Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!εγώ στην πρώτη κυηση το έπινα μέχρι λίγο πριν γεννήσω!το φιλισιν βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου!είχα φτάσει 29 αιματοκρίτη στο γιο μου κ τώρα.με βλέπω κ πιο κάτω!δν πειράζει να το πίνεις διάστημα δν είναι πολύ!βέβαια εννοείτε να το συζητήσεις κ μαζί του ότι σε προβληματίζει 

Ένας καλός τράχηλος είναι από 40 χιλιοστά ως κ 35!η αλλιώς 4 εκατ η 3.5!εγώ στο γιο μου στην αυχενική είχα 3.6 κ πήγαν όλα τέλεια!κ τώρα έχω 4!βέβαια αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην μικραίνει γρήγορα αλλά σταδιακά που είναι λογικό!

Τώρα μου το.μέτρησε  ο εμβρυολογο 4. Αλλά στο δεύτερο παιδάκι μου ήταν κοντά στο 2παρα θα ελέγξω αύριο(Μην σ λέω και ψεμματα θυμάμαι 1μιση ηταν)..  Και μου είχε πει ιδανικό πάνω από 2 γι να αποφύγουμε καισαρικη.. 3 είμαστε σούπερ!! Περαιτέρω δεν το έψαξα η αλήθεια ειναι ο μόνο αυτήν την πληροφορία εχω

9 ώρες πρίν, VDald είπε:

Μόνο; Βαρέθηκα το κρεβάτι, τα μακαρόνια, τις πυτζάμες, το ρέψιμο, τον εμετό και επίσης αν κ δεν ημουν ποτέ του φαγητού, μου έχει λείψει να φαααωωω κ να το ευχαριστηθώ ρε φίλε! Τι ζητάμε;

Ισχυει... Η αγανάκτηση στο μεγαλείο της... Έτσι ξεσπάσω στο σύζυγό που νομίζει ότι όλα είναι ρόδινα και ξεχνάει ότι 24ωρες κουβαλάω ένα μωρο που.με περιοριζει σε φαγητο διαθεση και δουλειες... για να μην πω και σεξ που δεν εχω διαθεση με το μπεμπε μέσα στην κοιλιτσα.. συν τα αλλα 2 με περιτριγυρίζουν και νομίζει έχω τις ίδιες αντοχές και διάθεση... με αυτόν... άμα δεν γκρινιάξω νομίζει ότι είμαστε ίσα και όμοια... έπρεπε να έχουν περίοδο η να εγκυμονούν για να μας καταλάβουν... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Τα περίεργα όνειρα είναι κομμάτι της εγκυμοσύνης!! Μου το χε πει ο γιατρός την πρώτη φορά!! Για να μην τρομάξω!! Στην αρχή γέλασα,νόμιζα με πειραζε! Αλλά το εννοούσε!! Μην αγχωθείς δηλαδή αν κάποτε η ερμηνεία δεν είναι υπέρ σου!!

Οχι οχι δεν θα με αγχώσει. Ξέρω το μυαλό μας είναι φευγα 

πρίν από 18 λεπτά , enjoy είπε:

Τώρα μου το.μέτρησε  ο εμβρυολογο 4. Αλλά στο δεύτερο παιδάκι μου ήταν κοντά στο 2παρα θα ελέγξω αύριο(Μην σ λέω και ψεμματα θυμάμαι 1μιση ηταν)..  Και μου είχε πει ιδανικό πάνω από 2 γι να αποφύγουμε καισαρικη.. 3 είμαστε σούπερ!! Περαιτέρω δεν το έψαξα η αλήθεια ειναι ο μόνο αυτήν την πληροφορία εχω

Ισχυει... Η αγανάκτηση στο μεγαλείο της... Έτσι ξεσπάσω στο σύζυγό που νομίζει ότι όλα είναι ρόδινα και ξεχνάει ότι 24ωρες κουβαλάω ένα μωρο που.με περιοριζει σε φαγητο διαθεση και δουλειες... για να μην πω και σεξ που δεν εχω διαθεση με το μπεμπε μέσα στην κοιλιτσα.. συν τα αλλα 2 με περιτριγυρίζουν και νομίζει έχω τις ίδιες αντοχές και διάθεση... με αυτόν... άμα δεν γκρινιάξω νομίζει ότι είμαστε ίσα και όμοια... έπρεπε να έχουν περίοδο η να εγκυμονούν για να μας καταλάβουν... 

Αυτό που είναι στον κόσμο τους με ξεπερνάει όμως είναι αλήθεια. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , enjoy είπε:

Αγάπη μου, δεν μπορεί ο τράχηλος να ήταν στην αυχενική 1.5 και να μην έκανες περίδεση και κρεβάτι και καθημερινά τον σταυρό σου να φτάσεις στον 9ο...

Με κάτι άλλο το μπερδευεις...

Ο τράχηλος (το μήκος) δεν σχετίζεται με καισαρική αλλά με πρόωρο τοκετό , συνήθως αποβολή 2ου τριμήνου...

Το 4 είναι σούπερ φίλη ...και 3η κύηση. Ουαου είσαι ❤️❤️❤️

Άιντε καληνύχτα καλέ ...πάλι με το ζόρι θα σηκωθώ το πρωί (στις 12 σηκώνομαι). 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αγάπη μου, δεν μπορεί ο τράχηλος να ήταν στην αυχενική 1.5 και να μην έκανες περίδεση και κρεβάτι και καθημερινά τον σταυρό σου να φτάσεις στον 9ο...

Ο τράχηλος (το μήκος) δεν σχετίζεται με καισαρική αλλά με πρόωρο τοκετό , συνήθως αποβολή 2ου τριμήνου...

Έλα μόλις είδα γτ με έφαγε η περιέργεια... τράχηλος και στις 2 εγκυμοσυνες β επιπέδου 3.2 Αυχενική δεν μου το μετρησαν.. τωρα 4 στην αυχενικη γτ τον ειπα να μου το μετρήσει το ειχα αγχος..

Το άλλο που θυμόμουν: β επιπέδου πλακούντας ήταν 1.4 κοντά στο τράχηλο... Και.μου είπες ιδανικά θα πρέπει να απομακρυνθεί πάνω από 2εκατοστα μέχρι την γέννα ο οποίος απόμακρυνθηκε για να αποφύγουμε καισαρική λόγω αιμορραγιας..  Ενώ στο.πρωτο μου ήταν πολύ ψηλά ο πλακούντας εξαρχής... 

Καλά που το ανέφερες μην μπερδεύω τα κορίτσια.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , iwanna24 είπε:

Θα συμφωνώ δν σχετίζεται με καισαρική!όσο κοντενει ο τράχηλος τόσο φτάνει η γέννα!νομίζω μέχρι πριν γεννήσω μου είχε πάει 2 η 1.5 δν θυμάμαι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marilia35 είπε:

Θα συμφωνώ δν σχετίζεται με καισαρική!όσο κοντενει ο τράχηλος τόσο φτάνει η γέννα!νομίζω μέχρι πριν γεννήσω μου είχε πάει 2 η 1.5 δν θυμάμαι 

Ναι ναι ισχυει το διόρθωσα (αν και με επιφύλαξη αναφερθηκα).. 

Μπέρδεψα τις μετρήσεις:μηκος του τραχήλου με το μηκος απόστασης του πλακούντα από τον τράχηλο.. 

Όσο ζεις μαθαίνεις!!

Αυτό που θυμόμουν εγώ ήταν η απόσταση του πλακούντα από τράχηλο η οποία πρέπει ιδανικά να είναι πανω απο 2εκ.. Και εγώ είχα κάτω από 2εκατοστα (1.4) που σχετίζεται με καισαρική διότι αν ο πλακούντας είναι κοντά στον τράχηλο υπάρχει ο.κινδυνος ακατάσχετης αιμορραγίας κατά τον φυσιολογικό τοκετό και συνίσταται αναγκαστικά καισαρική αν δεν ανεβει μεχρι τον τοκετο... Ο πλακούντας να σημειώσω ότι ανέβαινει καθώς η κύηση εξελίσσεται γτ ανεβαινει και η μητρα προς τα πάνω οπότε και αυτος απομακρύνεται από τον τράχηλο (λόγια του γιατρου)... απλά πρέπει να ανέβει ικανοποιητικά η εξαρχής να είναι ικανοποιητικά υψηλά... 

Στην Πρώτη μου κύηση ο πλακούντας δημιουργήθηκε ψηλά στην μήτρα ενώ στο δεύτερο δημιουργήθηκε κοντά στον τράχηλο... Αυτός δημιουργείται σε όποιο σημείο θέλει μου είχε πει.. 

Πιστεύω να το ξεκαθάρισα το θέμα...

6 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Μπέρδεψα τις μετρήσεις:μηκος του τραχήλου με το μηκος απόστασης του πλακούντα από τον τράχηλο.. 

Όσο ζεις μαθαίνεις!!

Αυτό που θυμόμουν εγώ ήταν η απόσταση του πλακούντα από τράχηλο η οποία πρέπει ιδανικά να είναι πανω απο 2εκ.. Και εγώ είχα κάτω από 2εκατοστα (1.4) που σχετίζεται με καισαρική διότι αν ο πλακούντας είναι κοντά στον τράχηλο υπάρχει ο.κινδυνος ακατάσχετης αιμορραγίας κατά τον φυσιολογικό τοκετό και συνίσταται αναγκαστικά καισαρική αν δεν ανεβει μεχρι τον τοκετο... Ο πλακούντας να σημειώσω ότι ανέβαινει καθώς η κύηση εξελίσσεται γτ ανεβαινει και η μητρα προς τα πάνω οπότε και αυτος απομακρύνεται από τον τράχηλο (λόγια του γιατρου)... απλά πρέπει να ανέβει ικανοποιητικά η εξαρχής να είναι ικανοποιητικά υψηλά... 

Στην Πρώτη μου κύηση ο πλακούντας δημιουργήθηκε ψηλά στην μήτρα ενώ στο δεύτερο δημιουργήθηκε κοντά στον τράχηλο... Αυτός δημιουργείται σε όποιο σημείο θέλει μου είχε πει.. 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!δν είχα προλάβει να σε διαβάσω!εγώ δν ήξερα ότι αναφέρουν τα εκατοστά απόστασης τραχήλου πλακούντα!μάθαμε κ αυτό!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Όσο ζεις μαθαίνεις!!

Καλημερααααααα....

Τέλειο τραχηλο...μια χαρά...

Αυτό με την απόσταση κάτι θυμάμαι αλλά αμυδρά...θυμάμαι ότι ο πλακούντας ήταν χαμηλά και κάπου στην 20η βδομάδα είχα ελάχιστο αίμα...πήγα γιατρό και ήταν επειδή ανέβηκε ο πλακούντας .. 

Καλή βδομάδα σε όλες...

Με τέλειες αυχενικες και πολλά χαμόγελα ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλημερα κορίτσια ποιες έχουν αυχενικη αυτήν την εβδομάδα??? Επίσης ερώτηση είμαι 14 εβδομάδα σήμερα νομίζω ένιωσα κάτι διαφορετικό δεξιά και χαμηλά στον αφαλό σίγουρα όχι έντερο λέτε? 

πρίν από 20 λεπτά , Dimi84 είπε:

Καλημερα κορίτσια ποιες έχουν αυχενικη αυτήν την εβδομάδα??? Επίσης ερώτηση είμαι 14 εβδομάδα σήμερα νομίζω ένιωσα κάτι διαφορετικό δεξιά και χαμηλά στον αφαλό σίγουρα όχι έντερο λέτε? 

Καλημερα,κορίτσια!! Έχω αυχενική την Τετάρτη το πρωί! Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη; Λένε στην πρώτη ίσως αργήσει η μαμα να νιώσει το μωρο! Σε επόμενες κλήσεις πιο νωρίς! Φυσικά όλα αυτά είναι πολύ σχετικά!!

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Dimi84 είπε:

Άγνωστο ...την κόρη μου την ένιωθα πάντως από την 14η και έπειτα ...

Νομίζω εσένα δεν είναι πρώτη κύηση ...

Το σκατουλι θα είναι λογικά. 

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Άγνωστο ...την κόρη μου την ένιωθα πάντως από την 14η και έπειτα ...

Νομίζω εσένα δεν είναι πρώτη κύηση ...

Το σκατουλι θα είναι λογικά. 

Είναι η τρίτη εγκυμοσύνη μου ναι 

πρίν από 35 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα,κορίτσια!! Έχω αυχενική την Τετάρτη το πρωί! Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη; Λένε στην πρώτη ίσως αργήσει η μαμα να νιώσει το μωρο! Σε επόμενες κλήσεις πιο νωρίς! Φυσικά όλα αυτά είναι πολύ σχετικά!!

Είναι η τρίτη και ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι έντερο και ένιωσα οτι είναι το μωράκι ένιωσα κάπως έντονα συναισθήματα

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Εγώ έχω την Παρασκευή! Εμένα είναι η πρώτη μου και δεν ξέρω να σου πω από τι είναι! Από το νινι η είναι κάτι άλλο!!

πρίν από 34 λεπτά , Dimi84 είπε:

Είναι η τρίτη εγκυμοσύνη μου ναι 

Είναι η τρίτη και ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι έντερο και ένιωσα οτι είναι το μωράκι ένιωσα κάπως έντονα συναισθήματα

Ε...μάλλον το μικρό είναι ναι...σιγά σιγά κάτι θα καταλαβαίνεις ...ειδικά εσύ που είναι η τρίτη κύηση, το σώμα θυμάται και εσύ ξέρεις να ξεχωρίζεις καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ έχω την Παρασκευή! Εμένα είναι η πρώτη μου και δεν ξέρω να σου πω από τι είναι! Από το νινι η είναι κάτι άλλο!!

Αντε με το καλοοοο τα υπέροχα νέα σου λοιπόν 

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ε...μάλλον το μικρό είναι ναι...σιγά σιγά κάτι θα καταλαβαίνεις ...ειδικά εσύ που είναι η τρίτη κύηση, το σώμα θυμάται και εσύ ξέρεις να ξεχωρίζεις καλύτερα!

Ναι αυτό λέω και εγώ έτσι ένιωσα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...