Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Αχ,σ ευχαριστώ!! Γιατί χθες μου τα δειξε εν τάχει πριν την επέμβαση, μου πε ότι ήταν πολύ καλά και τέλος! Ναι,έβγαλα στο τέλος κι άλλα θεματακια!! Το ράμμα γενικα βγαίνει 36η-37η εβδομάδα,εμείς το βγάλαμε 37+3 ,οπότε και γέννησα! Το παιδί μου το βγάζανε 36+5   3050κιλα και γεννήθηκε 2600 σκάρτα. Υπάρχει απόκλιση βέβαια αλλά και πάλι τα νούμερα δε βγαίνουν, έχανε βάρος!! Λίγο να αργούσαμε ακομη,θα γεννιόταν κάτω από 2500

Να σου πω...και μόνο που έκανες περίδεση , δεν είναι τυχαίο που γίνεται μετά την αυχενική...βλέπουν πρώτα ότι είναι ένα υγιές έμβρυο ...δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ..

Βέβαια, έτσι και αλλιώς, μόνο με τροφοβλάστη και αμνιο μπορείς να ξέρεις για τα σύνδρομα...για αυτισμό και νοητική ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος εύρεσης πριν τα 2 έτη...όποτε είναι έτσι και αλλιώς όλα ένα ρίσκο.

Ευχόμαστε υγιή παιδιά...και όλα θα πάνε καλά ❤️

Μολιε έβγαλες το ράμμα γεννησες δηλαδή;

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Να σου πω...και μόνο που έκανες περίδεση , δεν είναι τυχαίο που γίνεται μετά την αυχενική...βλέπουν πρώτα ότι είναι ένα υγιές έμβρυο ...δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ..

Βέβαια, έτσι και αλλιώς, μόνο με τροφοβλάστη και αμνιο μπορείς να ξέρεις για τα σύνδρομα...για αυτισμό και νοητική ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος εύρεσης πριν τα 2 έτη...όποτε είναι έτσι και αλλιώς όλα ένα ρίσκο.

Ευχόμαστε υγιή παιδιά...και όλα θα πάνε καλά ❤️

Μολιε έβγαλες το ράμμα γεννησες δηλαδή;

Ναι,φοβόμουν να πάω σπίτι χωρίς περιδεση,συν ότι το παιδί δεν επαιρνε βάρος,έχανε από τον ώριμο πλακούντα 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Κορίτσια, όσες κάνατε αυχενική μπορείτε να μου γράψετε την πιθανότητα για τρισωμια13; Εμένα βγήκε 1/498. Είναι καλο; Ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και δε χρειάζεται τίποτα περαιτέρω! Όμως βλέπω οτι σε σχέση με τρισωμιες21 και 18 είναι το μόνο τριψηφιο αποτελεσμα

Και στην πρώτη με περιδεση 37+3 γέννησα γιατί είχα ολιγαμνιο και πρόωρα ώριμο πλακούντα!! Παρακαλουσα να μπω στο μήνα μου!! Ευτυχώς ούτε εμένα χρειάστηκε υποστήριξη ούτε για μια ωρα!! Θα δειξει!! 

Εμένα γράφει 1/19711 την τροποποιημένη διαβάζεις 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Ναι,φοβόμουν να πάω σπίτι χωρίς περιδεση,συν ότι το παιδί δεν επαιρνε βάρος,έχανε από τον ώριμο πλακούντα 

Ναι λογικό...

Όλα καλά...αφού έχεις το αγγελούδι σου...

Πέρασες άγχος αλλά βρήκες το φως ❤️

Και εγώ σήμερα βρήκα το φως...βρήκαμε φράουλες.

10 ευρώ το κιλό αλλά είναι έγκυος και έχω πάντα δίκιο :razz:

fH1Pp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι λογικό...

Χαχαχα!! Έχεις λιγουρες γενικα;; Πού τις βρήκες τις φράουλες;;

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι λογικό...

Εγώ το έχω ρίξει στο γιαούρτι με φράουλες που πριν δεν τρελαινομουν γενικά

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι λογικό...

Και εγώ βρήκα αλλά ήταν αγευστες και αοσμες

πρίν από 31 λεπτά , Polly1 είπε:

Χαχαχα!! Έχεις λιγουρες γενικα;; Πού τις βρήκες τις φράουλες;;

Πάρα πολλές ρε συ...ενώ στη μεγάλη μου δεν είχα...τώρα ουυυυυ...ότι βλέπω θέλω να φάω...όλη μέρα ζητάω ένα καρπούζι...

Ζητάω γενικά...τον έχω τρελάνει τον σύζυγο ...μου κάνει πανκεικς και τα συνοδεύω με φράουλες...γενικά, σας έχω πει, θα πάρω 30 κιλά. 

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ρε κορίτσια εσάς γουργουριζει η κοιλιά σας χωρίς να πεινάτε? Τρώω και μετά από λίγο γουργουριζει

Αχ κορίτσια κι εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!! Όλο θέλω να τρώω. Χθες το βράδυ είχε πάει 9 και λέω Κοιτα να δεις δεν έχω πεινάσει μπορεί να την βγάλω ελαφριά αποψε και ξαφνικά μετά από ένα τέταρτο με έκοψε τέτοια πείνα και κατέληξα να τρώω Μακντόναλντς :sad:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Martinaa είπε:

Αχ κορίτσια κι εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!! Όλο θέλω να τρώω. Χθες το βράδυ είχε πάει 9 και λέω Κοιτα να δεις δεν έχω πεινάσει μπορεί να την βγάλω ελαφριά αποψε και ξαφνικά μετά από ένα τέταρτο με έκοψε τέτοια πείνα και κατέληξα να τρώω Μακντόναλντς :sad:

Μα εγώ το θέμα είναι ότι δεν πεινάω και γουργουριζει!! Σωστή σε βρίσκω πάντως...

• Χαχα 1

1 hour ago, Martinaa είπε:

Άντε καλέ φάε...γέννησα 85 κιλά και πριν μείνω έγκυος ήμουν 49-50 κιλά...άιντε...βλακείες...φάε τώρα που μπορείς ❤️

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Ρε κορίτσια εσάς γουργουριζει η κοιλιά σας χωρίς να πεινάτε? Τρώω και μετά από λίγο γουργουριζει

Εμένα γουργουριζει και τρώω συνέχεια. Και μετά γουργουριζει και πάλι τρώω. Τρώω σαν τρεις άνθρωποι...ο άντρας μου μου λέει θα τον φάω και αυτόν... πιθανότατα. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

fH1Pp2.png

πρίν από 20 λεπτά , iwanna24 είπε:

Άντε καλέ φάε...γέννησα 85 κιλά και πριν μείνω έγκυος ήμουν 49-50 κιλά...άιντε...βλακείες...φάε τώρα που μπορείς ❤️

Εμένα γουργουριζει και τρώω συνέχεια. Και μετά γουργουριζει και πάλι τρώω. Τρώω σαν τρεις άνθρωποι...ο άντρας μου μου λέει θα τον φάω και αυτόν... πιθανότατα. 

Το ίδιο και εγώ παθαίνω αλλά προσπαθώ να συγκρατουμαι να Μν πάρω πολλά κιλά από τώρα που είναι αρχή γιατί μέχρι το τέλος θα βάλω καμία 20 μου φαίνεται! Ήδη έχω βάλει 2-3

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , electra2021 είπε:

Μπράβο σας πάντως, εγώ δυσκολεύομαι να φάω, τίποτα δεν μου κάνει όρεξη. Χθες έφαγα ρύζι λαπα και ψωμί τυρί, κράκερ, αυτά. Σήμερα παρομοίως. :sad:

Εγώ ακόμα και όταν έκανα εμετό, έτρωγα βάφλα, έκανα εμετό...μετά έτρωγα μακ, έκανα ξανά εμετό...δηλαδή, ακόμα και χάλια να είμαι τρώω ότι να ναι και οκ το βγάζω κάποιες φορές ...

Εσύ βέβαια πρέπει να είσαι στις χειρότερες βδομάδες τώρα...εγώ είμαι 14η...

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...