Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τι άλλο θέλεις? Έτσι κάνω και 10 παιδιά

Ναι είναι το μόνο που δεν έχω αγχος. Εάν προκυψει καισαρική παντος μην απογοητευτείς και μη τρομάξεις και εμένα όταν εγώ ήμουν έγκυος στο πρωτο μου παιδι μου έλεγαν καισαρική και δεν θα μπορείς να παρεις το παοδι σου αγκαλιά δεν θα μπορείς να περπατησεις αμέσως και βλακειες τέτοιες. Ουτε καν. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ναι είναι το μόνο που δεν έχω αγχος. Εάν προκυψει καισαρική παντος μην απογοητευτείς και μη τρομάξεις και εμένα όταν εγώ ήμουν έγκυος στο πρωτο μου παιδι μου έλεγαν καισαρική και δεν θα μπορείς να παρεις το παοδι σου αγκαλιά δεν θα μπορείς να περπατησεις αμέσως και βλακειες τέτοιες. Ουτε καν. 

Καλά είναι και στην κάθε γυναίκα! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε αν γεννήσω φυσιολογικά θα μείνω μια μέρα μέσα και με καισαρική 2.μονο τόσο λίγο??? Στην καισαρική 3 μέρες δεν μένεις κανονικά η 4? Δεν θυμάμαι

1 ώρα πρίν, Dimi84 είπε:

Θα συμφωνώ εκτός απροοπτων που υπάρχουν κ τέτοιες περιπτώσεις!εγώ άκουγα αν γεννήσεις με καισαρική δν κατεβαίνει το γάλα αμέσως να θηλάσεις!κ εγώ σε 2 ώρες απ' την γέννα θήλασα!όλα καλά να είναι για τις μητέρες όπως κ να γεννήσουν!

7 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Θα συμφωνώ εκτός απροοπτων που υπάρχουν κ τέτοιες περιπτώσεις!εγώ άκουγα αν γεννήσεις με καισαρική δν κατεβαίνει το γάλα αμέσως να θηλάσεις!κ εγώ σε 2 ώρες απ' την γέννα θήλασα!όλα καλά να είναι για τις μητέρες όπως κ να γεννήσουν!

Μια χαρά κατέβηκε το γάλα και είχα και πολυ 

9 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Καλά είναι και στην κάθε γυναίκα! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε αν γεννήσω φυσιολογικά θα μείνω μια μέρα μέσα και με καισαρική 2.μονο τόσο λίγο??? Στην καισαρική 3 μέρες δεν μένεις κανονικά η 4? Δεν θυμάμαι

Τέσσερις μέρες είναι δυο? Δεν γίνεται στις δυο καλεε πρεπει να γίνουν κάποια πράγματα αλλά ξέρει ο γιατρός μάλλον καλυτερα εγώ τέσσερις μενω 

1 ώρα πρίν, Dimi84 είπε:

Μια χαρά κατέβηκε το γάλα και είχα και πολυ 

Τέσσερις μέρες είναι δυο? Δεν γίνεται στις δυο καλεε πρεπει να γίνουν κάποια πράγματα αλλά ξέρει ο γιατρός μάλλον καλυτερα εγώ τέσσερις μενω 

Εμένα 2 μου είπε και μου φάνηκε πολύ λίγο! Δεν ξέρω τι να πω

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Και μένα λίγες μου φαίνονται

11 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Τι άλλο θέλεις? Έτσι κάνω και 10 παιδιά

Αχχχ κορίτσια είναι το πρώτο βράδυ νομίζω μετά από καμιά 6 εβδομάδες που δεν έχω ούτε αναγουλες ούτε καούρες ούτε πικριλες!! Μακάρι να φύγουν και να Μν ξαναέρθουν δεν αντέχω άλλο!!!

Πόσο είσαι εμένα τελείωσαν νωρίς και απότομα τα συμπτώματα καουρα όλη μέρα είχα και ζάλη που και που 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Απλα ενημερωτικα:  Λογω κοβιντ ξεκίνησε νέα μόδα... σας κρατάνε λίγες μέρες στα ιδιωτικα και σας διώχνουν και ο γιατρός ζητάει παραπάνω λεφτά αφού δεν πληρώνεις νοσηλεία... να το έχετε ακουστά και Αυτό!!!! Σου βγαίνει το ίδιο στην τιμή στο σύνολο απλά αντί να τα τσεπωσει το νοσοκομείο τα παίρνει ο γιατρός..  Όχι μόνο στις καισαρικές γενικά στα χειρουργεία πάσης φύσεως...  Καλά δεν συμβαίνει παντού απλά ήδη ξέρω μερικά περιστατικά.... Από νοσοκομείο Θεσσαλονίκης...

Καλημέραάααα.....

Πώς ξυπνήσατε Σήμερα?? Εμείς αιμοληψία το μικρό έκλεισε 1ενος έτους Κυριακή  (τυπικος έλεγχος ενός ετους)!! Και Αύριο επομενο εμβόλιο!! Κατά τα άλλα βροχερή Θεσσαλονίκη μπλιαχ για όσους έχουν υποχρεώσεις εκτός σπιτιου

πρίν από 22 λεπτά , Dimi84 είπε:

Και μένα λίγες μου φαίνονται

Πόσο είσαι εμένα τελείωσαν νωρίς και απότομα τα συμπτώματα καουρα όλη μέρα είχα και ζάλη που και που 

Σήμερα κλείνω την 11η και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα! Μακάρι να Μν ξαναέρθουν

πρίν από 10 λεπτά , enjoy είπε:

Απλα ενημερωτικα:  Λογω κοβιντ ξεκίνησε νέα μόδα... σας κρατάνε λίγες μέρες στα ιδιωτικα και σας διώχνουν και ο γιατρός ζητάει παραπάνω λεφτά αφού δεν πληρώνεις νοσηλεία... να το έχετε ακουστά και Αυτό!!!! Σου βγαίνει το ίδιο στην τιμή στο σύνολο απλά αντί να τα τσεπωσει το νοσοκομείο τα παίρνει ο γιατρός..  Όχι μόνο στις καισαρικές γενικά στα χειρουργεία πάσης φύσεως...  Καλά δεν συμβαίνει παντού απλά ήδη ξέρω μερικά περιστατικά.... Από νοσοκομείο Θεσσαλονίκης...

Καλημέραάααα.....

Πώς ξυπνήσατε Σήμερα?? Εμείς αιμοληψία το μικρό έκλεισε 1ενος έτους Κυριακή  (τυπικος έλεγχος ενός ετους)!! Και Αύριο επομενο εμβόλιο!! Κατά τα άλλα βροχερή Θεσσαλονίκη μπλιαχ για όσους έχουν υποχρεώσεις εκτός σπιτιου

Χαχαχα! Από Θεσσαλονίκη είσαι?? Και εγώ αλλά μένω πλέον Χαλκιδική! Εδώ θα γεννήσω όμως..εσύ σε ποια κλινική?? Και ποιον έχεις γιατρό??

πρίν από 41 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Σήμερα κλείνω την 11η και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα! Μακάρι να Μν ξαναέρθουν

Χαχαχα! Από Θεσσαλονίκη είσαι?? Και εγώ αλλά μένω πλέον Χαλκιδική! Εδώ θα γεννήσω όμως..εσύ σε ποια κλινική?? Και ποιον έχεις γιατρό??

Χρυσά μου νομίζω τελειώνεις εγώ εκεί στην δέκατη τέλος απότομα 

πρίν από 49 λεπτά , enjoy είπε:

Καλημέραάααα.....

Νταξει οκ τι άλλο θα ακουσουμε χαχαχα για να το κάνει αυτό γιατρός τι να πω πρεπει να είναι γιολο τελείως. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Dimi84 είπε:

Χρυσά μου νομίζω τελειώνεις εγώ εκεί στην δέκατη τέλος απότομα 

Νταξει οκ τι άλλο θα ακουσουμε χαχαχα για να το κάνει αυτό γιατρός τι να πω πρεπει να είναι γιολο τελείως. 

Ναι πολύ απότομα και μένα σταμάτησαν και αρχίζω να ανησυχώ! Αφού ήπια σχεδόν 1 ποτήρι νερό που είχα να πιω κάνα μήνα! Ευτυχώς έχω Παρασκευή αυχενική οπότε τότε θα δείξουν όλα!!και εγώ για το κοβιντ δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο!!όσα μου είπε ο προηγούμενος γιατρός τόσα μου είπε και αυτός! Οπότε δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , enjoy είπε:

Καλημέραάααα.....

Καλημέρα κορίτσι μου!εδώ στην περιοχή μας δν συμβαίνει αυτό όσες έχουν γεννήσει ιδιωτικά κάθονται κανονικά κ με τις ίδιες τιμές προ κοβιντ!κρίμα να συμβαίνουν αυτά αλλά κ συνήθως πρωτεύουσα κ συμπρωτεύουσα γινονται πολλά!

Με το καλό οι εξετάσεις!κ μεις έχουμε γίνεται ο μικρός 2 ετών έχουμε εξετάσεις κ εμβόλιο ηπατίτιδας!

πρίν από 40 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι πολύ απότομα και μένα σταμάτησαν και αρχίζω να ανησυχώ! Αφού ήπια σχεδόν 1 ποτήρι νερό που είχα να πιω κάνα μήνα! Ευτυχώς έχω Παρασκευή αυχενική οπότε τότε θα δείξουν όλα!!και εγώ για το κοβιντ δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο!!όσα μου είπε ο προηγούμενος γιατρός τόσα μου είπε και αυτός! Οπότε δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..

Να μην ανησυχείς καθόλου είναι φυσιολογικό με τον καλό η αυχενικη μετά όλα θα ειναι  ποιο ήρεμα 

πρίν από 10 λεπτά , Dimi84 είπε:

Να μην ανησυχείς καθόλου είναι φυσιολογικό με τον καλό η αυχενικη μετά όλα θα ειναι  ποιο ήρεμα 

Ναι σίγουρα άμα βγει καλή η αυχενική μετά θα ηρεμήσω αρκετά

πρίν από 9 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι σίγουρα άμα βγει καλή η αυχενική μετά θα ηρεμήσω αρκετά

Άκριβως και  εγώ ηρέμησα πολυ γιατι δεν ειχα καλή εμπειρία στην προηγουμενη μου εγκυμοσύνη

πρίν από 7 λεπτά , electra2021 είπε:

Καλημέρα. Εδώ εγώ στο γραφείο σκέφτομαι σοβαρά την επόμενη φορά που θα έρθω για δουλειά να βάλω μια αιώρα και να κλειδώνω την πόρτα του γραφείου :)

Κορίτσια εγώ έχω καφέ με τρώει η ορθοστασία και μετά τρέχω με τα παιδιά ποδοσφαιρα και φροντιστήρια. Και οκ μετά με το μωρό πως θα τα κανω χαχαχαχα θα γελασουμε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...