Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Εγω από χθες είμαι λίγο καλύτερα!! Και σήμερα κλείνω την 11η.. οπότε λίγο υπομονή

Παιρνεις αυτά που σου έγραψε ο γιατρός ή φύγανε από μόνα τους τα συμπτώματα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Παιρνεις αυτά που σου έγραψε ο γιατρός ή φύγανε από μόνα τους τα συμπτώματα; 

Όχι μία φορά μόνο πήρα αλλά δεν μου έκανε τίποτα και δεν ξαναπήρα γιατί διάβασα και στις οδηγίες ότι δεν είναι σίγουρο αν ενδείκνυται για εγκυμοσύνη και φοβήθηκα λίγο! Τελικά άλλαξα την αυχενική για την τρίτη για να μεγαλώσει λίγο ακόμα το μωρό! Την Παρασκευή θα είναι οριακά! Εσύ έκλεισες??

πρίν από 23 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όχι μία φορά μόνο πήρα αλλά δεν μου έκανε τίποτα και δεν ξαναπήρα γιατί διάβασα και στις οδηγίες ότι δεν είναι σίγουρο αν ενδείκνυται για εγκυμοσύνη και φοβήθηκα λίγο! Τελικά άλλαξα την αυχενική για την τρίτη για να μεγαλώσει λίγο ακόμα το μωρό! Την Παρασκευή θα είναι οριακά! Εσύ έκλεισες??

Μπράβο ποσο θα είσαι δηλαδή? 

πρίν από 23 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όχι ακόμη... Εχω αύριο ραντεβού στον γιατρό και θα μου πει ποτε θα με βάλει για αυχενική γιατί θα κάνω στο ιατρείο του έτσι και αλλιώς .. 

πρίν από 3 λεπτά , Dimi84 είπε:

Μπράβο ποσο θα είσαι δηλαδή? 

Κλείνω την 12! Καλά δεν είναι? Εσύ πόσο την έκανες?

πρίν από 3 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Όχι ακόμη... Εχω αύριο ραντεβού στον γιατρό και θα μου πει ποτε θα με βάλει για αυχενική γιατί θα κάνω στο ιατρείο του έτσι και αλλιώς .. 

Μια χαρά εσύ! Εμένα επειδή θα κάνω στην κλινική δεν αφήνουν συνοδό! Τώρα με πήραν και μου το είπαν και να έχω rapid μαζί μου

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Κλείνω την 12! Καλά δεν είναι? Εσύ πόσο την έκανες?

Μια χαρά εσύ! Εμένα επειδή θα κάνω στην κλινική δεν αφήνουν συνοδό! Τώρα με πήραν και μου το είπαν και να έχω rapid μαζί μου

Ναι καλε εγώ 11και 6 την έκανα και τα είδε όλα ευκολα 

πρίν από 6 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ναι καλε εγώ 11και 6 την έκανα και τα είδε όλα ευκολα 

Εγώ Παρασκευή 11+3 θα είμαι! Είναι λίγο οριακά οπότε είπα δεν χάθηκε ο κόσμος για τρεις μέρες να φανεί και καλύτερα!! Έκανα κάτι εξετάσεις αίματος για βιταμίνη d και έπεσε πολύ από το καλοκαίρι που ήταν 32 πήγε στο 13.. τι δίνουν σε αυτή την περίπτωση? Δεν τον πήρα τον γιατρό ούτε αυτός με πήρε!

πρίν από 41 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ Παρασκευή 11+3 θα είμαι! Είναι λίγο οριακά οπότε είπα δεν χάθηκε ο κόσμος για τρεις μέρες να φανεί και καλύτερα!! Έκανα κάτι εξετάσεις αίματος για βιταμίνη d και έπεσε πολύ από το καλοκαίρι που ήταν 32 πήγε στο 13.. τι δίνουν σε αυτή την περίπτωση? Δεν τον πήρα τον γιατρό ούτε αυτός με πήρε!

Θα σου δώσει συμπλήρωμα λογικά... Είναι αρκετά χαμηλή!Στον προγεννητικό έλεγχο δεν σου είχε βάλει για d; 

πρίν από 7 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Θα σου δώσει συμπλήρωμα λογικά... Είναι αρκετά χαμηλή!Στον προγεννητικό έλεγχο δεν σου είχε βάλει για d; 

Όχι ήταν ο προηγούμενος γιατρός που είχα και δεν μου είχε βάλει! Τώρα αυτός μου έβαλε για κυστική ίνωση και μια άλλη δεν θυμάμαι πώς λέγεται έχει να κάνει με την αναιμία ενώ ο άλλος δεν μου τις είχε βάλει.. εσύ έκανες κυστική ίνωση?

πρίν από 9 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όχι ήταν ο προηγούμενος γιατρός που είχα και δεν μου είχε βάλει! Τώρα αυτός μου έβαλε για κυστική ίνωση και μια άλλη δεν θυμάμαι πώς λέγεται έχει να κάνει με την αναιμία ενώ ο άλλος δεν μου τις είχε βάλει.. εσύ έκανες κυστική ίνωση?

Όχι δεν μου έβαλε για κυστική ινωση.. Αν και έχω διαβάσει ότι πολλές κοπέλες τις έχουν βάλει! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Με μπέρδεψες 12 η 11και 3 θα είσαι? 

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Άρα 12 θα την κάνεις 

Ναιιιι

πρίν από 11 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Όχι δεν μου έβαλε για κυστική ινωση.. Αν και έχω διαβάσει ότι πολλές κοπέλες τις έχουν βάλει! 

Έχει να κάνει με το αναπνευστικό! περιμένω να μου στείλουν τα αποτελέσματα της κυστικής για να τον πάρω τηλέφωνο να δω τι θα μου δώσει για την βιταμίνη D

12 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Χαχαχα! Από Θεσσαλονίκη είσαι?? Και εγώ αλλά μένω πλέον Χαλκιδική! Εδώ θα γεννήσω όμως..εσύ σε ποια κλινική?? Και ποιον έχεις γιατρό??

Στο δημοσιο οποιο εφημερευει... 

8 ώρες πρίν, Aria89 είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι 11+6 σημερα και αυχενικη μου εχουν βαλει στις 20 του μηνα δηλαδη στις 13+1. Δεν ειναι λιγο αργα ; Επισης το αιμα για papp-A μου το πηραν χθες!! Εδω στη Γερμανια τα κανουν ολα αναποδα… 

κανονικα δεν επρεπε να γινουν την ιδια μερα η εστω με δυο μερες διαφορα; θα σκασω.. 

Κατα ταλλα τα συμπτωματα κι μενα εχουν φυγει απο τη 10η βδομαδα σχεδον. 

Τι να πει κανεις?? 

Σάμπως ξέρουμε και εμείς τι είναι το σωστό?? 

Πιθανολογουμε αυτό που λες.. 

Μήπως σ πήραν αίμα για άλλη εξέταση? Μήπως μπερδεύτηκες?? 

Μήπως μπερδεύτηκαν  αυτοί?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...