Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 hour ago, enjoy είπε:

Στο δημοσιο οποιο εφημερευει... 

Τι να πει κανεις?? 

Σάμπως ξέρουμε και εμείς τι είναι το σωστό?? 

Πιθανολογουμε αυτό που λες.. 

Μήπως σ πήραν αίμα για άλλη εξέταση? Μήπως μπερδεύτηκες?? 

Μήπως μπερδεύτηκαν  αυτοί?

Ελα μου ντε… 

οχι γι’αυτην την εξεταση μου πηρανε σιγουρα. Αλλα μαλλον θα ξερουν τι κανουν. Τι να πω Θεος βοηθος!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραάααα πέρα ως περααα

@Aria89με το καλό η εξεταση σου και μην μασας τιποτα ευχομαι να βγει σουπερ η αυχενικη σου... 

Για να σε ηρεμήσω, η δεύτερη αιματολογικά είναι η χοριακη που κατεβαίνει πολύ αργά όταν είναι στο τέλος και η πρώτη αιματολογικά ίσως θα έχει την αντίστοιχη πορεία και να μην επηρεάζεται η εξέταση... Η αυτοί να τα απροσαρμοζουν αναλογα... ότι και να γίνεται ειναινολοκληρη επιστημονική κοινότητα! Στην Γερμανία δεν Είσαι?? Εκεί από όσο γνωρίζω είναι μπορεί να δρουν διαφορετικά Αλλά έχετε καλύτερους γιατρούς και νοσοκομεία, εξού που αν γίνει κάτι σοβαρό στην Ελλάδα για χειρουργεία στο εξωτερικό στέλνουν τα περιστατικά και ιδίως στην Γερμανία!!! Θα μου πεις σε Αλλά τμήματα όχι στην μαιευτική!! Αλλα δεν μπορεί να είναι είναι σε όλα μπροστά και στην μαιευτική πίσω... απλά λειτουργούν διαφορετικά!!! 

Αφού εμπιστεύεσαι τον Θεό προχωρά μπροστά και έχει ο Θεος!! Όλα Θα κυλήσουν τέλεια!!! Μόλις γίνει εξέταση θα σου φύγει το άγχος και θα πάμε στο επόμενο βήμα!!!

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Στο δημοσιο οποιο εφημερευει... 

Τι να πει κανεις?? 

Σάμπως ξέρουμε και εμείς τι είναι το σωστό?? 

Πιθανολογουμε αυτό που λες.. 

Μήπως σ πήραν αίμα για άλλη εξέταση? Μήπως μπερδεύτηκες?? 

Μήπως μπερδεύτηκαν  αυτοί?

Καλημεραααα έχεις συγκεκριμένο γιατρό που σε βλέπει και όταν έρθει η ώρα απλά θα γεννήσεις σε δημόσιο? Η μπορεί να ερθει όπου γεννήσεις και ο γιατρός σου

11 hours ago, Elenaki30 said:

Όχι δεν μου έβαλε για κυστική ινωση.. Αν και έχω διαβάσει ότι πολλές κοπέλες τις έχουν βάλει! 

Μου κάνει εντύπωση που δεν έκανες την εξέταση για κυστική ίνωση, νομίζω πλέον είναι απαραίτητη. Έχεις κι άλλα παιδάκια; γιατί τότε θα την έχεις κάνει λογικα και δεν χρειάζεται να την ξανακάνεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , electra2021 είπε:

Μου κάνει εντύπωση που δεν έκανες την εξέταση για κυστική ίνωση, νομίζω πλέον είναι απαραίτητη. Έχεις κι άλλα παιδάκια; γιατί τότε θα την έχεις κάνει λογικα και δεν χρειάζεται να την ξανακάνεις. 

Ναι όντως είναι σημαντική!! Και μένα ο προηγούμενος δεν με είχε βάλει εκτός αν με έβαζε αργότερα δεν ξέρω

πρίν από 15 λεπτά , electra2021 είπε:

Καί εγω την έκανα γιατί ποιο παλια δεν την ζητουσαν γιατί δεν είχε τόση έξαρση τώρα έχει παρει μεγάλη έκταση και γι'αυτό την ζητανε

πρίν από 33 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Πώς είστε σήμερα?? Εγώ αρχίζω να συνερχομαι σιγά σιγά!!! Επιτέλους...

Τέλεια ποσο είσαι θυμησε μου. Εγώ από την δέκατη εβδομάδα ηρέμησα 

πρίν από 12 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

11+1 μέρα! Ναι νιώθω πολύ καλύτερα! Αφού άρχισα να πίνω νερό που δεν ξέρω πόσο καιρό είχα να πιω! Διψάω πολύ εσείς διψατε? Εσύ πόσο είσαι???

Εγώ έχω ενα θέμα με το νερό από παντα λες και είμαι αλλεργική αλλα προσπαθώ να πινω . Είμαι 14 

πρίν από 20 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ έχω ενα θέμα με το νερό από παντα λες και είμαι αλλεργική αλλα προσπαθώ να πινω . Είμαι 14 

Αααα!! Ε εσύ αρκετά πιο μπροστά! Εμένα μου έδωσε Πητ 2/8 αλλά λέει μπορεί να είναι και 1 μπορεί και 31.στην αυχενική θα φανεί η τελική ημερομηνία μου είπε!! Και εγώ δεν είμαι πολύ του νερού αλλά έπινα έστω κ λίγο τώρα καθόλου! Εσύ τώρα καλά είσαι? Δεν έχεις κάτι??Αααα από χθες και πολλά υγρά δεν έχω που μέχρι προχθές είχα κάθε μέρα! Σήμερα ξύπνησα και το σερβιετακι ήταν στεγνό! Εσύ έχεις υγρά? όλα μαζί θα σταματήσουν?

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Αααα!! Ε εσύ αρκετά πιο μπροστά! Εμένα μου έδωσε Πητ 2/8 αλλά λέει μπορεί να είναι και 1 μπορεί και 31.στην αυχενική θα φανεί η τελική ημερομηνία μου είπε!! Και εγώ δεν είμαι πολύ του νερού αλλά έπινα έστω κ λίγο τώρα καθόλου! Εσύ τώρα καλά είσαι? Δεν έχεις κάτι??

Τίποτα όχι το στήθος νιώθω μόνο. Εγώ γενναω 1 Ιουλίου δεν έχω πιθανη λόγο καισαρικής και έτσι βγάλαμε ποτε θα γεννήσω εκτός απροόπτου

πρίν από 8 λεπτά , Dimi84 είπε:

Τίποτα όχι το στήθος νιώθω μόνο. Εγώ γενναω 1 Ιουλίου δεν έχω πιθανη λόγο καισαρικής και έτσι βγάλαμε ποτε θα γεννήσω εκτός απροόπτου

Και μένα το στήθος είναι πρησμένο αλλά λίγο με πονάει όχι πάρα πολύ! Μια χαρά είσαι

πρίν από 23 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Και μένα το στήθος είναι πρησμένο αλλά λίγο με πονάει όχι πάρα πολύ! Μια χαρά είσαι

Τώρα στη δική μου περίπτωση δεν ξέρω τι να περιμενω με το στήθος διότι έχω κοντά εννιά μήνες που το έφτιαξα ποναει αλλά δεν έχει αλλάξει το μέγεθος του ειδομεν 

Καλημερα,κορίτσια!! Τι κανετε; Εγω γυρίζω από αυχενική!! Όλα καλά,ευτυχώς!! Εκτός από τον τραχηλο! 2,8 ,κάνω περιδεση το Σάββατο να τελειώνουμε!! Είδαν φύλο αλλά δε μου το είπαν!! Αλλά τώρα έχω περιέργεια!! Θα πάρω τηλ τον γιατρό να τον ρωτήσω και θα το οργανώσω εγώ το πάρτι για τους υπόλοιπους!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα,κορίτσια!! Τι κανετε; Εγω γυρίζω από αυχενική!! Όλα καλά,ευτυχώς!! Εκτός από τον τραχηλο! 2,8 ,κάνω περιδεση το Σάββατο να τελειώνουμε!! Είδαν φύλο αλλά δε μου το είπαν!! Αλλά τώρα έχω περιέργεια!! Θα πάρω τηλ τον γιατρό να τον ρωτήσω και θα το οργανώσω εγώ το πάρτι για τους υπόλοιπους!!

Πολυ ωραια να κανεις περιδεση να είσαι ησυχη γιατί δεν στο ειπαν το φυλο? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...