Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Patataki83 είπε:

Αχ γέλασα με αυτά με τον άντρα σου τον γκόμενο κ το λέιζερ χαχαχα

καλα από τώρα είδες ραγάδες; Έχεις δει διαφορα στο σώμα σου τόσο πολύ; Εγώ εκτός που νιώθω την κοιλιά μου να πετάει προς τα έξω δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι άλλο… κ αυτό πιστεύω επειδή είναι δίδυμα αλλιώς σιγά μην πέταγε η κοιλιά από τώρα… στο στήθος δεν έχω δει καμια διαφορα προς το παρόν αν κ έχω πολύ μεγάλο στήθος έτσι κ αλλιώς κ αναρωτιέμαι που θα βρω άνετα σουτιέν που να κρατάνε γτ τα τύπου μπουστακι που είναι θηλασμού δεν με βολεύουν… ενώνονται στη μέση τα στήθη κ μου προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα… συν ότι λόγω μεγέθους μόλις σκύψω είναι έτοιμα να βγουν από πάνω..

Καλέ ναι.....έχω τεράστια διαφορά εγώ.....και κοιλιά και το στήθος Μ φούσκωσε και οι θηλές μου έχουν μαύρισει......και έχω κοιλιά .....δεν Μ κάνουν τα τζιν καν έχω πάρει εγκυμοσύνης....με πιέζουν και φόρμες....αφού ούτε εγώ το πιστευω.....και μάλιστα λέω όχι έχω δύο δεν μπορεί και το ένα κάπου έχει κρυφτεί..  καταρχαν αν με δεις με στενά το καταλαβαίνεις αμέσως...... Έχεις μεγάλο στήθος εσύ;;;;;εγώ όχι ιδιαίτερα αλλά ούτε ανύπαρκτο....οπότε φαίνεται μπαμ η διαφορά και εκεί...εδώ να σ πω την αλήθεια βάζω το χέρι Μ στην φωτιά ότι το έχω ακούσει και δύο φορές ..... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Vlal είπε:

Καλέ ναι.....έχω τεράστια διαφορά εγώ.....και κοιλιά και το στήθος Μ φούσκωσε και οι θηλές μου έχουν μαύρισει......και έχω κοιλιά .....δεν Μ κάνουν τα τζιν καν έχω πάρει εγκυμοσύνης....με πιέζουν και φόρμες....αφού ούτε εγώ το πιστευω.....και μάλιστα λέω όχι έχω δύο δεν μπορεί και το ένα κάπου έχει κρυφτεί..  καταρχαν αν με δεις με στενά το καταλαβαίνεις αμέσως...... Έχεις μεγάλο στήθος εσύ;;;;;εγώ όχι ιδιαίτερα αλλά ούτε ανύπαρκτο....οπότε φαίνεται μπαμ η διαφορά και εκεί...εδώ να σ πω την αλήθεια βάζω το χέρι Μ στην φωτιά ότι το έχω ακούσει και δύο φορές ..... 

Αχ αυτες οι ραγαδες. Κ γω τις φοβαμαι. Ξεκινησα κ γω να βαζω ενα λαδι σε στηθος. Εχει πρηστει απο την αρχη. Στο υπολοιπο σωμα δε βλεπω καποια διαφορα νομιζω. Κοιλιτσα εχει λιγο πεταχτει αλλα μου κανουν τα ρουχα ακομη. Εκτος απο καποια πολυ στενα που με πιεζουν κ δε θελω να τα φοραω. Ειναι σα να εφαγα πολυ το βραδυ και να περιμενω περιοδο... 

πρίν από 16 λεπτά , Konisn είπε:

Αχ αυτες οι ραγαδες. Κ γω τις φοβαμαι. Ξεκινησα κ γω να βαζω ενα λαδι σε στηθος. Εχει πρηστει απο την αρχη. Στο υπολοιπο σωμα δε βλεπω καποια διαφορα νομιζω. Κοιλιτσα εχει λιγο πεταχτει αλλα μου κανουν τα ρουχα ακομη. Εκτος απο καποια πολυ στενα που με πιεζουν κ δε θελω να τα φοραω. Ειναι σα να εφαγα πολυ το βραδυ και να περιμενω περιοδο... 

Όχι εγώ είναι σαν να έχω φάει τόσο πολύ που λέω θα πεθάνω τώρα!!!!!!! Πάντως αν η κρέμα Μ βγει καλή ...θα σας πω να την πάρετε ....είναι 500 μλ και διάβασα ότι κρατάει όλη την εγκυμοσύνη...και κάνει 35....(εγώ πήρα και ένα άλλο σωληνάριο από την ίδια εταιρεία για να κάνει και καλά αποκατάσταση)

πρίν από 20 λεπτά , Vlal είπε:

Όχι εγώ είναι σαν να έχω φάει τόσο πολύ που λέω θα πεθάνω τώρα!!!!!!! Πάντως αν η κρέμα Μ βγει καλή ...θα σας πω να την πάρετε ....είναι 500 μλ και διάβασα ότι κρατάει όλη την εγκυμοσύνη...και κάνει 35....(εγώ πήρα και ένα άλλο σωληνάριο από την ίδια εταιρεία για να κάνει και καλά αποκατάσταση)

Ειχα δοκιμασει την κρεμα της frezyderm αλλα δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Τωρα βαζω το λαδακι της mustela. Καλυτερο μου φαινεται. Πες μας εντυπωσεις οταν τη δοκιμασεις. 

πρίν από 28 λεπτά , Konisn είπε:

Ειχα δοκιμασει την κρεμα της frezyderm αλλα δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Τωρα βαζω το λαδακι της mustela. Καλυτερο μου φαινεται. Πες μας εντυπωσεις οταν τη δοκιμασεις. 

Κ αυτή την έχω σε 5 λεπτά είναι λες κ δεν έχω βάλει τπτ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια....

Εγώ έχω αυχενική την Πέμπτη :)

εμετος συνεχίζεται κάθε πρωί...

σήμερα έχω και φοβερό πόνο στη μέση....

ΣΕξ κάναμε χθες πρώτη φορά... Η γιατρός μου είχε πει από την αρχή να κάνω...

ΘΑ κλείσω και ραντεβού για τρίτη δόση αν και δεν με αγχωνει ο ιός απλά επειδή δουλεύω σε σχολείο εκτειθομαι...

γενικά είμαι χαλαρη...δε το σκέφτομαι... Και εύχομαι και είμαι σίγουρα ότι όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Elenst είπε:

Καλησπέρα κορίτσια....

ΘΑ κλείσω και ραντεβού για τρίτη δόση αν και δεν με αγχωνει ο ιός απλά επειδή δουλεύω σε σχολείο εκτειθομαι...

γενικά είμαι χαλαρη...δε το σκέφτομαι... Και εύχομαι και είμαι σίγουρα ότι όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας.. 

Πάντως για το εμβόλιο μην αγχώνεσαι... περισσότερα κακό μου έκανε το άγχος μου μέχρι να το κάνω παρά το ότι το έκανα!!!!άντε άντε καλα αποτέλεσματα εύχομαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Elenst είπε:

Καλησπέρα κορίτσια....

Να την κανεις την τριτη δοση. Εγω δε προλαβα και κολλησα. Το αγχος που εχω περασει δε λεγεται επειδη δεν ειχα κανει την αναμνηστικη.

Σεξ εμας δε μας αφηνει ακομη. Προφανως επειδη ειχα μεχρι την 12η βδομαδα το αιματακι...

Με το καλο η αυχενικη! Βγηκε κ η papp a σε μας και ευτυχως ολα ειναι πολυ καλα ειπε ο γιατρος.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Τζιν έχω να βάλω από την εμβρυομεταφορα γτ μου πίεζε την κοιλιά κ δεν ήθελα… με κολάν κ φόρμες την βγάζω… εγκυμοσύνης δεν έχω πάρει τπτ ακόμα εκτός από ένα σουτιέν σαν αυτά που είπα αλλά δεν με βολεύει καθόλου… μεγάλο δε λες τπτ… η καλή μας αγελάδα βόσκει χόρτα στη λιακάδα! Χαχαχα να φανταστείς συνήθως έπαιρνα σουτιέν από τα Marks & Spencer που έβρισκα cup DD η Ε γτ αλλου για να βρω μεγάλο cup είναι τεράστια κ στην πλάτη κ δεν μου κάθονται…ενώ εκεί έχει κ για πιο στενή πλάτη με πολύ μεγάλο cup… τώρα που θα βρω αν μεγαλώσει κ άλλο ειλικρινά δεν ξέρω… θα αρχίσω να ράβω μόνη μου στο τέλος χαχαχαχα 

η κουμπαρα μου κ η κολλητή μου που με είδαν λένε ότι φαίνεται πάντως η κοιλιά ότι έχει αρχίσει να τουρλωνει… στους υπόλοιπους δεν έχουμε πει τπτ ακόμα.. να βγει κ η papp a αύριο κ μετά.. σκέφτομαι πως να το πούμε για να κάνουμε κ λίγη πλάκα μιας κ είναι δυο κ δεν θα το περιμένει κανεις :lol:

CATwp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Patataki83 είπε:

Τζιν έχω να βάλω από την εμβρυομεταφορα γτ μου πίεζε την κοιλιά κ δεν ήθελα… με κολάν κ φόρμες την βγάζω… εγκυμοσύνης δεν έχω πάρει τπτ ακόμα εκτός από ένα σουτιέν σαν αυτά που είπα αλλά δεν με βολεύει καθόλου… μεγάλο δε λες τπτ… η καλή μας αγελάδα βόσκει χόρτα στη λιακάδα! Χαχαχα να φανταστείς συνήθως έπαιρνα σουτιέν από τα Marks & Spencer που έβρισκα cup DD η Ε γτ αλλου για να βρω μεγάλο cup είναι τεράστια κ στην πλάτη κ δεν μου κάθονται…ενώ εκεί έχει κ για πιο στενή πλάτη με πολύ μεγάλο cup… τώρα που θα βρω αν μεγαλώσει κ άλλο ειλικρινά δεν ξέρω… θα αρχίσω να ράβω μόνη μου στο τέλος χαχαχαχα 

η κουμπαρα μου κ η κολλητή μου που με είδαν λένε ότι φαίνεται πάντως η κοιλιά ότι έχει αρχίσει να τουρλωνει… στους υπόλοιπους δεν έχουμε πει τπτ ακόμα.. να βγει κ η papp a αύριο κ μετά.. σκέφτομαι πως να το πούμε για να κάνουμε κ λίγη πλάκα μιας κ είναι δυο κ δεν θα το περιμένει κανεις :lol:

Ααααα καλέ εσύ θα υποφέρεις κ στην πλάτη εγώ φοράω 75b

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Εγώ βάζω λίγο baby oil μετά το μπάνιο στην κοιλιά αντί για απλή ενυδατική… δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι πιο εξειδικευμένο… 

πρίν από 7 λεπτά , Vlal είπε:

Ααααα καλέ εσύ θα υποφέρεις κ στην πλάτη εγώ φοράω 75b

Α καλά… τεντώνομαι κ ακούς την πλάτη μου κρατς κρατς κρατς… χαχαχα

CATwp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Patataki83 είπε:

Εγώ βάζω λίγο baby oil μετά το μπάνιο στην κοιλιά αντί για απλή ενυδατική… δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι πιο εξειδικευμένο… 

Α καλά… τεντώνομαι κ ακούς την πλάτη μου κρατς κρατς κρατς… χαχαχα

Μια φιλη μου ειπε πως ειχε μεινει ευχαριστημενη με αμυγδαλελαιο βιολογικο. Σκεφτομαι να το δοκιμασω κ αυτο στη πορεια...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...