Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Dimi84 είπε:

Αντε με το καλοοοο τα υπέροχα νέα σου λοιπόν 

Ναι αυτό λέω και εγώ έτσι ένιωσα 

Αχχχ ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά! Έχω πολύ άγχος! Πρέπει να κάνω και rapid και γι'αυτό όλη την εβδομάδα δεν θα βγω από το σπίτι για σίγουρα! Εμένα τον άντρα μου δεν τον αφήνουν να μπει μέσα.σε κλινική θα πάω! Εσάς μπήκαν οι άντρες σας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Αχχχ ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά! Έχω πολύ άγχος! Πρέπει να κάνω και rapid και γι'αυτό όλη την εβδομάδα δεν θα βγω από το σπίτι για σίγουρα! Εμένα τον άντρα μου δεν τον αφήνουν να μπει μέσα.σε κλινική θα πάω! Εσάς μπήκαν οι άντρες σας?

Εγώ το έκανα στο ιατρείο της γυναικολογου μου φέρνει προγεννετιστη και έτσι δεν υπάρχει προβλημα . Εσυ που θα το κάνεις? 

πρίν από 8 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ το έκανα στο ιατρείο της γυναικολογου μου φέρνει προγεννετιστη και έτσι δεν υπάρχει προβλημα . Εσυ που θα το κάνεις? 

Στο Γένεσις. Και μου είπαν λόγω όμικρον επειδή γίνεται χαμός δεν θα μπορεί να είναι! Ελπίζω τουλάχιστον στον τοκετό να είναι μέσα γιατί θα γίνει χαμός

πρίν από 32 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Στο Γένεσις. Και μου είπαν λόγω όμικρον επειδή γίνεται χαμός δεν θα μπορεί να είναι! Ελπίζω τουλάχιστον στον τοκετό να είναι μέσα γιατί θα γίνει χαμός

Ε μα δεν πιστευω ν αμην αφήσουν αφήσουν τον μπαμπά ν α είναι μέσα καλε να είναι φυσιολογικός ο τοκετός ημαρτον 

πρίν από 52 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εμείς συμβαδίζουμε αλλά στην αυχενική θα με περάσεις χάχα!

Έχω την Τετάρτη απλή εξεταση και λογικά την άλλη βδομάδα θα μ βάλει αυχενική!Σου εύχομαι να πάνε ολα τέλεια :-D κ σε όλες όσες έχουνε αυτήν την βδομάδα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ε μα δεν πιστευω ν αμην αφήσουν αφήσουν τον μπαμπά ν α είναι μέσα καλε να είναι φυσιολογικός ο τοκετός ημαρτον 

Ξέρω και εγώ αλλά ευτυχώς είναι καλοκαίρι οπότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα! Εμένα ο γιατρός μου και στην καισαρική αφήνει τον μπαμπά μέσα! Α να ρωτήσω και κάτι άλλο εμένα μου είπε αν γίνει καισαρική θα έχει και βοηθό! Και σε σας έχουν βοηθό στην καισαρική! Διάβασα λίγο στο ίντερνετ και λέει ότι έχουν κάποιοι

πρίν από 4 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Εμείς συμβαδίζουμε αλλά στην αυχενική θα με περάσεις χάχα!

Έχω την Τετάρτη απλή εξεταση και λογικά την άλλη βδομάδα θα μ βάλει αυχενική!Σου εύχομαι να πάνε ολα τέλεια :-D κ σε όλες όσες έχουνε αυτήν την βδομάδα!! 

Εμένα στον άλλον γιατρό που πήγα μου έδωσε Πητ 2/8.αντε να δούμε.λεει στην αυχενική φαίνεται η οριστική ημερομηνία! Ευχαριστώ πολύ και σε σένα όλα καλά θα πάνε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ξέρω και εγώ αλλά ευτυχώς είναι καλοκαίρι οπότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα! Εμένα ο γιατρός μου και στην καισαρική αφήνει τον μπαμπά μέσα! Α να ρωτήσω και κάτι άλλο εμένα μου είπε αν γίνει καισαρική θα έχει και βοηθό! Και σε σας έχουν βοηθό στην καισαρική! Διάβασα λίγο στο ίντερνετ και λέει ότι έχουν κάποιοι

Εμένα στον άλλον γιατρό που πήγα μου έδωσε Πητ 2/8.αντε να δούμε.λεει στην αυχενική φαίνεται η οριστική ημερομηνία! Ευχαριστώ πολύ και σε σένα όλα καλά θα πάνε

Νομίζω πάντα σε όλες τις καισαρικές υπάρχει βοηθός!γενικά υπήρχαν πολλά άτομα ήταν μέσα κ 5 άτομα κ παραπάνω μπορεί !αναισθησιολογίας γιατρός μαίες άλλος μου έκανε επισκληριδιο άλλη αναισθιολογοε ήρθε μετά!είχα μια ομαλή καισαρική που όλα πήγανε ρολοι

πρίν από 42 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Έχει πολυ κόσμο γενικά μέσα το χειρουργείο εμένα έιχε τον άντρα της και στις δυο μου γεννες σαν κυριο βοηθό 

πρίν από 27 λεπτά , Dimi84 είπε:

Έχει πολυ κόσμο γενικά μέσα το χειρουργείο εμένα έιχε τον άντρα της και στις δυο μου γεννες σαν κυριο βοηθό 

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί αγχώθηκα πολύ! Όταν πήγα στον γιατρό την Παρασκευή ήμουν 10+3 μου είχε δώσει και κάτι εξετάσεις και μαζί ήταν και η papp-A και η ελεύθερη β-χοριακη και εγώ μέσα στο άγχος ίσως δεν κατάλαβα καλά τις έκανα κ αυτές την Παρασκευή ενώ έπρεπε να τις κάνω την ημέρα της αυχενικής.σημερα όμως μου έστειλαν τα αποτελέσματα αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου.ο γιατρός το Σάββατο που του το είπα μου είπε τζάμπα τις έκανα.τα νούμερα ήταν papp-A 4,45 IU/I και η β-χοριακη 240,3 IU/I. Καταλαβαίνετε κάτι .θα αλλάξουν μέχρι την Παρασκευή που θα είναι η αυχενική και θα είμαι 11+3.φοβαμαι για σύνδρομο down

πρίν από 19 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί αγχώθηκα πολύ! Όταν πήγα στον γιατρό την Παρασκευή ήμουν 10+3 μου είχε δώσει και κάτι εξετάσεις και μαζί ήταν και η papp-A και η ελεύθερη β-χοριακη και εγώ μέσα στο άγχος ίσως δεν κατάλαβα καλά τις έκανα κ αυτές την Παρασκευή ενώ έπρεπε να τις κάνω την ημέρα της αυχενικής.σημερα όμως μου έστειλαν τα αποτελέσματα αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου.ο γιατρός το Σάββατο που του το είπα μου είπε τζάμπα τις έκανα.τα νούμερα ήταν papp-A 4,45 IU/I και η β-χοριακη 240,3 IU/I. Καταλαβαίνετε κάτι .θα αλλάξουν μέχρι την Παρασκευή που θα είναι η αυχενική και θα είμαι 11+3.φοβαμαι για σύνδρομο down

Δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά είναι λάθος νούμερα ...καμία σχέση τα νούμερα τώρα, με μια βδομάδα μετά ...

Γιατί θες να αξιολογήσεις λάθος μετρήσεις;

Οι μετρήσεις είναι για συγκεκριμένες εβδομάδες κύησης...αλλιώς θα κάναμε αυχενική οποία βδομάδα θέλαμε...

Γιατί σκέφτεσαι βλακείες;

Και εγώ αν πάω να κάνω τώρα θα βγει αλλα ντάλα.

Σε παρακαλώ , όλα καλά ❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Ούτε στο μητέρα τον άφησαν να μπει. Και εγώ με ραπίντ αν κ εμβολιασμενη. Στη γέννα μου είπαν ότι θα μπει με μοριακό.. αν δηλαδή γίνει ξαφνικά θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα κ να μπει. Έτσι έγινε κ με μια φίλη μου..

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά είναι λάθος νούμερα ...καμία σχέση τα νούμερα τώρα, με μια βδομάδα μετά ...

Γιατί θες να αξιολογήσεις λάθος μετρήσεις;

Οι μετρήσεις είναι για συγκεκριμένες εβδομάδες κύησης...αλλιώς θα κάναμε αυχενική οποία βδομάδα θέλαμε...

Γιατί σκέφτεσαι βλακείες;

Και εγώ αν πάω να κάνω τώρα θα βγει αλλα ντάλα.

Σε παρακαλώ , όλα καλά ❤️

Ναι το ξέρω απλά εγώ μπερδεύτηκα και τις έκανα όλες μαζί και η γραμματέας δεν μου είπε ότι αυτές να τις κάνω τότε.και ο γιατρός είπε να μην δώσω σημασία.εγω γενικά είμαι λίγο αρνητική και σκέφτομαι πάντα το κακό.καλα λες θα χαλαρώσω και θα πάνε όλα καλά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ που έκανα αυχενική η κυρία που μου το έκανε όλα τα υπολογίζε σύμφωνα με την εβδομάδα που ήμουν. Έλεγε συνέχεια δηλαδή ότι για αυτήν την εβδομάδα αυτό είναι οκ ή αυτό είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια κτλ. Οπότε κ εγώ πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ποσό είσαι! Όλα καλά θα είναι θετική σκέψη!!!

πρίν από 2 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι το ξέρω απλά εγώ μπερδεύτηκα και τις έκανα όλες μαζί και η γραμματέας δεν μου είπε ότι αυτές να τις κάνω τότε.και ο γιατρός είπε να μην δώσω σημασία

Εδώ ο γιατρός σου λέει να μην δώσεις σημασία...όποτε το ακριβώς σκέφτεσαι;

Αν ήταν, θα ήταν ο γιατρός φουλ προβληματισμένος...δεν είναι ζώα μην νομίζεις. Προφανώς θα τον άκουγες κάπως και θα σε ενημέρωνε. 

Άστο πίσω και θα κάνεις τώρα άλλη εξέταση.

fH1Pp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vasso87 είπε:

Εγώ που έκανα αυχενική η κυρία που μου το έκανε όλα τα υπολογίζε σύμφωνα με την εβδομάδα που ήμουν. Έλεγε συνέχεια δηλαδή ότι για αυτήν την εβδομάδα αυτό είναι οκ ή αυτό είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια κτλ. Οπότε κ εγώ πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ποσό είσαι! Όλα καλά θα είναι θετική σκέψη!!!

Έχετε δίκιο κορίτσια και μου το είπε ο γιατρός τζάμπα τις έκανα να μην δώσω σημασία αλλά εγώ τρωγομαι ψάχνω στο ίντερνετ διάφορα και λόγω ηλικίας και αγχώνομαι! Θα περιμένω την Παρασκευή και όλα καλά θα είναι! Ουφφφ θα γεννησουμε πριν την ώρα μας με τόσο άγχος

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εδώ ο γιατρός σου λέει να μην δώσεις σημασία...όποτε το ακριβώς σκέφτεσαι;

Αν ήταν, θα ήταν ο γιατρός φουλ προβληματισμένος...δεν είναι ζώα μην νομίζεις. Προφανώς θα τον άκουγες κάπως και θα σε ενημέρωνε. 

Άστο πίσω και θα κάνεις τώρα άλλη εξέταση.

Ναι θα την ξανά κάνω την Παρασκευή!! Καλά κορίτσια μην με βαρατε είναι το πρώτο μου και είμαι και 38 και φοβάμαι πολύ επειδή είχα μία βιοχημική και αγχώνομαι πολύ!! Το σταματάω εδώ και δεν ξανά ασχολούμαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...