβγαιναν αρνητικα. Το σελφ βγαινει ακομα αρνητικο. Εχουμε μπλεξει. Προσωπικα επειδη εχω καταπιεστει πολυ, πια δεν εχω αντοχες. Προσεχα και τι καταφερα; Ευχομαι μονο να ερθουν συντομα καλυτερες μερες. Οσο μπορεις να προσεχεις. Ευτυχως η ομικρον που επικρατει τωρα ειναι πιο ηπια θεωρητικα.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Konisn είπε:

Ειχα κανει τις 2 δόσεις κ το Σαββατο ηταν να κανω την τριτη. Δουλευω απο το σπιτι και δε βλεπουμε απολυτως κανεναν. Ακομα κ την μητερα μου την βλεπω με μασκα. Δε παμε για φαγητο και καφε εξω, δε βλεπουμε φιλους. Στη δουλεια του αντρα μου φορανε μασκα Ν95. Ο καθενας ειναι στο γραφειο του, δε δεχονται πελατες, κλπ. Εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δε μπορω να καταλαβω πως κολλησαμε. Το αστειο ειναι πως ραπιντ και σελφ εβγαιναν αρνητικα. Το σελφ βγαινει ακομα αρνητικο. Εχουμε μπλεξει. Προσωπικα επειδη εχω καταπιεστει πολυ, πια δεν εχω αντοχες. Προσεχα και τι καταφερα; Ευχομαι μονο να ερθουν συντομα καλυτερες μερες. Οσο μπορεις να προσεχεις. Ευτυχως η ομικρον που επικρατει τωρα ειναι πιο ηπια θεωρητικα.

Μήπως από κάνα σουπερμαρκετ?Εμένα πάει μόνο ο άντρας μου αλλά του λέω να ριχνουμε dettol και στα προϊόντα γιατί τόσα χέρια τα ακουμπάνε μπορεί και από κει να το πάρουμε τι να πω ρε γαμωτο.Ειδες λοιπόν που δεν δείχνουν τα τεστ?Ίσως λέω εγώ τώρα επειδή υπηρχε χαμηλό ιικο φορτίο καλα και λόγω του εμβολίου και δεν το πιάσανε τα σελφ?Μου το έχουν ξαναπεί αυτό πολλοί τι να πω!Γιαυτό και το περνάς ελαφριά.Εγω έχω βαρεθεί μέσα έχω πάρει αναρρωτική δεν δουλεύω και αύριο πάω γιατρό να μου πει αν θα χρειαστεί να γίνει περιδεση.Εχω αγωνία θα δείξει.

πρίν από 20 λεπτά , Didimakia είπε:

Μήπως από κάνα σουπερμαρκετ?Εμένα πάει μόνο ο άντρας μου αλλά του λέω να ριχνουμε dettol και στα προϊόντα γιατί τόσα χέρια τα ακουμπάνε μπορεί και από κει να το πάρουμε τι να πω ρε γαμωτο.Ειδες λοιπόν που δεν δείχνουν τα τεστ?Ίσως λέω εγώ τώρα επειδή υπηρχε χαμηλό ιικο φορτίο καλα και λόγω του εμβολίου και δεν το πιάσανε τα σελφ?Μου το έχουν ξαναπεί αυτό πολλοί τι να πω!Γιαυτό και το περνάς ελαφριά.Εγω έχω βαρεθεί μέσα έχω πάρει αναρρωτική δεν δουλεύω και αύριο πάω γιατρό να μου πει αν θα χρειαστεί να γίνει περιδεση.Εχω αγωνία θα δείξει.

Καλη επιτυχια για αυριο!!!! Γιατί περίδεση; τι είδαν;

Σουπερ μαρκετ πηγαινει μονο ο αντρας μου και καθαριζω ολα τα πραγματα... τι να πω...τωρα εγινε. Επομενως ευχομαι αν καποιος κολλησει να το περασει στο ποδι. Πανω που μου εδωσε το οκ ο γιατρος να βγαινω για περπατημα κ να βαψω μαλλι, εγω κολλησα. Χαχα

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Konisn είπε:

Καλη επιτυχια για αυριο!!!! Γιατί περίδεση; τι είδαν;

Σουπερ μαρκετ πηγαινει μονο ο αντρας μου και καθαριζω ολα τα πραγματα... τι να πω...τωρα εγινε. Επομενως ευχομαι αν καποιος κολλησει να το περασει στο ποδι. Πανω που μου εδωσε το οκ ο γιατρος να βγαινω για περπατημα κ να βαψω μαλλι, εγω κολλησα. Χαχα

Ο τραχηλος μου στην αυχενική ήταν 30.00 μακρύς άκουσα αλλά λόγω μια επέμβασης που είχα κάνει 7 με 8 χρόνια πριν (κωνοειδους εκτομης) μπορεί να χρειαστεί. Βέβαια μου είχε πει ο τότε γιατρός ότι κόψανε πολύ μικρό κομματάκι οπότε θα είμαι οκ.Who knows θα μου πει ο γιατρός αύριο τι και πως!!Και εμένα η ρίζα έχει βγει 5 δάκτυλα αλλά σιγά ειναι στην μοδα χαχα!(φοβάμαι να πάω κομμωτηριο)Περπάτημα όχι μόνο μέσα στο σπίτι μου είχε πει να μην το παρακανω.Η βλακεια μου ειναι ότι εκοψα τον καφέ αλλά λόγω ζαχαρου πρωινού (βαράω ινσουλίνη)δεν μπορώ να τον πιω πικρό.Τωρα που είσαι καλύτερα πάντως και μόλις βγει αρνητικο το μοριακό να βγαίνεις ν αλλάζεις παραστάσεις αντε θα εχεις και φουλ αντισωματα τωρα!!Πόσο είσαι τώρα?

10 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Καλημέρα! Σε όλα τα κορίτσια! 

εμενα τους ανησύχησε η μείωση μέσα σε δυο εβδομάδες από 4 σε 2,9. Διαφορετικά θα ήταν οκ απλά λόγω της μεγάλης μείωσης θέλει να με παρακολουθεί αν 2 βδομαδες. 
η αδερφή μου πχ στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησε με 2,5 και Πήγε όλη η εγκυμοσύνη καλά χωρίς περιδεση και στην δεύτερη είχε 2,4 και πάλι δεν έκανε περιδεση και έφτασε 38 εβδομάδες. 

μην αγχώνεσαι ο γιατρός σου ξέρει. 

ασχετο..με το που μπήκα στην 14η εβδομάδα άρχισα πάλι τους εμετούς! Μα είναι δυνατόν! 1 βδομάδα ηρέμησα και παλι ξανα :-(

πρίν από 14 λεπτά , Didimakia είπε:

Ο τραχηλος μου στην αυχενική ήταν 30.00 μακρύς άκουσα αλλά λόγω μια επέμβασης που είχα κάνει 7 με 8 χρόνια πριν (κωνοειδους εκτομης) μπορεί να χρειαστεί. Βέβαια μου είχε πει ο τότε γιατρός ότι κόψανε πολύ μικρό κομματάκι οπότε θα είμαι οκ.Who knows θα μου πει ο γιατρός αύριο τι και πως!!Και εμένα η ρίζα έχει βγει 5 δάκτυλα αλλά σιγά ειναι στην μοδα χαχα!(φοβάμαι να πάω κομμωτηριο)Περπάτημα όχι μόνο μέσα στο σπίτι μου είχε πει να μην το παρακανω.Η βλακεια μου ειναι ότι εκοψα τον καφέ αλλά λόγω ζαχαρου πρωινού (βαράω ινσουλίνη)δεν μπορώ να τον πιω πικρό.Τωρα που είσαι καλύτερα πάντως και μόλις βγει αρνητικο το μοριακό να βγαίνεις ν αλλάζεις παραστάσεις αντε θα εχεις και φουλ αντισωματα τωρα!!Πόσο είσαι τώρα?

Θα παω κομμωτηριο γιατι μου χαλαει πολυ η ψυχολογια να με βλεπω ετσι.

Ειμαι 13w5d. Θελω τις καλες μερες να περπαταω λιγακι και για γυμναστικη και για την ψυχολογια. Μεσα στο σπιτι απο την εμβρυομεταφορα και μετα εχω σαλταρει. Με ποναει το κορμι απο την ακινησια.

Μηπως δε χρειαστει περιδεση. Εχω διαβασει ομως πως πολλες κοπελες εχουν κανει κ ολα πηγαν πολυ καλα. Υπομονη μεχρι αυριο να δεις τι θα πει ο γιατρος. Ολα μια χαρα θα ειναι νομιζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...