Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Έχετε δίκιο κορίτσια και μου το είπε ο γιατρός τζάμπα τις έκανα να μην δώσω σημασία αλλά εγώ τρωγομαι ψάχνω στο ίντερνετ διάφορα και λόγω ηλικίας και αγχώνομαι! Θα περιμένω την Παρασκευή και όλα καλά θα είναι! Ουφφφ θα γεννησουμε πριν την ώρα μας με τόσο άγχος

Ναι θα την ξανά κάνω την Παρασκευή!! Καλά κορίτσια μην με βαρατε είναι το πρώτο μου και είμαι και 38 και φοβάμαι πολύ επειδή είχα μία βιοχημική και αγχώνομαι πολύ!! Το σταματάω εδώ και δεν ξανά ασχολούμαι

Μωρέ θα ασχολείσαι...μην το ψάχνεις...για πολλά χρόνια...έμπλεξες άσχημα...

Αλλά αντιδραμε έτσι μόνο για σένα. Γιατί πρέπει να είσαι καλά ..και να μην σκέφτεσαι αηδιες. 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αλλά αντιδραμε έτσι μόνο για σένα. Γιατί πρέπει να είσαι καλά ..και να μην σκέφτεσαι αηδιες. 

Πώς είσαι σήμερα κορίτσι μου απ' τους εμετούς?εγώ μπορώ να πω καλύτερα μόνο πόνο έχω σαν βάρος στο στομαχι

πρίν από 3 λεπτά , marilia35 είπε:

Πώς είσαι σήμερα κορίτσι μου απ' τους εμετούς?εγώ μπορώ να πω καλύτερα μόνο πόνο έχω σαν βάρος στο στομαχι

Ρε ταίρι, δεν θέλω να γκρινιάζω για αυτό δεν τα λέω...

Σαν άρρωστη είμαι μόνιμα...τι να πω;

Κάνω υπομονή ...και εγώ πονάω...δεν έκανα εμετό αλλά έχω ένα βάρος ...

fH1Pp2.png

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έχετε δίκιο ήδη χαλάρωσα!! Πάντως εγώ από τότε που μπήκα εδώ εκτός του ότι έμαθα πολλά με ηρεμειτε κιόλας!! Σας ευχαριστωωωωω

Πάντως πριν μείνω έγκυος νόμιζα ότι ήταν μια απλή υπόθεση! Ότι το θέμα είναι να μείνεις έγκυος μετά θα γεννήσεις ένα φυσιολογικό μωράκι δεν ήξερα ότι έχει τόσο άγχος κάθε επίσκεψη στο γιατρό και κάθε εξέταση!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Έχετε δίκιο ήδη χαλάρωσα!! Πάντως εγώ από τότε που μπήκα εδώ εκτός του ότι έμαθα πολλά με ηρεμειτε κιόλας!! Σας ευχαριστωωωω

❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε ταίρι, δεν θέλω να γκρινιάζω για αυτό δεν τα λέω...

Σαν άρρωστη είμαι μόνιμα...τι να πω;

Κάνω υπομονή ...και εγώ πονάω...δεν έκανα εμετό αλλά έχω ένα βάρος ...

Δν είναι γκρίνια!αυτό ναι σαν λίγο  πριν από γαστρεντερίτιδα!υπομονουλα θέλω να πιστεύω σε ένα μήνα να περασουν

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Δν είναι γκρίνια!αυτό ναι σαν λίγο  πριν από γαστρεντερίτιδα!υπομονουλα θέλω να πιστεύω σε ένα μήνα να περασουν

Άστα και έτσι λέμε κάθε βδομάδα...

Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο το στομάχι...είναι μια γενική αδιαθεσία και έχω μια κούραση λες και σκάβω...

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Άστα και έτσι λέμε κάθε βδομάδα...

Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο το στομάχι...είναι μια γενική αδιαθεσία και έχω μια κούραση λες και σκάβω...

Κ αυτό μες στα συμπτώματα είναι!εγώ δν το έχω θα έλεγα!έχω όμως σαν πιάσιμο στους καρπούς των χεριών κ τα πόδια!όχι κράμπες!πονάνε κ τα νιώθω βαρυα

πρίν από 2 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ αυτό μες στα συμπτώματα είναι!εγώ δν το έχω θα έλεγα!έχω όμως σαν πιάσιμο στους καρπούς των χεριών κ τα πόδια!όχι κράμπες!πονάνε κ τα νιώθω βαρυα

πω πω...έχεις και εσύ τα δικά σου...

Έχει πλάκα που λένε ότι διανύουμε την καλύτερη φάση της ζωής μας...

What's going on;!;

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

πω πω...έχεις και εσύ τα δικά σου...

Έχει πλάκα που λένε ότι διανύουμε την καλύτερη φάση της ζωής μας...

What's going on;!;

Χαχαχαχαχα πραγματικά!εγώ αυτό που περιμένω πως κ πώς είναι τις κλωτσιές είναι η αγαπημένη μου φάση τίποτε άλλο!κ μου φαίνεται τώρα ανυπομονώ να γεννήσω πιο πολύ απ' το πρώτο!αιώνας μου φαίνεται!λέω μόνο δύο μήνε πέρασαν από τότε που το μάθαμε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί αγχώθηκα πολύ! Όταν πήγα στον γιατρό την Παρασκευή ήμουν 10+3 μου είχε δώσει και κάτι εξετάσεις και μαζί ήταν και η papp-A και η ελεύθερη β-χοριακη και εγώ μέσα στο άγχος ίσως δεν κατάλαβα καλά τις έκανα κ αυτές την Παρασκευή ενώ έπρεπε να τις κάνω την ημέρα της αυχενικής.σημερα όμως μου έστειλαν τα αποτελέσματα αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου.ο γιατρός το Σάββατο που του το είπα μου είπε τζάμπα τις έκανα.τα νούμερα ήταν papp-A 4,45 IU/I και η β-χοριακη 240,3 IU/I. Καταλαβαίνετε κάτι .θα αλλάξουν μέχρι την Παρασκευή που θα είναι η αυχενική και θα είμαι 11+3.φοβαμαι για σύνδρομο down

Κανεις την αυχενικη και εκεί σου παιρνουν και αίμα και βγαίνουν μετά και τις συγκρίνει με τις μετρήσεις της αυχενικης 

πρίν από 9 λεπτά , marilia35 είπε:

Χαχαχαχαχα πραγματικά!εγώ αυτό που περιμένω πως κ πώς είναι τις κλωτσιές είναι η αγαπημένη μου φάση τίποτε άλλο!κ μου φαίνεται τώρα ανυπομονώ να γεννήσω πιο πολύ απ' το πρώτο!αιώνας μου φαίνεται!λέω μόνο δύο μήνε πέρασαν από τότε που το μάθαμε 

Και τότε παλι θα έχουμε άγχος σήμερα δεν το άκουσα τόσο και τι γίνεται και μπλα μπλα μπλα χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , Dimi84 είπε:

Κανεις την αυχενικη και εκεί σου παιρνουν και αίμα και βγαίνουν μετά και τις συγκρίνει με τις μετρήσεις της αυχενικης 

Και τότε παλι θα έχουμε άγχος σήμερα δεν το άκουσα τόσο και τι γίνεται και μπλα μπλα μπλα χαχαχα

@marilia35 πραγματικά και εγώ νομίζω ότι έχει κάνα χρόνο που είμαι έγκυος και όντως μόνο 2 μήνες πέρασαν! Νομίζω μέχρι το Πάσχα θα μας φανεί αιώνας αλλά μετά θα περάσει μπαμ μπαμ και θα λέμε ωχχχ πως θα γεννήσω??? Εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ δεν ξέρω για σας! Καλά που έχω τον άντρα μου που είναι ψυχολόγος και με εμψυχώνει και λίγο αλλιώς.. δύσκολα τα πράγματα!!

19 hours ago, marilia35 said:

Είδα να πάρω κι άλλες μουσελίνες γτ έχω μόνο μια!μπορείς να μου διευκρινήσεις γτ δν κατάλαβα όταν εννοείς έχουν κ δώρα?τι φωλιές?

Είναι φωλιές που είναι σε σετ δώρου έχουν μαζί κουβερτούλα μαξιλάρι κλπ. Αν το πατήσεις αναζήτηση γενικά φωλιές ύπνου θα στις βγάλει. Εμένα με έδωσαν οι μουσελινες και εννοείται και τώρα μόνο αυτές θα έχω! 

Καλή εβδομάδα κορίτσια! 

Καλές αυχενικές να έχουμε όσες πάμε αυτή τη βδομαδα! 

Εμεις έχουμε ραντεβού στο ιατρείο του γιατρού μου για την εξέταση την Τετάρτη το πρωί!

Ανυπομονω! Θα φάω τα νύχια μου μέχρι εκείνη την ώρα! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , Evaki19 είπε:

Είναι φωλιές που είναι σε σετ δώρου έχουν μαζί κουβερτούλα μαξιλάρι κλπ. Αν το πατήσεις αναζήτηση γενικά φωλιές ύπνου θα στις βγάλει. Εμένα με έδωσαν οι μουσελινες και εννοείται και τώρα μόνο αυτές θα έχω! 

Ωραία θα το γκουγκλαρω!

πρίν από 14 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

@marilia35 πραγματικά και εγώ νομίζω ότι έχει κάνα χρόνο που είμαι έγκυος και όντως μόνο 2 μήνες πέρασαν! Νομίζω μέχρι το Πάσχα θα μας φανεί αιώνας αλλά μετά θα περάσει μπαμ μπαμ και θα λέμε ωχχχ πως θα γεννήσω??? Εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ δεν ξέρω για σας! Καλά που έχω τον άντρα μου που είναι ψυχολόγος και με εμψυχώνει και λίγο αλλιώς.. δύσκολα τα πράγματα!!

Μπράβο πολύ καλό αυτόε τον σύζυγό σου!την γέννα δν την σκέφτομαι καθόλου γτ είχα καλή εμπειρία στο πρώτο οπότε πάω με αυτοπεποίθηση!αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ο πρώτος μου ξυπνάει κ που ανασαίνουμε οπότε με το κλάμα του μωρού τι θα γίνεται!

Θα περάσουν μετά οι μερουλες θα σκέφτεσαι κ τα ψωνακια μετά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...