Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλημέρα....

Σήμερα και εγώ καλέ είμαι πολύ καλά...

Φτου μου...

Σήμερα επιστροφή στη δουλειά μετά από παύση τριών εβδομάδων...μεθαύριο αυχενική και άγχος στο κόκκινο...

@Dimi84 χαρά στο κουράγιο σου...καφέ ε;

Μπράβο σου ειλικρινά...να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κάνεις ότι και πριν...νομίζω έτσι περνάει πιο γρήγορα ο καιρός...

Εγώ στην κόρη μου όλο κρεβάτι και ξάπλα και δεν περνούσε ο καιρός με τίποτα καλέ...τώρα που έχω το κορίτσι μου και γενικά, όλο κάτι κάνω περνάει ο καιρός...και με πιο καλή διάθεση δηλαδή. 

@enjoy πως είσαι σήμερα αγαπημένο μου; 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Dimi84 είπε:

Άκριβως και  εγώ ηρέμησα πολυ γιατι δεν ειχα καλή εμπειρία στην προηγουμενη μου εγκυμοσύνη

Κορίτσια εγώ έχω καφέ με τρώει η ορθοστασία και μετά τρέχω με τα παιδιά ποδοσφαιρα και φροντιστήρια. Και οκ μετά με το μωρό πως θα τα κανω χαχαχαχα θα γελασουμε 

Να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Δεν έχεις κάποιον άλλο να τα πάει? Ο σύζυγος η μαμά σου??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Δεν έχεις κάποιον άλλο να τα πάει? Ο σύζυγος η μαμά σου??

Η μαμά μου είναι μακριά ζει στη Μανη. Ο συζυγος δουλευει όλη μέρα η πεθερά ας μην το σχολιάσουμε χαχαχαχα όχι δεν υπάρχει αλλος

πρίν από 30 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα....

Σήμερα και εγώ καλέ είμαι πολύ καλά...

Φτου μου...

Σήμερα επιστροφή στη δουλειά μετά από παύση τριών εβδομάδων...μεθαύριο αυχενική και άγχος στο κόκκινο...

@Dimi84 χαρά στο κουράγιο σου...καφέ ε;

Μπράβο σου ειλικρινά...να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κάνεις ότι και πριν...νομίζω έτσι περνάει πιο γρήγορα ο καιρός...

Εγώ στην κόρη μου όλο κρεβάτι και ξάπλα και δεν περνούσε ο καιρός με τίποτα καλέ...τώρα που έχω το κορίτσι μου και γενικά, όλο κάτι κάνω περνάει ο καιρός...και με πιο καλή διάθεση δηλαδή. 

@enjoy πως είσαι σήμερα αγαπημένο μου; 

Ναι περναει η αλήθεια είναι αλλά κουράσει πολυ είμαι πολυ ευτυχισμένη τα καλοκαίρια πασχα Χριστουγεννα που δεν κάνουν τίποτα και δεν έχουν σχολείο Ααααα και όταν εκαναν webex

πρίν από 8 λεπτά , Dimi84 είπε:

Η μαμά μου είναι μακριά ζει στη Μανη. Ο συζυγος δουλευει όλη μέρα η πεθερά ας μην το σχολιάσουμε χαχαχαχα όχι δεν υπάρχει αλλος

Ναι περναει η αλήθεια είναι αλλά κουράσει πολυ είμαι πολυ ευτυχισμένη τα καλοκαίρια πασχα Χριστουγεννα που δεν κάνουν τίποτα και δεν έχουν σχολείο Ααααα και όταν εκαναν webex

Σε καταλαβαίνω!!! Οπότε υπομονή...και μένα η μάνα μου μακριά θα είναι για να βοηθάει και από την πεθερά ούτε και εγώ θέλω.. καλά τον πρώτο καιρό θα την κουβαλησω μαζί μου τουλάχιστον κάνα μήνα γιατί άμα θα δουλεύει και ο σύζυγός μόνη μου δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω..δεν έχω ιδέα από μωρά

πρίν από 4 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Σε καταλαβαίνω!!! Οπότε υπομονή...και μένα η μάνα μου μακριά θα είναι για να βοηθάει και από την πεθερά ούτε και εγώ θέλω.. καλά τον πρώτο καιρό θα την κουβαλησω μαζί μου τουλάχιστον κάνα μήνα γιατί άμα θα δουλεύει και ο σύζυγός μόνη μου δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω..δεν έχω ιδέα από μωρά

Εγώ μαζί θα το έχω παντου αναγκαστικά θα κάτσω όσο κάτσω μετά την γεννά ευτυχώς είναι καλοκαίρι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ μαζί θα το έχω παντου αναγκαστικά θα κάτσω όσο κάτσω μετά την γεννά ευτυχώς είναι καλοκαίρι 

Ναι ευτυχώς είναι καλοκαίρι!! Εμένα ευτυχώς βοηθάει πολύ ο σύζυγος και τώρα με τις δουλειές του σπιτιού οπότε δεν φοβάται τόσο πολύ για μετά

πρίν από 22 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι ευτυχώς είναι καλοκαίρι!! Εμένα ευτυχώς βοηθάει πολύ ο σύζυγος και τώρα με τις δουλειές του σπιτιού οπότε δεν φοβάται τόσο πολύ για μετά

Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια δυστυχώς έχουμε δυο μαγαζιά συν και η εταιρεία που δουλευει ο άντρας μου άρα δεν μπορώ νμεκ των πραγμάτων γυρίζει σπίτι κομμάτια θα μου πεις καίνε γω κομμάτια είμαι αλλά οκ ας μην γκρινιάζω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια δυστυχώς έχουμε δυο μαγαζιά συν και η εταιρεία που δουλευει ο άντρας μου άρα δεν μπορώ νμεκ των πραγμάτων γυρίζει σπίτι κομμάτια θα μου πεις καίνε γω κομμάτια είμαι αλλά οκ ας μην γκρινιάζω 

Ωχχχχ!!! Δύσκολα τότε τα πράγματα... εμείς οι γυναίκες όσο κουρασμένες και να είμαστε πρέπει όλα να τα κάνουμε εμείς.. έτσι προνοησε η φύση δυστυχώς..

πρίν από 29 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ωχχχχ!!! Δύσκολα τότε τα πράγματα... εμείς οι γυναίκες όσο κουρασμένες και να είμαστε πρέπει όλα να τα κάνουμε εμείς.. έτσι προνοησε η φύση δυστυχώς..

Αστα να πανε δεν πειράζει υγεία να έχουμε και θα βρίσκουμε τον τροπο

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι 11+6 σημερα και αυχενικη μου εχουν βαλει στις 20 του μηνα δηλαδη στις 13+1. Δεν ειναι λιγο αργα ; Επισης το αιμα για papp-A μου το πηραν χθες!! Εδω στη Γερμανια τα κανουν ολα αναποδα… 

κανονικα δεν επρεπε να γινουν την ιδια μερα η εστω με δυο μερες διαφορα; θα σκασω.. 

Κατα ταλλα τα συμπτωματα κι μενα εχουν φυγει απο τη 10η βδομαδα σχεδον. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Aria89 είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι 11+6 σημερα και αυχενικη μου εχουν βαλει στις 20 του μηνα δηλαδη στις 13+1. Δεν ειναι λιγο αργα ; Επισης το αιμα για papp-A μου το πηραν χθες!! Εδω στη Γερμανια τα κανουν ολα αναποδα… 

κανονικα δεν επρεπε να γινουν την ιδια μερα η εστω με δυο μερες διαφορα; θα σκασω.. 

Κατα ταλλα τα συμπτωματα κι μενα εχουν φυγει απο τη 10η βδομαδα σχεδον. 

13+1 είναι σουπερ οι αίματος ξέρω μαζί γίνονται αλλά νομίζω ξέρουν τι κάνουν 

Κορίτσια μου καλημέρα! Περασα ενα μαρτυρικό βράδυ που δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.. 

Ξύπνησα στον ύπνο μου με έναν πόνο στο στήθος λέω πάει παθαίνω έμφραγμα.. Αλλά με έκαιγε συγχρόνως.. Πρέπει να ήταν καουρα πολύ έντονη όμως γιατί μόλις καθόμουν ένιωθα καλύτερα. 

Οπότε την έβγαλα καθιστή στον καναπέ και απελπισμένη..

Σημερα πήρα τηλέφωνο έναν γαστρεντερολογο γιατί δεν αντέχω άλλο. Έχει πάρει καμία σας λαπραζολ σε εγκυμοσυνη; τα χρησιμοποιουσα που και που παλιά είναι θαυματουργά αλλά δεν ξέρω κατά ποσο επιτρέπονται τώρα. Περιμένω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός. :(

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 42 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Περασα ενα μαρτυρικό βράδυ που δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.. 

Ξύπνησα στον ύπνο μου με έναν πόνο στο στήθος λέω πάει παθαίνω έμφραγμα.. Αλλά με έκαιγε συγχρόνως.. Πρέπει να ήταν καουρα πολύ έντονη όμως γιατί μόλις καθόμουν ένιωθα καλύτερα. 

Οπότε την έβγαλα καθιστή στον καναπέ και απελπισμένη..

Σημερα πήρα τηλέφωνο έναν γαστρεντερολογο γιατί δεν αντέχω άλλο. Έχει πάρει καμία σας λαπραζολ σε εγκυμοσυνη; τα χρησιμοποιουσα που και που παλιά είναι θαυματουργά αλλά δεν ξέρω κατά ποσο επιτρέπονται τώρα. Περιμένω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός. :(

Κορίτσι μου τι περασες!;! Περαστικά σου 

εγω έκοψα μαχαιρι τα φρούτα και λαχανικά γιατί παρατήρησα ότι οι εμετοί και οι καουρες ήταν χειρότερες όταν έτρωγα ακόμα και βραστό καρότο ή κομπόστα ή μπανάνα. 

είμαι 2 μέρες μονο με Κρακερακια και cottage και είμαι λίγο καλύτερα, δλδ κάνω μια φορά την ημέρα εμετό και οι καούρες δεν είναι τόσο ανυπόφορες και 24/7. 

Κι εγώ όσο πάει και χειροτερευω. Τις προάλλες έλεγα για ξινόχοντρό, τώρα ούτε να τον δω :?

Σήμερα κι εγώ την έβγαλα με κράκερ και τοστ. Και είμαι ακόμα στην 8η... Από όσο βλέπω έχω μέλλον :blink:

πρίν από 7 λεπτά , electra2021 είπε:

Κι εγώ όσο πάει και χειροτερευω. Τις προάλλες έλεγα για ξινόχοντρό, τώρα ούτε να τον δω :?

Σήμερα κι εγώ την έβγαλα με κράκερ και τοστ. Και είμαι ακόμα στην 8η... Από όσο βλέπω έχω μέλλον :blink:

Εγω από χθες είμαι λίγο καλύτερα!! Και σήμερα κλείνω την 11η.. οπότε λίγο υπομονή

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...