Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμένα στο βούρτσισμα ματώνουν φίλη μου...

Θα πάω άμεσα...σημερα είμαι καλύτερα μετά από καιρό...λες να έγινε κάνα θαύμα;

Εμένα κ στο άσχετο!βέβαια σίγουρα καλυτερεύει!φτου φτου 

πρίν από 2 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλυτερευεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλυτερευεις

Άντε μακάρι...

Γενικά, είναι μια εγκυμοσύνη που πραγματικά ενώ στην κόρη μου δεν είχα τίποτα εδώ έχω τα πάντα...όμως έστω έχω καλή ψυχολογία...η ψυχολογία αν σε πάρει από κάτω δύσκολα να φτιάξει, τα άλλα σιγά σιγά όλα στρώνουν...

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Ναι θα τον πάρω την Δευτέρα να τον πω πότε το έκλεισα

Πάρε να ρωτήσεις μήπως το βάλετε λίγες μέρες μετά ..για να μην πας δύο φορές το λέω...

Εμένα πχ μου είπε πέμπτη και επειδή έχει δουλειά ο σύζυγος του είπα τρείς τέσσερις μέρες μετά, από Δευτέρα και μου λέει είναι αργά...παίζει δηλαδή, δύο μέρες πάνω δύο κάτω να είναι θέμα για αυτούς. 

Άσχετο αλλα εδώ ο σύζυγος μπαίνει κανονικά...

fH1Pp2.png

πρίν από 52 λεπτά , iwanna24 είπε:

Άντε μακάρι...

Γενικά, είναι μια εγκυμοσύνη που πραγματικά ενώ στην κόρη μου δεν είχα τίποτα εδώ έχω τα πάντα...όμως έστω έχω καλή ψυχολογία...η ψυχολογία αν σε πάρει από κάτω δύσκολα να φτιάξει, τα άλλα σιγά σιγά όλα στρώνουν...

Πάρε να ρωτήσεις μήπως το βάλετε λίγες μέρες μετά ..για να μην πας δύο φορές το λέω...

Εμένα πχ μου είπε πέμπτη και επειδή έχει δουλειά ο σύζυγος του είπα τρείς τέσσερις μέρες μετά, από Δευτέρα και μου λέει είναι αργά...παίζει δηλαδή, δύο μέρες πάνω δύο κάτω να είναι θέμα για αυτούς. 

Μπράβο ναι η ψυχολογία μετράει!εγώ παρηγοριεμαι κ λέω χειμώνας είναι ούτως η άλλως κ το μέσα καλό είναι!μετα θα ανοίξει ο καιρός μετά θα μας έχουν φύγει αναγουλες θα αρχίσουν κ κάποια ψωνακια!εγώ σκέφτομαι να πάρω μια φωλιά που δν είχα στον πρώτο κ ρουχαλακια καλοκαιρινά που δν έχω για νεογέννητο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , marilia35 είπε:

Μπράβο ναι η ψυχολογία μετράει!εγώ παρηγοριεμαι κ λέω χειμώνας είναι ούτως η άλλως κ το μέσα καλό είναι!μετα θα ανοίξει ο καιρός μετά θα μας έχουν φύγει αναγουλες θα αρχίσουν κ κάποια ψωνακια!εγώ σκέφτομαι να πάρω μια φωλιά που δν είχα στον πρώτο κ ρουχαλακια καλοκαιρινά που δν έχω για νεογέννητο!

Φωλιά θα ήθελα και εγώ...φαίνονται υπέροχες και δεν έχω...

Ρούχα ανάλογα το φύλο...επειδή έχω πολλά από την κόρη...άπειρα βασικά.

Και πολλά είναι ουδέτερο χρώμα...αν και πιστεύω είναι κορίτσι ...

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Φωλιά θα ήθελα και εγώ...φαίνονται υπέροχες και δεν έχω...

Ρούχα ανάλογα το φύλο...επειδή έχω πολλά από την κόρη...άπειρα βασικά.

Και πολλά είναι ουδέτερο χρώμα...αν και πιστεύω είναι κορίτσι ...

Ωραία μια χαρά αν είναι κ.ουδετερα!εγώ από προίκα θα πάρω μόνο πάνες αγκαλιας γτ έχω 2-3 που δν μου αρέσουν κ κάποιες πικέ που καλοκαίρι σκας!φωλιά έχω δει της la milou λίγο ακριβουτσικη αλλά χαλάλι γλίτωσε ο σύζυγός πολλά που δν είχαμε κορίτσι χαχαχα!η μαμά μου λέει θα έτρωγα όλη μου την σύνταξη αν είχες κορίτσι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Άντε μακάρι...

Εμένα δεν θα τον αφήσουν τον σύζυγο γιατί λέει γίνεται χαμός με την όμικρον! Να πάρει.τον πήρα σήμερα τηλ και μου είπε είναι μια χαρά. Θα πω τον εμβρυολογο να κάνουμε βιντεοκλήση.πιστευω να με αφήσει

Κορίτσια καλημέρα,να σας ρωτήσω! Εσείς μέχρι πότε θα παίρνετε φιλικό οξύ? Εμένα ο προηγούμενος γιατρός που πήγαινα μου είχε πει μόλις κλείσω το πρώτο τρίμηνο και αυτός ο καινούργιος μου είπε μέχρι και 20 εβδομάδων! Πολύ δεν είναι? Γιατί έπαιρνα και ένα τρίμηνο πριν μείνω έγκυος! Αυτό δεν του το είπα θα του το πω την άλλη φορά

πρίν από 24 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια καλημέρα,να σας ρωτήσω! Εσείς μέχρι πότε θα παίρνετε φιλικό οξύ? Εμένα ο προηγούμενος γιατρός που πήγαινα μου είχε πει μόλις κλείσω το πρώτο τρίμηνο και αυτός ο καινούργιος μου είπε μέχρι και 20 εβδομάδων! Πολύ δεν είναι? Γιατί έπαιρνα και ένα τρίμηνο πριν μείνω έγκυος! Αυτό δεν του το είπα θα του το πω την άλλη φορά

Δεν έχω ακόμα ενημέρωση στις 18 έχω υπέρηχο μέχρι τοτε το παιρνω κανονικά. Πιστευω θα ξεκινήσω και σίδηρο και ασβεστιο και μαγνησιο

Επεξεργάστηκαν by Dimi84
  • Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Και εμένα ο γιατρός με είπε τρίμηνο γτ μετά παίρνω και χάπια σιδήρου που έχουν φυλλικο μεσα 50%-50%... ενω ο γιατρός στο νοσοκομειο που άνοιξα καρτέλα να κάνω τους μεγάλους υπέρηχους δωρεάν μου είπε φυλλικο μέχρι την 32 εβδομάδα... θα το αποσαφήνισω και εγώ στο επόμενο ραντεβού 

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Δεν έχω ακόμα ενημέρωση στις 18 έχω υπέρηχο μέχρι τοτε το παιρνω κανονικά. Πιστευω θα ξεκινήσω και σίδηρο και ασβεστιο και μαγνησιο

Συμφωνω ετσι με παει και μενα συνηθως... το μαγνησιο το λάτρευω εσένα σε βοηθάει?? Η γιατρός μου λέει σε κάποιες δεν δρα!!! Εμένα πραγματικά σωματικά με γιατρεύει και ψυχικά με τονώνει ούτε αντικαταθλιπτικό μεσουλιντ (2σε1) να ήταν αχαχαχ..  συσπάσεις πονακια εξαφανίζονται Δηλαδή κάθε ενόχληση και η διάθεση μου ξαφνικά ανεβαίνει γεμίζω μπαταρίες ( σε τέτοιο βαθμό που αρχίζω να νομίζω ότι ανθυποβαλλομαι σαν τον Βουτσά με τις ασπιρίνες στη ελληνική ταινια-αλλα δεν ισχύει πραγματικά με ταιριάζουν πολύ δεν ξέρω τα λατρευω)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , enjoy είπε:

Και εμένα ο γιατρός με είπε τρίμηνο γτ μετά παίρνω και χάπια σιδήρου που έχουν φυλλικο μεσα 50%-50%... ενω ο γιατρός στο νοσοκομειο που άνοιξα καρτέλα να κάνω τους μεγάλους υπέρηχους δωρεάν μου είπε φυλλικο μέχρι την 32 εβδομάδα... θα το αποσαφήνισω και εγώ στο επόμενο ραντεβού 

Συμφωνω ετσι με παει και μενα συνηθως... το μαγνησιο το λάτρευω εσένα σε βοηθάει?? Η γιατρός μου λέει σε κάποιες δεν δρα!!! Εμένα πραγματικά σωματικά με γιατρεύει και ψυχικά με τονώνει ούτε αντικαταθλιπτικό μεσουλιντ (2σε1) να ήταν αχαχαχ..  συσπάσεις πονακια εξαφανίζονται Δηλαδή κάθε ενόχληση και η διάθεση μου ξαφνικά ανεβαίνει γεμίζω μπαταρίες ( σε τέτοιο βαθμό που αρχίζω να νομίζω ότι ανθυποβαλλομαι σαν τον Βουτσά με τις ασπιρίνες στη ελληνική ταινια-αλλα δεν ισχύει πραγματικά με ταιριάζουν πολύ δεν ξέρω τα λατρευω)

Έλα ρε φίλη.

Ακόμα δεν άρχισα μαγνήσιο αλλά όπως τα λες θα ζητήσω άμεσα...τόσο καλό;

Δηλαδή, χαλαρώνει τους πόνους ε;

Λες να κάνει και τίποτα στη μέση που αλήθεια με πονάει πολύ συχνά;

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Κοπέλες ήθελα να ρωτήσω...μια που είμαστε και πολλες...

Λοιπόν, στην πρώτη κύηση είχα οριακά κοντό τράχηλο, μετά τη Β επιπέδου την έβγαλα ξάπλα με προγεστερόνη κτλ...ευτυχώς, δεν μίκρυνε.

Τώρα, θα μετρήσουμε την τραχηλο στην αυχενική...με κολπικό υπέρηχο φυσικα και έπειτα ανά 15 μέρες ...τα γνωστά. 

Γνωρίζετε στην αυχενική, ένας καλός τράχηλος, πόσο πρέπει να είναι;

Πόσο ήταν δηλαδή, ο δικός σας;

Ελπίζω να μην χρειαστώ ξαπλα από τώρα ή περίδεση...

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Δεν απαντάω στην ερώτηση περί φιλικού διότι έχω έναν τύπο θρομβοφιλιας που ρίχνει το φιλικό μου σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παίρνω φιλικό σε όλη μου τη ζωή, με μικρές διακοπές.

fH1Pp2.png

3 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!εγώ στην πρώτη κυηση το έπινα μέχρι λίγο πριν γεννήσω!το φιλισιν βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου!είχα φτάσει 29 αιματοκρίτη στο γιο μου κ τώρα.με βλέπω κ πιο κάτω!δν πειράζει να το πίνεις διάστημα δν είναι πολύ!βέβαια εννοείτε να το συζητήσεις κ μαζί του ότι σε προβληματίζει 

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κοπέλες ήθελα να ρωτήσω...μια που είμαστε και πολλες...

Λοιπόν, στην πρώτη κύηση είχα οριακά κοντό τράχηλο, μετά τη Β επιπέδου την έβγαλα ξάπλα με προγεστερόνη κτλ...ευτυχώς, δεν μίκρυνε.

Τώρα, θα μετρήσουμε την τραχηλο στην αυχενική...με κολπικό υπέρηχο φυσικα και έπειτα ανά 15 μέρες ...τα γνωστά. 

Γνωρίζετε στην αυχενική, ένας καλός τράχηλος, πόσο πρέπει να είναι;

Πόσο ήταν δηλαδή, ο δικός σας;

Ελπίζω να μην χρειαστώ ξαπλα από τώρα ή περίδεση...

Δεν απαντάω στην ερώτηση περί φιλικού διότι έχω έναν τύπο θρομβοφιλιας που ρίχνει το φιλικό μου σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παίρνω φιλικό σε όλη μου τη ζωή, με μικρές διακοπές.

Ένας καλός τράχηλος είναι από 40 χιλιοστά ως κ 35!η αλλιώς 4 εκατ η 3.5!εγώ στο γιο μου στην αυχενική είχα 3.6 κ πήγαν όλα τέλεια!κ τώρα έχω 4!βέβαια αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην μικραίνει γρήγορα αλλά σταδιακά που είναι λογικό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!εγώ στην πρώτη κυηση το έπινα μέχρι λίγο πριν γεννήσω!το φιλισιν βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου!είχα φτάσει 29 αιματοκρίτη στο γιο μου κ τώρα.με βλέπω κ πιο κάτω!δν πειράζει να το πίνεις διάστημα δν είναι πολύ!βέβαια εννοείτε να το συζητήσεις κ μαζί του ότι σε προβληματίζει 

Ένας καλός τράχηλος είναι από 40 χιλιοστά ως κ 35!η αλλιώς 4 εκατ η 3.5!εγώ στο γιο μου στην αυχενική είχα 3.6 κ πήγαν όλα τέλεια!κ τώρα έχω 4!βέβαια αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην μικραίνει γρήγορα αλλά σταδιακά που είναι λογικό!

Α...ωραία...τέλειο τραχηλο έχεις από όσο καταλαβαίνω...

Το βασικό είναι να μην ξεκινήσω με χαμηλό πάλι...διότι συνδέεται με κρεβάτι κτλ.

Και όχι ότι με νοιαζει θα το κάνω, προφανώς ...απλά όσο να ναι είναι και το άγχος και μετά ξέρω τι ακολουθεί...έστω σε ξεκινήσω με έναν καλό τράχηλο...ειδομεν

πρίν από 36 λεπτά , marilia35 είπε:

Στην πρώτη είχα 2.5 περίπου στη Β επιπέδου ...

Δεν είναι κοντός αλλά δεν είναι και καλός. Έκατσα ξάπλα και γέννησα 35 εβδομάδων...

Δεν γέννησα λόγω τραχήλου όμως. Έσπασαν τα νερά και σήμερα, ο γιατρός θεωρεί ότι έγινε επειδή δεν έκανα ενεσακια λόγω της θρομβοφιλιας και δεν άντεξε η μήτρα.

Βέβαια, δεν θα μάθουμε. 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...