Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Με ελεγμένη βλαστοκυστη στον προεμφυτικο ένα τεράστιο ποσοστό χρωμοσωμικων ανωμαλιών αποκλείετε.. εγω όσες κοπέλες έχω ακούσει να έχουν κάνει προεμφυτικο είχαν τελειομηνες εγκυμοσύνες ακόμα Κ με ένα έμβρυο στην εμβρυομεταφορα καμίας δεν παλλινδρομησε . 

Τώρα κατά την διερεση των κυττάρων Κ το σχηματισμό του εμβρύου ίσως συμβούν αστοχίες μεταγενέστερες αλλά Κ αυτό με τον προεμφυτικο είναι σπάνιο γιατί μιλάμε για ένα κύτταρο που έχει  ελενχθει για πολλές αστοχίες οπότε προεμφυτικος σημαίνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχία . 

Αν έχεις επιβαιβαιωμενες με χαρτιά ιατρικά  3 αποτυχίες ή 3 αποβολές φυσικές μπορείς να κάνεις αίτηση. Θέλει χαρτιά . 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! :) Θα το προτείνω στον γιατρό για την επόμενη ετ! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο αν αναλογιστείς το κόστος άστοχων εμβρυομεταφορων. Υπάρχουν γυναίκες που στα 10 έμβρυα έχουν βρει μόνο 2-3 υγιής πχ . 

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Πέρα του οικονομικού για τις ανεπιτυχείς ετ αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι. 

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Mairiv είπε:

Κορίτσια καλημέρα ! Το νερό σε τι θερμοκρασία το βγάζετε από το βραστήρα για να κάνετε γάλα ; 

Άλλες φορές αμέσως,άλλες φορες το αφήνω μέχρι και ένα τέταρτο

Κανονικά πρέπει να το αφήσεις μισή ώρα και μετά να το βάλεις στο θερμο

Όσον αφορά τον ύπνο,εξαρτάται από τη θερμοκρασία του δωματίου,την περιοχή κτλ.Εμεις μένουμε σε ένα χωριο βόρεια και έχει αρκετή ψυχρά το βράδυ,οπότε της βαζω μακρυμανικο φορμάκι και ένα πικε από πανω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Mairiv είπε:

Κορίτσια καλημέρα ! Το νερό σε τι θερμοκρασία το βγάζετε από το βραστήρα για να κάνετε γάλα ; 

Από ο,τι ξέρω, το νερό πρέπει να βράζει στους 100 (όσο πάει ο βραστηρας) και μετά να κρυώνει στους 40-50 (ανάλογα με τη μάρκα του γάλακτος, λέει στο κουτί) ΠΡΙΝ μπει η σκόνη.

Επεξεργασία: Α, οκ, για το θερμός δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να μπαίνει αμέσως.

7 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Μερικές φορές είναι κιτρινολαχανί εμας...

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!αν θηλάζεις συμβαίνει συχνά αυτό 

On 2/9/2022 at 1:13 ΜΜ, Melie είπε:

Κουράγιο, μανουλες! Πόσο κουράγιο παίρνω από τις αναρτήσεις σας δε λέγεται...

Κι εμείς είμαστε 3 μέρες τώρα ανήσυχοι. Ειδικά χθες, που από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ είχε κάνει 2 φορές κακά μόνο (κανονικά κάνει 6 τουλάχιστον...) Και συνέχεια να πεινάει. Να πίνει 110 ml αντλημένο και μετά από μιάμιση ώρα κλάμα, πιπιλισμα, και τα χέρια στο στόμα. Τεσπα, τώρα τον έχω πάνω μου στο μάρσιπο και κοιμάται.

Εμείς έχουμε θέμα με το ότι το βράδυ δεν τον παίρνει ο ύπνος ή καλύτερα, ξυπνάει αμέσως. Το μπάνιο γίνεται κατά τις οχτωμισι με εννιά, μετά γάλα και μετά αρχίζει μια μαραθώνια προσπάθεια να πέσει για ύπνο που κρατάει μέχρι τη 1-2 το πρωί. Να αποκοιμιεται πάνω μας, να ξυπνάει στο δευτερόλεπτο μολις τον αφήσουμε. Συνέχεια αυτό. 

Και πάλι είναι βελτίωση σε σχέση με τον μεγάλο μου που δεν κοιμότανε ποτέ και έκλαιγε ΟΛΟ το βράδυ, αλλά πού είναι αυτά τα παιδιά που κοιμούνται από τις 9; Υπάρχουν στα αλήθεια; Έχω καταλήξει να πιστεύω ή ότι δεν υπάρχουν, ή ότι δεν παίζει να θηλάζεις και να ζήσεις κάτι τέτοιο. Τι να πω...

Επεξεργασία: Εμένα δεν κάθεται στο ρηλαξ ούτε για πλάκα. Κάνει σαν να τον σφάζουν. Ούτε ο μεγάλος καθότανε. Ο μεγάλος ούτε σε πάρκο. Ούτε στο καρότσι. Ούτε σε αυγό. Ούτε σε πορτ μπεμπέ. Ούτε στο κρεβάτι του. Πουθενά γενικά. Μέχρι που άρχισε να περπατάει και έγινε το πιο συνεργασιμο παιδί του κόσμου. Απλά ακόμα δεν κάθεται. Τα κάνει όλα όρθιος!!! (Ναι, τον έχω ελέγξει για ΔΕΠΥ, υπερκινητικότητα, κλπ- δεν έχει. Καρφιά στον κ@λο του έχει!!!!)

Χαχαχαχα σαν να διαβάζω για εμάς!έτσι κ μένα τώρα τοωρο το βράδυ έχει γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί κατά τις 1!κ γω θηλάζω!πιστεύω κ γω ταωρα που θηλάζουν πεινούν συχνά είναι ελαφρύ το γάλα κ δν κοιμούνται βαρυα!είναι κ στο παιδί σίγουρα!κ οεγαλος μας όπως λες μόνο όρθιος!

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!αν θηλάζεις συμβαίνει συχνά αυτό 

Χαχαχαχα σαν να διαβάζω για εμάς!έτσι κ μένα τώρα τοωρο το βράδυ έχει γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί κατά τις 1!κ γω θηλάζω!πιστεύω κ γω ταωρα που θηλάζουν πεινούν συχνά είναι ελαφρύ το γάλα κ δν κοιμούνται βαρυα!είναι κ στο παιδί σίγουρα!κ οεγαλος μας όπως λες μόνο όρθιος!

Εμένα κάνει μικτή διατροφή και πάλι πολλά βράδυα γκρινιάζει... Κοιμάται πάνω μας κ μόλις ντη βάλω στο καρότσι κλαίει. Μέχρι το πρωί αυτό... Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι την ενοχλεί, τη μέρα κοιμάται μια χαρά... 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Εμένα κάνει μικτή διατροφή και πάλι πολλά βράδυα γκρινιάζει... Κοιμάται πάνω μας κ μόλις ντη βάλω στο καρότσι κλαίει. Μέχρι το πρωί αυτό... Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι την ενοχλεί, τη μέρα κοιμάται μια χαρά... 

Κ μένα ξημερώματα 5-8 το πρωί δν κοιμάται!αν μαζεύει κ τεντώνει τα πόδια κοκκινίζει σφίγγεται κάνει τόξο το κορμί την ώρα που πάει να φάει είναι κολικοί!αλλιώς η χορταινει ύπνο την ημέρα κ ξυπνά την νύχτα γτ κοιμούνται σε αυτή τη φάση 15-17 ώρες περίπου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!έχω καταμπερδευτει αν και δεν είμαι πρώτη φορά μαμά.

Πήγα τη μικρη χθες στην παιδίατρο.και της είπα ότι τρωει πολυ ακαταστατα.αλλες φορές τρώει 40.γρ άλλες 140!άλλες φορές θα κοιμάται 6 ώρες και άλλες δε μπορεί να κοιμηθεί αν δε φάει καλά.

Μου είπε ότι αυτό δεν είναι σωστό.Δε γίνεται να καμνρι τόσο μεγάλα κενά και η ποσότητα των γευμάτων να έχει τέτοια απόκλιση.Μου μίλησε για πιθανότητα ουρολοιμωξης και ίσως χρειαστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο για περεταιρω εξετάσεις!

Εν τω μεταξύ η μικρή από 3.400 που έφτασε ως κατωτατα κιλά μετά από τη γέννηση της είναι τώρα μετά από 1 μήνα 4.300!

Τρελάθηκα από τη στεναχώρια μου και το πρωί την πήγα σε άλλο παιδίατρο.Ο άλλος παιδίατρος μου είπε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι φυσιολογική για νεογεννητο.Να την ταΐζω όταν θέλει και όσο θέλει χωρίς να τη ξυπνάω.Χαρακτηριστικα μου είπε και 18 ώρες να κοιμάται,μη διανοηθώ να τη ξυπνήσω.Την βρήκε τέλεια στο βάρος και την υγεία της και απόρησα με το ποσο πολύ διαφέρουν οι 2 παιδίατροι στις απόψεις.

Με την εμπειρία που έχω με το γιο μου και όλα όσα ξέρω από την ανατροφή του από την Αγγλία συμφώνησα με τον 2ο παιδίατρο.Στην Αγγλία μας έλεγαν ακριβώς ότι μου είπε και ο 2ος παιδιατρος δηλ δε κρατάμε ώρα,δε κοιτάμε γραμμάρια, δε ξυπνάμε το παιδί και μας αρκεί που παίρνει βάρος 

Έφτασα δυστυχώς στο συμπέρασμα ότι η 1η παιδίατρος μας βλέπει ως πορτοφόλι αφού μέσα σε 2 εβδομάδες την έχει δει 3 φορές και θέλει να την ξαναδεί πάλι σε 10 μέρες!

2 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Καλησπέρα μανούλες!έχω καταμπερδευτει αν και δεν είμαι πρώτη φορά μαμά.

Πήγα τη μικρη χθες στην παιδίατρο.και της είπα ότι τρωει πολυ ακαταστατα.αλλες φορές τρώει 40.γρ άλλες 140!άλλες φορές θα κοιμάται 6 ώρες και άλλες δε μπορεί να κοιμηθεί αν δε φάει καλά.

Μου είπε ότι αυτό δεν είναι σωστό.Δε γίνεται να καμνρι τόσο μεγάλα κενά και η ποσότητα των γευμάτων να έχει τέτοια απόκλιση.Μου μίλησε για πιθανότητα ουρολοιμωξης και ίσως χρειαστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο για περεταιρω εξετάσεις!

Εν τω μεταξύ η μικρή από 3.400 που έφτασε ως κατωτατα κιλά μετά από τη γέννηση της είναι τώρα μετά από 1 μήνα 4.300!

Τρελάθηκα από τη στεναχώρια μου και το πρωί την πήγα σε άλλο παιδίατρο.Ο άλλος παιδίατρος μου είπε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι φυσιολογική για νεογεννητο.Να την ταΐζω όταν θέλει και όσο θέλει χωρίς να τη ξυπνάω.Χαρακτηριστικα μου είπε και 18 ώρες να κοιμάται,μη διανοηθώ να τη ξυπνήσω.Την βρήκε τέλεια στο βάρος και την υγεία της και απόρησα με το ποσο πολύ διαφέρουν οι 2 παιδίατροι στις απόψεις.

Με την εμπειρία που έχω με το γιο μου και όλα όσα ξέρω από την ανατροφή του από την Αγγλία συμφώνησα με τον 2ο παιδίατρο.Στην Αγγλία μας έλεγαν ακριβώς ότι μου είπε και ο 2ος παιδιατρος δηλ δε κρατάμε ώρα,δε κοιτάμε γραμμάρια, δε ξυπνάμε το παιδί και μας αρκεί που παίρνει βάρος 

Έφτασα δυστυχώς στο συμπέρασμα ότι η 1η παιδίατρος μας βλέπει ως πορτοφόλι αφού μέσα σε 2 εβδομάδες την έχει δει 3 φορές και θέλει να την ξαναδεί πάλι σε 10 μέρες!

Γιατρός δεν είμαι, αλλά συμφωνώ με τον δεύτερο παιδίατρο. Αφου το παιδί παίρνει βάρος κ δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο άλλο σύμπτωμα γιατί να το ξυπνάς και γιατί να πας για εξετάσεις. Αμάν με τους γιατρούς που αγχώνουν κόσμο χωρίς λόγο.

Κορίτσια εσείς που δίνετε bio gaia στα μικρά σας έχετε παρατηρήσει κάτι αρνητικό; κάποια παρενέργεια;

1 ώρα πρίν, Konisn είπε:

Γιατρός δεν είμαι, αλλά συμφωνώ με τον δεύτερο παιδίατρο. Αφου το παιδί παίρνει βάρος κ δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο άλλο σύμπτωμα γιατί να το ξυπνάς και γιατί να πας για εξετάσεις. Αμάν με τους γιατρούς που αγχώνουν κόσμο χωρίς λόγο.

Κορίτσια εσείς που δίνετε bio gaia στα μικρά σας έχετε παρατηρήσει κάτι αρνητικό; κάποια παρενέργεια;

Και εγώ δίνω biogaia αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό.τολμω να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει και κάτι θετικό.Ειτε τις βάζω.ειτε όχι πάλι έχει κολικούς. Από την εμπειρία μου ο,τι κι αν κάνεις οι κολικοι φεύγουν αφού κάνουν τον κύκλο τους.Μεσα στο μπιμπερό της βαζω και μια μεζούρα ειδικό γαλα για κολικούς αλλά και πάλι έχει.Στο γιο μου έδινα biogaia και μόνο ειδικό γαλα για κολικούς και το παιδί για 2 μήνες περίπου είχε τρελαθεί από τους πόνους ώσπου τελικά ηρέμησε όταν έκαναν τον κύκλο τους

1 hour ago, Angela123 είπε:

Και εγώ δίνω biogaia αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό.τολμω να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει και κάτι θετικό.Ειτε τις βάζω.ειτε όχι πάλι έχει κολικούς. Από την εμπειρία μου ο,τι κι αν κάνεις οι κολικοι φεύγουν αφού κάνουν τον κύκλο τους.Μεσα στο μπιμπερό της βαζω και μια μεζούρα ειδικό γαλα για κολικούς αλλά και πάλι έχει.Στο γιο μου έδινα biogaia και μόνο ειδικό γαλα για κολικούς και το παιδί για 2 μήνες περίπου είχε τρελαθεί από τους πόνους ώσπου τελικά ηρέμησε όταν έκαναν τον κύκλο τους

Εχουν αυξηθεί οι αναγωγές μας και σε συχνότητα και σε ένταση. Κ έχουμε πολύ πρησμένη κοιλίτσα απο αέρια. Χρονικά συμπίπτει με την χρήση των biogaia. Μάλλον τυχαίο θα είναι. Προσπαθώ να βρω τι φταίει. 

Με βάση αυτά που ξέρω από τη σχολή αλλά και αργότερα στην εξειδίκευση, κανένας από τους δύο παιδιάτρους δεν έχει δίκιο. Καλά ο πρώτος πώς φαντάστηκε την ουρολοίμωξη, δε μου περνάει από το μυαλό... Ειδικά εφόσον δεν μιλάμε για κάτι που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, αλλά γενικά. 

Αλλά και ο δεύτερος δεν έχει δίκιο. Άλλο να μην κολλάς στο ρολόι και να μη γίνεσαι ψυχαναγκαστικος, αλλά όχι, ένα μωρό ημερών δεν πρέπει να μείνει νηστικό "και για 18 ώρες", κατά τα λεγόμενά του. Είπαμε, σε όλα χρειάζεται μέτρο και κοινή λογική.

Το μωρό όντως μια χαρά είναι από βάρος, πάντως, έχει πάρει 900 γρ σε ένα μήνα, με κατώτερο όριο τα 800 γρ.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Εχουν αυξηθεί οι αναγωγές μας και σε συχνότητα και σε ένταση. Κ έχουμε πολύ πρησμένη κοιλίτσα απο αέρια. Χρονικά συμπίπτει με την χρήση των biogaia. Μάλλον τυχαίο θα είναι. Προσπαθώ να βρω τι φταίει. 

Εμείς αλλάξαμε γάλα και σωθήκαμε, τα biogaia της τα έδιναν από τη ΜΕΝΝ και δεν έχω δει να την ενοχλούν. Από τότε που πήραμε γάλα για αλλεργία στο αγελαδινό και αντιαναγωγικό, δεν έχει φούσκωμα και γκρίνια, αέρια έχει φουλ χωρίς να ζορίζεται, το ίδιο και οι κενώσεις. Αφήστε που αυτά δικαιολογούνται με μηδενική συμμετοχή αν στα συνταγογραφήσει διευθυντής παιδιατρικής, εμείς γράψαμε μια τρίμηνη συνταγή από 8 κουτιά το μήνα σύμφωνα με το βάρος της και είναι ένα σεβαστό ποσό που γλυτώσαμε... Από χτες ξεκινήσαμε και σίδηρο, φοβάμαι μήπως αυτό της κάνει δυσκοιλιότητα αλλά 2 ημέρες τώρα,όλα καλά. 

πρίν από 8 λεπτά , Sonasia είπε:

Εμείς αλλάξαμε γάλα και σωθήκαμε, τα biogaia της τα έδιναν από τη ΜΕΝΝ και δεν έχω δει να την ενοχλούν. Από τότε που πήραμε γάλα για αλλεργία στο αγελαδινό και αντιαναγωγικό, δεν έχει φούσκωμα και γκρίνια, αέρια έχει φουλ χωρίς να ζορίζεται, το ίδιο και οι κενώσεις. Αφήστε που αυτά δικαιολογούνται με μηδενική συμμετοχή αν στα συνταγογραφήσει διευθυντής παιδιατρικής, εμείς γράψαμε μια τρίμηνη συνταγή από 8 κουτιά το μήνα σύμφωνα με το βάρος της και είναι ένα σεβαστό ποσό που γλυτώσαμε... Από χτες ξεκινήσαμε και σίδηρο, φοβάμαι μήπως αυτό της κάνει δυσκοιλιότητα αλλά 2 ημέρες τώρα,όλα καλά. 

Θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν έχω την επιλογή αλλαγής γάλακτος. Προσπαθώ να εντοπίσω αν φταίει κάτι στη διατροφή μου... Δυσκοιλιότητα δεν έχει ευτυχώς

1 hour ago, Sonasia είπε:

Ποιο γάλα σας δώσανε;

3 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν έχω την επιλογή αλλαγής γάλακτος. Προσπαθώ να εντοπίσω αν φταίει κάτι στη διατροφή μου... Δυσκοιλιότητα δεν έχει ευτυχώς

Ναι, ίσως κάτι στη διατροφή σου θέλει αλλαγή. Μακάρι κι εγώ να μπορούσα να θηλασω αλλά δεν είχα αρκετό γάλα δυστυχώς :(

2 ώρες πρίν, Mairiv είπε:

Ποιο γάλα σας δώσανε;

Το Novalac Allernova AR 

3 ώρες πρίν, Sonasia είπε:

Ναι, ίσως κάτι στη διατροφή σου θέλει αλλαγή. Μακάρι κι εγώ να μπορούσα να θηλασω αλλά δεν είχα αρκετό γάλα δυστυχώς :(

Το Novalac Allernova AR 

Έτσι κ εμείς αντιαναγωγικο το Nan .. εντωμεταξύ έδινα και δικό μ εναλΛαξ αλλά από προχθές δεν έχω τίποτα άντληση μισή ώρα ούτε 10 ml… 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...