Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Didimakia είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!Γέννησα την πριγκίπισσα μου όλα πήγαν μια χαρά,ειναι πανέμορφη,απίστευτη συγκίνηση,απίστευτο συναίσθημα.Βγηκε 3180 και 37 εβδομαδων,απλά επειδή εκανε κάτι γογγιτα σαν να μην μπορούσε να πάρει εύκολα αναπνοη την έβαλαν στην μονάδα για να πάρει λίγο οξυγόνο!!Εδώ στο μαιευτηριο είναι όλοι τέλειοι δεν κατάλαβα τίποτα από την καισαρική αφού έλεγα στην μαία μου (και ενώ ήταν ο γιατρός μου από πάνω)ποτε θα ξεκινήσουμε?και με κοιτάει και μου απαντάει δεν κατάλαβες σε έχει κόψει ήδη και σε 2 λεπτά θα την ακούσεις και θα την πάρεις αγκαλίτσα!!Πλάκα μου κάνεις της λέω,και όντως έτσι και έγινε!!!Άψογη οργάνωση και πολύ ευγενικοί όλοι τους και εξυπηρετικοί κτλ!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό σε όλες με γερά μωράκια και να ζήσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα που δεν υπαρχει!!!

Να σας ζήσει!!!! Να είναι τυχερή στη ζωή της! Να την χαίρεστε. Καλή προσαρμογή!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Melie είπε:

Χαίρομαι με τα ωραία νέα σας, κορίτσια και παίρνω θάρρος.

Από την άλλη, εγώ είμαι για να σκάσω. Πήγα σήμερα στον γιατρό (35 και 6) και ενώ τα βρήκε όλα με το αμνιακό, τράχηλο, κλπ καλά και το ζάχαρό μου είναι ρυθμισμένο εδώ και ενάμιση μήνα, δεν του άρεσε καθόλου το βάρος του μωρού (3410 γρ). Είπε ότι είναι 90η εκατοστιαία θέση, 3 εβδομάδες μπροστά και ότι πολύ σύντομα πρέπει να μου το πάρει!!!

Όπως είναι φυσικό, έχοντας ΠΗΤ 25/8, έχω φρικάρει!!!

Θα με δει τη Δευτέρα (36+4), θα κάνω nst και νέο υπέρηχο και αν δεν υπάρχουν ενδείξεις στρες, θα με βλέπει ανά 2 μέρες. Αλλιώς, θα κάνω εισαγωγή για να γεννήσω!!!

Με έχει πάρει πολύ από κάτω όλο αυτό. Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα είναι τα γενέθλια του γιου μου, ο οποίος έχει πάρει ανέλπιστα καλά την εγκυμοσύνη αλλά, όπως είναι φυσικό, μόλις άκουσε την παραπάνω πιθανότητα, έβαλε τα κλάματα και χτυπιόταν!!!! 

Νιώθω αιφνιδιασμένη, πιεσμένη και όχι απόλυτα σίγουρη ότι όλο αυτό γίνεται για καλό. Από την άλλη, αν η ανάπτυξη του μωρού τη Δευτέρα πλησιάζει την 39η εβδομάδα, λόγω διαβήτη κύησης, πρέπει να το επισπεύσουμε, το καταλαβαίνω. Αλλά να βγάλεις και με το ζόρι ένα μωρό που δε δείχνει το παραμικρό σημάδι στρες, μόνο και μόνο επειδή είναι μεγάλο, τι να πω...

Συμπάσχω στα συμπτώματα, κι εμάς η μικρή μας παρόλο που σήμερα μπήκαμε στην 35η εβδομάδα και είναι 2840 γραμ, η διάμετρος της κοιλιάς είναι όσο 39 εβδομάδων και έχουν αυξηθεί τα αμνιακα υγρά πολύ. Το νιώθω κι εγώ, ότι θα σκάσω. Το ζάχαρο ρυθμισμένο, αλλά αυτό συνεχίζεται. Από σήμερα ξεκίνησα και 4 μονάδες ινσουλίνης το πρωί εκτός από τις 8 βραδινές και ελπίζω να μην κάνω υπογλυκαιμίες. Η αλήθεια είναι ότι με όλη αυτή την πίεση που νιώθω στο στομάχι και το διάφραγμα, δε μπορώ να φάω κι ότι τρώω με βαραίνει αφάνταστα και έχω καούρες. 

Ο γυναικολόγος θέλει να πάμε για καισαρική μόλις μπω στην 38η εβδομάδα εκτός απροόπτου. 

Σου εύχομαι ότι καλύτερο... 

1 ώρα πρίν, Didimakia είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!Γέννησα την πριγκίπισσα μου όλα πήγαν μια χαρά,ειναι πανέμορφη,απίστευτη συγκίνηση,απίστευτο συναίσθημα.Βγηκε 3180 και 37 εβδομαδων,απλά επειδή εκανε κάτι γογγιτα σαν να μην μπορούσε να πάρει εύκολα αναπνοη την έβαλαν στην μονάδα για να πάρει λίγο οξυγόνο!!Εδώ στο μαιευτηριο είναι όλοι τέλειοι δεν κατάλαβα τίποτα από την καισαρική αφού έλεγα στην μαία μου (και ενώ ήταν ο γιατρός μου από πάνω)ποτε θα ξεκινήσουμε?και με κοιτάει και μου απαντάει δεν κατάλαβες σε έχει κόψει ήδη και σε 2 λεπτά θα την ακούσεις και θα την πάρεις αγκαλίτσα!!Πλάκα μου κάνεις της λέω,και όντως έτσι και έγινε!!!Άψογη οργάνωση και πολύ ευγενικοί όλοι τους και εξυπηρετικοί κτλ!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό σε όλες με γερά μωράκια και να ζήσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα που δεν υπαρχει!!!

Να σας ζήσει, γερή και καλότυχη να είναι. Αντε, με το καλό όλες μας!!! 

• Μου αρέσει 1

Μα αυτό είναι 

πρίν από 15 λεπτά , Sonasia είπε:

Συμπάσχω στα συμπτώματα, κι εμάς η μικρή μας παρόλο που σήμερα μπήκαμε στην 35η εβδομάδα και είναι 2840 γραμ, η διάμετρος της κοιλιάς είναι όσο 39 εβδομάδων και έχουν αυξηθεί τα αμνιακα υγρά πολύ. Το νιώθω κι εγώ, ότι θα σκάσω. Το ζάχαρο ρυθμισμένο, αλλά αυτό συνεχίζεται. Από σήμερα ξεκίνησα και 4 μονάδες ινσουλίνης το πρωί εκτός από τις 8 βραδινές και ελπίζω να μην κάνω υπογλυκαιμίες. Η αλήθεια είναι ότι με όλη αυτή την πίεση που νιώθω στο στομάχι και το διάφραγμα, δε μπορώ να φάω κι ότι τρώω με βαραίνει αφάνταστα και έχω καούρες. 

Ο γυναικολόγος θέλει να πάμε για καισαρική μόλις μπω στην 38η εβδομάδα εκτός απροόπτου. 

Σου εύχομαι ότι καλύτερο... 

Μα αυτό είναι το περίεργο... Τον ρωτάω, "τι θα ελέγξουμε τη Δευτέρα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε;" και μου λέει:

1) αμνιακό υγρό (μέχρι στιγμής φυσιολογικό)

2) τυχόν συσπάσεις με nst

3) βάρος (να μην έχει πάρει πολύ από τον προηγούμενο υπέρηχο)

Και αναρωτιέμαι: Αν όλα τα άλλα είναι καλά, είναι μόνο το βάρος ένδειξη να γεννήσω στις 36+4; 

ΥΓ: Εμένα είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, και επειδή έχω και άσχημο ιστορικό με φρικτό τοκετό την προηγούμενη φορά, δε θέλει να με ταλαιπωρήσει με ένα μεγάλο παιδί. Αυτό το καταλαβαίνω. Κατά πόσο όμως είναι ηθικό και θεμιτό να βγάλουμε με το ζόρι ένα παιδί που δε ζοριζεται (αν ο έλεγχος δείξει ότι όντως δε ζοριζεται) για τη δική μου "άνεση";

Κι εσένα σου εύχομαι τα καλύτερα!

Κορίτσια......και εμείς γέννησαμε.....3960 η χοντρουλα μου!!!!!!την κοιτάω και δεν το πιστεύω..........είναι δικό μου!!!!!!!η καισαρική λίγο τώρα πονάει γιατί έκλαψε και έκανα κάτι απότομα....σαν κάψιμο πονάει........

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

@Didimakia @Vlal Να σας ζήσουν κορίτσια μου! Να είναι γερές κ τυχερές οι κούκλες σας! :wub: 

Τέτοια να μας λέτε να παίρνουμε κ οι υπόλοιπες θάρρος για τις καισαρικές που μας περιμένουν… 

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

57 minutes ago, Vlal said:

Κορίτσια......και εμείς γέννησαμε.....3960 η χοντρουλα μου!!!!!!την κοιτάω και δεν το πιστεύω..........είναι δικό μου!!!!!!!η καισαρική λίγο τώρα πονάει γιατί έκλαψε και έκανα κάτι απότομα....σαν κάψιμο πονάει........

Να σας ζήσει !! :) 

1 hour ago, Vlal είπε:

Να σας ζήσει! Τα καλύτερα εύχομαι!

2 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Τέλεια!!!! Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!! Όλα τα καλά!!

2 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας, ότι καλύτερο εύχομαι για το μωρό και για εσάς. 

Διαφημίσεις

Κοριτσια όσες έχουν γεννήσει ξανά κ έχουν δει το τραχηλικό πώμα μπορείτε να μου το περιγράψετε λίγο αναλυτικά; Πήγα τώρα στο μπάνιο πριν ξαπλώσω κ όπως σκουπίστηκα είδα στο χαρτί δυο κομματάκια σαν πηχτό ζελέ διάφανο-μπεζ. Δεν νιώθω κάτι άλλο όμως εκτός από το βάρος στην κοιλιά που νιώθω έτσι κ αλλιώς δλδ… το πρωί θα πάω για καρδιοτοκογραφημα… ελπίζω να μην έχει ξεκινήσει τπτ κ δεν έχω πάρει χαμπάρι κ με κρατήσουν να γεννήσω ξαφνικά.

CATwp3.png

16 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Να σας ζήσει, γερή και καλότυχη κι αυτή η μπουμπού μας εδώ από την παρέα!!! 

@Melie@Melie δεν ξέρω τι να σου πω, τελικά ο κάθε γυναικολόγος έχει και δικά του κριτήρια,εκτός από τα  αντικειμενικά. Σε μένα, είπε ότι τα μωρά από διαβήτη κύησης της μαμάς πολλές φορές έχουν μεγάλους ώμους εκτός από κοιλιά και δυσκολεύει ο τοκετός, ίσως να παίζει ρόλο κι αυτό. Εμένα δε με έχει βάλει στη ζώνη πχ, μόνο από τον υπέρηχο κρίνει.

Όλα καλά θα πάνε, πλησιάζουν οι ημέρες που θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Κοριτσια όσες έχουν γεννήσει ξανά κ έχουν δει το τραχηλικό πώμα μπορείτε να μου το περιγράψετε λίγο αναλυτικά; Πήγα τώρα στο μπάνιο πριν ξαπλώσω κ όπως σκουπίστηκα είδα στο χαρτί δυο κομματάκια σαν πηχτό ζελέ διάφανο-μπεζ. Δεν νιώθω κάτι άλλο όμως εκτός από το βάρος στην κοιλιά που νιώθω έτσι κ αλλιώς δλδ… το πρωί θα πάω για καρδιοτοκογραφημα… ελπίζω να μην έχει ξεκινήσει τπτ κ δεν έχω πάρει χαμπάρι κ με κρατήσουν να γεννήσω ξαφνικά.

Εμένα ήταν ένα κομμάτι σαν ζελέ με λίγο αίμα μέσα. Με το που το είδα το κατάλαβα ότι δεν ήταν υγρά, δεν ειχα δλδ αμφιβολία του τι είναι. Πάντως δεν είναι απαραίτητος ότι θα φύγει όλο μαζί, εμένα μου βγήκε αφού είχαν σπάσει τα νερά (και την προηγούμενη και ΑΥΤΗΝ την φορά ) και αφού ήδη ειχα συσπάσεις. 

Σε φίλη έχει φύγει 3 μέρες πριν τη γέννα. Είναι ένδειξη ότι πλησιάζει ο τοκετος αλλά όχι απαραίτητα ενεργού τοκετού.

Να μας ζήσουν τα μπεμπακια λοιπόν και καλή λευτεριά στις υπόλοιπες!!

Κι εγώ γέννησα λοιπόν... Μάλλον είμαι η πρώτη του γκρουπ, γέννησα Τρίτη βράδυ στις 38+2. Νωρίτερα απ ότι τον πρώτο μου γιο. Ίσα ίσα πρόλαβα να μπω στο μαιευτήριο χαχαχα. 25 λεπτά απ' την ώρα που έφτασα, μπήκα όρθια στην αίθουσα τοκετών και μου έλεγε ο γιατρός "περίμενε , περίμενε, μην σπρώξεις ακόμα, δεν είμαστε έτοιμοι". Είχαν σπάσει και τα νερά και ήταν πράσινα, είχε δλδ κάνει κακα στην κοιλιά, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο. Αν αργούσα όμως και αν ζοριζοταν το παιδί θα χα κάνει καισαρική. 

Κυρία εγώ παρολαυατα. Χαχαχα. 2.720 βγήκε ο μικρός. Σε μια σύσπαση, δύο εξωθήσεις κ βγήκε. Ούτε περινεοτομη, ούτε ορός, ούτε ξύρισμα, ούτε κλυσμα, ούτε ράμματα. τίποτα. Σήμερα ελπίζω να φύγουμε να πάμε σπίτι μας.

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...