Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ αγριεψα..έβγαλα και σπυριά ουυυυ...χάλια είμαι.

Λέω έχω κόρη από ένστικτο...και οι βασκανιες, κόρη μου έβγαλαν. 

Και η κόρη μου θέλει γιο καλέ...τι συμβαίνει;

Τι είναι οι βασκανιες; Κι εγω έβγαλα σπυριά αλλα λέω ότι είναι από τη μάσκα!! Εμένα αγριεύει όταν της λέω ότι μπορεί να ναι και κορίτσι!! Τι να πω!! Θα δειξει!! Αυχενική τελικά μου την έβαλε 12/1. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Polly1 είπε:

Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι κορίτσι;; Ή απλό ενστικτο;; Γιατί εμένα μου λένε ότι πάλι κορίτσι έχω γιατί έχω αγριέψει στο προσωπο!! Με λένε και αγριομουρα δηλαδή!! Η κόρη μου θέλει αδερφό!! Αν και ούτε 2 έχει και άποψη!!

Ένας φυσιολογικός τράχηλος είναι γύρω στα 4 εκ στη φάση που είμαστε!! Στη Β επιπέδου πάνω από 3 καλός!! Γενικα όριο 2,4! Εγώ είχα φτάσει 1,7 και έκανα περιδεση 28η εβδομάδα και ξάπλα αλλά όχι ακινησία! Κι εγώ θα τον μετρήσω στην αυχενικη και αν δειξει μικρός θα κάνω προληπτική περιδεση τωρα σε μικρή εβδομάδα παρα μετά να περάσω το άγχος! Μου είπε δε θα τη βγάλω ξάπλα όπως και να χει!! Κοριτσια, πολλοί γιατροί δε μετράνε τον τραχηλο στην αυχενική.  Να ζητήσετε οπωσδήποτε μέτρηση κι ας σας πουν ότι είναι νωρίς κι ας μην είχατε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τον τραχηλο!!

Κ γω έχω σπυράκια κ η τριχοφυία μου αυξήθηκε κ περιμένω αγόρι κ στον πρώτο τα ίδια έχω κ θεωρώ δν έχω γλυκυνει!χαχαχαχα καλό αυτό με το αγριομουρα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Polly1 είπε:

Τι είναι οι βασκανιες; Κι εγω έβγαλα σπυριά αλλα λέω ότι είναι από τη μάσκα!! Εμένα αγριεύει όταν της λέω ότι μπορεί να ναι και κορίτσι!! Τι να πω!! Θα δειξει!! Αυχενική τελικά μου την έβαλε 12/1. 

Βασκανιες, με τη βέρα στην κοιλιά, αν θα κάτσω σε ψαλίδι μαχαίρι, τέτοιες αηδιες.

Εμένα είναι μεγάλη. Μου λέει πως ότι και να είναι το θέλει. 

13-1 εγώ...άιντε να δούμε. 

πρίν από 21 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ γω έχω σπυράκια κ η τριχοφυία μου αυξήθηκε κ περιμένω αγόρι κ στον πρώτο τα ίδια έχω κ θεωρώ δν έχω γλυκυνει!χαχαχαχα καλό αυτό με το αγριομουρα

Ωχ ναι;

Να μου χαλάς το όνειρο...άσε με...θα σου πω Πέμπτη!

fH1Pp2.png

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Βασκανιες, με τη βέρα στην κοιλιά, αν θα κάτσω σε ψαλίδι μαχαίρι, τέτοιες αηδιες.

Ωχ ναι;

Περιμένουμε με αγωνία!δν ήξερα αυτό με τον Σταύρο ότι λέγεται έτσι!κ μένα μου βγάζε αγόρι κορίτσι χαχαχαχα 

• Χαχα 1

πρίν από 26 λεπτά , marilia35 είπε:

Περιμένουμε με αγωνία!δν ήξερα αυτό με τον Σταύρο ότι λέγεται έτσι!κ μένα μου βγάζε αγόρι κορίτσι χαχαχαχα 

Και εγώ έχω αγωνία...να δω αν είναι καλά κυρίως...

Το σκέφτομαι και αγχώνομαι αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό...μετά θα έχουμε άγχος για τη Β...και μετά τα γνωστά...

Σήμερα έκανα ξανά εμετό ..και δεν νιώθω καλά.

@VDaldμε καταλαβαίνεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

On 1/8/2022 at 5:27 PM, marilia35 said:

Ωραία μια χαρά αν είναι κ.ουδετερα!εγώ από προίκα θα πάρω μόνο πάνες αγκαλιας γτ έχω 2-3 που δν μου αρέσουν κ κάποιες πικέ που καλοκαίρι σκας!φωλιά έχω δει της la milou λίγο ακριβουτσικη αλλά χαλάλι γλίτωσε ο σύζυγός πολλά που δν είχαμε κορίτσι χαχαχα!η μαμά μου λέει θα έτρωγα όλη μου την σύνταξη αν είχες κορίτσι!

Κορίτσια γενικά όλες να ξέρετε το ιδανικό ύφασμα για καλοκαίρι είναι η μουσελινα. Είναι δροσερό, αναπνέει δεν ιδρώνει το μωρό, είναι τεράστιες (έχει διάσταση 1,20*1,20) τη χρησιμοποιείς για σεντόνι, για σκέπασμα το βράδυ οταν έχει ψυχρά στη βολτα, για φάσκιωμα, για προστασία από τον ήλιο-έντομα-σκόνη στο καρότσι και πολύ πολύ βασικό για κάλυμμα θηλασμου!! Και είναι πάρα πάρα πολύ μαλακες (70% μπαμπού και 30%βαμβάκι να πάρετε). Εγώ είχα πάρει 3 μια για έξω και 2 μέσα στο σπίτι εναλλάξ όταν τις πλένω. Δεν χρησιμοποίησα τίποτα άλλο. Αργότερα τις χρησιμοποιείται και σαν Πετσέτες! 

Φωλιές υπάρχουν πολλές δες αυτές που έχουν και δώρα και δεν είναι μόνο φωλιά σκέτη. Επίσης της la millou είναι τεράστιες θα σου πιάνουν πολύ χώρο. Και ο χώρος ύπνου είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Οπότε δες και για πιο λεπτές. Την ίδια αποδοτικοτητα έχουν. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 11 λεπτά , Evaki19 είπε:

Κορίτσια γενικά όλες να ξέρετε το ιδανικό ύφασμα για καλοκαίρι είναι η μουσελινα. Είναι δροσερό, αναπνέει δεν ιδρώνει το μωρό, είναι τεράστιες (έχει διάσταση 1,20*1,20) τη χρησιμοποιείς για σεντόνι, για σκέπασμα το βράδυ οταν έχει ψυχρά στη βολτα, για φάσκιωμα, για προστασία από τον ήλιο-έντομα-σκόνη στο καρότσι και πολύ πολύ βασικό για κάλυμμα θηλασμου!! Και είναι πάρα πάρα πολύ μαλακες (70% μπαμπού και 30%βαμβάκι να πάρετε). Εγώ είχα πάρει 3 μια για έξω και 2 μέσα στο σπίτι εναλλάξ όταν τις πλένω. Δεν χρησιμοποίησα τίποτα άλλο. Αργότερα τις χρησιμοποιείται και σαν Πετσέτες! 

Φωλιές υπάρχουν πολλές δες αυτές που έχουν και δώρα και δεν είναι μόνο φωλιά σκέτη. Επίσης της la millou είναι τεράστιες θα σου πιάνουν πολύ χώρο. Και ο χώρος ύπνου είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Οπότε δες και για πιο λεπτές. Την ίδια αποδοτικοτητα έχουν. 

Είδα να πάρω κι άλλες μουσελίνες γτ έχω μόνο μια!μπορείς να μου διευκρινήσεις γτ δν κατάλαβα όταν εννοείς έχουν κ δώρα?τι φωλιές?

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ωχ ναι;

Εμένα αυτό με το ψαλίδι έβγαζε αγόρι η Βασκανια κορίτσι χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εμένα αυτό με το ψαλίδι έβγαζε αγόρι η Βασκανια κορίτσι χαχαχαχα

Εμένα βγάζουν όλα κόρη...

Let's see.

Δεν με νοιάζει καθόλου, όπως και στην πρώτη κύηση.

Για προσωπικούς λόγους, προτιμώ κορίτσια γενικά, όμως όλα καλά. Τα θέλω όλα. Αρκεί να πάει καλά...ακόμα σκέφτομαι διάφορα...

fH1Pp2.png

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμένα βγάζουν όλα κόρη...

Let's see.

Δεν με νοιάζει καθόλου, όπως και στην πρώτη κύηση.

Για προσωπικούς λόγους, προτιμώ κορίτσια γενικά, όμως όλα καλά. Τα θέλω όλα. Αρκεί να πάει καλά...ακόμα σκέφτομαι διάφορα...

Εγώ είδα άσχημο όνειρο εχθές ποση έννοια έχουμε όμως είναι φοβερο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ είδα άσχημο όνειρο εχθές ποση έννοια έχουμε όμως είναι φοβερο

Μην το ψάχνεις...μέχρι πριν μια εβδομάδα έβλεπα συχνά ότι έχω αιμορραγία. Μέσα στην στενοχώρια και το άγχος ήμουν όλη μέρα...τώρα έχω κάνει παύση...θα δούμε πότε θα αρχίσουν ξανά...το άγχος είναι στο κόκκινο...όταν μου λένε κάτι πχ θα έχεις δύο παιδιά, λέω κάτσε να δούμε...δηλαδή, ακόμα δεν το έχω πιστέψει ...και στο πρώτο επειδή δεν το πίστευα δεν έκανα τίποτα...τελικά έσπασαν τα νερά και έφτιαχνα βαλίτσα και όταν την είδα στο μαιευτήριο, εκεί ναι ..όχι το πίστεψα απλα...έριξα το κλάμα της ζωής μου. Απίστευτο θαύμα για μένα....και τώρα τα λέω στην κόρη μου και χαμογελάει και μου λέει είμαι το θαύμα σου μαμά , με περίμενες και με ήθελες και σκέφτομαι μέσα μου πόσο έντονα την ήθελα. 

Πάλι πολλά λέω...απλά σε καταλαβαίνω και δεν είσαι μόνη...τα όνειρα δεν βγαίνουν, μην φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μην το ψάχνεις...μέχρι πριν μια εβδομάδα έβλεπα συχνά ότι έχω αιμορραγία. Μέσα στην στενοχώρια και το άγχος ήμουν όλη μέρα...τώρα έχω κάνει παύση...θα δούμε πότε θα αρχίσουν ξανά...το άγχος είναι στο κόκκινο...όταν μου λένε κάτι πχ θα έχεις δύο παιδιά, λέω κάτσε να δούμε...δηλαδή, ακόμα δεν το έχω πιστέψει ...και στο πρώτο επειδή δεν το πίστευα δεν έκανα τίποτα...τελικά έσπασαν τα νερά και έφτιαχνα βαλίτσα και όταν την είδα στο μαιευτήριο, εκεί ναι ..όχι το πίστεψα απλα...έριξα το κλάμα της ζωής μου. Απίστευτο θαύμα για μένα....και τώρα τα λέω στην κόρη μου και χαμογελάει και μου λέει είμαι το θαύμα σου μαμά , με περίμενες και με ήθελες και σκέφτομαι μέσα μου πόσο έντονα την ήθελα. 

Πάλι πολλά λέω...απλά σε καταλαβαίνω και δεν είσαι μόνη...τα όνειρα δεν βγαίνουν, μην φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά ❤️

Η ερμηνια ήταν υπέρ μου και το αίμα επίσης αν είναι καθαρό άρα και υπέρ σου 

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Η ερμηνια ήταν υπέρ μου και το αίμα επίσης αν είναι καθαρό άρα και υπέρ σου 

Δεν ψάχνω καθόλου ερμηνείες επειδή δεν θεωρώ λογικά τα όνειρα μου πλέον...είναι εντελώς κουλά...

Σκοτώνω μεχρι και ανθρώπους που λέει ο λόγος ..

Ειδικά στις αρχές...τώρα βλέπω όνειρα καθημερινά...ότι φτιάχνω λέει τα μαλλιά μου, ότι τρώω, άκυρα.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν ψάχνω καθόλου ερμηνείες επειδή δεν θεωρώ λογικά τα όνειρα μου πλέον...είναι εντελώς κουλά...

Σκοτώνω μεχρι και ανθρώπους που λέει ο λόγος ..

Ειδικά στις αρχές...τώρα βλέπω όνειρα καθημερινά...ότι φτιάχνω λέει τα μαλλιά μου, ότι τρώω, άκυρα.

Οχι εγώ βλέπω σπάνια και πιστευω είναι το άγχος που πρεπει να δουλέψω χαχαχα πρεπει  να το αποβαλω πλεον . 

πρίν από 13 λεπτά , Dimi84 είπε:

Οχι εγώ βλέπω σπάνια και πιστευω είναι το άγχος που πρεπει να δουλέψω χαχαχα πρεπει  να το αποβαλω πλεον . 

Τα περίεργα όνειρα είναι κομμάτι της εγκυμοσύνης!! Μου το χε πει ο γιατρός την πρώτη φορά!! Για να μην τρομάξω!! Στην αρχή γέλασα,νόμιζα με πειραζε! Αλλά το εννοούσε!! Μην αγχωθείς δηλαδή αν κάποτε η ερμηνεία δεν είναι υπέρ σου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...