Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι δεν είμαι πάλι καλά.. ξύπνησα το βράδυ και είχα καούρες γενικά ότι τρώω μετά έχω μια αηδία στο στόμα!! Γενικά μια ομορφιά.. εντάξει λίγο καλύτερα από την αρχή αλλά πάλι υπάρχουν! Εσύ ακόμα εμετό κάνεις? Εγώ ευτυχώς ούτε μια φορά δεν έκανα

Έχει τρεις μέρες που δεν κάνω και γενικα είμαι κάπως καλύτερα! Τώρα θα φανεί άμα επανέλθει.. Αναγούλες έχω όμως που κ που... 

Νομίζω πως είμαι κοντά στις 12 βδομάδες γι αυτό ίσως να έχουν αρχίσει να υποχωρούν.. Το λέω αυτό γιατί στον τελευταίο υπέρηχο ο γιατρός είπε πως το μωρό είναι πιο μεγαλο οπότε είμαι κάποιες μέρες πιο μπροστά απ όσο υπολογιζαμε..

Θα το δούμε βέβαια αναλυτικά στην αυχενική οπότε δεν μου άλλαξε ακόμη την ΠΗΤ αν κ εγώ είδα στο μηχάνημα ότι έδειχνε 29/7 αντί για 4/8 που μου είχε πει στην αρχή. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 1/14/2022 at 11:47 AM, Xrisaaaaaa said:

Και εμείς πάλι που δεν είμαστε θετικοί πάλι σε καραντίνα είμαστε! Και εγώ δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου επειδή θέλω να πάω για αυχενική την τρίτη και θέλω να κάνω rapid! Ευτυχώς δεν δουλεύω! Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση γενικά που μου Την έχει δώσει απίστευτα! Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα! Πού θα πάει αυτή η κατάσταση?? Έλεος πια..

Εγώ δουλεύω απλά εδώ και 3 βδομάδες δεν έχω πάει γραφείο για να πέσουν λίγο τα κρούσματα. Και γενικά δεν θέλω να πάω γραφείο αλλά από βδομάδα θα πάω αναγκαστικά! Είναι αυτό που λες πόσο να αντέξουμε μέσα μεσα και όλοι να σου λένε να προσέχεις και να προσέχεις όλη την ώρα. Εντάξει δεν θα ξανά βγω μέχρι να γεννήσω! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εγώ δουλεύω απλά εδώ και 3 βδομάδες δεν έχω πάει γραφείο για να πέσουν λίγο τα κρούσματα. Και γενικά δεν θέλω να πάω γραφείο αλλά από βδομάδα θα πάω αναγκαστικά! Είναι αυτό που λες πόσο να αντέξουμε μέσα μεσα και όλοι να σου λένε να προσέχεις και να προσέχεις όλη την ώρα. Εντάξει δεν θα ξανά βγω μέχρι να γεννήσω! 

Και μετά θα φοβόμαστε Μν κολλήσει το μωρό! Μια φίλη μου που έχει μωρό 5 μηνών περίπου έχει να βγει από το σπίτι πάνω από μήνα και το μωρό συνέχεια άρρωστο είναι..πότε πυρετό πότε μυξες! Πού κολλάει??

On 14/1/2022 at 3:38 ΜΜ, enjoy είπε:

Γεια σας ομορφιές μου.... Ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!! 

Αγαπημένη @Hope.2019 βεβαίως και σε θυμάμαι με το καλο το δεύτερο μωράκι σου... θυμαμαι που αναλύαμε τις ανησυχιες μας αλλα τελικά όλα καλα πήγαν.. εύχομαι με το καλό το δεύτερο η και το τριτο (διδυμα:))!! Πολύ πολύ σύντομα!!! 

Φιλακιααα πολλά...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό! Μακάρι και δίδυμα, είναι η κρυφή μου επιθυμία! Με το καλό το μωράκι σου! Φιλάκια πολλά!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς σαββατοκύριακα φεύγουμε εκτός, στη φύση. Ευτυχώς έχουμε σπίτι στο χωριό κοντά στη θάλασσα. Εκεί τη βγάζουμε. Βλέπουμε φίλους σε εξωτερικούς χώρους, γενικά δεν φοβάμαι τον covid, βαρέθηκα. Εμβολιαστηκαμε και η ζωή συνεχίζεται με τις βασικές προφυλάξεις. 

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κορίτσια...αυτό που λέτε με την ΠΗΤ...εμένα βάση περιόδου, βγαίνει 27 και βάση αυχενικής 19...

Λογικά, την αυχενική μετράμε ε;

Και στην κόρη μου είχα το ίδιο ακριβώς μπέρδεμα ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 28 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...αυτό που λέτε με την ΠΗΤ...εμένα βάση περιόδου, βγαίνει 27 και βάση αυχενικής 19...

Τόσο μεγάλη διαφορά έχει???

πρίν από 37 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέραάααα Ναι καλη μου κοντά στις αυχενικής την πητ θα είσαι!!! Και εγώ από 14 πήγα 8Ιουλιου!! 

Εγώ νομίζω θα γεννήσω 9Ιουλίου!!! Γτ το ενα γεννηθηκε 9Ιουνιου και το αλλο 9Ιανουαριου!! Αχαχαχ Έχω πάρει παραμαζωμα όλους τους μήνες με Ι (γιωτα) και την 9μερα του μήνα!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 47 λεπτά , enjoy είπε:

Καλημέραάααα Ναι καλη μου κοντά στις αυχενικής την πητ θα είσαι!!! Και εγώ από 14 πήγα 8Ιουλιου!! 

Εγώ νομίζω θα γεννήσω 9Ιουλίου!!! Γτ το ενα γεννηθηκε 9Ιουνιου και το αλλο 9Ιανουαριου!! Αχαχαχ Έχω πάρει παραμαζωμα όλους τους μήνες με Ι (γιωτα) και την 9μερα του μήνα!! 

Καλα.

Η κόρη ήρθε 3 Ιουνίου και εγώ έχω γενέθλια 13 Ιουλίου...η αδερφή μου 25 Ιουνίου και ο πεθερός 5 Ιουνίου..ένας χαμος..Εγώ γλυκούλα πιστεύω θα γεννήσω αρχές Ιουλίου...άντε να μπω στον Ιούλιο...δεν νομίζω να πάρω μέρες...στην πρώτη κόρη δεν πήρα..βέβαια αλλάζουν αυτά αλλά έτσι το έχω ένστικτο ότι γύρω στις αρχές Ιουλίου θα έρθει η ζουζούνα...καλώς εχόντων των πραγμάτων ❤️

πρίν από 58 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τόσο μεγάλη διαφορά έχει???

Έχω νωρίς ωορρηξία εγώ...πολύ μικρό κύκλο...η κόρη μου έβγαινε δύο εβδομάδες μεγαλύτερη...είμαι βέβαιη ότι και τώρα θα βγαίνει αρκετά μεγαλύτερο και τελικά όντως, θα γεννήσω νωρίτερα. Στην κόρη μου γέννησα μεν 35η βδομάδα όμως υπερηχογραφικά το παιδί ήταν 37η εβδομάδα και μάλιστα όταν γεννήθηκε ήταν 3 κιλά και έτοιμη...δεν χρειάστηκε δηλαδή, κάποια υποστήριξη.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημερα!! Ναι,η αυχενική καθορίζει την ΠΗΤ, η ΤΕΠ δίνει την πρώτη εικόνα για τη σύλληψη! Εμένα βγήκε η ίδια,24/7! Αλλα το βλέπω για νωριτερα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!! Ναι,η αυχενική καθορίζει την ΠΗΤ, η ΤΕΠ δίνει την πρώτη εικόνα για τη σύλληψη! Εμένα βγήκε η ίδια,24/7! Αλλα το βλέπω για νωριτερα 

Κοίτα, επειδή έκανες περίδεση παίζει να αντέξει πολύ...σε βλέπω να παρακαλάς...:razz:

Και ειλικρινά, εύχομαι όλες μας να φτάσουμε να παρακαλάμε ...πολύ φοβάμαι τον πρόωρο τοκετό ..εδώ στην κόρη είχα φοβηθεί...πόσο μάλλον τώρα ...βλέποντας και κάνοντας βέβαια...να φτάσουμε να μιλάμε για τοκετό...τι ωραία...πάλι είδα σκατοονειρο με αιμορραγία και έχω μια αρνητική διάθεση φουλ.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Κορίτσια, όσες κάνατε αυχενική μπορείτε να μου γράψετε την πιθανότητα για τρισωμια13; Εμένα βγήκε 1/498. Είναι καλο; Ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και δε χρειάζεται τίποτα περαιτέρω! Όμως βλέπω οτι σε σχέση με τρισωμιες21 και 18 είναι το μόνο τριψηφιο αποτελεσμα

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κοίτα, επειδή έκανες περίδεση παίζει να αντέξει πολύ...σε βλέπω να παρακαλάς...:razz:

Και ειλικρινά, εύχομαι όλες μας να φτάσουμε να παρακαλάμε ...πολύ φοβάμαι τον πρόωρο τοκετό ..εδώ στην κόρη είχα φοβηθεί...πόσο μάλλον τώρα ...βλέποντας και κάνοντας βέβαια...να φτάσουμε να μιλάμε για τοκετό...τι ωραία...πάλι είδα σκατοονειρο με αιμορραγία και έχω μια αρνητική διάθεση φουλ.

Και στην πρώτη με περιδεση 37+3 γέννησα γιατί είχα ολιγαμνιο και πρόωρα ώριμο πλακούντα!! Παρακαλουσα να μπω στο μήνα μου!! Ευτυχώς ούτε εμένα χρειάστηκε υποστήριξη ούτε για μια ωρα!! Θα δειξει!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια, όσες κάνατε αυχενική μπορείτε να μου γράψετε την πιθανότητα για τρισωμια13; Εμένα βγήκε 1/498. Είναι καλο; Ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και δε χρειάζεται τίποτα περαιτέρω! Όμως βλέπω οτι σε σχέση με τρισωμιες21 και 18 είναι το μόνο τριψηφιο αποτελεσμα

Και στην πρώτη με περιδεση 37+3 γέννησα γιατί είχα ολιγαμνιο και πρόωρα ώριμο πλακούντα!! Παρακαλουσα να μπω στο μήνα μου!! Ευτυχώς ούτε εμένα χρειάστηκε υποστήριξη ούτε για μια ωρα!! Θα δειξει!! 

Α ναι ε;

Αλλά γεννησες προγραμματισμένα...εννοώ δεν φταίει ο τράχηλος...αυτό μας νοιάζει...τα άλλα όλα δεν περνάνε από το χέρι μας...δηλαδή και εγώ γέννησα επειδή έσπασαν τα νερα...δεν είχε σχέση με το αρχικό πρόβλημα μου...τέλος πάντων...ειδομεν...μετά τις 35 βδομάδες μια χαρά είναι...

Νομίζω η εν λόγω τρισωμια βγάζει πάντα τέτοια ποσοστά ..δηλαδή, είναι ένα πολυυυυ καλό ποσοστό. 

fH1Pp2.png

πρίν από 52 λεπτά , iwanna24 είπε:

Α ναι ε;

Αλλά γεννησες προγραμματισμένα...εννοώ δεν φταίει ο τράχηλος...αυτό μας νοιάζει...τα άλλα όλα δεν περνάνε από το χέρι μας...δηλαδή και εγώ γέννησα επειδή έσπασαν τα νερα...δεν είχε σχέση με το αρχικό πρόβλημα μου...τέλος πάντων...ειδομεν...μετά τις 35 βδομάδες μια χαρά είναι...

Νομίζω η εν λόγω τρισωμια βγάζει πάντα τέτοια ποσοστά ..δηλαδή, είναι ένα πολυυυυ καλό ποσοστό. 

Αχ,σ ευχαριστώ!! Γιατί χθες μου τα δειξε εν τάχει πριν την επέμβαση, μου πε ότι ήταν πολύ καλά και τέλος! Ναι,έβγαλα στο τέλος κι άλλα θεματακια!! Το ράμμα γενικα βγαίνει 36η-37η εβδομάδα,εμείς το βγάλαμε 37+3 ,οπότε και γέννησα! Το παιδί μου το βγάζανε 36+5   3050κιλα και γεννήθηκε 2600 σκάρτα. Υπάρχει απόκλιση βέβαια αλλά και πάλι τα νούμερα δε βγαίνουν, έχανε βάρος!! Λίγο να αργούσαμε ακομη,θα γεννιόταν κάτω από 2500

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...