Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

@marilia35 πραγματικά και εγώ νομίζω ότι έχει κάνα χρόνο που είμαι έγκυος και όντως μόνο 2 μήνες πέρασαν! Νομίζω μέχρι το Πάσχα θα μας φανεί αιώνας αλλά μετά θα περάσει μπαμ μπαμ και θα λέμε ωχχχ πως θα γεννήσω??? Εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ δεν ξέρω για σας! Καλά που έχω τον άντρα μου που είναι ψυχολόγος και με εμψυχώνει και λίγο αλλιώς.. δύσκολα τα πράγματα!!

Εγώ ανυπομονώ για διάφορα χαχαχα ανυπομονώ για την ώρα του χειρουργειου που θα γενναω παντος περναω πολυ ωραία παντα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , marilia35 είπε:

Ωραία θα το γκουγκλαρω!

Μπράβο πολύ καλό αυτόε τον σύζυγό σου!την γέννα δν την σκέφτομαι καθόλου γτ είχα καλή εμπειρία στο πρώτο οπότε πάω με αυτοπεποίθηση!αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ο πρώτος μου ξυπνάει κ που ανασαίνουμε οπότε με το κλάμα του μωρού τι θα γίνεται!

Θα περάσουν μετά οι μερουλες θα σκέφτεσαι κ τα ψωνακια μετά!

Σας συγχαίρω όσες έχετε κιαλλα παιδιά εγώ και χωρίς παιδί και πάλι δεν κάνω και πολλά πολλά γιατί ψιλό φοβάμαι! Δεν θα τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο τουλάχιστον τώρα στην αρχή... πάλι θα ξυπνάει?

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια. Διάβασα όλες τις σελίδες σας. 

Είμαι απούσα διότι η νύστα δεν φεύγει! Βρέχει και συνέχεια, θα χιονίσει κιόλας λένε, ετοιμάζομαι για χειμερία νάρκη! 

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα κορίτσια που ξερνάμε ακόμη! 

Και σε όλες φυσικά που αγωνιούμε τόσο! 

Καλές αυχενικές! 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Σας συγχαίρω όσες έχετε κιαλλα παιδιά εγώ και χωρίς παιδί και πάλι δεν κάνω και πολλά πολλά γιατί ψιλό φοβάμαι! Δεν θα τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο τουλάχιστον τώρα στην αρχή... πάλι θα ξυπνάει?

Εγώ ένα θα πω ότι ξεκίνησαν τα σχολεία και οι δραστηριότητες και θέλω να φουνταρω 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Θα δεις κ εσύ με το καλό αν κάνετε δεύτερο όλα θα τα κάνεις!κ γω στο πρώτο ξάπλα ήμουν!λέω ο μεγάλος με τον μπαμπά του το νεογέννητο με μένα για να διυμεεεε 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , marilia35 είπε:

Θα δεις κ εσύ με το καλό αν κάνετε δεύτερο όλα θα τα κάνεις!κ γω στο πρώτο ξάπλα ήμουν!λέω ο μεγάλος με τον μπαμπά του το νεογέννητο με μένα για να διυμεεεε 

Κάπως έτσι γίνεται!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί αγχώθηκα πολύ! Όταν πήγα στον γιατρό την Παρασκευή ήμουν 10+3 μου είχε δώσει και κάτι εξετάσεις και μαζί ήταν και η papp-A και η ελεύθερη β-χοριακη και εγώ μέσα στο άγχος ίσως δεν κατάλαβα καλά τις έκανα κ αυτές την Παρασκευή ενώ έπρεπε να τις κάνω την ημέρα της αυχενικής.σημερα όμως μου έστειλαν τα αποτελέσματα αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου.ο γιατρός το Σάββατο που του το είπα μου είπε τζάμπα τις έκανα.τα νούμερα ήταν papp-A 4,45 IU/I και η β-χοριακη 240,3 IU/I. Καταλαβαίνετε κάτι .θα αλλάξουν μέχρι την Παρασκευή που θα είναι η αυχενική και θα είμαι 11+3.φοβαμαι για σύνδρομο down

Οπωσδήποτε πρέπει να τις ξανακάνεις!!! Ναι θα αλλάξουν και επηρεάζουν την Αυχενική από μόνα τους δεν είναι αξιολογησιμα.. Ο ενας γιατρός μου επέμενε την ίδια ημέρα τις ήθελε.. Ο άλλος το πολύ 2 24ωρα πριν.. και Είναι ακριβές 100παρα... θα Πρεπει να στις ξαναγραψει... αλλα η ασφαλεια.δεν ξέρω αν τις καλύπτει 2 φορές τον ίδιο μήνα..  εμένα δεν τις καλύπτει.. μικρό το κακό το μωρό σου να είναι καλα...

Κοριτσια εγω  πυρετο σημερα 38... 2 μερες αδυναμια και τα πρωινά δεν έχω όρεξη για φαγητό και πάλι τάση για εμετό..  πάλι ίωση?? Έχουμε τα λαιμα μας οικογενειακώς... παρακολουθούμε μη  κολλήσαμε κανέναν κοβιντ!! Αυτος μας ελειπε... μιλάμε ο μεγαλος και το σχολείο που σταματήσαμε 2 βδομάδες με φλεμματα και μπούκωμα ήταν... Δεν λεμε  να ηρεμήσουμε... Πότε θα βγει ο χειμώνας οεο

πρίν από 16 λεπτά , enjoy είπε:

Οπωσδήποτε πρέπει να τις ξανακάνεις!!! Ναι θα αλλάξουν και επηρεάζουν την Αυχενική από μόνα τους δεν είναι αξιολογησιμα.. Ο ενας γιατρός μου επέμενε την ίδια ημέρα τις ήθελε.. Ο άλλος το πολύ 2 24ωρα πριν.. και Είναι ακριβές 100παρα... θα Πρεπει να στις ξαναγραψει... αλλα η ασφαλεια.δεν ξέρω αν τις καλύπτει 2 φορές τον ίδιο μήνα..  εμένα δεν τις καλύπτει.. μικρό το κακό το μωρό σου να είναι καλα...

Κοριτσια εγω  πυρετο σημερα 38... 2 μερες αδυναμια και τα πρωινά δεν έχω όρεξη για φαγητό και πάλι τάση για εμετό..  πάλι ίωση?? Έχουμε τα λαιμα μας οικογενειακώς... παρακολουθούμε μη  κολλήσαμε κανέναν κοβιντ!! Αυτος μας ελειπε... μιλάμε ο μεγαλος και το σχολείο που σταματήσαμε 2 βδομάδες με φλεμματα και μπούκωμα ήταν... Δεν λεμε  να ηρεμήσουμε... Πότε θα βγει ο χειμώνας οεο

Περαστικά κούκλα μου!!!

Μισώ τον χειμώνα...πότε θα έρθει το καλοκαίρι;

Ένα Χριστός Ανέστη έμεινε μωρό μου!

Και μετααα...φύγαμε για καλοκαιρι!!!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 33 λεπτά , enjoy είπε:

Ναι μου τις ξαναεγραψε ευτυχώς! Θα τις κάνω την Παρασκευή με την αυχενική μαζί! Περαστικά σου να είναι και γρήγορα να αναρρώσεις! Να τρως σούπες και πορτοκάλια χυμό!! Όλα τα μικρά είναι άρρωστα.. προσοχή όμως μόνο σε σένα και το μπεμπέ

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 48 λεπτά , enjoy είπε:

Περαστικά σε όλους σας!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Εγώ ανυπομονώ για διάφορα χαχαχα ανυπομονώ για την ώρα του χειρουργειου που θα γενναω παντος περναω πολυ ωραία παντα 

Τι εννοείς περνάς πολύ ωραία? Δεν πονάς? Μακάρι να είναι για όλους ετσιιιιι..

πρίν από 41 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τι εννοείς περνάς πολύ ωραία? Δεν πονάς? Μακάρι να είναι για όλους ετσιιιιι..

Καλε δεν φαντάζεσαι τίποτα δεν νιώθω κυριολεκτικά σηκώνομαι την ίδια μέρα με κυνηγάνε οι νοσοκόμες πολυ γέλιο

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Dimi84 είπε:

Καλε δεν φαντάζεσαι τίποτα δεν νιώθω κυριολεκτικά σηκώνομαι την ίδια μέρα με κυνηγάνε οι νοσοκόμες πολυ γέλιο

, Πλάκα κάνεις?? Να ακούμε και εμείς οι πρωταρες να παίρνουμε θάρρος!! Μακάρι και αυτή την φορά να είναι έτσι!!!

πρίν από 24 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

, Πλάκα κάνεις?? Να ακούμε και εμείς οι πρωταρες να παίρνουμε θάρρος!! Μακάρι και αυτή την φορά να είναι έτσι!!!

Αυτό είναι το μόνο που ξέρω ότι θα είναι έτσι έχω μια ανοσία στα χειρουργεία γενικά . Πριν έξι μήνες που έκανα πάλι ένα χειρουργείο ο γιατρός ήθελε να σκίσει τα πτυχια του 

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Αυτό είναι το μόνο που ξέρω ότι θα είναι έτσι έχω μια ανοσία στα χειρουργεία γενικά . Πριν έξι μήνες που έκανα πάλι ένα χειρουργείο ο γιατρός ήθελε να σκίσει τα πτυχια του 

Τι άλλο θέλεις? Έτσι κάνω και 10 παιδιά

Αχχχ κορίτσια είναι το πρώτο βράδυ νομίζω μετά από καμιά 6 εβδομάδες που δεν έχω ούτε αναγουλες ούτε καούρες ούτε πικριλες!! Μακάρι να φύγουν και να Μν ξαναέρθουν δεν αντέχω άλλο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...