Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimi84 είπε:

Και μενα οπισθια είναι η μητρα όπως και ο πλακουντας και έχω πονους στη μέση και νερό ισχίο

Αχ... με καταλαβαίνεις γλυκιά μου...

Αλλά είναι φυσιολογικό...θα πρέπει να μην πάρουμε πολλά κιλά γιατί θα έχουμε μεγάλο θέμα με τη μέση ...

Εγώ είχα πάρει 5 και έχασα ένα..με τις αναγουλες και τους εμετούς...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι και αυτός έτσι μου είπε ότι θα ανέβει( ελπίζω να ανέβει για να αποφύγω την καισαρική

Να μην σε αγχώνει η καισαρική να ευχεσαι να είναι όλα καλά και όχι αν καταλήξεις σε καισαρική.στο λέω εγώ που θα κάνω την τρίτη μου καισαρική. 

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αλλά είναι φυσιολογικό...θα πρέπει να μην πάρουμε πολλά κιλά γιατί θα έχουμε μεγάλο θέμα με τη μέση ...

Εμένα εχθές μου είπε ν α προσέχω έχω πάρει τρία κιλά αλλά μου είπε να προσέχω χαχα είχε πλάκα της λέω αγαπημένη μου με δουλευεις? Λεσ και με γνωρίζεις σήμερα έχω τόση κατακρατηση που γράφουν σαν κιλά ηρεμησε. 

πρίν από 6 λεπτά , Dimi84 είπε:

Να μην σε αγχώνει η καισαρική να ευχεσαι να είναι όλα καλά και όχι αν καταλήξεις σε καισαρική.στο λέω εγώ που θα κάνω την τρίτη μου καισαρική. 

Εμένα εχθές μου είπε ν α προσέχω έχω πάρει τρία κιλά αλλά μου είπε να προσέχω χαχα είχε πλάκα της λέω αγαπημένη μου με δουλευεις? Λεσ και με γνωρίζεις σήμερα έχω τόση κατακρατηση που γράφουν σαν κιλά ηρεμησε. 

Δεν το κατάλαβα αυτό που είπες...εννοείς ότι έχεις πολύ κατακράτηση;

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ ακόμα ρε συ...και εμετοί και όλα...μίλησα με τη μαία και μου λέει μαξ σε δύο εβδομάδες θα είμαι καλά ..τι να κάνω...απλά θα το πιστέψω. 

Ναι εσένα σε πήγε πολύ και πρέπει να είσαι πιο μπροστά από εμένα!!

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ 2,5 κιλά πήρα!!! Σιγα

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και μένα με πονάει λίγο πίσω στη μέση χαμηλά και αυτό σκέφτομαι που να πάρω και πολλά κιλά τι θα γίνει..

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ λόγω θυροειδή έχω κατακρατηση την μια μέρα ανεβαίνω στη ζυγαριά και είναι συν τρία και την επόμενη να ανεβω και σαν είμαι μείον τα τρία έχω ένα τέτοιο θέμα στην τελευταία εγκυμοσύνη έγραψα 30 κιλά συν όταν γέννησα δεν υπήρχαν 

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ λόγω θυροειδή έχω κατακρατηση την μια μέρα ανεβαίνω στη ζυγαριά και είναι συν τρία και την επόμενη να ανεβω και σαν είμαι μείον τα τρία έχω ένα τέτοιο θέμα στην τελευταία εγκυμοσύνη έγραψα 30 κιλά συν όταν γέννησα δεν υπήρχαν 

Επισης πολυ πρηξιμο λόγω την κατακρατηση και του θυροειδή

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Dimi84 είπε:

Επισης πολυ πρηξιμο λόγω την κατακρατηση και του θυροειδή

Ουαου...φοβερό...δεν το ήξερα!

πρίν από 18 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι εσένα σε πήγε πολύ και πρέπει να είσαι πιο μπροστά από εμένα!!

Και εγώ 2,5 κιλά πήρα!!! Σιγα

Και μένα με πονάει λίγο πίσω στη μέση χαμηλά και αυτό σκέφτομαι που να πάρω και πολλά κιλά τι θα γίνει..

Είμαι στη 14η βδομάδα. Δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ!

Και με πιάνουν κάτι νεύρα άστα...με είχαν αφήσει εν τω μεταξύ, καμία βδομάδα και ξεκίνησαν ξανά σε πολύ έντονο βαθμό. Σημερα νιώθω λίγο καλύτερα αλλά τρέφομαι με λίγα μακαρόνια...μόλις φάω κανονικά πάω για εμετό. 

Στην πρώτη κύηση πήρα 25 κιλά , χωρίς να μπω στον 9ο...απλά τώρα δεν θέλω να έχω θέμα με τη μέση ...ας πάρω αλλά μέχρι 18...με παίρνει. 

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και με πιάνουν κάτι νεύρα άστα...με είχαν αφήσει εν τω μεταξύ, καμία βδομάδα και ξεκίνησαν ξανά σε πολύ έντονο βαθμό. Σημερα νιώθω λίγο καλύτερα αλλά τρέφομαι με λίγα μακαρόνια...μόλις φάω κανονικά πάω για εμετό. 

Στην πρώτη κύηση πήρα 25 κιλά , χωρίς να μπω στον 9ο...απλά τώρα δεν θέλω να έχω θέμα με τη μέση ...ας πάρω αλλά μέχρι 18...με παίρνει. 

Και μένα τόσα μου είπε η διατροφολόγος από 12-18. Πολλά μου φαίνονται μετά είναι το θέμα πώς θα χαθούν αλλά και όσο πιο λίγα κιλά νομίζω παίρνεις έχεις πιο εύκολο τοκετό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

πρίν από 24 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ θέλω το πολυ 10/12

πρίν από 10 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Και μένα τόσα μου είπε η διατροφολόγος από 12-18. Πολλά μου φαίνονται μετά είναι το θέμα πώς θα χαθούν αλλά και όσο πιο λίγα κιλά νομίζω παίρνεις έχεις πιο εύκολο τοκετό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

Χάνονται κορίτσια τραστ μι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ θέλω το πολυ 10/12

Χάνονται κορίτσια τραστ μι

Εγώ στην πρώτη κυηση πήρα 11 κιλά κ μου μείναν τα 5!βέβαια τα συντηρούσα δν μπορώ να πω χαχαχα έτρωγα με το παραπάνω μετά την γέννα!τώρα έχω χάσει 1 κιλό απ' τις αναγουλες κ εμετό αλλά περιμένω να ζυγιστω στο επόμενο ραντεβού!καλές να είναι οι εξετάσεις κ τα κιλά δν πειραζουν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Χάνονται καλέ...για πλάκα...εγώ βγαίνοντας από κλινική είχα χάσει δέκα...και μετά χάνονται απλά...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , marilia35 είπε:

Εγώ στην πρώτη κυηση πήρα 11 κιλά κ μου μείναν τα 5!βέβαια τα συντηρούσα δν μπορώ να πω χαχαχα έτρωγα με το παραπάνω μετά την γέννα!τώρα έχω χάσει 1 κιλό απ' τις αναγουλες κ εμετό αλλά περιμένω να ζυγιστω στο επόμενο ραντεβού!καλές να είναι οι εξετάσεις κ τα κιλά δν πειραζουν

Εγώ 30 και 27 σε κάθε εγκυμοσύνη αλλά δόξα τον Θεό ουτε ραγάδες ουτε ιδιαίτερα δυσκολευτικα μιας και ήταν υγρά πολλα και η κατακρατηση δεν ήταν λίπος

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ 30 και 27 σε κάθε εγκυμοσύνη αλλά δόξα τον Θεό ουτε ραγάδες ουτε ιδιαίτερα δυσκολευτικα μιας και ήταν υγρά πολλα και η κατακρατηση δεν ήταν λίπος

Μπράβο πολύ καλό αυτό!ραγαδες ούτε εγώ έκανα κ δν έβαζα κ τίποτα κ ούτε τώρα θα βάλω κάτι!η κατακράτηση που λες μεγάλο πράγμα θυμάμαι είχαν πρηστεί τα πόδια μου!κ μεγάλωσε κ το νούμερο μου ένα νούμερο κ παρέμεινε εκεί κ μετά την γέννα λ το έχουν πάθει αυτό κ άλλες γνωστές μου

πρίν από 6 λεπτά , marilia35 είπε:

Μπράβο πολύ καλό αυτό!ραγαδες ούτε εγώ έκανα κ δν έβαζα κ τίποτα κ ούτε τώρα θα βάλω κάτι!η κατακράτηση που λες μεγάλο πράγμα θυμάμαι είχαν πρηστεί τα πόδια μου!κ μεγάλωσε κ το νούμερο μου ένα νούμερο κ παρέμεινε εκεί κ μετά την γέννα λ το έχουν πάθει αυτό κ άλλες γνωστές μου

Και εμένα μεγάλωσε το νουμερο στο παπουτσι είναι χειρότερο η κατακρατηση από τα κιλά είναι μια βλακεία πραγματικα μουρη ποδια χέρια πρήζονται

πρίν από 6 λεπτά , Dimi84 είπε:

Και εμένα μεγάλωσε το νουμερο στο παπουτσι είναι χειρότερο η κατακρατηση από τα κιλά είναι μια βλακεία πραγματικα μουρη ποδια χέρια πρήζονται

Βλέπω κάτι φωτό από την πρώτη μέρα που γέννησα και είμαι ρε συ σαν μπάλα. Απίστευτα πρησμένη...

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Βλέπω κάτι φωτό από την πρώτη μέρα που γέννησα και είμαι ρε συ σαν μπάλα. Απίστευτα πρησμένη...

Καλά έχω φωτο μετά την γεννά που με έβγαλαν να με δουν οι δικοί μου καιν λέω ποια θεία είναι αυτή . Και 20 μέρες μετά ήμουν εγώ κανονική ξεπρισμενη

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...